De beste små hundene for barn

Små hunder for barn

Å få en hund er en av de mest givende opplevelsene du og din familie kan nyte.

Ikke bare vil din nye funnet Fido tilby endeløse mengder kjærlighet og kjærlighet, men du vil også finne deg selv med en helt ny følgesvenn du ikke kan leve uten.

Men denne overgangen, men spennende, kan være en utfordring for travle familier med barn. heldigvis, Vi har samlet en liste over de beste små hundene for familier med barn.

Disse små rasene er perfekte for familieinnstillinger og er sikker på å være et fantastisk tillegg til ditt hjem. Mens hver enkelt hund er annerledes, Det er en rekke egenskaper å se etter når du gjør ditt valg.

Dette vil hjelpe deg og din familie gjør en informert beslutning når det kommer tid til å plukke ut den perfekte valpen.

små hunder som elsker barn

De 9 beste små hundene for familier med barn

Basert på kriteriene ovenfor, har vi samlet en liste over ni av de beste mindre raser for familier med barn. Det er viktig å ta hensyn til individuelle livsstilsfaktorer, men generelt er disse noen flotte raser til å begynne med.

1. Engelsk bulldog

Bulldogs er flotte med barn

Disse vennlige fellene (som er teknisk bare kalt "Bulldogs" nå), er Perfekt liten hund for mange familier.

Disse hundene har en tendens til å veie mer enn mindre raser (vanligvis opptil 50 pounds), Men de har svært lavenergi nivåer og elsker å bli slått av alle familiemedlemmer.

Engelsk Bulldogs Ikke krever mye trening, så de er ganske enkle å holde seg lykkelige.

Likevel er det viktig å holde sine korte snouts i tankene i de varme sommermånedene, som de er utsatt for overoppheting. En annen ulempe er at de pleier å ha mange helseproblemer, spesielt når de alder, så vurdere om du er oppe for disse kampene senere i livet.

Imidlertid vil du sørge for at barna er klare for en god mengde rengjøring - Bulldogs Drool og kastet mye av natur, men Deres kjærlige, enkle personlighet bidrar til å gjøre opp for det.

2. Shih tzu

Shih Tzu er flott med barn

Shih Tzus er spunky, glade små skapninger som elsker å kose opp på slutten av dagen. Disse pint-sized hundene veier rundt 9 til 16 pund, noe som gjør dem til den perfekte størrelsen for familier som trenger en liten firefotere.

Shih tzus liker å spille, men de krever ikke en heftig mengde trening. Pluss, deres korte strøk betyr at de krever relativt lite vedlikehold.

derimot, Denne rasen er beryktet for å presentere housebreaking vanskeligheter, så sørg for at du investerer i treningen. Totalt sett er denne rasen en perfekt følgesvenn for mange familier med barn.

3. Bichon Frise

Bichons er gode med barn

Den ultimate Sosial sommerfugler i hunden verden, Disse søte valpene elsker å møte noe og noen.

Bichon Frise hunder er kjent for deres Happy-Go-Lucky Personligheter og det store følgesvennskapet de gir. Rasen veier inn på ca 7 til 12 pounds og krever omtrent en halv time med trening daglig.

Bichon Frise Pups Kjærlighet oppmerksomhet, så de kan være best egnet for større familier som ikke er borte fra hjemmet hele tiden.

Mens disse hundene ikke kaster så mye som andre raser, krever deres unike, "hypoallergene" jakke spesiell omsorg for å holde den i toppform.

4. Pug

Pugs er flotte med barn

Den ikoniske Pug er kjent for å være en av de søteste runde hundene rundt.

Disse morsomme hundene kjærlighet oppmerksomhet og vil ofte følge deres mennesker Fra rom til rom.

De Ikke krever mye daglig trening, som er fint, fordi spesiell oppmerksomhet må betales til sine korte snouts som gjør det vanskelig for dem å puste, spesielt i varmere klima.

Pugs er en del av leketøygruppen og veier bare om 14 til 18 pund. Disse avslappede hundene er super vennlige, Så de vil nok ikke gjøre de beste vakthundene.

Samlet sett gjør disse små furbullene gode følgesvenner for både voksne og barn.

5. Cavalier King Charles Spaniel

Cavaliers er flotte med barn

Disse søte valpene er sikker på å følge deg rundt i huset, og De elsker mye kjærlighet.

