Holder du hundens bånd feil?

hold hunden din på riktig måte

Har du noen gang vært ute, sett en person som har en hyggelig jakten med pooch, og tenkte, "WOW! De to nyter virkelig sin tid sammen!"

Sjansen er flotte at hunden gikk sammen i nærheten av eieren uten tetthet i båndet, og hun kan ha selv sjekket inn ved å bla på hennes person ofte, kanskje med et stort doggy smil på ansiktet hennes!

Hunder kjærlighet å gå på tur med sine peeps!

Hunder som har blitt lært hvordan å gå med gode leiekontrakter er et fint syn å se. De har også en tendens til å ha færre på-leash-atferdsproblemer (som leash-reaktivitet), og de er i stand til å unngå kroppens ømhet som kan komme fra å trekke for mye - som kan deres omsorgspersoner.

Leash Manners som gjør å gå på hunden din, er ingen ulykke, og Leash håndtering ferdigheter er en av de tingene du trenger for å mestre for å gjøre fantastiske turer en realitet.

Dette kan virke som en ganske ubetydelig detalj, men måten du holder på hundens bånd (for ikke å nevne båndet du velger) kan gjøre en stor forskjell i kvaliteten på dine daglige turer. Holde en leiekontakt kan også hindre skade på personen som er knyttet til den furrige kule av energi.

Les videre for å lære mer om denne nyttige ferdighet og hvilket bånd som kan være best for deg og din hund!

Hvordan holde hundens bånd: takeaways

  • Å holde båndet ditt riktig holder deg og hunden din trygt. Et riktig grep på båndet gir bedre kontroll over poochen din.
  • Det er tre grunnleggende grep hund trenere anbefaler å bruke. Vi vil diskutere dem i detalj nedenfor, men de er tommelfingeren, fingergrepet og trekkspillet. Du kan bruke noen av de tre du liker, men sørg for å prøve dem alle for å sikre at du finner den som fungerer best for deg.
  • Pass på at du velger et godt bånd også! Båndene varierer på en million måter, så det er viktig å vite hva du skal se etter. Dette inkluderer å vurdere båndets lengde, stilen og materialet det er laget av.

Den riktige måten å holde hundens bånd: Tre gode alternativer

Leash-Holding Techniques

Du trenger å Hold hundens bånd på en måte som gjør at du kan gripe det sikkert Mens du fortsatt er Å kunne gi hunden din mer eller mindre leash lengdth på et øyeblikk varsel.

Heldigvis er det noen enkle måter å holde hundens bånd som kan bidra til å gi deg kontrollen av hunden du trenger, samtidig som du hindrer skader på deg hvis hunden din plutselig trekker seg hardt på båndet.

Vi diskuterer tre av de beste leash-holding grepene nedenfor.

#1 Tommelen grepet

Thumb Grip

Plasser tommelen gjennom sløyfehåndtaket i båndet. Deretter samles noen av båndets slakk, og sløype den over tommelen igjen.

Lukk din knyttneve med alle lagene av båndet inne i det og tommelen over toppen, med resten av båndet som forlater hånden på den rosa siden. Dette er ditt anker!

Du kan justere hvor mye av den gjenværende båndlengden er tilgjengelig for hunden din å bruke med plasseringen av den andre hånden. Du trenger ikke å holde hunden nær deg, men du vil plukke opp nok slakk at hunden ikke går over båndet ved et uhell.

Husk at båndet skal gå ut av begge hender Pinky side!

Hvis du trenger å gi hunden din litt mer slakk, åpne ankerhånden din med tommelen som peker opp og slipp så mange løkker av slakk som du vil. Siden håndtaket på båndet ditt er rundt tommelen, vil den bidra til å hindre deg i å slippe båndet ditt.

Hvis du trenger å holde fast mer, hold båndet ditt i nærheten av navlen din med ankerhånden over den andre hånden, som du holder en baseballbat.

Best for: Folk som liker å ha hunden sin gå på motsatt side av kroppen fra ankerhånden. Med andre ord, kan du bruke venstre hånd til å forankre båndet, mens du har doggo tur på høyre side.

