Hvordan adoptere en mislykket tjenestehund

To guide hunder på hundetrening

Alle hunder er gode hunder, men ikke alle hundene er gode servicevogner. Noen servicehunder-i-trening unnlater å gjøre det gjennom prosessen - vanligvis fordi de bare ikke passer for de forskjellige rollene en tjenestehund må spille. Dette er gode nyheter for resten av oss, fordi de som "mislykkes" Servicehund Trening nesten alltid gå opp for adopsjon.

Vedta en mislyktes Servicehund er bare en annen måte at du kan gå om å gi et hjem for et dyr i nød. Mange organisasjoner kilder sine hunder fra redningsgrupper, og vedtar dem ut direkte er en måte å holde dem fra å gå tilbake i lyssystemet. Du kan ha noen flere hoops å hoppe gjennom enn å gå den tradisjonelle lyetruten (og du må nok vente en stund), men hvis det er noe du er interessert i, er det definitivt verdt å se på. Her er hva du skal vite før du starter denne prosessen.

Hvorfor hunder mislykkes Service Hundetrening

Å være en tjenestehund er en stor jobb, og ikke alle valper er kuttet ut for det. Årsakene er enten helsemessige eller oppførsel-relaterte. Helsevis, hunder kan lide av øye problemer som grå stær, felles problemer, eller ha mat eller andre allergier som gjør det vanskelig for dem å være på toppen av sitt spill hele tiden. Behaviory, ting som for mye energi, for mye vennlighet med fremmede, eller vanskeligheter med båndet, kan diskvalifisere en hund fra serviceopplæring.

På den lyse siden kan en hund som er ukvalifisert for tjeneste, være den perfekte valpen for noen som bare ser etter et kjæledyr. Husk at tjenesten hunder jobber hunder hvis håndtere stole på dem for å utføre svært viktige oppgaver, fra å veilede dem gjennom offentlige rom for å snuse ut bomber i flyplasser. Husdyr på den annen side, har mye mindre ansvar. Ting som allergier eller for mye energi ikke rabatter deres evne til å elske og bli elsket, noe som i hovedsak er jobben til våre dyrefester.

Hvordan adoptere en mislykket tjenestehund

Det er mange nasjonale hunderorganisasjoner som vedtar kaniner som ikke klarer å gjøre det gjennom trening. Du vil ofte se disse hundene referert til som "Karriereendring hunder,"Siden de bare endrer karrierer fra servicedyr til kjæledyr.

Noen av de mest populære Service Dog-organisasjonene med adopsjonsprogrammer inkluderer Service Dogs Inc., Freedom Service Hunds of America, Guide hunder for blinde, og Guide hunder i Amerika, Selv om det er mye mer.

Prisene for å vedta et karriereendringshundområde fra $ 0 til $ 1000+. De høye prisene kan tilskrives høy etterspørsel, samt den faglige opplæringen som hundene får frem til vedtaket. Når man snakker om høy etterspørsel, har disse organisasjonene ofte flere potensielle adoptere enn hunder klar til å bli re-homed. Du må kanskje vente måneder - eller til og med år - for en hund å bli tilgjengelig, noe som er veldig lenge hvis du er klar til å legge til en ny dyrefølelse i familien din.

For å finne adopsjonskrav, besøk nettstedene til servicehundorganisasjoner du er interessert i. Der får du detaljer om hva de trenger, og om noen hunder er tilgjengelige. Du finner også lenker for å fylle ut adopsjonsapplikasjoner. Sørg for å lese alle de oppgitte detaljene før du søker, og for å bli kjent med adopsjonsprosessen og tilhørende avgift.

Hvis du har spørsmål, ring bare organisasjonen direkte. De vil nesten alltid være glade for å svare på noen dvelende henvendelser som du har eller gi deg mer informasjon om deres individuelle adopsjonsprosedyrer.

Ved å vedta en mislykket servicehund rett for deg?

Når det gjelder å få et nytt kjæledyr, Vedtaket er alltid den riktige måten å gå. Om du bør vedta en hund rett fra lyet eller få en karriereendringshund fra en serviceorganisasjon, er det opp til deg - begge er gode måter å gjøre en forskjell.

Noen ting å huske på, hvorav noen har gått over allerede:

Det vil ta en stund. Ikke forvent å ta med en mislykket servicehund hjemme når som helst snart. Du vil sannsynligvis ha hopp på en venteliste, og det kan ta år før du er neste i kø.

Det er ikke alltid billig. Servicehundorganisasjoner investerer mye i sine praktikanter, og gebyrene de tar betalt for adoptjoner, hjelper dem med å gjenopprette disse kostnadene. Du må kanskje bruke oppover på $ 1000 for en karriereendringshund, mot en Par hundre dollar for en hund fra et ly.

Du kan være begrenset på raser. Hunder som mest sannsynlig vil bli funnet i Service Dog-organisasjoner, har en tendens til å være Labs, Golden Retrievers, Tyske Shepherds, Poodles eller Mixes av disse raser. Hvis du har ditt hjerte satt på en bulldog eller en shih tzu, vil du nok ha bedre hell med en rasespesifikk redningsgruppe.

Som alltid, vær sikker på ordentlig forberede seg på en ny hund før du vedtar. Hvorvidt din nye valp kommer fra en redningsgruppe eller en tjenestehundorganisasjon, bør du alltid fylle på det du trenger før de går i døren, og vær klar til å ta på seg opplæringsoppgaven og bygge bindingen din.

Mislykkede servicehunder har tonn å tilby de riktige adoptere. Hvis du vil legge til en til familien din, begynner du å gjøre din forskning og fylle ut applikasjoner.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan adoptere en mislykket tjenestehund