Hvordan bli en hund groomer

Let meg kaster dette der ute: Du er ikke den første hundeeieren å tenke på Hvordan bli en groomer Etter at du har brukt tid med din pooch og skjønte hva en fantastisk karrierevalg dette kunne være. Og du har rett, fordi profesjonelle kjæledyr groomers får tilbringe mange timer bonding med hunder, som kan være en tøff, men givende gig.

Det viktigste er å forstå at det er mer til grooming kjæledyr enn alle de gledene du opplever når Grooming din egen hund hjemme. Hvis du tror at hundenes grooming handler om å spille med hunder og børste pels, er det ikke helt så (men det er en del av det!)

Pet eiere som vil vite hvordan å bli en hund groomer trenger å forstå at profesjonell hund grooming kan definitivt være morsomt, men det er også en veldig tøff jobb. Du kan tjene en god levende av grooming hunder, spesielt siden kjæledyr eierskap fortsetter å vokse i tall i Amerika, men du må starte på bunnen.

Her på topphunden tips, har vi noen gode råd for potensielle groomers som ønsker å lage en karriere ut av det. Åpne noen av disse artiklene i en egen fane, slik at du kan lese dem senere for mer inspirasjon:

Hvordan bli en hund groomer

måter å bli en groomer av hunder

Hvordan bli en hund Groomer # 1: Forskning

Å være en profesjonell hund groomer (eller en kjæledyr groomer) kan være ekstremt givende, men du må sikkert jobbe hardt for å høste disse belønningene. Å få riktig trening kan være en god start hvis du vil bli profesjonell. Men om grooming skoler er avgjørende eller ikke er et annet spørsmål, som Katherine, Top Dog Tips Pro Groomer Columnist, har dekket før.

Enten du går til en profesjonell hundegroom eller ikke er trivial. Hva som betyr noe er dine ferdigheter med grooming verktøy, din grooming teknikk og din evne til å roe ned hundene og få dem til å føle seg komfortable. Det er hvis du vil bli en respektert profesjonell i hundens groomingfelt og fortsette å vokse din virksomhet kontinuerlig.

Professional Pet Grooming Practice blir stadig mer populært i USA. Men selv da kan det være vanskelig å finne et profesjonelt treningsprogram for å lære deg alle nødvendige triks av kjæledyrpleie. Heldigvis er det andre måter å få riktig utdanning, ferdighetssett og opplæring.

Begynn med å gjøre noen undersøkelser. Finn ut alt du kan om måten kjæledyr grooming fungerer, hva denne jobben innebærer og hva du vil forventes å gjøre på daglig basis. Grooming Husdyr hjemme er annerledes enn å gjøre dette for andre mennesker som profesjonell i en kjæledyrsgroomsalong. Heldigvis er Internett full av denne informasjonen der du selv kan snakke med andre groomers og spørre dem alle slags spørsmål.

Først ta en titt på alle artiklene i vår Hund grooming seksjon. Og her er noen hundegroomingfora og samfunn for deg å begynne med:

Hvordan bli en hund Groomer # 2: Profesjonelle

profesjonell hund groomer med kjæledyr

En av de vanligste måtene å lære å bli en hund groomer og alle tauene i denne karrieren er å trene under en erfaren veteran kjæledyr groomer. De fleste hunde groomers krever et gebyr for profesjonelle treningstjenester, med mindre du har en venn eller et familiemedlem som vil gjøre det gratis.

Den beste måten å starte er igjen, på internett. Ta en titt på de ovennevnte nettstedene og spør så mange spørsmål som du kan. Når du har svaret på spørsmålene dine, kan du også prøve å lese noen bøker på hundens grooming. Etter det, er det på tide å sette teorien i praksis, så begynn å lete etter et sted å jobbe med andre profesjonelle kjæledyr groomers.

Ord av advarsel: Det vil koste deg litt penger (vanligvis). Prisen vil variere avhengig av personens erfaring, men dette kan være en fin måte å få hands-on trening du trenger. Visse groomers tilbyr programmer som lar deg jobbe av gjelden du skylder for treningen ved å gjøre jobber rundt anlegget som krever mindre ferdighet.

Når du klatrer stigen på hvordan du blir en groomer, og når du har noen av de mest grunnleggende ferdighetene, kan du også få en jobb i en Groomer-butikk som starter på bunnen. Kanskje du kan gjøre litt rengjøring eller kjøre kasseapparatet, og lære ferdighetene du trenger når du jobber deg opp. Det er som å bli en bartender mens du gjør Barbacks jobb.

Jo lenger du jobber med den profesjonelle, jo bedre forholdet du kan etablere. Som den profesjonelle groomer begynner å stole på deg, vil de gi deg mer ansvar, spesielt hvis de vet at du er interessert i å lære å bli en groomer. Du kan starte med å vaske hunder, flytte opp for å klippe neglene sine og deretter lære ferdighetene som trengs for å gi hårklipp.

