Beste hundemat til engelsk bulldogs: 6 vet anbefalt merker

Engelsk Bulldogs er en av de mest gjenkjennelige raser der ute. De er mascots av mange universiteter, bedrifter og til og med grener av militæret, som for eksempel United States Marine Corps. De har et særegent utseende, men de er ikke den enkleste rasen til å mate. Finne den Beste hundemat for engelsk Bulldogs kan være litt vanskeligere enn du tror.

Engelsk Bulldogs er ikke bare spesielle på grunn av obligasjonen de holder med sine valpforeldre, de har også et bredt spekter av spesielle behov og krav på grunn av deres unike anatomi. På grunn av overbreeding og innavl, er det også mange vanlige helsemessige forhold som finnes i disse hundene.

De Engelsk bulldog er en middels rase med en trekket kropp, små, disketter, korte ben og en kort corkscrew-hale. Bulldogs er alle brachycephalic raser, klassifisert som sådan på grunn av deres forkortede, & # 8220; Smushed "Facial Structure.

Beste hundemat for engelsk BulldogsDe er generelt en mer avslappet rase, men kan være beskyttende for familien deres, noe som gjør dem til en god vakthund. Engelsk Bulldogs har en tendens til å være lave energi hunder gjennom hele livet. Du må kanskje bestikke dem for å komme av sofaen.

Deres anatomi kan gjøre det vanskelig for dem å være aktive. Mange bulldogs lider av Brachycephalic syndrom, en kombinasjon av medisinske problemer som skyldes deres spesielle ansiktsstruktur. De kan ha langstrakte myke ganer, tannlege sykdom og stenotiske nares (åpningens åpninger er for små), noe som forårsaker betydelig pustevansker.

Bulldogs kan også lide av leddgikt tidligere i livet på grunn av deres korte, vinklede ben. Denne benkonformasjonen kan predisponere dem for økt slitasje på leddene sine. Lav påvirkning, sakte turer under den kuleste delen av dagen anbefales for de fleste engelske Bulldogs.

Sammen med den spesielle omsorg som de trenger i deres daglige liv, bør engelske Bulldogs også mates en diett som vil tilfredsstille deres unike ernæringsmessige krav. Jeg går inn i flere detaljer om det spesifikke dietten som kreves av engelske bulldogs på bare litt, men for nå er det en rask titt på hundematprodukter, vil jeg anbefale:

Dog Food Brands Pris Verdi Vurdering
Royal Canin English Bulldog Breed Health Puppy $$ $ 1.93 / lb 4.4/5
Royal Canin English Bulldog Ras Helse Voksen $$ $ 1.87 / lb 4.4/5
Natural Balance Fat Dogs Low Calorie Formula $$ $ 1.66 / lb 4.6/5
Hills reseptbelagte diettmetabolske + mobilitetsformel $$$$ $ 5.00 / lb 4.6/5
Freshet Vital Turkey Oppskrift med erter, gulrøtter $$$$$ $ 1.29 / oz 4.5/5
SHECHET`S VITAL HELE BLEMS MIX-IN SENIOR $$$$$ $ 1.29  4.5/5

* Klikk på engelsk Bulldog Dog Food merkevare for informasjon og priser eller bla nedover under for flere detaljer.

Beste hundemat for engelsk BulldogsEngelsk Bulldogs har en tendens til å være Chow Hounds, og mange synes å ønske å spise deg ute av huset og hjemme. Deres sunne appetitt kan være en velsignelse og en forbannelse. De fleste er ikke kresne eaters, så de vil vanligvis nyte den beste hundematen for engelsk bulldogs, uansett hvilken merkevare det er.

Du må imidlertid være oppmerksom på, fordi Bulldogs er en av de enkleste raser å overfeed. Jeg har møtt mange som er bunnløse groper og vil kontinuerlig be om hva som helst spiselig du kan gi. Engelsk Bulldogs er naturlig muskuløs og støys, men de må ikke være fete.

Som nevnt, er denne rasen allerede utsatt for mange forskjellige helsemessige forhold. Hvis hunden din er overvektig, øker det sjansen for at han skal utvikle sykdommer som leddgikt og visse typer kreft. Den beste hundematen for engelsk Bulldogs vil gi de riktige næringsstoffene uten å legge til unødvendige kalorier.

Spør en veterinær: 10 Vet anbefalte hundematvarer som er billig

Hva er den beste hundematen for engelsk Bulldogs?
Topp 6 Vet Anbefalt merker

Hva

Slik mate du en engelsk bulldog

Før du bytter hunden din til et nytt kosthold, må du alltid konsultere en veterinær. Husk at ingen artikkel på Internett, inkludert denne, kan erstatte en konsultasjon med en veterinær.

Valp Engelsk Bulldogs

Opptil 75% av alle hundene diagnostisert med hip dysplasi er bulldogs, da de er mer utsatt for underernæring og Utviklings ortopedisk sykdom sammenlignet med småpuppene. Andre sykdommer som kan påvirke bulldogs i valphood, inkluderer osteokondrose (OCD), Panasteitis og hypertrofisk osteodystrofi (HOD).

Mens det er en genetisk komponent i disse sykdommene, er det betydelige ernæringsmessige risikofaktorer som spiller en rolle i hvalpyhood. Disse risikofaktorene er rask vekst og overflødig kostholdskalsiuminntak.

Det er viktig å mate den beste hundematen for engelske bulldogs som gir akkurat nok av den rette balansen mellom næringsstoffer. Ras-spesifikke valp mat er en flott beskyttelse for å forhindre disse problemene.

