Petisjonen sirkler for å knekke ned på salget av falske servicehundprodukter

Petisjonen sirkler for å knekke ned på falske servicehundprodukter

Servicehunder er identifisert med spesielle tagger, vester, seler og bånd. Disse produktene skal bare selges til hundeeiere som trenger dem for deres tjeneste dyr, men dessverre er det altfor lett for folk å kjøpe dem og bruke dem på dyr som ikke er riktig opplært som servicehunder. En ideell gruppe i California ser ut til å forandre det.

Northwest Battlefield Buddies er en non-profit som hjelper veteraner i California med PTSD. De gjør dette ved å partnere dem med en utdannet tjenestehund uten kostnad. Organisasjonen har begynt å se et økende antall tilfeller der folk kjøpte servicehundutstyr online og sette den på en uutdannet hund.

I SLEKT: Tips om hvordan du kan hjelpe en svindelhund

Denne praksisen er veldig farlig fordi disse uutviklede hundene ikke er vant til å være på offentlige steder med store folkemengder. De er ikke trent til å håndtere situasjoner som dette og ting kan komme seg ut av hånden veldig raskt.

For å bidra til å stoppe dette problemet, har Northwest Battle Buddies begynt å sirkulere en petisjon for å prøve å få USAs Department of Justice å knekke ned på disse falske servicen hundene produkter. Shannon Walker, president og grunnlegger av non-profit-gruppen, sier at hun ser hjørnetenner på offentlige steder hele tiden som definitivt ikke er opplært til å være en tjenestehund.

Petisjonen sirkler for å knekke ned på falske servicehundprodukter

Hun sier at disse hundene er enkle å få øye på, fordi mange ganger vil de handle hyper på grunn av overstimuleringen. Hun sier at du kanskje merker dem å tugging på snor, bjeffer, whining, eller andre atferd som servicehundene bare ikke gjør det.

Flere andre organisasjoner er også med i kampen. Canine Companions for uavhengighet, En annen ideell gruppe, gir servicehunder til personer med funksjonshemninger. De sirkulerer også en petisjon, som for tiden har over 30.000 signaturer, og oppfordrer rettighetsdepartementet til å gjøre noe med det økende problemet ved salget av falske servicehundprodukter.

Oregon lovgivere har allerede foreslått en regning som ville innebære lokale myndigheter som utsteder offisielle sertifikater til utdannede tjenestehunder, og deretter kan ansatte på offentlige etablissementer be om å se sertifikatet før de la hunden komme inn.

I SLEKT: Dog Trainer sertifisering: Guide for nybegynnere

Imidlertid er ikke alle medlemmer av Service Dog Industry ombord med en engros clampdown på Salg av utstyr for servicehunder. Noen av disse dyrene er utdannet hjemme og går ikke gjennom de tradisjonelle klassene som de fleste tjenestehunder tar.

på samme måte, følelsesmessig støtte dyr (ESAS) bringe komfort og ro til folk som har alvorlig angst i det offentlige, og disse dyrene er ikke pålagt å ha noen formell opplæring. For å stoppe salget av falske servicehundprodukter, vil mange regler bli satt på plass for å sikre at hver person som legitimt trenger disse produktene, kan kjøpe dem.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Petisjonen sirkler for å knekke ned på salget av falske servicehundprodukter