Dog training grunnleggende: 11 viktige tips

Viktige tips om Grunnleggende om hunden

Forplikte seg til ditt eget hundetreningsgrunnlag

Viktige tips om Grunnleggende om hunden

Å bringe en ny valp i hjemmet ditt er et veldig spennende øyeblikk. Valper er søte og kosete og så mye moro å leke med. Men så tygger de skoene dine, piddle på gulvet, begynner å bjeffe på alt, du finner ikke den typen oppførsel som er søte lenger.

Den beste måten å unngå valpen din til et lite monster er å gå gjennom noen grunnlagsgrunnlag, og lære hunden din de mest essensielle tingene.

En av de største fordelene med å forplikte deg til Grunnleggende om hundenes trening er at dette vil forbedre din og din poochs liv, samt forbedre styrken til å binde deg to. Også, uavhengig av hva andre kjæledyrseiere kanskje har fortalt deg, Hvis du har det rette settet med verktøy, Å gå gjennom et kort kurs av hundetrening grunnleggende er ganske darn moro.

Hunder er ikke late dyr - de elsker å lære og utforske. Hemmeligheten til vellykket hundetrening grunnleggende kurs er god kommunikasjon. Hold alltid på baksiden av tankene dine at hunder ikke forstår Hva du sier til dem, så en & # 8220; ingen & # 8221; kan bety & # 8220; ja & # 8221; Hvis du ikke kommuniserer det riktig. For å unngå slike fallgruver, har du en plan som disse hunden trening grunnleggende tips og hold deg til det.

Positiv forsterkning er viktig

Viktige tips om Grunnleggende om hunden 1

Flere studier har allerede bevist hvordan positiv forsterkning i de fleste tilfeller er den beste og mest effektive måten å trene din fido på.

Som barn som misbehager, er det lett å bare se de dårlige tingene som valpen din gjør i stedet for å fokusere på det gode de gjør.

Når du ser hunden din gjør noe riktig når du får en kommando eller om de gjør det ute for å gå potty, dusj dem med kjærlighet og ros. Fortell dem at de er en god gutt / jente og hakke den på. Pet din pooch, gi en godbit og sosialisere med ham. Positive forsterkninger går langt.

Lær å høre på hunden din

Viktige tips om Grunnleggende om hunden

Her er noe som mange hundeeiere glemmer - du kan Lær din pooch ved å lytte og lære av ham eller henne.

Det er viktig å ta signaler fra kjæledyret ditt når du introduserer dem til nye mennesker eller andre kjæledyr. Hvis du kan fortelle at kjæledyret ditt er ubehagelig å si hei til noen, ikke tvinge dem til å gjøre det uansett.

Noen raser er mer reservert og sjenert enn andre så vær milde og tålmodige med dem. Det er bedre i det lange løp for å respektere hvordan hunden din samhandler med andre enn å prøve å tvinge problemet.

Konsistens og felles ansvar

Viktige tips om Grunnleggende om hunden

Du må være konsistent. Være i samsvar med hvordan du trener, hvor du trener, hvorfor du trener, og viktigst - hold den treningen til enhver tid, uten noen pauser.

Det er ekstremt viktig når du trener din hundvenn som alle medlemmer av familien er på samme side og bruker de samme ordene.

Pappa kan ikke fortelle hunden din "Nei" når han hopper på sofaen hvis moren tillater ham å snuggle opp ved siden av henne når ingen er rundt. Dette forvirrer din pooch, og da kjæledyrets eiere vil være den som gjør at hunden din ser ut som en dårlig fyr. Sørg for at alle i huset er involvert i hundens trening.

Ha den rette tankegangen og forventningene

Viktige tips om Grunnleggende om hunden

Akkurat som hvordan du vil nærme deg et vekttap diett eller en muskeløkning gym regime, å vite hva du kan forvente fra 1 uke med å trene hunden din, og 3 måneder med å trene ham er avgjørende.

Når du begynner å trene hunden din, om det er en valp eller en eldre hund, må du ha rimelige forventninger. Hvis du prøver å endre en eldre hunderadferd, vil det ta litt mer tid og tålmodighet enn det kan ta med en valp.

Du kan ikke forvente at en hund skal oppføre seg en bestemt måte hvis de var i stand til å komme seg bort med det i lang tid. Som med en valp som fortsatt får tak i læring, er det best å starte med små forventninger til å sørge for at du og valpen ikke er overveldet.

Ikke forsterk dårlig oppførsel, uansett hvor søt

Viktige tips om Grunnleggende om hunden

& # 8220; Jeg skal gi ham dette kjøttet bare dette en gang, fordi se på de som tigger øynene, & # 8221; Er hvordan de fleste hundens oppførselsproblemer begynner. Empati er flott, men Du må se på det større bildet her.

