Topp # 18: hvorfor bør du bli en fosterforeldre til hunder

Å bli en fosterforeldre til hunder er en annen flott måte å hjelpe Husdyr i nød. Hvis du ønsker å lytte til flere grunner til at du skal bli en fosterhundseier, må du stille inn i dagens podcast-episode hvor jeg også skal forklare hvordan det kan hjelpe deg og din familie også.

Egentlig er det mange grunner til at dyrehjem og dyr redningsorganisasjoner kan være på utkikk etter fosterfamilier som vil gjerne adoptere sine hunder og katter. Men hva mange fremtidige (eller nåværende) kjæledyrseiere får feil, tenker at disse redningsdyrene vil være et problem fordi de vil kreve spesiell omsorg eller vil ha adferdsproblemer. Men det er ikke alltid tilfelle.

Jeg skal gå deg gjennom alle fordelene med å beskytte en hund, og gi deg ressurser for å lære om Pet Foster-programmer i ditt område. Å bli en fosterforeldre til en hund (eller en katt) er mye enklere enn du kanskje tror, ​​og du kan vanligvis jobbe rundt timeplanen din.

Lytt til episoden i videoen ovenfor og finn det fulle podcast transkripsjonen nedenfor. For mer, besøk denne episodenes innlegg på den offisielle teorien om kjæledyrs nettsted.

Grunner til å bli en fosterforeldre til hunder
(rå podcast transkripsjon)

Bli fosterforeldre til hunder

I dag vil jeg snakke med dere om en sak som er nær og kjære til hjertet mitt, og det fremmer kjæledyr. Jeg tror mange mennesker når de hører å fremme kjæledyr, de har noen negative konnotasjoner. Og kanskje hvis det er en kostnad forbundet med det, er noen mennesker litt leer om å fremme, fordi de er bekymret for at de kommer til å bli festet til et dyr og da skal dyrene gått. De kan tro at kjæledyrene som er fostret i boliger, ikke kan tilpasse seg i husene, og de har atferdsproblemer og ting som det du skal måtte håndtere, og det er ikke alltid tilfelle.

Det er tider når for eksempel, la si en hund er i et ly, og han er veldig vokal og han bjeffer hele tiden, eller han er veldig sjenert og han slutter å gjemme seg mye eller ikke ønsker å samhandle med noen dyr eller folk på lyet. I disse tilfellene kan de være på utkikk etter fosterhjem fordi de vet at de har en hund som ikke er aggressiv og kanskje ikke en barker i hjemmet, så fosterhjemmet kommer til å være der den hunden er mer komfortabel.

Så du vet noen ganger at det er hunder med visse medisinske problemer eller separasjonsangst hvor de ikke kan være alene, eller de gjør det ikke bra i et ly, men de tilfellene er sjeldne, mange ganger er det andre grunner til å fremme og så Jeg antar jeg snakker om de første, noen av grunnene til at dyrene må fostreres.

En av disse grunnene ville være at noen ganger et ly eller redning egentlig ikke har en fysisk bygning der de husker dyr, det er en redningsorganisasjon, og de jobber med, la oss si for eksempel hundekampring, så de jobber med som en rettshåndhevelse byråer som vil finne disse hundekjempende etablissementene, og de vil når de tar vare på problemene rundt hundens kamp, ​​da de har alle disse hundene som må plasseres i et hjem.

Du kan få rednings- eller shelters som jobber med rettshåndhevelsesbyråer for ting som dette, eller at du kanskje jobber med dyrekontrolloffiserer en gang og dyr tatt fra sitt hjem. Disse rednings- og lystorganisasjonene vil finne fosterhjem for hundene, men de har ikke nødvendigvis et fysisk ly hvor de kan ta hunder, slik at de finner ut om hunder som trenger boliger, de jobber for å finne fosterhjem til de kan plassere hundene med deres evig hjem. Så det er et eksempel.

