Tipping groomers - hvor mye å tippe i en salong & en mobil hund groomer?

Tipping Groomers - Hvor mye å tippe i en salong og en mobilhund Groomer?

Folk som er nye for foreldre kjæledyr, spør ofte om tipping groomers. Her er det du trenger å vite.

Du bør tippe når det er mulig. Men Tipping Pet Groomers er ikke så rett frem som tipping en servitør. Mens dette ikke er rakettvitenskap, trenger folk å kjenne den riktige etiketten til tipping. Grooming er ikke en enkel jobb. Det krever dyktighet, fasthet og mye tålmodighet. Og som sådan tar det år for en profesjonell groomer å finpusse sin håndverk.

Takknemlighet går langt. Så, når du tipper en groomer, takker du ham for innsatsen han legger inn i å gjøre kjæledyret presentabelt. Og som en generell regel, i det minste min generelle regel, fortjener alle som setter et smil på ansiktet ditt, et tips. Du vet at du ser kjæledyret ditt, og du vil hjelpe deg med å sette deg i et godt humør. Så, Hvor mye skal du tippe en kjæledyr groomer?

Hvor mye skal du tippe en groomer?

De fleste kjæledyrseiere tipper deres hund groomers noe mellom 15 og 25% av Total Bill.

Skjønnheten i tipping er at det ikke er riktig eller feil måte å gjøre det på. Det samme gjelder for beløpet du tips. Så, du kan tippe din groomers en gratis lunsj eller tusen dollar; Alt avhenger av deg.

Når det er sagt, har en fast prosentandel i tankene sparer oss fra mye gjetning. Derfor, De fleste tipper 15-25%. Dette er bare et grovt tall slik at du kan avvike fra det ganske mye. Og det er ganske mange grunner til at du vil ønske å avvike fra dette nummeret. Først opp, tipping er en form for takknemlighet. Så, jo bedre jobben, jo mer bør du tippe.

For det andre øker tipping moralen til groomeren. Når du tipper en groomer for en god jobb, vil han sørge for at han gjør en enda bedre jobb neste gang. Dette til slutt fordeler deg fordi skarperen kjæledyret ditt ser lykkeligere du vil være.

Til slutt, mens tipping bør foretrekkes, er det situasjoner hvor du kanskje ikke vil tippe. For eksempel, hvis groomer gjør en dårlig jobb, så er det ingen grunn til å tips. Ikke tipping etter en dårlig jobb er foretrukket Siden det kommuniserer din tilbakemelding til groomer. Så hvis groomer er perceptiv aka smart, vil han ta denne tilbakemeldingen til hjerte og forbedre. Kort sagt, tips 15-25% oftere enn ikke.

Tipping Dog Groomers
Tips din hund Groomer rundt 15% - 25%.

Tips din Groomer mer i spesielle omstendigheter

Mens 15-25% er en god mengde å tips, er det situasjoner der du kanskje vil tippe mer.

Igjen, disse situasjonene ikke krever Du skal tips mer. Du tipper bare mer for å vise din takknemlighet for groomeren for å håndtere den situasjonen. Følgende er noen av situasjonene der tipping mer er forventet.

Hvis hunden din gjør vondt, groomer

Groomer er der for å groom din hund. I denne situasjonen forventes det at hunden vil oppføre seg. Men hunder er ofte ikke. De kan bite, skrape og prøve å løpe bort. Som du kan forestille deg, kan dette føre til skade groomer eller verre forårsaker alvorlig skade.

Så når hunden din vondt vondt eller forårsaker alvorlig skade, er det ditt ansvar for kompensere skaden. Og så må du betale et større tips enn vanlig. For folk som lurer på: Hva vil skje hvis jeg ikke tips mer?

I de fleste tilfeller, ingenting. Groomer vil nok glemme det og fortsette å gjøre jobben sin i fremtiden. Men det er en sjanse han vil avta å groom hunden din igjen. Så, du må spørre deg selv om det er verdt det å miste en dyktig profesjonell over et tips? Pluss, det er alltid en god ide å først prøve å Groom hunden din hjemme. På denne måten vil du vite førstehånds hvis hunden din tar godt på grooming eller ikke.

Store eller overvektige hunder

Enhver situasjon der mer innsats er nødvendig, innebærer en brattere kompensasjon.

Dette betyr at når det er en situasjon der en groomer må legge inn mer innsats, må det være en brattere kompensasjon. Og håndtering av store eller overvektige hunder er en slik situasjon.

Gamle hunder eller hunder som er overvektige kan ikke stå for lenge. På grunn av dette, Det er vanskelig for groomeren å plassere dem eller nå områder som underbelly. Å gjøre dette krever en betydelig mengde ferdigheter og tålmodighet. Så, hvor uhøflig det ville være hvis du ikke anerkjenner innsatsen satt inn av groomer og tip ham mer? Tenk på det.

