10 Hunderaser som kaster mest

drooling svart hund

Noen Hunder raser naturlig drool mer enn andre. Spesielt hundene med store og jakale kinn og lepper hvor mye spytt kan samle en tendens til å være kraftige drømmer. For noen mennesker legger dette bare til hundens karakter. Og for andre kan de ikke forestille seg noe verre enn å måtte rydde opp globs av hunden Slobber hver dag. Dette er grunnen til at det er viktig å vite hva du kommer inn i når det gjelder en bestemt rase egenskaper.

Her er 10 hunderaser som er kjent for sine drooling evner.

Tips

Overdreven drooling kan noen ganger være et tegn på et underliggende problem. Hunder kan kaste mer når de er stresset eller for varme. Drooling kan også være et tegn på Tannproblemer, en allergisk reaksjon eller kvalme. Hvis hunden din ikke normalt er en overdreven Drooler, eller andre bekymringsfulle symptomer, følger den plutselige overdrevne droolingen, søk veterinær råd.

01 av 10

Disse jakale milde gigantene stammer fra de sveitsiske alper. Saint Bernards er elskelige, beskyttende og lojale følgesvenner, og til tross for deres imponerende størrelse de kan være utmerket med barn. Disse hundene trives i kaldt klima, men gjør det ikke bra i varme områder. Du kan finne ut at de kaster enda mer i varmt vær mens du prøver å holde seg kult.

Raseoversikt

Høyde: 28 til 30 inches (mann) - 26 til 28 tommer (kvinne)

Vekt: 140 til 180 pounds (mann) - 120 til 140 pounds (kvinne)

Fysiske egenskaper: Korte og glatte eller lange og silkeaktige klesfarger inkluderer hvitt med røde, brune eller brindle markeringer - en svart maske er vanligvis sett

  • 02 av 10

    Også referert til som den franske Mastiff, er Dogue de Bordeaux en annen stor hund med høyt slobberpotensial. Disse hundene er lojale og generelt lekne og fulle med sine familier. Men de er kraftige og har et sterkt beskyttende instinkt, så trening og sosialisering er et must. Dogue de Bordeaux er en Brachycephalic (kortnummer) rase utsatt for overoppheting. Denne ansiktsstrukturen bidrar til rasen rumpete, jowly muzzle, som kan være et samlingssted for Slobber.

    Raseoversikt

    Høyde: 23 til 27 tommer

    Vekt: 99 til 150 pounds

    Fysiske egenskaper: Kort snute med rynker - Kort frakk i forskjellige nyanser av fawn, alt fra lys til mørke rød - små flekker av hvitt, kan være tilstede

  • 03 av 10

    Kjent for sin svært sofistikerte luktesans, deres droppete utseende, og deres fulle temperament, blodhunder er også ekspert droolers. Deres naturlige scenting instinkt og noen ganger stubborn natur betyr at du kanskje må jobbe hardere på opplæring. Men de gjør fortsatt milde følgesvenner og er godt egnet til familielivet. Bloodhounds har lange, rynket ansikter med svært løs hud rundt munnen, og de kan lagre mye spytt i de kinnlommene.

    Raseoversikt

    Høyde: 25 til 27 tommer (mann) - 23 til 25 tommer (kvinne)

    Vekt: 90 til 110 pounds (mann) - 80 til 100 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Folder av huden over kroppen og spesielt rundt ansiktsløse ører - kort, glatt belegg - kommer i svart og tan, lever og brunfarge og rødt

  • 04 av 10

    Ofte kalt engelsk eller britisk bulldog, er denne rasen umiddelbart gjenkjennelig på grunn av sin rynket panne og noe gretten uttrykk. Ser kan være bedragende skjønt, som Bulldogs har en tendens til å være veldig søt og full av karakter. Dessverre er Bulldogs mer utsatt for helseproblemer enn den gjennomsnittlige hunden. Deres korte, rynket snute gjør dem utsatt for respiratoriske problemer, og de er utsatt for overoppheting. Deres korte ansikt gir også opphav til en økning i Slobber.

    Raseoversikt

    Høyde: 14 til 15 tommer

    Vekt: 40 til 50 pounds

    Fysiske egenskaper: Kort frakk som kommer i rød, hvit, fawn, fallow (blekbrun), eller en hvilken som helst kombinasjon av disse fargene - stocky, muskulære kroppslige snout-hudfolder

    Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
  • 05 av 10

    Denne ikoniske kanadiske store hunderasen er kjent for sine drooling evner. Newfoundlands er også kjent for å være rolige og kjærlige familiemedlemmer med en stor kjærlighet til vannet. Newfie`s store størrelse og høy shedding, kombinert med sine slobbery koteletter, betyr at du kan være i for mye rengjøring hvis du har en av disse hundene.