Kombinasjonen av sin lille størrelse (de veier ca 10 til 18 pounds) og mild natur gjør dem perfekte familiehunder for mange. De er ofte lekende, men krever ikke mye ekstra trening.

Hvis du får en konge Charles Spaniel, vil du ha det Pass på at du har noen rundt for det meste av dagen. Disse valpene kjærlighet å være rundt sine mennesker, og de liker ikke å være alene. Dette gjør dem ofte til et godt valg for større familier.

Deres Frakker krever hyppig og vanlig børsting, Så sørg for at du er tilstrekkelig forberedt (merk at Coat Børster er en god oppgave Mange barn kan håndtere).

6. Havanese

Havanese er flott med barn

Havanese valper er flotte små hunder for Familier med eldre barn.

Disse hundene elsker å lære triks og er kjent for sin søte, lekne natur.

Mens disse hundene gjør krever litt mer trening enn andre leketøy raser, de er fortsatt like kompakte veier inn på 8 til 13 pund.

Disse aktive hundene elsker å tilbringe tid med mennesker og andre kjæledyr når de er riktig sosialisert. Deres lange frakk krever regelmessig børsting for å opprettholde i topp hakk form, men deres kjærlige, spunky personligheter er absolutt verdt vedlikeholdet.

7. Toy Poodle

Pudler er gode med barn

Poodles kommer i alle former og størrelser med leketøyversjoner som vanligvis veier under 10 pund. Disse hundene er kjent for deres intelligens og hengivenhet til familien, gjør dem gode for husholdninger med barn.

Disse hundene elsker å utforske og rompe rundt, så de vil definitivt kreve noen mer tid utenfor enn andre leketøy raser.

Deres nysgjerrige og lojale natur gjør dem Great Watchdogs - Pudler er sikker på å varsle deg om den farlige ekornens lurking i bakgården.

Totalt sett er disse lekne valpene Flott for aktive familier leter etter en hund ivrig etter å lære og utforske verden rundt dem.

8. Kinesisk Crested

Kinesiske Crested Dogs er bra med barn

Disse merkelige, men elegante valpene er ekstremt kjærlig, gjør dem gode for familier.

derimot, Deres små, skjøre størrelse bør tas i betraktning, spesielt for familier med yngre barn. De kan bli skadet lett av grovt spill, så vær sikker på å diskutere riktig hjørnetann samspill med barna dine før du legger til en crested til familien.

I motsetning til popular tro, er disse hundene fortsatt krever regelmessig grooming. De spenner vanligvis hvor som helst fra 5 til 12 pund og er den perfekte lapdog.

De har en lav tendens til å bjeffe og kaste, så du vil elske å lage disse fredelige valpene en del av familien din.

9. Beagle

Beagles er flotte med barn

Beagles er Litt større enn noen av de andre hundene som diskuteres ovenfor, Rangering i 18 til 30 pounds. Men deres lekende, munter natur gjør dem til en god valg for en aktiv husholdning med barn.

Denne rasen elsker å løpe rundt ute og er veldig vennlig, selv om de er sannsynlig bark på fremmede (og generelt forårsake mye støy & # 8212; dette er en veldig vokal rase).

Disse hundene elsker kjærlighet og har nok nysgjerrig energi for å holde barna underholdt. Men moro, disse valpene kan være utfordrende for familier med yngre barn siden de krever en stor mengde oppmerksomhet.

Bonus: Mutts!

Mutts kan være flotte med barn

Mens det er vanskelig for oss å generalisere egenskapene til mutts, Blandede raser kan ofte være et flott tillegg til familier med barn.

Mutts har generelt en flott Blanding av egenskaper basert på deres unike identitet, som ofte mellows ut noen ekstreme personlighetstrekk deres forfedre utviser.

Imidlertid er hver hund annerledes og bør behandles på individuell basis. Når du går for å adoptere en hund, inkludert mutts, Pass på at du har en forberedt liste over adopsjonsspørsmål å spørre om den enkelte hundens temperament.

Du kan bruke noen av faktorene vi beskrev ovenfor for å hjelpe deg med å lage dine spørsmål (vi har også en fantastisk hund adopsjon scorecard Du kan bruke til å hjelpe til med å evaluere dine viktigste hundegenskaper). For eksempel, et godt spørsmål å spørre ville være:

  • Hva er hundens energinivå som?
  • Hva er han som rundt små barn? Andre kjæledyr? Babyer?
  • Hvorfor var denne hunden overgitt til lyet?