Royal Canin English Bulldog Breed Helse Nutrition PuppyMin toppvalg for den beste hundematen for engelsk Bulldogs som er yngre enn 12 måneder gammel er Royal Canin English Bulldog Breed Helse Nutrition Puppy. Royal Canin har satt noen tankefulle funksjoner i sin engelske bulldog-spesifikke valpemat.

Bulldogs spesielle ansiktsstruktur, underbit og overfylte tenner kan gjøre det vanskelig for dem å plukke opp og tygge mat. Hver kibble er designet i en bølgeform for å hjelpe bulldog valper henting og tygge maten lettere.

Det anbefales å mate denne valpematen til 12 måneders alder for maksimal fordel. Kaloriinnholdet og mineralbalansen er optimal for å hindre utviklingsgravistene.

Beste hundemat for voksne engelske Bulldogs

Hvis du er på utkikk etter den beste hundematen for engelsk bulldogs som er mer enn 12 måneder, eller overgår fra valp mat til voksen mat, er det en god ide å konsultere med veterinæren din. Din veterinær kan bidra til å bestemme bullys nåværende kroppsforholdspoeng. Med dette i hånden kan du bestemme hvilken "vedlikehold" voksen diett er best.

Normal kropp Tilstand Engelsk Bulldogs

Royal Canin English Bulldog Breed Health Nutrition AdultEt flott sted å starte for en aktiv, normal kroppsvekt / tilstand Bulldog er Royal Canin English Bulldog Breed Health Nutrition Adult. Denne voksne formelen er utmerket for voksne over 12 måneder i alderen til 7-8 år.

Royal Canin gir den rette balansen mellom næringsstoffer for å optimalisere en magert kroppsbetingelse over en levetid. Akkurat som med Royal Canin English Bulldog valp mat, har denne maten også den optimale formen for fordøyelighet, men det er absolutt ikke en av de Billige hundematalternativer På grunn av sin høyere ernæringskvalitet.

Lavaktive / Sofa Potet English Bulldogs

Mange voksne engelske bulldogs blir lett overvektige eller overvektige. Økt kroppsmasse kan ha svært negative konsekvenser for bulldogs, da det legger ekstra belastning på leddene og gjør det vanskeligere for dem å puste.

Generelt kommer jeg til Natural Balance Fat Dogs Low Calorie Formula Når du anbefaler den beste hundematen for engelske bulldogs som er overvektige. Natural balanse inkluderer omega-3 fettsyre-rik laksolje i denne lave kalorierformelen, som hjelper bulldogs opprettholde riktig hjerne, hud og felles helse.

Hills reseptbelagte diettmetabolske + mobilitetsformelHvis din Bulldog allerede har noen mobilitetsproblemer, et vektproblem og kløende hud, ser ikke lenger enn dette neste valget - det har alt! Hills reseptbelagte diettmetabolske + mobilitetsformel er et spesielt kosthold på resept bare, men det fungerer underverk for hunder som trenger det.

Den inneholder fantastiske ingredienser som glukosamin og fiskeolje i høyere nivåer enn funnet i over-the-counter hundemat. Det kan bidra til å forbedre mobiliteten på så lite som 21 dager og redusere kroppsvekt med 13% på 60 dager.

Senior Engelsk Bulldogs

Engelsk Bulldogs anses som "Senior" eller "Geriatric" rundt 8 år. Som de alder, endres også deres ernæringsmessige krav. Leddene begynner på vondt og mental funksjon kan begynne å avta. Aktive ingredienser i min toppvalg for den beste hundematen for engelsk Bulldogs i sine eldre år, vil hjelpe din valp til å gå sterk så lenge som mulig.

Engelsk Bulldogs er også beryktet for å ha dental sykdom. Når de blir eldre, er de mer sannsynlig å ha syke tenner eller mange manglende tenner. Det er viktig at bulldogen din er i stand til å plukke opp, tygge og svelge maten. Et friskt, kjølt diett kan være best for din aldrende Bulldog.

Fresett Vital Tyrkia Oppskrift med erter, gulrøtter og brun risFriske, kjølte matvarer fra dyrebutikken er ofte mer velsmakende enn hermetikk med en lignende, lett å tygge tekstur. Fresett Vital Tyrkia Oppskrift med erter, gulrøtter og brun ris inneholder omega-3 fettsyrer, som kan bidra til å opprettholde seniorens hud, hjerne og felles funksjon.

Hvis din aldrende senior trenger litt mer "boost" for felles, hud og fordøyelsess helse, kan du blande inn SHECHET`S VITAL WORLE BLEMS MIX-IN SENIOR SUNGET. Den inneholder quinoa, kondroitinsulfat, glukosamin og vitaminpakket tranebær.

The Doggy Bag - Ta Hjem Melding

Engelsk Bulldogs har en tendens til å leve de lengste, sunneste livene når de holdes i en slankere kroppsbetingelse, motta livsstudent-passende balansert ernæring og rutinemessig veterinærpleie.

Uansett hvilken hundemat du velger for ditt furrige familiemedlem, er det viktig å følge fôringsinstruksjonene nøye og konsultere veterinæren din hvis du er bekymret for hundens helse eller ernæring.

Les neste: 7 veterinær anbefalte kosttilskudd for hunder

PIN og del med andre engelske bulldog eiere:

Den beste hundematen for engelsk Bulldogs


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste hundemat til engelsk bulldogs: 6 vet anbefalt merker