Denne mastiff-blandingen så ikke alltid slik ut

Denne mastiff-blandingen gjorde ikke `title =

MR. Muggles, en 2 år gammel Mastiff-blanding forlatt på gatene, ble tatt av Arlington dyre tjenester og har bodd i anlegget i mer enn 30 dager. Hver dag han bodde i lyet brakte ham en dag nærmere eutanasi, med mindre han fikk en rettidig redning.

Hans Forlorn Photo hadde vært på internett for en stund, påtalte for folk som kanskje vil ha en hund for et kjæledyr. Det var det trist par øyne på facebook som fikk Judy Obregon, grunnleggeren av et dyrs redningssenter i Fort Worth, kjører til dyret. Judy redder hunder fra gatene og shelters, hjelper dem med overgang gjennom fosterhjem, og endelig finner boliger hvor de kan leve som en del av en familie.

Denne mastiff-blandingen gjorde ikke

Hunder i husly kan ikke leve der i lengre perioder. Hvis ingen eiere hevder dem, eller hvis ingen vedtar dem, vil de fleste shelters euthanize dem. Disse shelters har ikke plass eller ressurser for å holde hver forlatt, syk, skadet eller misbrukt dyr de finner. De med terminalforholdene går først, men før eller senere, ville de alle måtte gå. Dette var skjebnen som mr. Muggles møttes.

Judy så noe i mr. Muggles da hun så bildene sine. Hundens personlighet snakket gjennom bildene, og Judy følte at han hadde potensial til å bli noen kjæledyr. Hun ønsket å se og observere ham nært, så hun kastet ikke tid.

I SLEKT: Vedta eldre preloved hunder

29. mars 2016 hadde hun endelig sjansen til å tilbringe litt tid med ham. De satt i gården, og det tok ikke lang tid før de virkelig slo den av. Det tok mindre enn en halv time, en gni på magen og mange pats på hodet. MR. Muggles var komfortabel med Judy med en gang, og Judy trodde det var ingen måte hun ikke var forlater lyet uten hunden.

Denne mastiff-blandingen gjorde ikke

MR. Muggles viste ikke noe tegn på nød eller angst; Hvis noe, var han spent på å forlate. Det tok litt over 10 minutter før han slo seg komfortabelt i Judys bil. Det så ut som han forsto godt nok at han bare var flere skritt unna et mye bedre liv. De kjørte til VCA Bedford Meadows Animal Hospital hvor Mr. Muggles ville gå gjennom en 7-dagers evaluering og behandling av Vets.

Denne prosedyren sikrer at han er trygg for folk og familier som til slutt vil adoptere ham. Bortsett fra å være litt undervektig med noen allergier og arr, Mr. Muggles ble erklært sunn av legene som evaluerte ham. De bemerket også at han hadde en så god personlighet og disposisjon.

Den 6. april, Mr. Muggles overgikk til et fosterhjem hvor han samhandler med mennesker, hunder og til og med andre dyr. Et opphold i Foster Homes Hjelper dyr som er reddet fra huslyene til å blande seg lettere inn i de vanlige innstillingene i hjemmet.

Judy fortsetter å gi opplæring, selv om MR. Muggles går allerede rolig på bånd, obeys grunnleggende kommandoer, og nyter ridning i biler. Før du kjøper en valp, bør du vurdere å ringe ditt lokale kjæledyrhytte eller dyrs fosterhjem. Mange dyr trenger deg, og ditt neste kjæledyr kunne allerede være der ute og venter på sin faste familie.

> ">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Denne mastiff-blandingen så ikke alltid slik ut