Tre legged pit bull reddet takk til facebook

Tre legged Pit Bull reddet takk til Facebook

Denne søte hvite gropen trengte beinet amputert, og en kvinne så henne på facebook og reddet henne. Sandy Hagan rullet gjennom hennes Facebook-mat og stoppet på et bilde av Mallory, en Pit Bull hvem var i en fosterhjem og hadde et dårlig skadet ben. Sandy var i Pennsylvania og hunden var i New Jersey.

Før Mallory ble reddet, manglet hun legehjelp, og en nabo reddet henne like før hun endte opp på gatene. Den hyggelige naboen jobbet med en lokal dyrehastighetsorganisasjon for å finne Mallory En Foster Home.

Mallory hadde blitt holdt utenfor og ikke behandlet godt. Hun hadde et forferdelig manglet ben, og det var klart for legen at det trengte å bli amputert. Hun hadde opprinnelig blitt reddet av en organisasjon som heter Redde hunder rock. Sandy så oppdateringene som den søte hvite hunden med svarte flekker gjennomgikk kirurgi for å fjerne beinet som bare var hengende der.

Tre legged Pit Bull reddet takk til Facebook

I SLEKT: Hvordan forbedre livskvaliteten for funksjonshemmede hunder

Sandy så på hvor raskt Mallory gjenopprettet. Hun sier at hun hadde en hvit hund med en svart lapp på øyet før, men kjæledyret hadde nylig gått bort. Sandy var fortsatt sorg tapet av hennes elskelige kjæledyr, og hun følte en spesiell forbindelse med Mallory. Etter å ha sett Mallory`s historie og se hennes bilder gjennom hennes gjenopprettingsprosess, hun bestemte seg for å sende papirarbeidet og adoptere henne.

Nå har Mallory justert til å ha tre ben og løper med den andre gropen som Sandy adopterte.

Først måtte Mallory måtte bygge ny muskel for å gå og løpe lett, men det var ikke lenge før hun var i stand til. Sandy bryr seg virkelig om kjæledyrene sine og sørger for at de er beskyttet mot elementene. Hun har selv Jakker for dem i tilfelle det er kaldt. Hun har det gøy å plukke ut en funky og stilig garderobe for dem.

Tre legged Pit Bull reddet takk til Facebook

Begge hennes redninger, dame og mallory, underholde sandy ved å nekte å gå ut når det er kaldt eller regnfullt. De begge jager etter baller, men Mallory liker spesielt å spille holde unna. På turer liker hun å prøve å fange fugler og ekorn, men er ikke vellykket. Sandy gjør ikke bekymre deg for at hun mangler et ben, fordi Mallory gjør det bra og virkelig kjører fort nå at hun er vant til det.

Hvis du er interessert i å redde en kjærlig hund og tilby ham et trygt hjem, kan du sjekke ut dine lokale redningsorganisasjoner. Husk at Sandy fant Mallory gjennom Facebook, så Vurder å dele denne historien, og kanskje du kan være katalysatoren for noen andre å finne en kjærlig hund også.

Prosessen tok ikke sandaktig lang. Hun søkte om adopsjon juledag i 2013, og Mallory kom hjem med henne 11. januar, omtrent to uker senere.

Hvis du bare har en hund som Sandy gjorde på den tiden, vil du kanskje vurdere å få ham en lekemann. Hunder skaper et sterkt bånd med hverandre, akkurat som mennesker gjør. Hvis du noen gang har hatt en tid i livet ditt, hvor du ikke hadde noen venner, må du huske, det kan føles ganske ensomt.

Det er alltid hyggelig å ha hunder i par. På denne måten må de aldri være alene. Avhengig av rasen blir noen hunder virkelig trist og deprimert når de er igjen alene i lange perioder. De fleste hunder vil gjøre mye bedre med en annen hund å leke med.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Tre legged pit bull reddet takk til facebook