Noen ganger blir dyr hentet inn, og de er for unge til å bli adoptert, katter, kattunger eller valper som er funnet med enten uten mor eller at moren er funnet, men hun er kanskje underernæret, hun er ikke i stand til å produsere nok melk å ta vare på sine babyer, så dette kullet må være i et fosterhjem med noen kanskje hvem som er hjemme mye av tiden som kan gi valpene eller kattungen om at de trenger og mate dem, kanskje flaskefôr dem eller ta vare på dem til de er gamle nok til å bli vedtatt til de er vanligvis som om lag åtte uker gamle. Så noen ganger dyrene er for ung.

I noen tilfeller er det en medisinsk tilstand, som jeg hadde nevnt, kanskje det er en hund med separasjonsangst, en hund kan bli gjenopprettet, hvis den er en redningshund, fra kirurgi eller en slags skade og sykdom som de har måtte gå gjennom behandling for og nå er de i gjenopprettingsfasen, og de trenger bare et rolig sted. Du vet at shelters er opptatt, det er andre dyr, det er folk inn og ut hele tiden, og folket som jobber på shelters, har ikke tid til å sitte med disse dyrene hele tiden eller kanskje for å holde øye med dem 24/7 til de blir gjenopprettet, så å være i et fosterhjem med noen som har den evnen, kan virkelig være en godsend for disse dyrene som bare trenger et fint rolig, avslappende sted å gjenopprette.

Eller for eksempel en hund med separasjonsangst, vet du at de skal trenge et fosterhjem eller noen hjemme mesteparten av tiden for å holde dem komfortable til et evig hjem kan bli funnet.

Og så er det hunder som bare viser tegn på stress og angst når de er i et ly, de liker ikke lysmiljøet, men du får dem til et hjemmemiljø, og de er virkelig et flott kjærlig, fantastisk dyr, men Å være i et ly, får dem til å tempo eller skjule seg. Noen hunder kan ha stressproblemer, danner utslett, riper, biter, kløe, ting som det når de er under høy stress, så å være i et hjemmemiljø er mye bedre for det dyret.

Og så er det noen hunder eller katter som de aldri har bodd i et ly / # 8230; Beklager, i et hjem før - disse hundene blir reddet, eller de har ikke i svært lang tid, slik at de har vaner og ting som ikke bidrar til et hjemmemiljø, så hvis du er villig til å ta noen av disse dyrene og arbeid med dem de får kontakt med folk igjen, og de er sosialiserte, de er i et hjemmemiljø, og de kan lære disse reglene som vi alle trenger å følge når vi bor i et hjemmemiljø med kjæledyr.

Og igjen vet du noen ganger at jeg tror den vanligste grunnen til at redning og husly ser etter fosterhjem er at det bare ikke er nok plass, dessverre, for alle de hjemløse dyrene der ute. Så når shelters går tom for plass, kan de fortsatt få anrop fra dyrkontrolloffiserer, rettshåndhevende byråer, de kan fortsatt få folk til å overgi hundene eller katter som de ikke har et rom til et hjem, så hvis de kan ha fosterfamilier foret opp, de har et sted for disse dyrene å gå til de enten har dem i et ly eller kan finne et evig hjem for disse hundene.

Så hva skjer vanligvis, og med vårt lokale ly som vi jobber med, har de en liste over fosterfamilier som vil ta dyr og deg & # 8230; Du vet at de vil bli kjent med deg, og de vil bli kjent med hva du leter etter, så i ferd med å gi dem all din informasjon for å fremme de skal stille deg spørsmål om hvor ofte du er Hjem, hvis du jobber utenfor hjemmet, hvis du vil gjøre ting med hunden din, sier som å gå, fotturer, ting som det på din nedetid; Hvilken type hjemmemiljø du har; har du andre dyr; Har du barn, ting som det.

Og de kommer virkelig til å bli kjent med deg og bli kjent med familien din slik at når et dyr kommer inn, kommer de til å kunne matche de beste dyrene med de beste familiene. Og hva de vil gjøre er at de vil sette deg på en liste og for eksempel som jeg sa med overbefolkningen av kjæledyr hvis de får en telefonsamtale som sier & # 8220; Geez du vet at vi reddet denne gamle eldre hunden som trenger a Hjem og lyet har ikke plass til det, & # 8221; De kommer til å lete etter et fint stille hjem for seniorhunden som skal festes til enten en plass åpner opp på lyet eller til de kan annonsere og finne et hjem for denne hunden.

