Hund og rotter er bffs - du må se denne videoen!

Hund og rotter er BFFs - du `title =

Vennskap er virkelig en nysgjerrig ting - det kjenner ingen grenser. For denne historien, faktisk skjedde det med to skapninger av forskjellige arter. Begge dyrene bor i Chicago sammen med andre kjæledyr, og av en eller annen grunn har de dannet obligasjoner med hverandre.

Osiris er en 3-årig nederlandsk hyrde, funnet av sin eier Mickey Alice Kwapis På en parkeringsplass. Kwapis gitt pleie omsorg først, Men valpen vant til slutt hennes hjerte. Hun endte med å vedta ham og gi ham hans evig hjem.

Hund og rotter er BFFs - deg

Hun kalt ham etter Osiris, den egyptiske gud av de døde, underverdenen og den levende. Whew, hva en høy rekkefølge for en navnebror! Det er ikke noe komplisert om Osiris, de milde hundene, skjønt. Som en fosterhund har Osiris en høy-støt rolle i å bidra til å gi ly for dyr trukket ut fra listen over de som skal bli euthanized på shelters.

Han har hatt spesiell trening på hvordan han skal ta vare på små og vel, veldig små skapninger.

Riff Ratt er en fancy rotte rundt 1 år gammel. Hun snakket inn i Kwapis`s Sleeve en dag, og fra da av ble hun en del av et hjem som hadde forskjellige dyr til kjæledyr og pleie kjæledyr. Riff og en annen rotte, Milhouse, danner et lag med Osiris.

I SLEKT: 14 Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Milhouse er 8 måneder gammel, og mens Osiris og Riff er ubestridelig BFFs, er det ingen spenning når Milhouse slutter seg til dem. De er faktisk en veldig glad uadskillelig trio. Tre er definitivt ikke en mengde for disse sosialtiske fellene.

Hund og rotter er BFFs - deg

Osiris og Riff fanget oppmerksomheten av YouTube og Instagram følgere over hele verden. Hvem kan motstå sine ærlige og hjertevarmende bilder og videoer? De er så utrolig søte. Disse vennene er personifisering av vennskap, uansett hva. Bilder Vis riff Sove på Osiris`s Belly, Milhouse Sønnsomt gjør en tannkontroll på Osiris orale hulrom og halvparten av riffens kropp inne i Osiris munn.

Bildene holder deg bare rulle og søker etter flere bilder lurer på hva som skjedde neste, og han tygger ikke hodet av etter det et bilde? Men nei, fordi du vil se deres innlegg den følgende dagen hvor de var snuggled sammen igjen. Så lene du deg tilbake og smiler - de er bare de søteste vennene, det er alt.

Hund og rotter er BFFs - deg

Beslektet artikkel: Hvordan å vite om hunden din er opprørt?

Jeg tror denne historien lærer oss av toleranse og sameksistens midt i mangfold. Snakker om mangfold, Osiris og Riff lever også med en katt som heter Maria, noen få kattunger, andre dyr som de er kjæledyrsitting og mennesker, selvfølgelig. Siden de har blitt en ganske følelse, tjener disse dyrevennene nok til å fremme forlatte dyrene (Maria, for eksempel), donere til dyrehastighetsanlegg, og spesielt for å redde gravide dyr på dødsrøret. Hva en meningsfylt måte å leve på!

I hennes innlegg var Kwapis konsekvent forsiktige seere som kan bli for spent og prøve triksene på egen kjæledyr hjemme. De kan ikke være for eventyrlystne med sine hunder og må huske at det som fungerte for Osiris og resten av gjengen er spesiell. Osiris er en høyt utdannet hund, og hva som blir vist på bilder, og videoer kan faktisk være farlige for andre dyr.

Bak disse endearing bildene som kanskje først ser ut som en trendy og fasjonabel måte å få oppmerksomhet på, er en kall for bevissthet. Det forteller oss å være mer ansvarlig over dyr og kjæledyr. Dyr trenger mat, ly, trening, spilletid, veterinærbesøk og din oppmerksomhet. Adopsjon eller fremme kjæledyr er den beste måten å gi tilbake til dyr i nød.

> ">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hund og rotter er bffs - du må se denne videoen!