Gjennomgang: eye envy tear stain remover & grooming products

Hunden din sannsynligvis ikke engang innse at han har rive flekker, men jeg vedder på at de kjører deg gal. Mens rive flekker ikke utgjøre mye av en trussel mot valpen din, kan de hindre sitt søte utseende. De fleste kjæledyrseiere bekymrer seg for å bruke rengjøringsmidler som har kjemiske ingredienser, spesielt på hundens ansikt. Øye Envy Tear Stain Remover og groomingprodukter er laget med naturlige ingredienser som ikke vil irritere Fidos øyne.

Øye Envy Dog Tear Stain RemoverNår du ser etter grooming produkter for hunden din, er det viktig at du finner produkter som er trygge for kjæledyret ditt. Hvis den grooming forsyner som du velger, er laget med sterke kjemikalier, fargestoffer eller dufter, kan de gjøre mer skade enn godt. Dette er spesielt viktig å huske når du velger Rive Stain Removers og andre produkter som skal brukes på hundens ansikt.

Det er en vanlig misforståelse at rive flekker bare skjer i ansiktet. Faktisk kan de stygge rødbrune flekkene forekomme rundt nesen og mellom hundens tær. Vanligvis er det flekkene i ansiktet som er mest opprørende til eiere. Noen produkter kan enkelt hjelpe med dette, men ikke alle er trygge eller effektive. I dag prøver jeg Øye Envy Tear Stain Remover for å se hvordan det er, og hvis det er verdt prislappen.

Vanligvis er raser med hvit eller lys farget pels mest påvirket av tårefarging. Selvfølgelig er det delvis fordi det er lettere å se rive flekker på lysfarget pels. Det er mange grunner til at tårefarging skjer, for mer informasjon om hva som kan forårsake at flekkene på hundens frakk, sjekk ut vår artikkel på Sannheten om rive flekker på hunder.

Øye Envy Dog Tear Stain Remover og Dog Grooming Products Review

Øye Envy Tear Stain RemoverØye Envy Tear Stain Remover er en 2-trinns prosess. Den første er den skummende tårepet remover-løsningen og den andre er tåren flekkfjerner pulver. Begge produktene kan brukes på hunder eller katter og er laget med naturlige ingredienser.

Skummende tåre-remover inneholder 30 ppm av kolloidalt sølv, som fungerer for å feste den flekkfjerningsprosessen. Det inneholder ikke skadelige rengjøringsmidler som peroksid, blekemiddel eller steroider som andre lignende produkter.

I min Video Guide vil du se hvor lett det er å bruke dette produktet fra Eye Envy. Du legger bare en liten skummende tåre-flekkfjerner på en bomullspute og tørk den under øynene. Når du er ferdig, kan du begynne trinn 2.

Øye Envy Tear Stain RemoverRive flekk remover pulver er det siste trinnet. Etter å ha tørket under øynene med skumløsningen, påfør en liten mengde dette pulveret til undersiden. Det er formulert for å hjelpe avvise tårer og holde området tørt. Det forhindrer også gjenveksten av rive flekker. Dette pulveret er laget med et tørkemiddel som har en naturlig antibakteriell forbindelse i den.

Selskapet anbefaler at du bruker disse produktene daglig for å fjerne flekkene og deretter ukentlig for å hindre dem i å reformere.

I min video gjennomgang vil du også se propowder applikator børsten fra øye misunnelse. Den er laget med anti-bakterielle, myke fiberhår og er vaskbar for enkel rengjøring. Selskapet hevder at det plukker opp 5 ganger så mye pulver som en vanlig børste, og jeg kunne ikke enig mer!

Øye Envy Tear Stain RemoverJeg elsker også hvor lett børsten er å bruke. Den ergonomiske designen gir deg mer presis kontroll, og fiberhårene sprer pulveret gjennom pelsen veldig enkelt.

Du kan kjøpe et sett som inneholder en 2-unse flaske skummende tåre-flekkfjerner, a .5-ounce container av propowder og 30 runde rayon pads å bruke som applikatorer for skumløsningen. Kitet selger $ 39.99 på Amazon, men du kan også kjøpe produktene separat hvis du velger.

Øye Envy tilbyr også sin off The Beard Stain Remover. Dessverre har jeg ikke en hund med skjegg, så jeg var egentlig ikke i stand til å teste dette på jentene våre. Men hvis det fungerer så vel som selskapets tåre flekkfjerner, vil jeg absolutt anbefale det.

Øye misunnelse av skjegget flekkfjernerAv skjegget Stain Remover er også laget med alle naturlige ingredienser og antiseptiske urteekstrakter. Det eliminerer lukt og er sulfatfritt. Det antas å være effektivt på flekker forårsaket av oksidasjon av spytt, gjær og kunstig fargestoffer som finnes i hundemat og godbiter.

Denne flekkfjerneren er et aktuelt produkt, så det krever ingen skylling. Du kan kjøpe en 8-unse flaske på Amazon for $ 30. Det virker litt dyrt, men en flaske bør vare en stund hvis du bare bruker den daglig for å fjerne flekker og deretter ukentlig for å holde dem unna.

Les neste: Den naturlige måten å fjerne tåreflekker på hunder i to trinn

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: eye envy tear stain remover & grooming products