Og med hjelp av sosiale medier nå har dyreopptak virkelig funnet en nisje jeg antar på sosiale medier. Det er så mye lettere for shelters og redningsorganisasjoner å legge inn bilder til fans av deres som liker deres side i sitt lokale område, og ting blir delt i stedet for akkurat som før det måtte være folket som kommer inn i lyet, kan de kanskje Annonser i en lokal avis, og de kan se 20/30 folk ser denne hunden, nå kommer du på sosiale medier, de legger ut det, det blir delt hundrevis og hundrevis av mennesker i lokalområdet ser dette hund eller denne katten.

Så hva vil skje er at de vil & # 8230; La oss bruke eksemplet på seniorhunden, så du kjenner lovhåndhevelsesbyrået, og vi har denne hunden som må være i et trygt miljø, & # 8221; Så det er en eldre hund, de plasserer den i ditt hjem, du er fosterfamilien, og du skal ta vare på denne hunden, kanskje i noen dager, kanskje i noen uker, det er opp til deg. Du og dine preferanser, og selvfølgelig vil lyet også være reklame, de vil kanskje ta noen bilder, jeg vet at våre lokale ly de har fosterfamilier, vil skrive opp små uklarere om dyret.

En av våre lokale shelters gjør dagboksposter fra deres fosterfamilier, så fosterfamiliene kan skrive inn og si, du vet dag fire & # 8230; & # 8221; For eksempel så jeg en katt på deres nettside for et par dager siden, og det var som "8220; dag fire & # 8230; & # 8221; Vi vil si at kattens navn er -knappen, og # 8220; & # 8230; knappene gjør det bra, dette er hennes favorittsted å sove. Dette er hennes fôringsplan. Hun kommer godt sammen med vår andre katt, hun er fortsatt litt skittig med hunden vår. Hun liker å sove på vår seng; & # 8221; og slags hva som skjer på dag fire. Og så ser du dag syv og dag ti og hvordan hun går videre og blir mer komfortabel.

Og du kan også få fosterfamilier som sier og # 8220; Geez vet vi at vi tok denne hunden i vårt hjem, det er bare meg og min mann. Han gjør det så bra; han elsker de voksne; Han elsker hvor stille det er. Kanskje han er en eldre hund, eller han er bare en hund som foretrekker et fredelig miljø; Men vår lille nabo kom over den andre dagen med datteren hennes, eller vår nevø eller niese kom over den andre dagen, vi hadde et barn i vårt hjem og hunden var veldig snill mot barnet rundt barnet.& # 8221;

Så det hjelper med fosterfamilier for å få all informasjon om disse dyrene. Shelters er et unikt miljø, det er ikke et hjemmemiljø, og hunden kommer ikke til å vise det sanne farger jeg antar for mangel på et bedre uttrykk, han kommer ikke til å kunne slappe av og være komfortabel, eller i det minste de fleste hundene er ikke, noen hunder gjør, men svært få. Så du kan få en bedre følelse av hva hunden faktisk fungerer som om han har vært i et fosterhjem i et hjemmemiljø med mennesker, med andre dyr.

Fosterfamilier er i stand til å si & # 8220; Geez vet du at han gjorde det bra med andre hunder på lyet da det var i den store gruppen, men gutten da han er hjemme, likevel liker han å være den eneste hunden, han er veldig beskyttende for hans hjemmemiljø og burde virkelig være det eneste dyret.& # 8221; Eller jeg brukte bare eksemplet for barna at kanskje når barna kommer inn i lyet, det er overveldende, og han er litt redd og myk på lyet, men i hans hjemmemiljø, liker han virkelig ikke barn, eller han virkelig liker Barn. Så det kan gi det ekstra innsikt å ha en fosterfamilie ta en hund eller en katt i og virkelig bli kjent med dem godt.

En annen av fordelene er at det frigjør et sted i lyet, slik at de kan ta i en annen hund, eller hvis en hund trenger et sted, og de har ikke en du redder den hundens liv ved å fremme den. Og måten det fungerer med å fremme, kan du si om du vil gjøre kortsiktige fremme, vet du kanskje du reiser på jobb, og du er borte en gang i måneden, så du vil bare ha hunder som du kan fremme for en uke eller to på en gang.

