Hundesett 101: hvordan groom hunden din hjemme

Hunder er dyr, og det er helt normalt for dem å oppføre seg som dyr gjør. Det er ikke uvanlig for våre kjæledyr å gå ut og få seg i skitt i de første 5 minuttene av en daglig tur, eller ignorere deres personlige hygiene i noen uker. Selv om hjørnetenner av og til gi det et skudd for å holde tritt med sin hygieneplan ved å tygge og slikke på strøkene, som en hundeier, Du må vite hvordan du skal groom hunden din hjemme for å hjelpe dem med å hjelpe dem.

Avhengig av Ditt valg av en hundeavl, Noen hjørnetenner vil kreve mye mer grooming enn andre. Vær forberedt på å bruke alt fra 1 time i uken, til 45 minutter om dagen på kjæledyrets grooming behov, avhengig av rasen og hvilken type miljø du bor i. Og ikke bli lurt av ordet & # 8220; grooming & # 8221; - Det handler ikke bare om å se bra ut. Dog grooming er viktig for hundens helse og generelle trivsel, så hver kjæledyrseier må sørge for at hunder er oppdatert på deres grooming behov.

Lære å grode hunden din hjemme og deretter dedikere noen få minutter for å ta vare på din poochs pels, ører, negler, andre spesielle behov på en (nesten) daglig basis, går også tilbake til vår diskusjon på Kuttingskostnader for å eie et kjæledyr. Selv om på dette tidspunktet vil du betale ekstra for kjæledyrets groomingbehov, vil dette betale mange ganger i det lange løp. Her er noen grunnleggende tips om hvordan du kan groom hunden din hjemme.

Round-up: Topp 10 beste Deshedding verktøy for hunder

Verktøy du trenger når du pleier hunden din hjemme

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemmeDet er forskjellige nivåer av hvor mye hundepleieforsyninger du vil kreve, hvorav de fleste, igjen, gå tilbake til ditt valg av hundens rase og hvilken type sted, miljø du bor i. Her er noen grunnleggende kjæledyrprodukter for dine daglige hundespenningsbehov:

  • Hundeklippere eller saks
  • Høy kvalitet kjæledyr børste
  • Sunn hund sjampo
  • Dog Nail Clippers
  • Pet håndkle for rask tørking
  • Hunden behandler

Dette er noen av de mest nødvendige elementene som nesten hver hund eier trenger å ha på hånden. Noen kan erstattes av menneskelig utstyr hvis du allerede eier det og ønsker å spare en ekstra dollar, og andre hundespenningsforsyningsprodukter er ganske enkelt valgfrie. For eksempel er Pet Håndklær et valgfritt element fordi du enkelt kan bruke et vanlig håndkle for hunden; Imidlertid er spesielle kjæledyrhåndklær designet for hundens lange, tykke frakk og vil tørke dem flere ganger raskere enn ditt vanlige håndkle designet for menneskelig hud.

I SLEKT: Beste Dog Clippers for Home Grooming

Sørg alltid for at du vet hvordan du bruker en av disse hundenes grooming forsyninger når du forbereder og lærer hvordan du skal groom hunden din hjemme. Du vil ikke ta en elektrisk hundespisklippere og ved et uhell hugger av mer av din poochs spiker som du burde ha. Det samme gjelder for andre elektriske hundeutstyr som lett kan skade kjæledyret ditt, for eksempel hundeklippere. Ta et sekund å lære å bruke alt effektivt og trygt.

Hundesett 101: Slik groom din hund hjemme

Det er flere komponenter av en komplett hundpleieprosedyre, uavhengig av rasen din. Professional Dog Groomers anbefaler å ta vare på visse grooming behov hver dag, mens andre bare bør tas vare på en gang i uken eller til og med en gang i måneden. Det er aldri en dårlig ide å besøke en profesjonell hundegroomer minst en gang for deres ytterligere råd når du lærer å groom hunden din hjemme.

Børsting hunden din

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemmeHunder kan ha sensitiv hud, så sørg for at du velger en pet grooming børste som fungerer med hundens frakk type. Ikke bruk noe som er for spiky eller hardt på din Fidos hud. Du vil at hundens opplevelse skal være hyggelig og ikke har ham løpe av fra deg hver gang du henter en børste.

En kjæledyrhundhanske som har små nubber som masserer huden og løsner døde pels er en god ide for en korthåret hund, Og så er alle de myke børstehundens proomingbørster.

I SLEKT: Beste hunden Deshedding børster for hunder som kaster mye

De slicker pet børster er best for langdrasjerte hunder. Denne typen børste fungerer best for å hjelpe til med å løsne og skille lang pels. Rake-type børster kombinert med en børstebørste er best for hunder med dobbeltfrakker. Det er også aldri en dårlig ide å inkludere en loppe kam også.