Hunder vil gjøre det de vet, arbeider for å få det de vil ha. Det har vist seg mange ganger at en hunds intelligens er lik en ung barnets måte å tenke på. Så akkurat som barn som har lært at hvis de skriker og kaster en passform for å komme seg, vil en hund gjøre det samme.

Kanskje ikke kaste en passform, men hvis du har "trent" dem at når de bjeffer, kommer de seg, de vil fortsette å bjeffe til du gir inn. Det er bedre å omdirigere sin oppførsel ved å bruke en kommando som de vet, som å sitte, for å få det de vil ha. Ikke gi inn fordi det er irriterende, eller de vil bare fortsette med den oppførselen.

Vet når du skal bruke de velsmakende hundene

Viktige tips om Grunnleggende om hunden 6

Går tilbake til positiv forsterkning, er hundebehandler en av de mest effektive måtene når du går gjennom hundeopplæringsgrunnlaget. Det er den idiotsette måten å vise poochen din på at belønningen er der hvis de har gjort noe riktig.

derimot, Prøv aldri å bestikke kjæledyret ditt for å følge en kommando. Bruke godbiter som positiv forsterkning er en fin måte å lære hundens nye kommandoer, men ikke hvis du bruker til å behandle for å fremkalle følgende av en kommando eller oppførsel.

Den eneste tiden maten skal brukes er hvis hunden din har fulgt en kommando eller reagert med god oppførsel. Godbiter og ros er de beste måtene å trene hunden din til å følge dine kommandoer.

Bruk en struktur for hundens trening og muligheter

Viktige tips om Grunnleggende om hundenDen beste måten å nærme seg ditt hjemmelagde hundetreningsgrunnlegging, er å skape en struktur og følge den til et brev. Alltid ha på baksiden av tankene dine at hunden din for tiden er i trening, og bruk også flere muligheter.

Hold øktene dine kort og uten ekstra distraksjoner. For mange kommandoer som strekkes over en lang periode, kan du bar hunden din og ikke gi deg den oppførselen du leter etter.

I tillegg, når du går gjennom ditt daglige liv med fido, kan du (og bør) bruke enhver situasjon som en læringsmulighet. Når du går for turer, ute i bakgården, og ridning i bilen, kan alle være tider for å undervise.

Adresse Negativ oppførsel på den mest profesjonelle måten

Viktige tips om Grunnleggende om hunden

Negativ oppførsel er vanlig blant de søteste hundene (overrasket?) Og det må alltid adresseres. Ingen negativ oppførsel bør stå uten tilsyn eller spesielt adressert på en feilaktig måte.

Når du lærer valpen din for ikke å gjøre noe, som Hopping på folk Når de hilser dem eller bjeffer på døren, bruk alltid omdirigering. Aldri slå eller trekke på hunden. Oppførselen kan stoppe, men så risikerer du at kjæledyret ditt er redd for deg.

Hvis en negativ oppførsel fortsetter, bruk en tidsfremgangsmåte eller ignorere den dårlige oppførselen etter å ha ordentlig tell dem nei. De vil holde opp den dårlige oppførselen hvis de får oppmerksomhet for det.

Og vær rask om det

Viktige tips om Grunnleggende om hunden

Tiden er av essens når du vil fjerne hunden din av dårlige vaner. Hunder har kort minne, derfor må du handle raskt for å la dem koble til det de allerede har gjort med det de burde ha gjort i stedet.

Derfor, Ta alltid den dårlige oppførselen umiddelbart etter [8220 ulykke.& # 8221; Det er mindre effektivt å korrigere dårlig oppførsel senere når de ikke aner om hva de har gjort feil.

Hvis valpen din spiller for grov og biter under spill, sørg for at de er klar over at det ikke er greit å spille den måten. Akkurat som når de håndterer et lite barn, trenger de umiddelbar korreksjon.

Ikke overdrive & # 8220; Dominance & # 8221; trening teknikker

Viktige tips om Grunnleggende om hunden

En betydelig mengde erfarne hundeksperter anbefaler Dominance & # 8221; trening tilnærming hvor du behandler hunden din som en slave, i hovedsak. Mens det fungerer i noen tilfeller, virker det ikke i andre. Eller verre ennå, det kan fungere, men du vil angre på tilnærmingen tatt senere.

Forslag? Grøft den "alpha hunden" mentaliteten og trene forsiktig og tålmodig. Det er viktigere å håndheve god oppførsel og snill trening enn det er å prøve å vise valpen din som er sjef, for mens de vil respektere deg som eieren, vil de fortsette å tilpasse den samme mentaliteten.

Selvfølgelig, vet hvordan opprettholde statusen til en leder, og vet hvordan man skal lede. Du er fortsatt sjefen og har ansvaret for å lære kjæledyret ditt gode atferd. Du bestemmer hva som er best for hunden din og for familien din. Men ledende og dominerende er to forskjellige ting.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dog training grunnleggende: 11 viktige tips