Så de kommer til å ringe deg når de har en hund som for eksempel er at lyet er fullt og så kaller de deg og får deg til å fremme denne katten eller denne hunden i to eller tre dager til et sted åpner opp på lyet. Eller du kan si & # 8220; Geez vet du hva vi egentlig vil ha en hund, vi vil ha en katt, vi er ikke hundre prosent sikker på om det kommer til å jobbe i vårt hjem & # 8230; Vi er ikke hundre prosent sikker på om det kommer til å jobbe med familien vår, så vi vil gjerne tenke på kanskje å fremme å adoptere, & # 8221; Det er alltid et alternativ.

Du kan fremme for en liten stund, hvis det trener bra, kanskje du vil adoptere kjæledyret. Eller du kan si & # 8220; geez vi ikke vil bli bundet ned med en hund hele tiden, de er et stort ansvar, vi liker å reise, vi går på ferie et par ganger i året; 8221; eller jeg mener eldre par som kanskje har barn som har vokst opp og flyttet ut, og vi besøker våre barn noen ganger gjennom året, så du vet at vi ikke vil bli låst ned til en hund hele tiden, men vi kanskje ikke tankene langsiktige oppmuntring i en måned eller to eller tre, & # 8221; uansett hva det er.

Så du har kontroll over hvor lenge du fremmer et dyr, og det er også åpenbart å være lyets behov også. Så de skal prøve å høre på dine behov og dine bekymringer og matche deg med en hund som kommer til å være bra for deg. For eksempel hvis de har en hund som ikke går bra i lysmiljøet, kommer de ikke til å lete etter den personen som bare ønsker å lyde en hund i en uke eller to, de skal lete etter den personen Det er villig til å lyde en hund for et lengre sikt fordi de vet at denne hunden det kommer til å ta en stund for & # 8230; Du vet å finne noen å adoptere denne hunden, slik at de ikke vil ha ham i et hjem for en uke eller to og må da gå til et annet fosterhjem.

Så de kommer til å matche en hund med dine behov også, og du vet som jeg nevnte det, det hjelper den ly og potensielle adoptivforeldre å lære mer om dyret; Det gir det kjæledyret den tiden de trenger å være klare til adopsjon. Ikke alle dyrene er klare til adopsjon med en gang, kanskje de har noen helseproblemer, kanskje de er for unge, og de trenger litt mer tid, og så skal de være klare til å adoptere.

Og selvfølgelig hjelper det med å sosialisere det kjæledyret til et hjemmemiljø, det er tider når dyr blir overgitt eller ting skjer der de må tas fra et hjemmemiljø som de har kommet fra, og de er komfortable i det hjemmemiljøet slik at de er kommer til å være mer komfortabel i et hjemmemiljø enn de ville være i et ly.

Det er noen ganger når dyr kanskje er fra å si en valpemølle type situasjon eller hoarding, en dyrehopping type situasjon, eller kanskje de var i et bestemt hjemmemiljø, men det var ikke deres vanlige kjæledyr hjemme miljø som vi alle har for vår dyr, det er ikke bare en eller to kjæledyr husholdning der de slags har litt plass til å løpe og leke, og de kan samhandle med mennesker og ting som det, det er en annen type hjemmemiljø. Så nå trenger disse dyrene tiden i et fosterhjem for å bli vant til et tradisjonelt hjemmemiljø før de sendes ut for adopsjon.

Og til slutt min personlige favoritt grunn til å fremme og grunnen til at jeg faktisk begynte å fremme første gang, det har vært mange år nå, men vi hadde & # 8230; det var faktisk min første hund som jeg noensinne har hatt som en voksen, jeg hadde flyttet ut i mitt eget hjem og jeg hadde vedtatt min & # 8230; Jeg reddet min første bokser, hvis du er kjent med min podcast eller min skriving, vet du at jeg er bokser gal, det er min rase av valg. Jeg hadde reddet min første bokser, vi var sammen i mange år, hun var min jente og vi gjorde alt sammen. Jeg elsket Roxy & # 8230; Hennes navn var Roxy, og hun var definitivt en av de hundene som bare alltid vil holde et spesielt sted i hjertet ditt. Du elsker alle kjæledyrene dine, men hver gang en stund kommer man sammen som egentlig bare virker sin vei i jeg antar på en annen måte enn andre.

