Angel eyes for dogs review: er det trygt for kjæledyr?

Din vakre hvite hund har fått Rusty ser flekker rundt sine store vakre øyne. Du gir hunden ditt et bad og prøver ditt beste for å rydde det av, men det kommer fremdeles ute som vaskebjørn øyne. Den lokale groomer nevnte et produkt som heter Angel-øyne som du kan få fra veterinæren din, og det fikk du se på nettet for å finne Angel Eyes For Dogs Anmeldelser.

Angel Eyes for Dogs ReviewAngel Eyes er et produkt som er laget for å fjerne flekker fra rundt hundens øyne. Hvis du leser Angel Eyes for hunder vurderinger, vil du lære at det virker for å avskaffe de muddled tåre flekker rundt øynene, men også rene skjegg flekker og pote flekker på hunder. Tåre farging viser som en rødbrun rust misfarging på pelsen som kan bli funnet rundt hundens øyne, munn, poter og kjønnsområder.

Groomers elsker engel øyne, fordi det fungerer bra for kosmetiske formål. Det er et kjent produkt for å eliminere tåreflekker. Det virker for å drepe gjæren som får pigmentendringen som fører til det rødaktig-rustne utseendet på pelsen. Problemet (som de fleste engelske øyne for hunder vurderinger ikke forteller deg) er at den inneholder et antibiotika, og det må brukes på daglig basis for at det skal være effektivt.

Så, nå at du vet hva produktet er, la oss finne ut om det er trygt.

Angel Eyes For Dogs Anmeldelser
Er det trygt for kjæledyr, og hva er bivirkningene?

Engle øyne

Er Angel Eyes trygge for hunder?

Angel Eyes har blitt brukt effektivt på kjæledyr for flekkfjerning i mange år, og hevder å være trygge, "parabenfrie" og stolt viser sitt godkjenningsforsegling fra NASC (National Dyr Supplement Council).

Problemet er imidlertid den aktive ingrediensen - Tylosin Tartrate - som er et antibiotika. Fordi det er gitt i maten som et pulver daglig for livet, anbefales det ikke, eller betraktet som klokt av veterinærer.

Hvis du spiser kjæledyret ditt antibiotika hver dag, går du bakteriell motstand og antibiotikaresistente superbugs.

U.S. Mat og stoffadministrasjon Utstedte advarselsbrev at selskapene produserte uautoriserte animalsk narkotika i produkter for å fjerne tåreflekker. FDA advarte at engel øyne og andre lignende produkter ikke var godkjent for bruk hos hunder eller katter.

De advarte også at disse produktene har vært assosiert med bivirkninger og betingelser som Epiphora. Hvis du leser noen engelske øyne for hunder vurderinger, vil du se at noen kjæledyrseiere har lagt merke til disse bivirkningene etter bare noen få måneder med bruk.

Mulige bivirkninger av engelske øyne for hunder

Angel Eyes brukes som et kosttilskudd, og det inneholder tylosin, som er et antibiotikum. Det anses generelt som trygt, men vurderer at den brukes daglig for livet, kan det komme med en rekke bivirkninger.

Vanlige bivirkninger som du bør se etter, inkluderer følgende:

  • Engle øynediaré
  • Svelgingsproblemer
  • svimmelhet
  • utslett
  • betent tungen
  • lysfølsomhet
  • tap av Appetit
  • kvalme
  • oppkast
  • opphovning
  • problemer med visjon

Det er mindre vanlige og sjeldne bivirkninger som kan inkludere alvorlige forhold som anemi, blodsykdommer, muskel svakhet og betennelse i halsen. Vurder alle disse bivirkningene for kostnaden for kosmetiske formål for å få eieren til å føle seg bedre.

Det er mange veterinærer som er uenige med bruk av produkter som engelske øyne på grunn av at det er antibiotika som tylosin inneholdt i medisinen. Bruker lavdose anti-biotikk hver dag for livet setter hunden din opp for muligheten for Antibiotikaresistente superbugs. Du vil også sette hunden din opp for bakteriell motstand mot noen sykdommer som hunden din kan komme over.

I SLEKT: 25 mest alvorlige hundens helse symptomer som ikke kan ignoreres

Angel Eyes For Dogs Anmeldelser

Øyeforhold hos hunder

Det første du bør gjøre når du har et flekkerproblem, er å se veterinæren din. Tårefarging er mest forårsaket av overflødig tårproduksjon eller tårekanaler som ikke er riktig drenering. Vanlige forhold kalt Entropion og ectropion, som er blokkerte tårekanaler på grunn av øyelokkene som snu eller ut, også forårsaker tårefarging.

Mange hunder er predisponert genetisk for å ha øyeproblemer, og det er ikke mye du kan gjøre for hunden din, men lær å groom rundt den. Veterinæren din kan tilby en slags kirurgisk korreksjon, men i mange tilfeller vil tårefargingen komme tilbake.

