15 Sikkerhetstips for å reise med hunder i biler

Noen hunder og deres eiere kommer definitivt som et par. De vil alltid være sammen. Hvis hunden din nyter å gå på tur, Reiser med hunder i biler kan være mye moro. Det er imidlertid noen ting du må gjøre for å holde kjæledyret trygt og lykkelig under bilturen.

Smarte tips for å reise med hunder i bilerIkke vær opprørt hvis kjæledyret ditt ikke liker å ri i biler. Selv om flertallet av hjørnetenner elsker å ri i biler, for noen hunder, er det bare litt angst som holder dem til å nyte en tur i en bil. Med litt trening og litt tålmodighet kan du dempe din poochs frykt på kort tid. Men hvordan kommer noen hunder, bare elsker å ri i biler da?

Caranddriver.com spurte ekspertene på hvorfor liker de fleste hunder å ri i biler, og det viser seg at det ikke er på grunn av den ridleopplevelsen selv. Ekspertene sier at hunder elsker biler fordi de elsker oss, deres eiere. Det er den delt Bilturopplevelse.

Likevel, nervøse jitters kommer ikke til å være ditt eneste problem når det gjelder å reise med hunder i biler. Din furrige venn kan også være en stor distraksjon for deg mens du kjører. Du må ta de riktige trinnene for å holde hunden din trygg mens han rider inne i kjøretøyet, og det innebærer å holde ham lasten eller en Dog bilsete.

Hvis puppen din roaming rundt i bilen, kommer han til å distrahere deg og bli et farlig prosjektil i tilfelle en bilulykke. For ikke å nevne, det er sannsynlig at han kommer inn i ting eller klatrer på passasjerene dine. Følg disse tipsene for å hindre at noe av dette skjer når du reiser med hunder i biler.

Les også: Hvordan å forebygge og behandle bilsykdom hos hunder

15 tips for å reise med hunder i biler

Reiser med hunder i biler

1. Aldri la hunden din være alene i bilen

Dette burde gå uten å si. Hunder kan få et varmslag fra å være låst i bilen, som kan være dødelig. I mange amerikanske stater kan låse hunden din i en bil til og med være mot loven eller betraktes som dyremishandling for å forlate hunden din inne i et kjøretøy.

Det samme gjelder for å forlate hunder i biler om vinteren. Når det er kaldt vær utenfor, kan det til slutt bli veldig kaldt og iskaldt i en parkert bil, så gjør dette en helårsregel.

2. Forstå bevegelsessykdom

Valper er mer sannsynlig å bli syk i bilen, akkurat som små barn. Dette er trolig fordi deres indre ører ikke er fullt utviklet. Prøv å være klar over hvordan hunden din føler, og prøv kortere turer eller andre teknikker til han blir mer komfortabel.

Symptomer på bevegelsessykdom hos hunder varierer fra det åpenbare til den mer subtile:

  • Gjeng
  • Ekstra drooling
  • Klynking
  • Rastløshet
  • Utmattelse
  • Oppkast (i bilen eller kort tid etter ankomst)

3. Mat kan utløse bevegelsessykdom hos hunder

Ikke mate hunden din i et bevegelige kjøretøy, i hvilestopp, eller rett før en biltur, med mindre han er en veldig komfortabel reisende som aldri får noen tegn på bevegelsessykdom. Det er bedre for hunden å ha et lett måltid noen timer før du reiser og ikke mye på noen hunder.

Stol på meg, den siste tingen du vil håndtere, er en hund som kaster opp når du kjører ned motorveien. Men bare i tilfelle du ikke er sikker på om dette kommer til å skje eller ikke, er det alltid en god ide å ha Dog bilsete dekker på baksetene også.

4. Deal med hundens reiser jitters

Det er en kliché som hunder ikke kan vente med å gå ut på tur, men ikke hver hund føles på den måten. Noen hunder finner reiser i biler skremmende, og det kan være en alvorlig uleilighet.

Hvis det er tilfelle med poochen din, aksepterer du at hundens frykt er ekte, og sakte begynner å desensibilisere ham med korte, positive erfaringer, som godbiter eller turer til parken.

For eksempel, hvis du aldri reiser med hunden din til hvor som helst interessant, og bare kjører sammen til veterinæren eller kennelen, hvor interessert kan hunden din handle om å komme i bilen? Det er en negativ forening for ham. Du må gjøre det til en hyggelig opplevelse for hunden din. Du må kanskje begynne med en belønning bare for å komme inn i bilen.