Når du pusser hunden din, sørg for å være oppmerksom på kjæledyrets pels: Legg merke til og følg hundens frakk og hud for uregelmessigheter, infeksjoner, klumper eller betennelser. Børsting hjelper hundens frakk til å holde seg i en sunn form ved å fjerne døde hår. Regelmessig børsting hjelper også med å frigjøre oljer, som fremmer en sunnere hud for din fido.

Det er også en god ide å investere i en anstendig grooming tabell. Home grooming bord tilbyr en trygg og komfortabel overflate for hunden din og gjør hele grooming prosessen, spesielt når du lærer å groom din hund hjemme, så vel som år etterpå, mye lettere for deg og kjæledyret ditt.

Bading hunden din

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemmeEn stor del av grooming kjæledyret ditt hjemme er bading. Hundbading kan være en helt annen opplevelse for ulike typer hunder basert på deres personligheter, raser, fobier, trening, etc.

Opplevelsen vil også være forskjellig for eieren, også. Noen hunder elsker bad, men andre kan finne denne prosedyren et ubehagelig møte at de alltid prøver å unngå.

I SLEKT: Topphunden bade tips for grooming effektivitet

Det viktigste å huske om å bade hunden din er det Det er viktig å være tålmodig, konsekvent, fast, men mild med hunden din. Dette går tilbake til du trener hunden din og å vite hva som er den beste tilnærmingen til å ta med den spesifikke hunden. Hunder er vane av vane, som du sikkert allerede vet, så prøv å holde fast i samme rutine og plassering, slik at hunden din blir vant til hele prosessen raskere.

Før du gir hunden din et bad, ta vare på børstingdelen: En god og grundig børste av kjæledyrets kjole for å komme ut av matvarer fra pelsen, vil lette badeprosessen med en stor margin. Pass på at du er godt forberedt og organisert før du gir ham et bad, fordi avhengig av hundens størrelse, kan dette vise seg å være en utfordring. Ha nok håndklær, sjampo, såpe og så videre. Se på listen over nødvendige hundbadforsyninger Vi har oppgitt i den tilhørende artikkelen.

For å gjøre prosessen mindre stressende for hunden din og sørge for at kjæledyret ditt ikke vil være så redd for å komme tilbake til en oppfølgingsøkt neste uke, ikke avvis dine pooch`s behov også. Arbeid for å gjøre dette til en hyggelig opplevelse, slik at begge liker det.

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemme 11Det er mange ting som en oppmerksom hund eier bør ta vare på, hvorav noen inkluderer:

  1. Kontroller vanntemperaturen er perfekt
  2. Snakk med hunden din mens du bader
  3. Vær forsiktig og avslappet med hunden
  4. Gi hunden godbiter og andre midler til positiv forsterkning.

Det vi prøver å oppnå her bortsett fra bare å være empatiske hundeiere, er å sikre en stressfri prosess for hunden, slik at det er mindre problemer med å gi hunden din et bad i fremtiden. I hovedsak bør du se på det på denne måten: Hver enkelt hundesignal er et oppsett for å gjøre den neste enklere.

I SLEKT: Beste hundevask

Kort sagt, når du bader kjæledyret ditt, starter du fra nakken og går ned. Skyll og gjenta et par ganger og unngå alltid hundens ansikt. Bruk en vaskeklut til å gni ansiktet rent, men vær veldig trygt å ikke få såpe eller sjampo i poochs øyne. Med den endelige skyllingen, sørg for at du skyller Fido hele kroppen grundig. Tørk ham helt, men også la ham riste seg selv, og så vær forberedt på det "8220, gal etter badekaret.& # 8221;

Ta vare på hundens ører

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemmeIkke overraskende glemmer mange hundeeiere om å ta godt vare på hundens ører. Selv de som lærer hvordan å groom hunden din hjemme, vil alltid ha fokus på & # 8220; viktigste & # 8221; deler, som vanligvis bader og børsting. Imidlertid er hundens ører ingen mindre viktig del av din poochs kropp heller, og det er noen få ting du må se på å gjøre regelmessig.

Den gode nyheten er at hvis hunden din har floppy ører, trenger hun litt mer oppmerksomhet enn hunder med kortere ører. Det er mer en sjanse for øremidler og bakterier for å leve i typen ører som gir et mer lukket miljø for der, for eksempel Beagles ører.

I SLEKT: Tips du hunden groomers?