Shedding hunder

Hvis hunden din skures som gal, så vær så snill å tips litt mer. La oss se på et scenario: du tar hunden din til groomeren. Groomeren kjører fingrene gjennom hundens pels og ender med nok pels for å strikke en genser. Nå, tenk hva som ville se på at hans kontor ser ut som en gangs grooming er ferdig.

Hunder som kaster mye, skaper et rot. Det er ikke hyggelig å se på, og det er heller ikke lett å rengjøre. Så, som et tegn på bekreftelse, gi groomeren mer tips enn vanlig. Dette vil sikre at forholdet mellom deg og din groomer er hyggelig og han føler ikke som om du dra nytte av ham.

Hunder med mattet hår

Har du noen gang prøvd å klippe en hund med mattet hår? Hvis ja, så vet du kampen (med mindre du bruker en av våre anbefalte Clippers for hunder med mattet hår).

Så, hvis hunden din har mattet hår og du tar det til en groomer, er flere tips i orden. Selvfølgelig vil Groomer ikke kreve at du tipper ham, men sjansen er at han vil gi deg råd om matting. Dette et tegn på at han kjempet for å håndtere mattet pels. Vær en gentleman / dame og anerkjenn innsatsen han legger ved å åpne lommebundene dine litt bredere.

Vurder den ekstra tipping av groomers som en fin for ikke å være oppmerksom på at hundens pels hadde matting.

Veldig skitne hunder

Våre hunder er dirtier enn vi innrømmer. Og det er ikke en overraskelse. De spiller rundt hele dagen. De løper og skjuler og graver og spiser. Hvis en ting ser moro, satser du at hunden din planlegger noe. Og slike planer forlater ofte hunder med mer slam enn våren på det engelske landskapet.

Derfor, hvis hunden din er skitten, spesielt når han har fecal saken fast på baksiden, vennligst tips Groomer noe ekstra. Rengjøring av smuss og gjørme er vanskelig nok på egen hånd. Legg til dette det faktum at fecal saker stikker til en hund som lim og du kan forestille deg hvor hardt grooming er.

Endelige ord på tipping groomers

Det er ganske bemerkelsesverdig å se antall spørsmål folk har om tipping kjæledyr groomers. For å svare på noen av dine mer presserende bekymringer, har noen vanlige spørsmål blitt besvart nedenfor.

Hvor mye tips du hunden groomers?

Hvor som helst mellom 15-25% er en god ide. Når det er sagt, er det situasjoner hvor du skal tippe mer når:

- Hunden din gjør vondt til groomeren (e.G. biter og riper)
- Hunden din er spesielt skitten
- Pelsen er et rot (e.G. matting)
- Hunden din skur som en snøhvit ettermiddag

Bortsett fra dette er det et tegn på goodwill å tippe groomeren selv når ingen av de ovennevnte hendelsene finner sted. Tross alt, planlegger du å komme tilbake i fremtiden, og det gjør ikke vondt å opprettholde et godt forhold til Groomer, gjør det?

Skal jeg tippe min mobile kjæledyr groomer?

Innenfor grunn har kjæledyrseiere en tendens til Tips deres mobil groomer hvis kostnadene er rimelige. Ikke tips hvis kostnadene allerede er høye nok.

Nå, tips du en mobil groomer som eier sin egen virksomhet? Siden de fleste mobile groomers eier virksomheten, er flertallet av mennesker mot å tippe dem. Så igjen, hvis groomeren gjør en stjernens jobb og ikke lader mye for det, så ser vi ingen grunn til at du ikke bør tippe ham. På slutten av dagen, gjør det som føles riktig. Det er ingen rett eller galt her.

Tipser du en Pet Groomer for Nail Trimming?

De fleste groomers trimmer neglene i pris av grooming-sesjonen. Hvis det er tilfelle med din groomer, så fortsett og tips ham. Men hvis groomer ladninger separat for negle trimming så er det ikke nødvendig å tippe så langt som nagel trimning er bekymret.

Når det er sagt, bør du ikke holde tipping hund groomers bare fordi grooming økten ikke inkluderer negle trimming. Den generelle kvaliteten på tjenesten og din tilfredshet bør være nøkkelfaktorene mens du tar en beslutning.

Tips du en kjæledyr groomer som eier virksomheten?

Generelt, du tipser ikke en groomer som eier virksomheten. Men det er unntak fra dette. Hundeeiere diskuterer fortsatt om du bør tippe en bedriftseier eller ikke. Vårt ta på dette er: Hvis tjenesten er eksepsjonell og prisene er rimelige, så tips.

Hvis tjenesten ikke er bra, eller prisene er høye, bør du ikke tippe. Tipping skal reserveres for situasjonene når du vil sette pris på og oppmuntre groomeren. På denne måten, når du tipper, vil din groomer kunne fortelle at han gjorde en god jobb. På samme måte vil mangel på tips kommunisere behovet for forbedring.

Dog Groomers gjør en hard og teknisk jobb og fortjener tips. Gjør alltid det når du kan som de bidra til å holde hundene rene, ryddige og sunn.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Tipping groomers - hvor mye å tippe i en salong & en mobil hund groomer?