Fuzzbunz utvide sin kjæledyr produktlinje

FuzzBunz utvide sin kjæledyr produktlinje

Fuzzbunz Premium Pet produkter, som ligger i Los Angeles, California, annonserte nylig utvidelsen av deres hundebånd linje. Selskapets bånd er laget av slitesterke og sikre materialer. De bruker den høyeste kvalitet nylon for å sikre at deres produkter er motstandsdyktige mot slitasje, rive og fray. De forventer at deres nye røde bånd skal bli en bestselger raskt.

Marissa, en talsmann for Fuzzbunz, sa at selskapet er forpliktet til å gi gode kvalitetsprodukter, og at kjæledyrsikkerhet er deres første prioritet. Det betyr ikke at deres bånd trenger å se kjedelig kjedelig ut. De vil at deres produkter skal være stilige og funksjonelle, og siden rødt er en veldig godt likt farge, antar de at den røde båndet vil ende opp med å være en av deres raskeste selgere.

I SLEKT: Hundprodukter Relaterte helseproblemer som dyrer ofte går inn i

FuzzBunz-bånd har en ergonomisk design som er komplett med et polstret håndtak for ekstra komfort. Håndtakene er foret med neopren, noe som gjør dem lett og luktbestandige. De er også laget med dobbeltsidig reflekterende søm for å øke deres nattesynlighet for å holde hundene og deres eiere trygge mens de går i svakt lys eller etter mørk.

FuzzBunz utvide sin kjæledyr produktlinje

Disse hundens bånd har også en solid nikkelbelagt snapkrok og en D-ring på håndtaket for å feste poop-poser, bilnøkler eller noe annet en hundemenn eller hundepasser kan trenge. FuzzBunz-bånd kan brukes på enhver rase som veier 25-150 pounds. Selskapet har også ingen problemer med pengene-tilbake-garanti eller erstatning med hver bånd.

I SLEKT: Hvordan lære en hund å gå på snor

Fuzzbunz Premium Pet Products Leases er for tiden bare solgt på Amazon, og akkurat nå har de en 4.8-stjerners anmeldelse med over 160 forbrukere som veier inn. Utvidelsen av leash-linjen er bare den første av mange ting som selskapet har planlagt for nær fremtid. Det store svaret de mottar fra kunder, spurter dem for å fortsette å utvide Leash Line å legge til flere farger og stiler. De leter også etter en morsom ny måte å markedsføre produktet på.

For tiden tilbyr de bare båndene i svart, blått og nå rødt. Selskapet håper at styrken og komforten til båndene parret med pengene tilbake-garantien, vil oppmuntre til flere forbrukere til å prøve dem. Til slutt vil de også utvide merkevaren for å tilby flere hundprodukter også, men akkurat nå fokuserer de strengt på leash-linjen.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Fuzzbunz utvide sin kjæledyr produktlinje