Den mest perfekte tiden til å rense hundens ører er rett etter børsting, og vet det En god ørerengjøringsrutine vil forhindre en rekke potensielle fremtidige problemer. Hvis du oppdager at hunden din rister på hodet mye, prøver å komme til ørene med hennes poter, eller skrape alt for ofte i øret, eller hvis du oppdager en dårlig lukt som kommer fra ørene, så er det definitivt tid til å se inn i det: rengjør ørene hans grundig og til og med planlegge en veterinæravtale.

Når du rengjør hundens øre, vær forsiktig og nøyaktig. Din pooch vil mest sannsynlig hate dette og vil vri så mye som hun kan, så vær fast og rask. Bruk en god hund øre rengjøring løsning, og du kan få den beste en av Amazon for en billig pris. Deretter kjøper du en pose med bomullsbolter. Når det er på tide å rense hundens ører, suge en bomullsboll i løsningen og begynn med å rengjøre ytre arealet av ørene. Pass på at du ikke skal gå for dypt inn i ørekanalen. Gjør dette et par ganger til hundens ører er rene.

Ta vare på hundens øyne

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemme

De av dere lærer å groom hunden din hjemme, vil også ønske å vite om hundens øyeomsorg. Hvorfor bør du også ta vare på hundens øyne? Fordi vanlige øyeeksamen av din pooch mens hjemme vil holde deg oppmerksom på eventuelle potensielle riving, skyighet eller betennelse i hundens øyne, fordi disse kan være indikatorer på et alvorlig helseproblem.

Før du tar noen handling på hundens øyne, gjør du følgende:

  1. Ta en rask titt på hundens øyne og se om det er noe uvanlig
  2. Undersøk hundens øyne: Rull deres nedre øyelokk og sjekk fôr
  3. Sammenlign hundens øye-tilstand med eventuelle potensielle symptomer på et problem

Hundeksperter sier at vi mangler ved ikke å undersøke våre hunders øyne oftere. Ser på Fido-øynene dine, kan fortelle mye om deres nåværende tilstand av helse. I hovedsak, nesten med alle raser, bør øynene se klart ut og å sette det helt, sunt.

I SLEKT: Hundeservice Tips for en lykkelig hund

Profesjonelle hund groomers og spesielt veterinærer vil kunne fortelle deg mer på komplikasjoner som kommer fra å ikke ta vare på hundens øyne, og det er ganske mange problemer for alles overraskelse. Her er noen symptomer som du bør se etter når du sjekker hundens øyne:

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemme
  • Endring i øyenfargen
  • Merkelig utseende
  • Ulike elevstørrelser
  • Øynene åpner ikke fullt ut
  • Rive i øynene selv
  • Røde eller hvite øyelokkforinger
  • Overskyet øyne
  • Synlig tredje øyelokk

Begynn med å rense hundens øyne. Tørk forsiktig bort noen muck som bygger opp rundt øynene, spesielt hjørnene. Du kan bruke en våt varm klut eller kjøpe en øye rengjøringsløsning fra dyrebutikken din.

Det er egentlig ikke perfekt tid til å gjøre dette, så prøv å rense hundens øyne når det trengs eller når du gjør grooming kjæledyret ditt hjemme: etter børsting, ørerengjøring, bading og så videre. Det vil bare ta noen sekunder for deg å undersøke kjæledyrets øyne, men hvis du fanger noe uvanlig, kan dette trygge hunden din mye helse og litt penger på veterinære regninger.

Dog Tannpleie er veldig viktig

Ikke mindre viktig er kjæledyrets tannpleie, og børsting av hundens tenner bør være en vanlig vane for dere begge. Akkurat som med folk, Din hund trenger å få tennene og tannkjøttet rengjort daglig for å holde dem sunne.

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemmeDet er sant - børsting av hundens tenner kan bli en plage, selv om det tar noen minutter, men det er ingen vei rundt den. For en generell god helse i Fido, børsting av tennene en del av avtalen hvis du vil beholde dem i god form og virkelig vil lære å groom hunden din hjemme og gjøre dette riktig.

For ytterligere informasjon, må du av og til inspisere hundens tenner og tannkjøtt ved forsiktig å åpne munnen for å ta en nærmere titt. Gums må alltid se rosa hvis de er sunne, og tennene må være rene og tartar-mindre. Sniff din poochs pust og legg merke til hvis pusten ikke er din vanlige ekkel hundpust, men faktisk en head-turner. Undersøk hundens lepper også, for noe uvanlig.

Ideelt sett bør hundens tenner alltid være børstet hver kveld (ikke behov for en morgenbørste) på daglig basis; Men gitt hvordan lat Opptatt de fleste hundeeiere er, hundeeksperter enige om å foreslå i det minste noen børsting sesjoner i uken, som er det svært minimum hundens helse har råd til.

