Pawsitivefx hjelper i kampen mot dyrs grusomhet

PawsitiveFX hjelper i kampen mot dyrs grusomhet

Jeg vet ikke om deg, men jeg elsker å støtte selskaper som gir tilbake til veldedige organisasjoner. Når jeg bruker pengene mine, vil jeg vite at jeg kjøper et kvalitetsprodukt, men jeg vil også vite at pengene mine går til et pålitelig selskap som bryr seg om forbrukerne. PawsitiveFX er et av disse selskapene.

De gir tilbake på mange måter til mange forskjellige veldedige organisasjoner, og selskapets nyeste innsats vil dra nytte av det britiske Columbia-samfunnet for forebygging av grusomhet for dyr. Poter for en sak Er BC SPCAs hovedfondsøkningsarrangement i løpet av året, og i år er PawsitiveFX et flaggskipsponsor for turen og vil ikke bare komme inn i et lag i arrangementet, men prøver også å skaffe seg midler til årsaken til dagen for gå.

I SLEKT: Tips om hvordan du kan hjelpe en svindelhund

I fjor gjennomførte BC SPCA nesten 9000 nye grusomheter til dyrsundersøkelser. Dessverre fortsetter tallet å stige hvert år. Bidrag til organisasjonen bidrar til å finansiere håndhevelse av dyreforstyrrelser og grusomhetsprogrammer. Under banner av poter for en sak, skjer flere turer over hele British Columbia under arrangementet, og alt kulminerer i Stanley Park, Vancouver-arrangementet den 13. september.

PawsitiveFX hjelper i kampen mot dyrs grusomhet

PawsitiveFX er et kanadisk selskap som er dedikert til å forbedre helsen og lykken til vår elskede kjæledyr. Deres produkter er laget med 100% naturlige ingredienser som er trygge og sunne for kjæledyr, og også bærekraftig for miljøet. Bærekraft er et stort problem i kjæledyrindustrien akkurat nå, så jeg leter alltid etter produkter som bruker bærekraftige ingredienser.

Med den økende menneskelige og kjæledyrpopulasjonen er det ingen tvil om at ressursene våre til slutt vil løpe ut hvis vi fortsetter å bruke dem slik vi gjør nå. Bedrifter som PawsitiveFX er som bekymret for vårt miljø som de er med dyrene som deres produkter hjelper. Jeg tror det sikkert sier noe om karakteren til et selskap når de går utover for å gjøre sine produkter det beste de kan være.

I SLEKT: Op-ed outnumbered og sannsynligvis outsmarted

13. septemberth, PawsitiveFX vil ha et telt bemannet med medlemmer av teamet som vil gi bort produktprøver på pote for en årsak, og de vil også tilby offentligheten muligheten til å legge inn en tegning for å vinne en fantastisk pakke med PawsitiveFX-varer. Selskapet vil også være vert for litt moro og spill for hendelser i alle aldre.

PawsitiveFX hjelper i kampen mot dyrs grusomhet

For tiden består deres produktlinje av alle naturlige balsammer for "Happy Paws", "Sterke Paws," og "Happy Snouts.`Happy Paws er spesielt formulert for å berolige tørre, sprukne, chapped eller grove poter. Det bidrar til å hindre irritasjon, opprettholde potehelse, og fukte padsene på hundens føtter. Sterke poter beskytter kjæledyrets poter mot alle slags røft terreng inkludert varmt bakken, kald snø og is, steinete terreng og salt. Glade snouts er formulert for å gi hunden din lettelse fra en tørr, sprukket og tynn nese. Det er også unscented, så det vil ikke overvelde valpen din. Selskapet vil frigjøre en loppe og krysse sjampo og balsam snart også.

Hvis du graver litt dypere inn i selskapets bakgrunn, vil du finne at de gir tilbake på så mange andre måter også. Deres "gi tilbake" program gir 25 cent fra hver 2 unse tin og 10 cent fra alle .25 gram rør av balsam de selger til veldedighet. De veldedighetene de samarbeider med, inkluderer Cesar Millan Foundation, det internasjonale fondet for dyrevelferd, og selvfølgelig BC SPCA.

I år er selskapets mål å donere $ 20.000 til årsaken, og hvis du vil hjelpe dem med å komme dit, kan du donere gjennom deres dedikerte FOND RAISE SIDE for potene for en årsak. Hvis bare alle produksjonsfirmaene var så omsorgsfull! Det er ikke ofte at du ser en stor produsent som gjør så mye å gi tilbake til samfunnet som støtter dem, enten det er menneskelig samfunn eller hundesamfunnet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Pawsitivefx hjelper i kampen mot dyrs grusomhet