Ikke skyv ting for hardt eller raskt. Tvinge hunden din for mye bare lærer ham å forvente at ting skal bli stadig vanskeligere og skummelt. Bland opp ting: Å spille i nærheten av bilen, oppfordre ham til å nå inn for en hundebit på gulvet eller klatre over bilsetet. Så, gå for en rask tur. Bare vær tålmodig og godta fidos tempo. De trenger å akklimatisere.

LES MER: 10 tips om hvordan du kan roe ned en hund

5. Bruk vennesystemet

En jente som reiser i en bil med en hund

Hvis det er en venn med deg når du reiser med hunder i biler, vil det alltid være noen til å holde hundens bånd når du går i en butikk eller noen som hjelper hvis det er et problem.

Bare å ha noen ved siden av ham i baksetet kan hjelpe i begynnelsen. Så prøv å gjøre det til en morsom tur og ta med flere mennesker; For hunder, er det mer Merrier.

6. Noen hunder husker mye

Hunder kan knytte gater, landemerker og hvilken retning bilen vender med visse steder. De kan bli begeistret på Vei til hundeparken, Men skremt hvis du vender mot veterinærens kontor. Du må kanskje håndtere situasjoner som dette med mer positiv trening og belønninger.

Til slutt, det handler om å trene din pooch for å tilpasse seg miljøet og prosedyren for å ri i bilen: komme inn, bor i og komme seg ut. Dedikere til å trene ham først, og høste fordelene for resten av tiden.

7. Ikke vent til det er en nødsituasjon

Hvis du trenger å ta hunden din på en lang biltur, eller gå til veterinæren, hunden groomer eller kennel, start positivt: gi ham belønninger og trene ham så tidlig som mulig. Valper bør ideelt sett lære å gjøre en positiv forening med ridning i biler før de forlater for deres evig hjem og er skilt fra sine mødre.

En nødsituasjon er stressende nok til at du ikke vil ta på seg mer enn du må. Bil reise forberedelser kan spare deg for mye stress og tid. Det er bedre å forlate hunden hjemme, få en hund sitter, eller ta ham til kennelen enn å hoppe rett inn i mer enn hunden din klar for. Dårlige foreninger er vanskeligere å håndtere enn bare uerfarenhet.

8. Narkotika kan være en kortsiktig løsning

Du vil ikke ha hunden din avhengig av medisiner når han trenger å reise eller få ham helt sedert. Men noe å ta kanten av sin frykt eller bosette sin mage, kan hjelpe ham til å være mindre engstelig og begynne å gjøre mer positive foreninger.

Det er mange stoffløsninger der ute, og du kan få noen av Beste hundens angstmedisiner å roe hunden din før noen biltur. Bare husk at det ikke er en langsiktig løsning, og du trenger fortsatt å trene din pooch for positiv forening.

9. Dog carriers og hundekasser er tryggere

Dog carriers og hundekasser er tryggereIkke bare vil hunden din føle sikrere i sin egen hundekrise eller transportør, men han faktisk er tryggere. Det kan være mye mindre distraherende for deg som en sjåfør også, så det er tryggere for dere begge.

Hundekasser har vært en av de beste løsningene når de reiser med hunder i biler fordi mange hunder elsker dem (spesielt etter deg Crate Train din hund), De føler seg mye roligere i sine kasser, og kjæledyrforeldre høster også fordelene: Det er lett å transportere din pooch i en hundekasse, og du kan også bruke den kassen senere når du kommer til reisemålet ditt.

Notall hundekasser jobber med biler, men. Det er noen som er spesialdesignet og spesielt Reisevennlige hundekasser som vil bli sikrere i bilen, og behagelig for hunden også.

10. Spenne opp i ryggen

Airbags er like farlige for hunden din som de ville være for et barn. Anker noen hundekasser eller kjæledyrbærere med en skikkelig sikkerhetsbelte eller bruk en hundestøtter når du reiser med hunder i biler for å hindre at de skifter rundt om det er en ulykke eller plutselig stopp. På noen steder (Tennessee), er det loven som hunden din ikke kan bevege seg fritt i kjøretøyet ditt.