På slutten av dagen, Mutts er en blandet veske, og du må akseptere litt usikkerhet når du legger dem til familien din. Imidlertid er gode temperamenter ikke garantert med rasebrød, heller.

Likevel, Mutts gjør ofte gode følgesvenner for mange familier.

Små hunderaser for barn

Vurderer adopsjon? Prøv en eldre hund

Ved å vedta en voksen hund å bringe inn i familien foldet er et fantastisk valg med mange fordeler, men det er noen ting du vil huske på.

  • Voksne hunder (vanligvis) trenger mindre trening. Å vedta en voksen hund betyr ofte at du ikke trenger å bekymre deg for housebreaking og de mange treningsutfordringene som oppstår med en valp. Dette er flott for travle familier!
  • Spør om hundens historie med barn. Mange lyshunder har tidligere erfaring med kiddos, og Shelter-arbeidere vil kunne peke deg i retning av de beste barnslige hundene.
  • Vurder en hund som er fem år eller eldre. Fem har en tendens til å være det magiske året når hunder slapper ut litt og har fast etablert sin personlighet. Hvis en voksen 5-årig hund elsker barn, er det ikke noe som sannsynligvis endres, så de er en trygg innsats!

Velger en liten hund for barna dine: Viktige hensyn

Så hva gjør en liten hund som er velegnet for familielivet? Vi er glad du spurte!

Her er et par viktige faktorer å ta hensyn til når du plukker ut den perfekte poochen for ditt hjem.

Velg en pooch med en vennlig Personlighet

Du kommer til å ønske å Se etter raser med en avslappet, vennlig personlighet.

Mens noen mennesker elsker Sassy, ​​uavhengige raser, er behagelige hunder mye mer sannsynlig å komme sammen med barna (spesielt hvis de ved et uhell drar valpens hale hver eneste i-mens).

Men å plukke en mer behagelig rase type er ikke nok på egen hånd. Sørg for at du dedikerer en tilstrekkelig tid til Sosialiser hunden din riktig og introdusere ham til barn av en rekke forskjellige aldre.

Se etter en rase med lavt Energinivå

Hvis du har barn, er livet ditt bundet til å være opptatt. Derfor er det ofte en god ide å se etter en lavere energi rase Siden din oppmerksomhet er sannsynlig delt.

Høy-energi hunder kan bli deprimert og ødeleggende hvis ikke brydde seg om riktig og forsynt med tilstrekkelig stimulering, så det er viktig at du bare får en høyoktanhund hvis du er sikker på at du kan gi ham den omsorg han trenger.

Skulle du ha eldre barn som ville være mer tilbøyelige til å ta på seg en hunds ansvar, ha en sit-down samtale om daglige rutiner med og uten en hund.

Hvis barna dine er villige til å bidra til omsorg for sin nye furrige venn, kan du ha mer spillerom i denne kategorien.

Bruk omsorg hvis familien din har Allergier

Å ha allergier og kjærlige hunder kan være en vanskelig balanse. Livet er ikke veldig morsomt uten en god hund, men heller ikke vannet øyne og løper neser.

dessverre, Ingen hund er helt dander-fri, men Du kan oppsøke raser som produserer relativt lite allergi-inflaming dander og krever mindre frakkvedlikehold for å begrense eksponeringen mot allergener.

Heldigvis, i kraft av deres dimensjoner, Mindre hunder produserer mindre dander enn større raser uansett, Så du har allerede et skritt i riktig retning.

Ikke velg en super SHEDDER

Shedding nivå er en annen faktor som spiller til allergi, men også hjemmevedlikehold. Så, med mindre du liker å kjøre en lintrulle over alle dine møbler og tepper, velg en mindre rase som kaster relativt lite å holde hjemmet ditt så rent som mulig.

Dette vil også hindre deg i å måtte fargekoordinere klærne med hundens frakk.

Prøv å velge en lett-å-tog-rase

Alle vet det Nye hunder krever mye oppmerksomhet, og Du vil definitivt ikke skimpere ut på trening.

Dette betyr at du vil Se etter raser med høyere nivåer av intelligens og et ønske om å behage deres folk, hvem kan trent raskere enn deres elskelige, men-dim eller uavhengige kolleger.

Avhengig av alder og modenhet til barna dine, kan de være i stand til å hjelpe i treningsprosessen.

Velg en pooch med Tålmodighet

En pasientpupp er spesielt viktig for familier med yngre barn som kan være mer tilbøyelige til å krysse hundens grenser ved et uhell.