Snakk med veterinæren din

Å snakke med veterinæren din kan bidra til å lindre mye bekymring for hunden din. Veterinæren din kan kontrollere eventuelle øyforhold som kan forårsake misfarging. Hvis det er en underliggende øyetilstand, kan veterinæren din anbefale behandling eller kirurgi.

Veterinærer kan hjelpe deg med å finne ut mer om din spesielle hundeslag, og hvordan du best kan behandle hundens rustne øyeproblem. Å gå til veterinæren din bidrar til å utvikle forholdet ditt, og lindrer frykt for at noe kan være galt med hunden din.

Veterinæren din kan også kjenne en god groomer i området som kan fungere med hunden din og hjelpe med å rive flekker. Å snakke med veterinæren din kan være en god kilde til informasjon.

Anbefalt videotilgang: Hvordan rense hundens rive flekker

Bli kvitt rive flekker på hunder

Det kan ta mye grooming og vanlig rengjøring for å kvitte hunden din på vaskebjørnene. Dårlig tårefarging kan være smittsom, og å ha konstant våthet under øynene kan føre til en sekundær bakteriell øyeinfeksjon.

Hunden din kan utvikle sekundære Staph eller gjærinfeksjoner i områder som er konstant våte. Hvis du har mer enn en hund, kan de passere den frem og tilbake. Å ta ekstra tid til å desinfisere hundens miljø med vanlig rengjøring og anti-bakteriell parabolen såpe, blekemiddel eller Lysol, vil bidra til å drepe eventuelle ekstra bakterier.

Når du har renset miljøet, kan du starte med en god grooming-prosess for hunden din. Selv om Angel Eyes for Dogs Anmeldelser Rapporter at produktet fungerer for å fjerne flekkene, er det en tryggere måte å kvitte seg med dette stygge problemet. Følg denne trinnvise tilnærmingen for å få hundens øyne Pearly White:

  • Ren - To ganger om dagen, ta bomullsballer gjennomvåt i varmt vann og rengjør hundens øyne. Bruk en bomullsboll per øye. Prøv å holde tårene fra farging til å begynne med.
  • Clip - Klipp pelsen som er like under øyet klippet veldig kort. Det er Clippers designet for dette formålet, trene hunden din slik at du kan klippe i nærheten og holde pelsen trimmet pent. Hvis du har problemer med dette, kom deg til en profesjonell groomer eller veterinæren din for hjelp.
  • Dab - Etter tørking av området, bruk en dab av vaselin på de våteste områdene av pelsen, dette ville være området som samler de fleste tårer og har mest sjanse til å fargelegge.
  • Kosthold - Din nåværende diett kan ikke fungere. Du kan prøve en annen diett som kan bidra til å lindre noen av tårefargingen. Spør veterinæren din for anbefalinger, eller prøv en mer naturlig diettkilde.
  • Kluter - Det er mange kommersielt tilgjengelige kluter som er gode for å rense tåreflekker rundt hundens øyne. De er designet for å holde området rent og flekkfritt hele dagen og har mildere ingredienser enn de som ville bli inntatt. Spør din Groomer hva merket de anbefaler. Disse klutene vil holde hundens øyne rene hele dagen.
  • Probiotika - Probiotika har vist seg å hjelpe ikke bare hundens intestinal helse, men også for å redusere problemer som tårefarging. De naturlige bakterielle tilsetningsstoffene som finnes i matvarer, som Iams Prostora Max, har blitt funnet å fungere veldig bra.

Gjør valget til å bruke engel øyne

Engle øyneMens noen engelske øyne for hunder vurderer hvor godt produktet fungerer, kan det ikke være det beste valget for din valp. Som en hund eier, vil du ha det beste for hunden din. Hunden din er som familie, og det kan være vanskelig å se ham få et problem så åpenbart som tåre flekker. Vi ønsker alle at hunden vår skal se sitt beste, men vi må også innse at dette er bare et kosmetisk problem.

Når du har tatt hunden din til veterinæren og eliminert noen medisinske problemer, er problemet med tårefargingen ganske enkelt kosmetisk. Groomers har uttalt det Engle øyne fungerer bra, og det kan være så for kort sikt.

Ethvert antibiotika som hunden din tar, bør være bare det, kortsiktige. Å ta antibiotika for en levetid for et kosmetisk problem med mange bivirkninger, inkludert seriøse, høres ikke ut som et valg som de fleste hundeeiere ville ta. Selv om engelens øyne for hunder vurderinger er klare at produktet fungerer, er det ikke en god langsiktig løsning.

Det beste valget, til slutt, er å gå til veterinæren din og starte en samtale. Lær den beste måten å groome hunden din for å eliminere problemet uten å bruke produkter som engelske øyne.

Les neste: 7 øyeproblemer hos hunder og hvordan man skal håndtere dem

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Angel eyes for dogs review: er det trygt for kjæledyr?