Sier seg selv: bruk aldri en menneskelig tannkrem på hunden din. Du kan kjøpe hundens egen tannbørste samt tannkrem på Amazon - det er et bredt utvalg av alternativer som er rimelig, god kvalitet og godt vurdert og vurdert av andre hundeeiere. Dra nytte av det!

Når du prøver å lære å groom hunden din hjemme og gjøre børsting av poochs tenner selv, husk å komme helt til baksiden av hundens munn for å nå sine molarer. Også, få tannkjøttet og tannkjøttlinjen og rengjør de forsiktig, men godt. Generelt, prøv å være veldig mild med hundens munn, men arbeid grundig.

I SLEKT: 25 beste hund leker for hunder som tygger mye

Et godt tips som de fleste hundeeiere allerede vet om å holde hundens tenner sunnere, er å gi dem god kvalitet hund leker å tygge på. Spesielle typer hundebehandler, som for eksempel de dental chews fra greenies, og også hunden bein behandler alle hjelpe hunden din til å opprettholde en bedre tenner og tannkjøtt helse.

Clipping Dogs Nails

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemme

Endelig er en av de mest populære, men minst likte hundens grooming prosedyrer hundespiker clipper. Når du ønsker å bli en anstendig grooming på din egen fortjeneste og lære å groom hunden din hjemme, sørg for at du er godt forberedt på å ta vare på kjæledyrets negler.

Umiddelbart spørsmål besvart: Når skal du kutte hundens negler? Tommelfingerregelen er at du kutter dem når de kommer til bakken. Dette kan bety å kutte dine poochs negler når som helst fra en gang i uken til en gang i året (hvis hunden din er en vanlig byvalser på betong).

Første og viktigste tips om denne hundenes grooming prosessen: Vær veldig, veldig forsiktig når du arbeider med kjæledyrets negler for ikke å kutte for kort. Kutting for kort kan skade hunden din og ha neglen begynner å bløde. I tilfelle du kutter for kort og trenger å stoppe blødning, bruk en såpebjelke og trykk neglen mot det i noen minutter. Hvis blødningen ikke stopper, er det viktig å få hunden din til veterinæren med en gang.

I SLEKT: Beste Dog Nail Clippers

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemmeÅ holde hundens negler kort og tatt vare på, er også en viktig del av å sikre hundens helse. Det tar øvelse å få det riktig og få hunden til å stole på deg under denne skummelt prosessen. Men når du får en rutine i gang, blir det mye lettere for alle.

Vær forsiktig med å kutte raskt på neglen ved et uhell. Det er den rosa, kjøttfulle delen inne i hundens negl. Aspca advarer Alle aspirerende Hjem Dog Groomers på dette aspektet av spikerklipping, og komplikasjonene som dette kan forårsake. Det er vanskeligere å se på hjørnetenner som har mørkere negler. Bare jobbe med å ikke kutte for mye av, og du bør være trygg.

Så skal du lære å groom hunden din hjemme?

Kort sagt, svaret er et klart ja. Å vite hvordan å groom hunden din hjemme kommer med mange fordeler.

Lære å groom hunden din hjemme er en beundringsverdig, nyttig innsats som vil gi deg en liste over ferdigheter som vil spare penger, tid og holde hunden din sunn regelmessig. Det er absolutt verdt å lære å gjøre, og forberede seg på det godt med alt nødvendig utstyr - Grooming-bord, hundvaske, børster, klipper, etc. - vil være dyrt, tidkrevende og stressende i begynnelsen, men sørg for en mye større belønning i det lange løp.

Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemmeIkke glem deg selv, også. Av og til, gi deg en pause og behandle valpen til en profesjonell groomer. Hunden din kan få den kongelige behandlingen mens du går ut for å gjøre litt shopping. Eller du kan bli hos hundens groomer og lære enda flere triks av handel på hvordan du kan groom hunden din hjemme fra en erfaren kjæledyr profesjonell.

For ytterligere å utvide hundens grooming ferdigheter, fortsett å være nysgjerrig: Still spørsmål, undersøk emnet og bli ekspert i Home Dog Grooming, som er en morsom innsats i første omgang når du får en god forståelse av grunnleggende. Snakk med andre hundeeiere og finn ut fra dem Hvilken type utstyr de har brukt, og hvem er fagfolkene de anbefaler å lære fra. Til slutt er en ren, godt preparert og tatt vare på hunden et lykkelig sunt kjæledyr, og det gjør alltid en lykkelig eier!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hundesett 101: hvordan groom hunden din hjemme