# 2 Finger grepet

finger grep

I likhet med tommelfingeren begynner fingergripen med deg med å plassere tommelen gjennom sløyfehåndtaket i båndet.

Ta litt av slakk i båndet ditt og lag en løkke over den første fingeren (i stedet for tommelen) av samme hånd. Du kan også gjøre en annen slakksløyfe, hvis du vil.

Grip alle båndene i knyttneve, med tommelen på toppen og båndet som forlater hånden på den rosa siden. Dette er ditt anker!

Hvis du vil gi hunden din mer slakk i båndet, åpner du ankerhånden med tommelen opp. Det er lett å frigjøre all slakk på en gang siden løkkene er over fingeren, og for å lukke knyttneve rundt båndhåndtaket for å gjenopprette ankeret.

Best for: Folk som ønsker å gå sin hund på samme side av kroppen som deres ankerhånd.

# 3 Trekkspillet grepet

Accordian Grip

Med trekkspillets grep kan sløyfen i båndet plasseres over tommelen eller innpakket rundt knokklene på de fire fingrene, men ofte er det ikke pakket rundt noe.

Treshen er lagret frem og tilbake et par ganger over håndflaten og grepet i knyttneve, med den gjenværende båndlengden som forlater hånden på den rosa siden mot hunden. Dette er ditt anker!

Den andre hånden kan holde noen av de resterende båndene slått hvis hunden er på motsatt side av kroppen fra ankerhånden din.

Best for: Fordi sløyfen vanligvis ikke er pakket rundt fingrene, er dette grepet flott for folk som vil raskt og enkelt bytte bånd til den andre siden av kroppen med hunden som de går.

Common Leash-Holding Feil

Å holde et bånd er ikke alt som er komplisert, er det? Men du kan bli overrasket over hvor mange forskjellige måter folk kan tenke på for å koble seg til sine hunder i løpet av turen. dessverre, Noen av måtene eierne holder sitt bånd, er ikke en god ide.

Her er noen leiekontrakter som er ikke Anbefalt:

  • Innpakning av båndet rundt armen, håndleddet eller hånden
  • Sett hele hånden gjennom sløyfen i båndet
  • Fest båndet til en beltsløyfe på buksene dine
  • Holder noe (som en mobiltelefon) i ankerhånden din
  • Ikke å være oppmerksom på hunden din mens du går dem
  • Holder hunden svært nær kroppen din med båndet tett
  • Holder båndet opp i luften når hunden er nær deg for å fjerne slakken
Feil når du holder hundens bånd

Hvorfor er det viktig å holde hundens bånd på en bestemt måte?

Så, nå at du vet hvordan du holder på hundens bånd på den sikreste måten for deg og din hund motpart, kan du lure på, hvorfor bry deg?

Her er noen vanlige problemer som du kan oppleve når du holder hundens bånd feil:

  • Du kan miste grepet i båndet og slippe det, og løse hunder er ikke morsomme eller trygge.
  • Din hund kan yank hardt nok på båndet for å trekke deg over (og med armen trukket mot hunden din, kan du ikke bruke den til å stoppe høsten din); bryte bein i fingrene, håndleddet eller armen; eller skade brusk, ledbånd eller sener i armen, håndleddet eller hånden.
  • Du kan miste kontrollen over hunden din, men fortsatt festes til dem, noe som kan sette dere begge i pinlige eller farlige situasjoner.

Så, Bare vær sikker på å bruke en av de tre grepene som diskuteres ovenfor. Dette vil bidra til å holde deg og din doggo trygt i løpet av turen.

Spesielle forhold for båndbeholding

Selv om grepene og prinsippene som er diskutert ovenfor, gjelder for de fleste hunder og deres eiere, er det minst to sett med spesielle forhold der du kanskje trenger å tenke på noen ekstra faktorer.

Vi diskuterer begge under.

Spesielle hensyn til seniorer som går hundene

Seniorer går hunder

Som du kan forvente, og som forklart av forsker Kevin Pirruccio og hans kolleger i En 2019 brev til Jama kirurgi, Eldre hundeeiere har stor risiko for å bli skadet hvis hunden trekker dem over.