    Raseoversikt

    Høyde: 26 til 28 tommer

    Vekt: 100 til 150 pounds

    Fysiske egenskaper: Stort hodet - Løs jugger-middels lengde, tykk dobbeltbelegg - kommer i brun, svart, grå eller svart og hvitt

  • 06 av 10

    Den napolitanske mastiffen er en annen gigantisk rase som har ubetinget kjærlighet mot sin familie. Disse hundene er ganske beskyttende skjønt, og de kan være forsiktige med fremmede. Så tidlig og konsekvent trening og sosialisering er nøkkelen. Napolitaner har mye overflødig hud langs kroppen sin med svært store og droopy jowls. Dette gir opphav til mye kulde fra denne massive hunden.

    Raseoversikt

    Høyde: 26 til 31 tommer (mann) - 24 til 29 tommer (kvinne)

    Vekt: 150 pounds (mann) - 110 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Robust og storbenet - en overflod av løs hud over kroppens korte frakk som kommer i blått, blått, mahogny og tawny

  • 07 av 10

    Som Saint Bernard er Bernese Mountain Dog en annen gigantisk, myk rase med et forsiktig temperament og en tendens til å drool. Berners kan gjøre gode familiehunder som fungerer som milde beskyttere til barn uten å vise overdreven vakttrekk. De er en annen rase som trives i kaldt vær. Og å holde seg på en behagelig temperatur vil bidra til å minimere beløpet de drømmer.

    Raseoversikt

    Høyde: 25 til 28 tommer (mann) - 23 til 26 tommer (kvinne)

    Vekt: 80 til 115 pounds (mann) - 70 til 95 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Stabil og storbenet - Store paws-tykt dobbeltjakke som er tricolor (jet svart basefarge med hvite og tan markeringer)

  • 08 av 10

    Mens den kraftige Bullmastiffen har sin opprinnelse som en hund som bevoktet mot poachers i det 19. århundre England, er det i dag kjent for å være en beskyttende og mild familiehund. Dette vakttrekken betyr at Bullmastiffs trenger tidlig og konsekvent trening og sosialisering for å unngå at deres instinkt blir et problem. Rasen har mange ansikts hudfolder, noe som fører til samlet spytt og mye dromme.

    Raseoversikt

    Høyde: 24 til 27 tommer

    Vekt: 110 til 130 pounds (mann) - 100 til 120 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Bred og muskuløs bygningskort snout-ansiktsfolk - Kort og tett frakk i fawn, rød eller brindle farger

    Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
  • 09 av 10

    Den ofte goofy boksen er kjent for å være lojal, morsom, full av energi og vennlig. Boksere er en annen brachycephalic rase, og deres korte snute og ganske lange jowls betyr at de er utsatt for slobbering. De er ikke alltid så store med deres salivating som raser som Saint Bernard eller Bullmastiff. Men du trenger fortsatt å være forberedt på litt opprydding.

    Raseoversikt

    Høyde: 23 til 25 tommer (mann) - 21 til 23 tommer (kvinne)

    Vekt: 65 til 80 pounds (mann) - 50 til 65 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Muskulær, Boxy Build-Short Muzzle-Kort, Skinnende, Glatt Frakk som er vanligst Fawn eller Brindle, men noen ganger hvit

  • 10 av 10

    Den store danskeren er en av de mest populære gigantiske hunderaser. Disse hundene har en tendens til å gjøre kjærlige, enkle familiefamilier hvis du har plass til dem. De er kjent for å være folk pleasers og danne sterke obligasjoner med familien, inkludert barn, med hvem de generelt er veldig milde. Men juggen på disse store hundene kan skape mye slobber, så vær klar med et håndkle.

    Raseoversikt

    Høyde: 30 til 32 tommer (mann) - 28 til 30 tommer (kvinne)

    Vekt: 140 til 175 pounds (mann) - 110 til 140 pounds (kvinne)

    Fysiske egenskaper: Muskuløs, men Lanky Build-Long Mezzle-Kort Frakk i Brindle, Fawn, Blå, Svart, Harlequin (Hvit Med Svart Patches), eller Mantel (Svart og Hvitt)

  • Hva det egentlig betyr når hunder slikker sine lepper
    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » 10 Hunderaser som kaster mest