Bloodhound: dog breed profile

En bloodhound valp utendørs

Bloodhounds kan bringe den dovne familien hunden fra det gamle skolen TV-showet De beverly hillbillies i tankene, men disse store, kraftige hundene er alt annet enn lat. Bloodhounds er ekstremt aktive, arbeider hunder som krever omfattende, daglig mosjon og lange turer i bånd. Bloodhounds har en tendens til å følge nesen og drive bort i løpet av turen eller spilletiden, så å holde dem i snor eller inneholdt i en inngjerdet hage er viktig. Fordi blodhunder har høyere treningsbehov og energinivåer, triv de seg i et stort hjem med store, inngjerdede bakgårder. Leilighet eller mindre rom som bor, anbefales ikke for blodhunder.

Til tross for sin massive størrelse - generelt fra 90 til 110 pounds og 23 til 27 tommer på skulderen, er disse hundene ekstremt hengiven og lettvint med den rette familien. Fordi de er sanne pakker, går de godt sammen med andre hunder og barn. Som tidligere nevnt har blodhounds høye treningsbehov og energinivå, så det er skadelig for lengre perioder. Hvis familien din har en ekstremt opptatt tidsplan, og du er borte fra hjemmet for det meste av dagen, kan blodhunden ikke være den rette hunden for deg.

Raseoversikt

Gruppe: Hund

Høyde: Hanner varierer fra 25 til 27 tommer, mens kvinner måler 23 til 25 tommer

Vekt: 90 til 110 pounds

Frakk: Kort, tett og løs, med mange folder rundt ansiktet, nakken og ørene

Frakkfarge: En rekke farger, inkludert Tan, Svart, Lever og Red Darkere Coat-farger En tendens til å ha flekker av hvitt, svart, grått eller brunt

Forventet levealder: 10 til 12 år

Egenskaper av blodhunden

KjærlighetsnivåHøy
VennlighetHøy
BarnevennligHøy
KjeledyrvennligHøy
Trening behovHøy
LekenhetModerat
EnerginivåHøy
TrenbarhetModerat
IntelligensHøy
Tendens til å bjeffeHøy
Mengde sheddingHøy

Historien om blodhunden

Kjent som sagater, tilhører blodhunder til en gruppe hunder som jakt av duft og ble først brukt i middelalderske Europa for å jakte villsvin, hjort og annet spill.

Det antas at blodhunden dateres tilbake til det første århundre e.Kr., men den første skriftlige referansen dukket opp i et dikt av Sir Humphrey de Bohun, Earl of Hereford. Diktet beskriver en hund nøye etterfølgende et par kledd som bjørner.

Før de ble kjent som blodhunder, ble disse hundene som jaktet av duft kalles st. Hubert Hounds. Francois Hubert gjorde avlshunder som kunne følge en kald (eller gammel) sti sitt livs arbeid og fortsatte å utvikle rasen etter å ha gått tilbake til et fransk kloster. Etter hans død ble Hubert kanonisert som beskytteren Saint of Hunters i Frankrike, dermed navnet St. Hubert Hounds.

St. Hubert Hounds var populære blant kongelige, inkludert William The Conqueror (som brakte dem til England da han invaderte i 1066) og Elizabeth jeg, som likte å jakte og holdt pakker med hunder. Under den franske revolusjonen st. Hubert Hound populasjoner gikk ned i Frankrike, men rasen var fortsatt populær i England.

Moderne Bloodhounds ble utviklet i England og til slutt reiste til Colonial America. Deres popularitet dyppet under borgerkrigen - de hadde blitt avbildet som onde dyr i romanen Onkel Toms Cabin-But hadde en gjenoppblomstring i 1888, da engelsk bloodhounds konkurrerte i Westminster Kennel Club Show. Etter showet brakte mange amerikanere blodhounds hjem og forplantet rasen i Nord-Amerika.

I dag er blodhunder rangert 45. blant raser anerkjent av den amerikanske kennelklubben. Selv om noen familier holder blodhunder som følgesvenner, er de oftest brukt av politiet avdelinger og rettshåndhevelse byråer.

Bloodhound Care

Bloodhounds er hardt arbeidende hunder, men krever litt daglig grooming og rengjøring. Fordi blodhunder har lange, dype rynker rundt ansiktene, halsene og ørene, bør eiere forvente å rydde ut rynker daglig. Tørk dem med en fuktig vaskeklut og tørking av dem grundig kan bidra til å forhindre bakterielle infeksjoner som dannes i brettene. Pass på å rense brettene rundt munnen etter hvert måltid.

Bloodhounds har korte, tette strøk som burde være børstet ukentlig, ved hjelp av en gummi mit eller børste. Bloodhounds kaster sesongmessig og kan kreve ytterligere børsting i løpet av denne tiden. Husk: Bloodhounds har veldig tynn, løs hud, så det er viktig å være ekstremt forsiktig når du børster og grooming.

Bloodhounds `dråpe ører tar ofte smuss, rusk og bakterier, så ukentlig øre rengjøring er obligatorisk. Spør din veterinær om spesiell rengjøring øre løsning, og administrer den til ørekanalen en gang i uken. Så senk blodhundens øre og masser forsiktig løsningen i øret. Du kan nøye fjerne noe smuss, rusk eller voks med en ren bomullspute eller klut. Unngå å bruke bomullspinner, da de kan skade de delikate, indre ørestrukturene.