Men, Ved å bruke en av båndstøttene som diskuteres ovenfor, bør du være i stand til å frigjøre hundens bånd raskt nok til å unngå skade.

Hvis du ikke er bekymret for å falle over, Håndfri bånd (som er slitt rundt midjen) kan bidra til å gi senior hundevandrere mer sikkerhet og kontroll når de går sine hunder. Det er også Leash bedre egnet for leddgikt Det kan være litt lettere på hendene.

Eiere som går på reaktive hunder

En annen gruppe hunder som kanskje trenger ekstra hjelp med kontroll i løpet av turene, er de med båndsreaktive hunder.

Dette betyr at de blir begeistret eller skremt av tilstedeværelsen av visse utløsere i sitt miljø (som andre hunder, folk som går eller går forbi, biler, sykler osv.) og de eksploderer i en vanvidd. De kan bjeffe, hoppe, trekke sterkt, eller lunge som en del av denne skjermen.

Vandring reaktive hunder

Hvis hunden din er leash reaktiv og du er ikke sikker på hvordan du skal rette opp situasjonen, Snakk med en oppførselskonsulent eller arbeid med en profesjonell kraftfri hundetrener. Du kan også lære mye om båndreaktivitet og få noen ideer fra Vår leash reaktivitetsguide.

Din hund kan aldri være beste venner med de tingene som forstyrrer henne, men hun kan bli lært hvordan man skal handle rolig i tilstedeværelsen av hennes utløsere, slik at dere begge kan nyte turene dine sammen mer.

Bruker walking utstyr som a front-feste, ikke-trekk sele eller hode krage I stedet for en vanlig flat krage eller skulder-feste kan du bidra til å få mer kontroll i hendene på folk hvis hunder ikke bør, av sikkerhetshensyn, trekk dem i det hele tatt.

Pass på at du forstår hvordan du passer til disse typer seler Før din første spasertur, og trene hunden din hvordan du bruker en headcollar før du bruker den til turer.

Velger det beste båndet: Tips fra en trener

Så, nå at du er bevæpnet med kunnskapen om hvordan du lykkes med å håndtere båndet ditt, er alt du trenger, & # 8212; din bånd! Det er så mange typer, det kan være vanskelig å vite hvilken som er riktig for deg og din hund.

Vi går over noen kategorier og stiler som er tilgjengelige nedenfor, og foreslår noen spesielle typer for spesielle situasjoner.

Hvordan velge en hundebånd

Plukke den høyeste Stil av hundesnitt

Det finnes en rekke forskjellige typer bånd på markedet, og eiere er ofte forvirret om hvilken stil som er best. Vi forklarer to av de vanligste stilene og peker ut deres beste applikasjoner nedenfor.

Standard eller treningsbånd

Standard eller trening Dog Leases er generelt det beste alternativet for de fleste eiere og deres hunder. Disse typer bånd er ganske enkle: de består vanligvis av en løkke i den ene enden, en lengde av nylon eller tau, og et klips i motsatt ende.

standard bånd

Standard Dog Leases gir god kontroll over hunden din, og de har ikke unødvendige doodads eller komponenter for å komplisere saker.

De er vanligvis billig, og de er enkle å lære å bruke også. Best av alt, de jobber vanligvis godt med grepene beskrevet ovenfor.

Anbefalt Les:

The Best Dog Leases: Våre Top Top Picks!

Les det nå!