Følgelig vil du ha det Se etter en hund med en mild, tilgivende temperament, som er villig til å tåle de indignene barna dine kan påføre.

Unngå raser med alvorlige Helse bekymringer

Noen raser kan være mer utsatt for visse helseproblemer eller bekymringer enn andre, noe som resulterer i en Kort levetid. På den annen side har noen raser en tendens til å leve uten å lide av mange av disse tragiske (og dyre) helseproblemer.

Så sørg for at du undersøker rasen din hensiktsmessig slik at du og din familie kan bli forberedt nedover veien.

Du vil ikke bringe hjem en valp for familien, bare for å ende opp med å håndtere hjerteskjærende (eller bankkonto-busting) helseproblemer.

Før du tar med ham hunden din: Forbereder barna dine

Å bringe en hund i hjemmet ditt er ikke bare en justering for Fido selv - barna dine må også være tilstrekkelig forberedt på å holde seg selv og din valp mens du spiller hjemme.

Her er et par skritt for å sikre gjensidig sikkerhet for dine pels babyer og barn.

1. Lære den riktige måten å kjæledyr Deres nye kjæledyr

Hvis barnet ditt ikke vet allerede, Pass på at de ber om tillatelse hver gang de vil kjæledyr en ukjent hund. La dem få vite at de aldri bør nærme seg en hund ved å umiddelbart prøve å klappe ham på hodet.

I stedet lærer barnet ditt til å:

  • Nå ut en cupped palm noen få inches unna hennes kropp og La hunden komme til henne
  • Pat forsiktig og unngå følsomme områder som øynene eller snuten
  • Ikke kjæledyr hunder mens du nyter en godbit eller måltid

Akkurat som unge barn fortsatt lærer på hvordan man leser menneskelige sosiale tegn fra sine jevnaldrende, er de heller ikke sannsynlig å være veldig kjent med hundens kroppsspråk heller.

Hunder har mange subtile beroligende signaler de vil vise når det er ubehagelig, men oss trenger å lære å lese disse signalene!

For enhver familie som bringer en ny hund i hjemmet, anbefaler jeg å få "Dog Smart Card Game" fra god hund i en boks. Dette spillet er designet for å undervise barna hvordan å gjenkjenne hundens advarselssignaler for å forhindre biter - et verdifullt verktøy for enhver familie!

2. Forklare hundrelaterte ansvar

Hvis barna er gamle nok til å utføre oppgaver, prøv å Forklar alt ansvaret som følger med en hund Så grundig som mulig.

Barna bør forstå at hunder lever, puster ting som krever mye kjærlighet og omsorg som alle andre familiemedlemmer.

Om mulig, lån en venns hund (eller Foster en lokal lysthund) og vis barna dine hva som kommer med å gå en hund, grooming riktig, og plukke opp poo.

Hvis barna dine ikke kan hjelpe deg med en ukes lang hund, vil du kanskje revurdere å introdusere et heltidsfurfamiliemedlem.

Ethvert barn som ber om en valp, bør være forberedt på omsorg som kommer med å vedta et nytt familiemedlem.

3. Lær grunnleggende leash sikkerhet

Hvis barnet ditt er gammelt nok til å ta din nye pooch ut på turer, sørg for at de kjenner Riktig måte å holde et bånd og utfør en tur for å holde seg trygg.

Uavhengig av barnets båndhåndteringsferdigheter, vil du Overvåke de første få turene din lille leder, bare for å sikre at hun kan gjøre det trygt.

4. Underviser dine pupricks

Undervisning av hundens triks kan være en fin måte for barna å knytte sammen med sin nye hund. Pass på at barna dine vet hvordan du bruker positiv forsterkning for å trene din nye pooch og pass på ikke å bli frustrert foran hunden din.

Lær hunden din grunnleggende ferdigheter han trenger (sitter, legger seg, osv.), men også vær sikker på at barna dine lærer ditt nye pooch noen morsomme og dumme triks, som Lære å si "Jeg elsker deg!"

***

Å bringe en valp i hjemmet ditt er en livsendrende opplevelse familien din er bundet til å verne for alltid. Små hunder kan pakke rikelig med personlighet, samtidig som de fortsatt er gode følgesvenner for både voksne og barn.

Har du noen av disse små raser? Hvilken liten hund gjør familien større og bedre? Vi vil gjerne høre alt om det i kommentarene nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » De beste små hundene for barn