Hvor går hundene når de går på pensjon?

Hvor går hundene når de går på pensjon

Denne nasjonale geografiske videoen vil få deg til å gråte, da disse kvinnene tar vare på eldre hunder til de siste øyeblikkene. De Hus med et hjerte Senior Pet Sanctuary er et pensjonisttilværelse for hunder. Det er ikke å oppmuntre eiere ikke å ta vare på sine eldre hunder, det er for hundene som mister sine hjem av en eller annen grunn.

Hjemmet er et endelig reisemål for disse beboerne, og det er en kjærlig en. Noen er med hundene i sine siste øyeblikk, uansett hva, og frivillige sørger for at hundene får riktig medisinsk behandling. Alle hunder på anlegget kommer fremdeles å leke med hverandre og nyte livet, selv om bakbenene ikke lenger fungerer, eller de er inkontinente.

Noen dyr går her som ikke ble adoptert på grunn av en helsetilstand. De har hunder som er astmatiske, har hjerteforhold og mange andre ting som krever konstant oppmerksomhet. Disse kvinnene Betal for hundene å ha dyre operasjoner og medisiner.

Hvor går hundene når de går på pensjon

De trenger all den støtten de kan få. Vennligst del denne inspirerende videoen etter å ha sett det for å bidra til å spre ordet. Frivillige gjør det så mye, om det rydder opp etter hundene i huset og gården eller kjører dem til legen.

Mengden måltider som hus med et hjerte Senior Pet Sanctuary gir kostnader dem ganske mye også. Det er tjuefem hunder i bosted på dette doggy pensjonisttilværelsen.

I SLEKT: Vedta eldre preloved hunder

Vi håper å se flere av disse typer boliger, ikke bare for hundene, men å gi borgere en fin måte å hjelpe i sitt samfunn og få venner også. Du kan rive opp når du ser på disse kvinnene snakker om "trappen til himmelen" hvor de har et innrammet bilde av hver hund som har krysset over. De sier det de hundene vil aldri bli glemt og de er alltid med dem.

Hvor går hundene når de går på pensjon

For hundene som bor i pensjonshuset, har de virkelig et godt liv. De kommer til å leke med mange andre hunder, og de får mye kjærlighet og oppmerksomhet.

På toppen av all kjærligheten, får disse hundene også den aller beste omsorg. Mange av dem mistet sin eier eller deres eier kunne ikke lenger ta vare på dem - de misborde ikke. Hundene blir forsiktig behandlet av anleggets eier Sher Polvinale og hennes team av dedikerte frivillige.

Jeg ble så berørt for å se at folk bruker så mye tid og energi som hjalp hunder de ikke engang. De bruker selv sine egne besparelser på valpene også. Huset med et hjerte Senior Pet Sanctuary stoler også på donasjoner, så vær så snill å dele denne videoen.

Vi tenker sjelden på Hunder går til et pensjonshus Men det er en fantastisk ide som allerede jobber for denne gruppen. Jeg, for en, tror det ville være flott å se flere av disse typer fasiliteter åpne opp. Disse hundene kommer til å leve livet, og bare å kunne hjelpe disse hundene, gir virkelig mye glede til de hyggelige samaritanene som tilbyr sin tid og energi der.

Se hvor glad hundene er i hus med et hjerte Senior Pet Sanctuary! Det er virkelig et magisk sted, og disse menneskene er virkelig å være engler for disse hundene. De gir dem et slikt kjærlig hjem da de ikke hadde noe.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvor går hundene når de går på pensjon?