Imidlertid vil du fortsatt vurdere noen få viktige funksjoner når du plukker ut en standard hundebånd:

  • Velg et bånd som er godt laget og har høy kvalitet søm. Alle bånd vil etter hvert begynne å vise slitasje og trådene vil begynne å unravel, men velutstyrte bånd vil holde opp i årevis. I tillegg vil du ikke bruke et bånd når sømmen sniker, da dette vil føre til et åpenbart sikkerhetsproblem.
  • Se etter et bånd med reflekterende søm, grafikk eller materialer. De fleste eiere vil finne det nødvendig å gå hunden etter mørk, noe som presenterer et åpenbart sikkerhetsproblem. Men reflekterende båndkomponenter vil bidra til å holde deg og din pooch synlig for å passere bilister.
  • Tenk på håndtaket av båndet. Noen bånd har polstret håndtak, som kan gjøre et snakk mer behagelig å holde. Men ikke alle eiere vil eller trenger denne typen polstring & # 8212; bare tenk på problemet, prøv noen forskjellige bånd hvis du kan, og velg den du tror vil fungere best.
  • Hold deg til bånd med sikre clasps. Bånd bruker en rekke forskjellige typer kontakter til klippet til hundens krage eller sele. For eksempel bruker noen "Lobster Claw" -koblinger, mens andre bruker carabiner-stilklipp. Ingen stil er perfekt for alle situasjoner, men du må velge en som har et klipp som er enkelt for du å feste og løsne og forblir sikkert klippet under bruk.

Retractable Dog Leases

Retractable Dog Leases er en annen båndstil, og de er ganske populære, siden de kombinerer et plasthåndtak med muligheten til å endre lengden på hundens bånd umiddelbart. Noen av dem er opptil 30 meter lange!

Retractable Dog Leash

derimot, Disse typer bånd er ikke bra for hunder som lærer å ikke trekke på båndet, Siden de fleste håndtakere forlater girene i håndtaket ulåst når de går slik, trekker båndet stadig en slakk i båndet.

Dette fører til at hunden må stadig trekke i båndet når de beveger seg fremover eller mot objekter de vil utforske.

Dermed, hvis handleren noensinne vil begrense lengden på båndet og låser båndets brems, vil hunden ofte fortsette å trekke seg sterkt i et forsøk på å fortsette å bevege seg.

Disse båndene tillater også hunder å variere langt fra sine omsorgspersoner, som kan tillate dem å finne en situasjon der de kommer i trøbbel - hunden kan være så langt unna at personen som går henne, kanskje ikke vet at hun er i fare til det er for sent!

Også, Retractable Leases kan være farlig. Disse båndene kommer alle med instruksjoner som advarer folk om muligheten for taubrenn eller amputasjon for hunden eller handleren Når du bruker båndet, eller muligheten for at båndet eller kragen kan bryte og båndet, kan snap seg raskt tilbake mot håndtereren, som kan slå dem og forårsake skade.

På grunn av det store plasthåndtaket, Du kan ikke bruke noen av de foretrukne båndbehandlingsmetoder med en uttrekkbar bånd.

Retractable Dog Leases

I tillegg, hvis hunden din trekker denne typen bånd ut av hånden, vil den bevege seg raskt mot hunden din når den trekkes tilbake, noe som kan skade dem, eller skremme dem så mye at de løper bort i en panikk.

Hvis du gjøre bestemmer deg for å kjøpe denne typen bånd, sørg for at du kjenner hundens vekt og få et bånd som er vurdert for å holde en hund av den størrelsen.

Å få et bånd som er for sterkt for en liten hund, kan hindre at hunden kunne bevege seg fremover; Omvendt, å få en som er for liten for en stor hund, vil sannsynligvis få båndet til å bryte under bruk.

Også, vær sikker på Bruk en liten hundesele Hvis du skal bruke en uttrekkbar bånd med en liten pooch. Hvis uttrekkbare bånd er festet til standard flate krager, kan trykket i båndet på hundens hals skade luftrøret.

Hunder som allerede har blitt lært gode bånd og eiere som er klar over at risikoen som er involvert i bruk, er gode kandidater til bruk av uttrekkbare bånd.

Plukke den beste hundebåndet Materiale

En av de mest åpenbare måtene båndene er forskjellige er materialene som de er laget. Vi diskuterer noen av fordeler og ulemper med forskjellige hundebåndsmaterialer nedenfor.

Nylon Hund bånd

Nylon Dog Leash

Leashes laget av nylon er relativt billige og kan variere mye i form, størrelse, struktur og lengde, men De fleste av dem er sterke og værbestandige.