Online Dog Grooming Courses

Hvordan bli en hund Groomer # 3: Online kurs

Certified Dog Grooming Training programmer er tilgjengelig for de fleste, men flertallet av dem er online. Mindre fasiliteter begynner å legge til programmer i deres live pensum, men det kan ikke være en tilgjengelig i ditt område. Her er et eksempel av en online hunds grooming skole og hvor mye det kan koste deg.

Online trening er alltid et alternativ, og vil gi deg den informasjonen du må lykkes, men husk at disse typer kurs vil gi deg svært små hender på trening. Det er mulig at du kan lære alt bare ved å søke gjennom Internett, snakke på forumet og kjøpe et par kjæledyrpleiebøker.

Ikke å snakke dårlig av online treningsprogrammer, men du må vurdere hvor treningen vil få deg i det lange løp. Hvis du oppgraderer fra et online treningsprogram og vil fortsatt bli pålagt å trene i måneder under tilsyn av en profesjonell groomer, er det virkelig verdt det? Det er vanligvis tilfelle, fordi den eneste pålitelige treningen for en groomer er hands-on.

Kanskje du kan sjekke med lokale groomers og se om de vil tillate deg å trene med dem mens du tar dine online-klasser. På den måten får du den profesjonelle treningen du trenger og hendene på erfaring som vil bli pålagt å lande en jobb. Hvis du tror at online trening er definitivt ikke for deg, eller du bare ikke vil bruke penger på det, så er det rettferdig. Fokus på andre alternativer.

Hvordan bli en hund Groomer # 4: Store butikker

Glad hund blir preparert

En alternativ vei for å lære å bli en groomer og anskaffe trening som du må bli vellykket, kan komme fra store kjede dyrebutikker. Vanligvis vil de ansette ansatte som ikke har erfaring, og de vil gi opplæringen for deg. Det er en mulighet verdt å utforske, men det er konkurransedyktig.

Du vil mest sannsynlig starte med en enklere jobb som å bade eller sjekke kunder inn og ut. Så når du har bevist deg som en verdig medarbeider, vil de betale for treningen som en groomer. Hvis du velger å ta denne ruten for å få opplæring som en hund groomer, vil du sannsynligvis bli pålagt å signere en kontrakt.

Før du starter en hvilken som helst type kjæledyrpleieopplæring, må du signere en kontrakt som krever at du blir hos selskapet i flere år når treningen er fullført. Hvis du sluttet før kontrakten er opp, vil du være ansvarlig for å tilbakebetale gjelden. Du kan egentlig ikke klandre selskaper for å gjøre dette, så mange mennesker vil trolig få trening gratis og deretter forlate for en mer lukrativ jobb i en privat butikk.

Noen få relaterte artikler om hundenes grooming som kan være nyttig for deg:

Hvordan bli en hund Groomer i Amerika

Hvordan bli en hund Groomer # 5: Konklusjon

Dog grooming krever mye hardt fysisk arbeid, og du trenger riktig trening for å vite hva hvert enkelt dyrs behov er. For eksempel trenger hunder med lange strøk mye forskjellig omhu enn hunder med korte strøk, Som vi har snakket om før. Du må være opplært til å legge merke til når det er et medisinsk problem med hunder, som en hudutslett eller allergi.

Hund groomers ikke bare vaske hunder, kutte pelsen, klipp neglene og send dem hjem. Du vil løfte hunder, rydde opp etter dem, og uttrykker anal kjertler og håndterer kjæledyr som ikke er veldig vennlige. Hvis du tenker at du elsker hunder, og det vil gjøre deg til en god groomer, bedre tenk lenger om dette før du forfølger denne karrieren.

Mange, mange hunde groomers elsker absolutt jobben sin, og jeg er sikker på at du vil også. Men det er alltid en god ide å gjøre noen undersøkelser før du hopper inn i feltet. Hvis du ikke vil bruke penger på dette ennå, så søk det lokale biblioteket for grooming bøker, og finn pålitelige internettilder med informasjon om daglige oppgaver av en hund groomer. Hvis det er mulig, spør en lokal groomer hvis du kan observere dem i noen dager for å få en følelse for jobben.

Det er åpenbart for alt du ikke kan gå inn i profesjonell grooming uten riktig trening og forståelse av hva som trengs for profesjonelt brudgom en hund eller en katt. Hver avenue for å bli en profesjonell kjæledyr groomer kommer med sine egne individuelle fordeler og ulemper. Du må bestemme hvilken som ville være den beste måten for deg å begynne din hundens grooming karriere.

Her er noen andre gode artikler om hvordan du blir en hund groomer, og ideer om hvor du skal begynne:

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan bli en hund groomer