Inventor reimagines standard dog leash

Inventor Reimagines Standard Dog Leash

Nootools, et selskap basert i New Canaan, Connecticut, ble startet i 2004 av Mark Noonan etter at han forlot Finance Service Company UBS. 2015 vil være selskapets travleste år til dags, da de avdekker 3 nye produkter, hvorav en er en ny ta på en standard hundebånd.

Leash Tamer, ble finansiert gjennom Kickstarter og er satt til å slå markedet i sommer. Den er laget av et materiale med en original lengde på to meter, men det kan strekke opp til 10 meter uten palpabel spenning. Materialet i seg selv er stretchy og forblir viklet for å holde båndet fra å dra på bakken. Spolen effekten holder også båndet fra å bli sammenflettet.

I SLEKT: Må ha hund forsyninger som hver hund eier burde ha

Dette innovative nye designet for en hundesnitt Tillater hunden å ha den friheten til at den vil ha i båndradiusen. Bungee bånd har vært på markedet for en stund, men noonan sier at leash tamer ikke er det samme.

Bungee Leases lærer hunder å trekke hardere for å kjøpe seg mer plass, som kan være slitsomt for hunden og fysisk utfordrende for walkeren. The Leash Tamer strekker seg bare til 10 fot, og da er hunden ikke lenger i stand til å trekke lenger.

Leash er også utstyrt med innebygde ringer og et klipp som gjør det mulig for hundens vandrer til å forkorte båndet til tre eller seks meter hvis de trenger det. Det samme klippet og ringanlegget gjør at båndet kan pakkes rundt et tre under en pitstopp eller rundt vandrereavfallet for håndfri gange, jogging eller løping.

Inventor Reimagines Standard Dog Leash

I SLEKT: Topp 21 må kjenne hundetreningstips

Noonan liker å finne produkter for å hjelpe folk med å løse hver dag problemer. Han sier at hvis et produkt skal fungere godt, kan det ikke ha mange ekstra deler og brikker som du må holde styr på og er lett tapt.

Leash Tamer er nootools første hund produkt, eller kjæledyr produkt av noe slag. Men med Pet Technology-markedet vokser jevnt, var Noonan å produsere flere kjæledyrrelaterte produkter i fremtiden. Faktisk er han så stolt av leash tamer og så sikker på at det vil bli en hit med forbrukerne at han ønsker at det var det første produktet han noen gang markedsførte.

Dessverre var det første produktet han utgitt, for over 10 år siden, var en spade som svingte på et hjul, kjent som vevelen, men det var tungt og uvanlig utseende. Til tross for sin enkle design og nøye engineering, var produktet ikke så godt som han håpet det ville.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Inventor reimagines standard dog leash