Velg et bånd som vil være lett for deg å holde mens du bruker ditt foretrukne båndgrep - noen ganger er de for tykke til å forstå noen lag av det i knyttneve komfortabelt, eller for tynt, noe som kan være ubehagelig å holde hvis hunden trekker seg i båndet.

Mange liker de flate nylonboblene best, og Ofte passer en 1- eller ⅝-tommers bånd i hånden.

Bomull Hund bånd

Tau bånd laget av bomull er lyse, fleksible og myke på hendene. De er tilgjengelige i en rekke farger, stiler og lengder, og mange eiere foretrekker dem over de som er laget av nylon.

Imidlertid er taubåndene også svært absorberende, så det er lett for dem å absorbere vann (og urin!), som kan gjøre dem tunge ved slutten av en tur gjennom pytter eller dewy gress.

De er heller ikke alltid tygge-bevis (spesielt for store, kraft-tygge pooches), så de kan ikke være det beste valget for hunder som har problemer som tygger på ting.

Men hvis du liker måten tau leashes føler i hånden din og har en velmetet pooch, som ikke har tyggeproblemer, vil du kanskje vurdere en tau leash.

Kjede eller kabel Hund bånd

kjede hundesnitt

Kjede eller kabelbånd er utmerket for hunder som kan bite sine bånd siden de er Ekstremt tyggebestandig bånd. De kan være nyttige som en eier jobber med å lære at hunden ikke skal tygge eller bite på båndet.

De er laget av metall, slik at de veier mer enn andre båndtyper, og har ofte et håndtak laget av lær eller nylon for å gjøre dem mer komfortable for håndtereren å holde.

Disse har en tendens til å ruste hvis de er ute, men de er vanligvis veldig sterke og varer lenge.

Kabelbånd er ikke vanlig, og er litt dyrere enn noen andre båndstyper. De er ikke veldig fleksible, så det kan hende at de ikke er så komfortable.

Kortere kabelbånd er også gode for bruk som Tie Downs i hjemmet.

Lær Hund bånd

Lærhund bånd

Mange hundhåndterer som lærbånd siden de kommer i en rekke lengder og tykkelser; de er sterke og lette; og de føler seg bedre i hånden enn enten kjeden eller nylonbåndene gjør.

Men siden de kan bli skadet av en hund som biter eller tygger dem, og de pleier å være litt dyrt, er de ikke en favoritt for å gå hundene som fortsatt chomp og tygge på båndet.

Lærbånd kan også være vanskelig å rengjøre grundig, og de er følsomme for været. Du må lagre skinnbånd innendørs, vekk fra solen og regnet.

Gummi Hund bånd

Gummi og elastisk bånd

Noen bånd tilgjengelig er laget av gummi, eller har en del av gummiaktig eller elastisk materiale. Disse båndene skal lette trykket i båndet på hunden og handleren når hunden trekker seg plutselig.

Disse typer bånd er ikke en dårlig ide, men de gjør egentlig ikke mye for å hjelpe med en sterk trekkhund, og gummien er mye mindre holdbar enn andre båndmaterialer.

Hvis du bestemmer deg for å få et bånd av denne typen, Pass på at det er et annet materiale, som nylon, som utgjør også båndets lengde, Så det er en sikkerhetskopi på plass hvis båndet bryter under bruk.

Velge den rette hunden Båndlengde

De fleste hundene gjør det beste med et bånd som gjør at de kan nyte sin tur og lukte rosene uten å forårsake fare for seg selv eller andre.

6 fot bånd er vanligvis standard

Mange liker å bruke en standard 6- eller 4-fots bånd, men husk høyden på personen og hunden som skal bruke den.

For eksempel kan en høy person som går en kort hund, ha en lengre bånd enn den samme personen som går en høyere hund.

Imidlertid har store hunder vanligvis også lengre kropper, og de synes å sette pris på å ha et bånd lenge nok, slik at de ikke støter sammen i deres person med hoften deres.

Riktig hundelengde

Å bruke en standard lengde bånd på 4 `eller 6` er vanligvis en god ide.

