Dette stoffet kan hjelpe hunden din til å leve fire ekstra år

Dette stoffet kan hjelpe hunden din til å leve fire ekstra år

Den vanskeligste delen av å være en hund eier mister ditt kjære kjæledyr. Hunder er vanligvis med oss ​​i mer enn et tiår, og de blir en del av våre familier og en stor del av vårt daglige liv. Mer enn sannsynlig, hvis du spurte noen hund eier hva de kunne bytte om hunden arter, ville de si at de skulle ønske de bodde lenger. Jeg vet at jeg ville!

Hva om en pille kan øke hundens levetid? Ikke bare for dager, uker eller måneder, men i år - vil du gi det til ham? Det høres ut som en science fiction roman til meg, men det kan faktisk være mulig i nær fremtid. Et nytt stoff, kalt rapamycin, nylig debutert som det første farmasøytiske for å øke levetiden til pattedyr.

I SLEKT: Hvor lenge bor hunder: hundens levetid

Dette stoffet kan hjelpe hunden din til å leve fire ekstra år

Nå rekrutterer forskerne en usannsynlig gruppe frivillige for å hjelpe dem med å studere effekten av stoffet - domesticated canines. Universitetet i Washington Dog Aging Project har samarbeidet med en gruppe veterinærer for å begynne å akseptere applikasjoner for kjæledyr hunder som bor i USA for å delta i en studie av rapamycin.

Eksperter i feltet spekulerer på at stoffet kan forlenge livene til små hunder med opptil fire år og store hunder opp til tre. Prosjektdirektør Matthew Kaeberlein sa:

"Hvis rapamycin fungerer sammenlignbart hos hunder som i mus, kan det være mulig å øke levetiden med opptil 30 prosent og forsinke mange av de nedgangene i funksjon og sykdommer i aldring som deles av mus, hunder og mennesker."

Enda mer lovende, i tidligere studier økte stoffet lengden på dyrets liv og deres generelle helse. Det var enda effektivt da behandlingen ble startet senere i livet. Kaeberlein sa at rapamycin har vist seg å reversere aldersrelatert hjerte dysfunksjon, beskytte mot de fleste former for kreft, beskytte mot aldersrelatert kognitiv nedgang og forhindre fedme i normale laboratoriemuser.

Hans hypotese er at anti-kreft og hjerteeffekter vil være det enkleste å oppdage i forskningen. Han mener også at disse kan være de viktigste faktorene for den generelle helsen i aldrende hjørnetenner. Den første fasen av studien er for det meste fullført. Det har identifisert en dose rapamycin som ikke forårsaker betydelige bivirkninger. Kaeberlein håper å starte en mye større studie i nær fremtid som involverer mange flere hundefrivillige.

Hunden aging prosjektet tar sikte på å forbedre livsperioden der kjæledyr er de sunneste, ikke forlenge de vanskelige Senior år. Forskning i gerosvitenskap, eller biologien i aldring, har gjort utrolige forsøk i de siste årene. Hundens aldringsprosessen håper å jobbe med forskere for å redusere aldringsprosessen i hjørnetenner, slik at de kan nyte mer tid i deres livsstil.

Dette stoffet kan hjelpe hunden din til å leve fire ekstra år

I SLEKT: OP-ED: Canine Genetics - Hvordan lage en hund

Jeg må definitivt se forskningen, men det ville ikke være fantastisk hvis våre hunder kunne leve noen år lenger uten noen negative bivirkninger. Min største bekymring ville være at kjæledyrets livskvalitet ville bli det samme i de senere årene, eller i det minste like bra som det normalt ville være for en eldre hund. For meg, høres dette stoffet litt for godt til å være sant, men jeg antar at bare tiden vil fortelle.

Tenk deg hva du kan gjøre med tre eller fire år med kjæledyret ditt? Den ekstra kjærligheten og eventyrene som du ville ha, ville være uvurderlig. Jeg følger denne undersøkelsen tett og vil være sikker på å oppdatere når det er nytt informasjon tilgjengelig.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dette stoffet kan hjelpe hunden din til å leve fire ekstra år