Denne morsomme videoen viser at det alltid er en merkelig ball i gruppen

15 hunder venter tålmodig på maten og en har et sinns sinn. Denne videoen er ganske fantastisk, fordi denne kvinnen har klart å trene sine store hunder for å komme seg rundt de mest spennende og territoriell gjenstand i livet deres - deres mat. Hunder har vært kjent for å drepe hverandre over mat, og hun var smart nok til å trene dem til å vente på å bli kalt.

Det er utrolig hvor tålmodig de er. Som hver hund går over Gingerly for å få sin middag, har en en brikke på skulderen hans. Han virker sint eller kanskje ser han på en fugl han vil ha til middag. Kanskje han alltid kalles sist, og han er syk av det. Ingen av oss liker å bli plukket sist og kanskje hans følelser er skadet.

I SLEKT: Hund trening tips fra dr. Roger Mugford

Som kvinnen ringer navnene sine en etter en, er det utrolig hvor godt de alle svarer. Disse hundene flinker ikke engang når de andre navnene er sagt. Denne kvinnen har noen virkelig gode treningsferdigheter, hvis du spør meg!

Alle som eier flere hunder vet at fôringstid kan være hektisk, spesielt hvis de er hunder med låse kjever eller som har en alvorlig størrelse forskjell. Mange hunder må skilles for å spise fredelig uten å kjempe.

Disse hundene kan spise side om side med verdighet fordi eieren bruker tiden til å jobbe med dem slik at de alle kunne komme sammen.

Det er alltid en merkelig ball i gruppen, se denne morsomme videoen

Jeg kunne ikke slutte å le på den ene hunden på slutten av videoen som ikke gikk med programmet. Det er alltid en i hver gruppe som har en stripe av uavhengighet, og kanskje gjorde han det for ekstra oppmerksomhet. Hunden kan være ganske smart, spesielt når de konkurrerer om oppmerksomhet.

Tror du at hunden visste hva som skulle på hele tiden? Hvilke morsomme antics gjør hundene dine rundt fôringstid?

Hvis du har problemer med å trene hunden din, Vurder å ta ham til atferdsskolen eller ansette noen til å komme til huset ditt og jobbe med deg. Hundetrenere forstår hvilken type positive forsterkningshunder trenger for å få dem til å være like lydige som hundene du ser i denne videoen. Pass på at du gir deg ro i sinnet ved å ha hunden din trening opp til fart!

Jeg elsker disse hjertevarmingsvideoene med hundelskere som denne kvinnen som er en mor til så mange glade hunder. Hvis hun kan heve det mange, hvor vanskelig kan man være? Vi kan bli inspirert av hennes flid og forpliktelse til å tilbringe tid på å jobbe med sine dyr. Jeg vedder på at de også bidrar til å holde henne glad også.

Tenk deg 15 hunder som smiler og vasker sine haler for å hilse på deg når du kom hjem? Det ville være som å ha din egen fan gruppe! Nå er det en morsom ide! Kjenner du folk som har mange kjæledyr eller hunder? Var du imponert over denne kvinnens trening? Og seriøst skjønt, hvor morsomt er den hunden?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Denne morsomme videoen viser at det alltid er en merkelig ball i gruppen