På denne måten har du nok båndlengde for å la hunden din utforske kantene på banen din litt uten å måtte håndtere mye ekstra slakk, eller gi dem så mye slakk at de vikler rundt trær (eller andre mennesker!).

Vurder en lang leder for utendørs trening

Lang leder

Når du trener hunden din, er en av variablene som kan justeres og praktiseres som kan forbedre en hunds generelle konsistens avstand.

Den beste måten å trygt øve signaler mens du arbeider med å legge til avstand, er ved å feste en lang ledning (aka lang snor) til hunden din, så hvis de blir distrahert, har du fortsatt fysisk kontroll over dem.

Langt bånd er også en fin måte å gi en hund mer plass til å løpe rundt mens hun går, og de er morsomme å bruke i store, åpne områder.

Men fordi hunden har så mye mer avstand til å løpe og hente hastighet, kan de trekke mye vanskeligere i lang bånd enn en kortere.

Også, hunder på en lang bånd kan vikle båndet rundt gjenstander og mennesker i nærheten av dem, noe som kan skade båndet, gjenstandene og folket!

Trening med faner

En annen type treningsbånd kalles en "fane", og er i utgangspunktet en veldig kort bånd, vanligvis mindre enn 12 ".

fanen

Tabs brukes ofte av trenere som har jobbet med en hund for en stund og forsøker å overgang til off-leash-atferd.

Taben kan brukes til å trygt manøvrere hunden gjennom overfylte situasjoner eller på en overvåket hund som et hurtighåndtak, og er ofte enklere og sikrere enn å gripe en hunds krage.

Retractable Dog Leases Årsak problemer

Dog Leash Hand Position Vanlige spørsmål

Selv om Leash-Holding er et ganske enkelt emne, genererer det mange spørsmål blant eiere. Vi prøver å svare på noen av de vanligste leash-holding spørsmålene nedenfor.

Bør hundene alltid være leashed i løpet av det?

Av sikkerhetshensyn, bør alle hundene bli lært gode bånd manerer og forbli leashed mens du går i offentligheten.

Mens det er off-leash hunderparker tilgjengelig for noen eiere, må du komme til parken på en eller annen måte. Også, uansett hvor godt trente en hund er, går muligheten for ulykker opp når det ikke er noe fysisk objekt som holder en hund trygt i nærheten av sitt folk. Off-leashulykker er så synd, fordi de ofte er forebyggende.

Er det ille for hunder å trekke på snor?

Ikke bare er det ubehagelig for hunden, og personen som går henne, men en hund som trekker på båndet, kan også forårsake skade på halsen eller skade personen som går henne.

Videre kan en tett bånd føre til at hundene føler seg mer anspent under sin tur, noe som kan bidra til atferdsproblemer som båndreaktivitet. Lærer hunden din å gå på en løs bånd er ikke spesielt vanskelig & # 8212; Du må bare være villig til å sette i noen tid og krefter.

Skal du dra hunden din hvis hun ikke vil gå på snor?

Når en hund ikke går eller stopper og legger seg i løpet av en tur, er det ikke en god løsning, og det kan føre til at hun skal lide skade.

Det er mulig at hun kan ha noe galt med henne, og det er derfor hun kanskje plutselig pannekake i midten av en utflukt.

Husk, ingen hunder er født Å vite hvordan du skal gå på snor, så hvis hunden din er ung eller uerfaren med å ha på seg en krage og bånd, er tålmodighet og trening viktig for å lære henne hvordan man skal bli vant til og nyte sin tid på en Leash med deg. 

***

Å gå våre hunder er en utmerket måte å dele litt glede med dem! Bruk av båndene du nettopp har lært, kan hjelpe deg med å fortsette å nyte dine utflukter med poochen din trygt og lykkelig.

Har du og din hund opplevd vanskeligheter på grunn av båndhåndteringsproblemer? Hva er din favoritt måte å holde en bånd og hvorfor?

Del dine erfaringer (og eventuelle spørsmål du måtte ha) i kommentarene nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Holder du hundens bånd feil?