Så roxy var mitt eneste kjæledyr på den tiden, og da jeg mistet henne & # 8230; Jeg måtte få henne satt ned da hun ble eldre, og da jeg mistet henne, var det ødelagt for meg, det var veldig tøft og jeg bodde på egen hånd, så jeg var på dette stedet hvor jeg virkelig ville ha et annet kjæledyr fordi jeg ikke gjorde det t liker å være alene, jeg likte det følgesvenn, jeg likte å ha en hund hvis noen banket på døren eller en fremmed kom til huset som jeg ikke visste.

Jeg likte sikkerheten til en hund, jeg likte komforten og følgesvennen til en hund, men jeg kunne ikke bare få meg til å adoptere en annen hund helt ennå, det føltes nesten som om jeg prøvde å fylle det tomrummet som var igjen av henne og Nesten som jeg prøvde å erstatte henne, og jeg var ikke klar for det. Så jeg faktisk ville jeg gå og # 8230; Dette er da jeg begynte å jobbe med en av de lokale shelters i vårt område, for å fremme jeg ville gå inn og besøke med dyrene og tilbringe tid og tilbringe litt tid på å frivilliggjøre bare for å få litt av det kjæledyret fikse å elske på noen katter og hunder og få den fikse hvor jeg ikke fikk det hjemme lenger.

Og som jeg åpnet opp til en av de andre jentene som fungerer på heltid på lyet og forklarte historien min til henne, sa hun & # 8220; Geez du vet at du vil fremme kanskje, kan hjelpe den helbredende prosessen for deg. Du kan ta et dyr, og du vet at du bare fremmer deg, så du ikke fyller noen hull, du prøver ikke å erstatte noen, alt du gjør er å hjelpe et dyr i nød, og du kan gjøre det Til minne om kjæledyret du mistet. Så det er virkelig en fantastisk ting, og jeg tror at hvis du prøvde det, ville du virkelig bli overrasket over hvor helbredelse det kan være.& # 8221;

Så jeg gjorde det, jeg prøvde det, jeg fostret en liten Jack Russell Terrier, han var ikke rasen for meg, ikke hunden for meg, men han var med meg i omtrent en måned og en halv og det var en fantastisk opplevelse, og det var en veldig helbredende opplevelse.

Jeg vil oppfordre noen hvis du er distraught etter tap av et kjæledyr, og du vet ikke hva du skal gjøre, tilbringe litt tid på din lokale ly eller redningsorganisasjon og starte med frivillig arbeid, dyppe tåen tilbake i vannet, bare start Ut sakte, frivillig litt, og du vet aldri det kan fungere & # 8230; Du kan jobbe deg for å være komfortabel nok til å fremme et kjæledyr.

Og husk at hvis du fremmer deg, gir du det kjæledyret en sjanse til å skinne. Du gir dem muligheten til å være i et hjemmemiljø for å vise sine sanne farger, for å vise hva en kjærlig omsorgshund de kan være, hvor veloppdraget de kan være, og de får ikke den sjansen hele tiden i en Shelter miljø, så hold det i bakhodet.

Hvis du har spørsmål om å fremme, vil jeg virkelig oppmuntre deg, nå ut til ditt lokale ly, nesten hver ly og redningsorganisasjon er interessert i fosterfamilier, så absolutt nå ut til dem, spør noen spørsmål. Programmene varierer avhengig av organisasjonen du jobber med og strukturen i programmet, så still noen spørsmål. Hvis du ikke er veldig komfortabel med en av Fosterprogrammene som du finner, er det sannsynligvis et annet ly eller redning i ditt område som ser etter Foster Families, så sjekk rundt, spør dem spørsmål.

Forrige Podcast: Syv grunner til å vedta senior hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp # 18: hvorfor bør du bli en fosterforeldre til hunder