Heldigvis for kjæledyr eiere, er det spesialdesignet hundeseter belter som fungerer på mange forskjellige måter: noen bare hindrer en hund (som dette Ezydog Fastholdende sele) og hold ham trygg, noen vil bare knytte seg til en eksisterende hundesele som du allerede har satt på din pooch, og andre vil også jobbe med hundekasser og sikre dem i bilen.

Vi har gjort en test og sammenligning av video gjennomgang for å finne de fleste effektive løsninger for dette. Ta en titt på resultatene av vår Beste Dog bil setebelter Round-up.

11. Skjul øynene hans eller distrahere nesen

Skjul hunden dinNoen hunder foretrekker bare å ikke se hvor de går. I slike tilfeller er det best å få en hundekasse og deretter sette en godt utstyrt hundekrisdeksel over kjæledyrets mobilhjem for å holde ham rolig og avslappet. Hunder faktisk ikke tankene dette i det hele tatt og føler meg veldig fredelig.

Det er også spesielle beroligende caps eller fly masker for å begrense hundens visjon når du reiser i en bil. Det er ting som kalles hunden appeasing feromon krage (eller d.EN.S. halsbånd). Disse kragene inneholder spesielle feromoner som beroliger hunden din og gir ham trøst. Adaptil er en av de mest populære DAP-krage der ute, men søk etter din egen beste løsning.

Alternativt kan du også prøve essensielle oljer som lavendel eller peppermynte. Les mer om hvordan du bruker essensielle oljer med hunder og hvorfor du bør gi denne naturlige løsningen et forsøk.

12. Mer press kan være en god ting

Noen hunder reagerer godt på en beroligende, trykkvest eller wrap. Tenk på det som en klem for å få din valp til å føle deg bedre. Dette er grunnen til at mange eiere velger å bruke beroligende vester og jakker til hunder for å holde dem stressfrie. Det er ingen vitenskap bak dette annet enn det egentlig fungerer bra.

For eksempel, Thundershirt er den mest populære vesten for beroligende hunder, og det brukes ofte til noe - fra å håndtere separasjonsangst i hunder for å berolige dem ned under bilritt, trening, fyrverkeri, høye lyder eller alle typer reiser. Det er noen andre gode kvaliteter hundens angstvester som har blitt positivt vurdert av hundrevis av eiere.

1. 3. Hold hodet i

Hold hunden dinJeg har sett mange hunder som elsker å holde hodet ut av vinduet, men hvis moren din ville ikke la deg gjøre noe som barn, er det sannsynligvis ikke trygt for kjæledyret ditt heller.

Det har vært veldig populært å tillate hunder å holde hodet utenfor det bevegelige kjøretøyet, men den kalde luften som presset inn i lungene, kan hunden noen skade på hans helse. Det er uten å nevne hvordan han kan bli rammet med noe som steiner eller andre rusk.

Det er faktisk tonn grunner ikke å la hundene holde hodet ut av biler, så kanskje ikke gjør det.

14. Har identifikasjonskoder klar

Hunder trenger hyppige hvile stopper på lange turer, men aldri la hunden din ut av bilen eller ute i offentligheten uten en identitetsmerke. Å holde hunden din på et bånd på et ukjent sted er det beste du kan gjøre for å holde ham trygg, selv på hundeparken.

Selv om kjæledyret ditt er utstyrt med en hund GPS tracker Så du kan enkelt finne ham, ingenting vil være så pålitelig som en ID-tag som du legger til kragen og har telefonnummeret ditt på. Hund ID-koder er billige, små og enkle å sette på, så det er ingen grunn til ikke å bruke dem til å gi deg selv litt mer trygghet.

15. Ta en hundesekk eller transportør

Du trenger visse ting mens du reiser med hunder i biler, som poser for poop, snor og en vannskål. Samtidig, hvis du har en mindre rasehund og ingen hundekasse med deg, vil du kanskje bære din pooch et sted hvor han ikke kan gå selv.

Dette er hvor hund ryggsekker eller bærebjelker er flotte, fordi du kan lagre alt, inkludert hunden din i dem. Og det gjør ikke vondt for å være forberedt med et førstehjelpsutstyr for hunder og deg selv, håndklær og papirhåndklær, vann, hundemat og hva ikke. Alt bare i tilfelle.

Les neste: 4 Viktige tips for å reise med hunder som vil holde dem trygge

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 15 Sikkerhetstips for å reise med hunder i biler