Som alle raser, bør du pusse blodhundens tenner flere ganger i uken og trimme hans eller hennes negler etter behov.

Det er viktig å merke seg: Grooming og øre rengjøring er ekstremt viktig for blodhound omsorg. Hvis familien din ikke kan dedikere den nødvendige tiden til å ta vare på en blodhundens hudfold og ører, vil du kanskje vurdere en annen rase.

Fordi blodhunder er ekstremt aktive arbeidshunder med høye energinivåer og høye treningsbehov, kan du forvente å trene hunden flere ganger per dag. Bloodhounds er i stand til å gå eller jogge for miles hvis du vil ha en ny øvelseskammerat, men er også glad i bakgården.

Bloodhounds kan være sta, som kan gjør trening vanskelig. Lydighetsklasser anbefales begynnelsen i valpenhood. Nøklene til å trene en blodhund er konsistens og tålmodighet - sørg for å bruke positiv reenforcement med spesielle leker eller godbiter.

Potensielle eiere bør vite at blodhunder i alle aldre er chewers, så det er viktig å etablere hva som er ok - og ikke ok-å tygge på tidlig på valpeskap.

Vanlige helseproblemer

Bloodhounds er generelt sunne hunder, men som alle raser, kan de være utsatt for visse helsemessige forhold. Det er viktig å kjenne tegn og symptomer på disse helseproblemene, hvis de oppstår i kjæledyret ditt.

Noen helsemessige forhold som er vanlige i blodhunder inkluderer:

  • Øreinfeksjoner: Bloodhounds `lange, dråpe ører tar ofte smuss, rusk og bakterier. Undersøkelse og rengjøring av hundens ører kan ofte bidra til å forhindre infeksjon.
  • Fold dermatitt: Som deres ører, kan en Bloodhounds ansiktsfold kan fange smuss, bakterier og mat. Det er viktig å rengjøre blodhundens folder daglig. Tegn på fold dermatitt Inkluder rødhet, irritasjon, sår og lukt, og oftest forekommer rundt halen, ansiktet og leppene.
  • Gastrisk dilatasjon-volvulus: Vanligvis kjent som oppblåsthet, er dette en livstruende tilstand som påvirker større raser. Hvis en blodhund spiser eller drikker for fort, kan magen bli fordelt og vri seg rundt seg selv. Dette kan begrense blodstrømmen til hjertet og resultere i en farlig dråpe i blodtrykk. Uten akutt medisinsk hjelp kan en hund med oppblåsing dø. Se etter tegn som en fjernt underliv, retching uten å produsere oppkast, eller overdreven drooling, og ring veterinæren din umiddelbart hvis du mistenker at hunden din har oppblåsthet.

Diett og ernæring

Avhengig av blodhundens alder, størrelse og aktivitetsnivå, kan du forvente å mate ham eller henne mellom 4- og 8-kopper av høy kvalitet hundemat delt inn i to måltider hver dag. Hvis du ikke er sikker på hvor mye å mate hunden din, spør veterinæren din for råd, eller konsulter fôringsdiagrammet fra ditt foretrukne hundematmerke.

Canine fedme kan påvirke alle raser, og kan resultere i alvorlige helsemessige forhold som diabetes og hjertesykdom. Hvis du tror at blodhounden din er overvektig, kan veterinæren gi en fôringsplan for å hjelpe ham eller henne til en sunnere vekt.

Fordeler
  • Hengiven, lojal og kjærlig til familiemedlemmer og andre kjæledyr

  • Perfekt for aktive familier som liker å gå, vandre og jogge

  • Lav vedlikehold børsting og bading

Ulemper
  • Har en tendens til å vandre når off-leash eller i et ikke-lukket område

  • Høy vedlikeholdsfold og ørets rengjøring

  • Høy energi og treningsnivå

Hvor å adoptere eller kjøpe en Bloodhound

Dessverre er mange blodhunder kjøp fra oppdrettere uten en klar forståelse av omsorg og tid som kreves for å heve en lykkelig, sunn hund. Av denne grunn blir mange blodhunder overgitt til husly eller redningsgrupper. Kontakt ditt lokale dyrehytte eller en blodhound redningsorganisasjon for å se om det er noen hunder tilgjengelig for deg.

Hvis du velger å kjøpe en blodhund fra en oppdretter, sørg for å gjøre din forskning og sørg for at du jobber med en etisk oppdretter. Vær på utkikk etter Vanlige tegn på bakgårdsavl, Som unsanitary forhold på oppdrettsstedet, er flere kull tilgjengelig på samme tid, eller usunn hunder. Hvis mulig, be om å møte valpens foreldre for å sikre at de er sunne, også.

Flere hunderaser og videre forskning

Bloodhounds er ikke for hver familie. Hvis du er borte fra hjemmet ofte eller bor i en mindre plass, kan det hende at en blodhound ikke er den rette valget for deg. Hvis du er villig til å dedikere tiden og energien til riktig omsorg, kan en blodhound være et utmerket familie kjæledyr som er lojal, kjærlig og vennlig til barn og andre dyr.

Hvis du er interessert i raser som ligner på blodhunden, må du sjekke ut:

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Bloodhound: dog breed profile