25 Mest kjæledyrvennlige høgskoler i 2019 (usa)

Når du plukker et sted med høyere utdanning, snakker om hvordan kjæledyrvennlige høgskolen din kommer til å være, er vanligvis lavere ned listen over prioriteringer. Men for lidenskapelige kjæledyrseiere som ikke kan skilles fra sine følgesvenner, kan dette bli et avgjørende kriterier for om en bestemt høyskole er et godt valg eller ikke.

Vanligvis er høgskoler ikke sett på som kjæledyrvennlige, og vi finner sjelden hunder og katter på college-campusene. Dette er imidlertid raskt skiftende og flere høgskoler blir åpne for studenter som bringer inn sine kjæledyr med dem på campus. Nedenfor har vi profilert et stort antall USAs høgskoler og plukket ut 25 mest kjæledyrvennlige basert på deres kjæledyrspolitikk.

Hvordan disse høyskolene ble valgt:Hvordan disse høyskolene ble valgt

Vi har samlet en stor liste over alle høgskoler i USA, og deretter gjennomgått deres regler og forskrifter, og spesifikt deres & # 8220; Pet Policy & # 8221; Sider hvis de hadde en. For eksempel her er hva Alfred State`s kjæledyrside ser ut som. Derfra ble en rekke faktorer vurdert og høgskoler som hadde det minste antall restriksjoner på kjæledyr ble rangert som de høyeste (alle kjæledyr i alle størrelser tillatt, lite til ingen rasebegrensninger, enkel å registrere et kjæledyr, minst antall restriksjoner for eiere og deres kjæledyr, etc.)

Merk at enkelte regler vanligvis brukes gjennom alle høgskoler, for eksempel kjæledyrene dine må ha alle passende vaksinasjoner, bli spayed / neutered, ha forebyggende for lopper, flått og ormer, ikke aggressive og så videre. Alle høgskoler har også sine studenter søke og registrere sine kjæledyr som beboere på campus, og betale passende avgifter. Servicehunder og assistansdyr er utelukket fra de fleste av disse restriksjonene.

25 mest kjæledyrvennlige høgskoler i 2019

Stephens College

1. Stephens College

plassering: Columbia, Missouri
Nettsidehttps: // stephens.edu /

I over ti år har Stephens College velkommen kjæledyr på deres campus! Mens hunder er en student favoritt, velkommen campus også katter, bunnies, fisk og fugler, så vel som noen få mindre dyr. Høgskolen holder selv kjæledyr kostyme parader for Halloween og har et partnerskap med et lokalt ly hvor elevene tjener som fosterforeldre! Hvis det ikke er nok, har høgskolen gratis doggy barnehage, opp til $ 3000 i stipend for hundens foreldre, og 170 dorm rom som er kjæledyrvennlige!

Stetson University

2. Stetson University

plassering: Deland, Florida
Nettsidehttps: // Stetson.Edu

Stetson University er et annet universitet som tillater et stort utvalg av kjæledyr på campus, og de har to sovesaler på campus som er satt til side for kjæledyrforeldre! Selvfølgelig er hundens foreldre flertallet, men det kan ha noe å gjøre med tilgjengeligheten av en doggy barnehage, en hundepark, muligheten til å fremme og trene tjenesten hunder gjennom skolen, og det faktum at skolen har absolutt nei vekt eller rasebegrensninger på hundene de tillater på campus!

Duke University

3. Duke University

plassering: Durham, North Carolina
Nettsidehttps: // hertug.edu /

Studentene på Duke University har lov til å bringe sine ufarlige dyr av enhver type på campus så lenge de kan holdes fast i offentligheten! Ja, selv villdyr er tillatt. Dessverre tillater ikke Duke noe annet enn fisk (med en maksimal tankkapasitet på 25 gallon) for å bo i sine sovesaler sammen med studenter.

Johnson og Wales University

4. Johnson og Wales University

plassering: Providence, Rhode Island
Nettsidehttps: // jwu.edu /

Studenter på Johnson og Wales University har lov til å ta med sine hunder, katter, kaniner og akvatiske kjæledyr til å leve med dem i tre av Campus Residence Halls. Høgskolen, kjent for sin vilje til å omfavne nye og unike programmer som oppmuntrer til vekst, er fortsatt eksperimentering med sitt kjæledyrseierprogram på campus, men så langt har det vært en hit!

High Point University

5. High Point University

plassering: High Point, North Carolina
Nettsidehttp: // høyt punkt.edu /

Studentene på High Point University har lov til å ha fisk, hunder og katter på campus, men det er begrensninger på hvilke hunderaser som er tillatt på ("aggressive" raser og raseblandinger og ikke tillatt). Pet Foreldre må bo i Nord-College Townhomes å eie et kjæledyr, og de kan bare ha ett kjæledyr per rekkehus med en vektgrense på 30 kg.

Lees-McRae College

6. Lees-McRae College

plassering: Banner Elk, North Carolina
Nettsidehttps: // LMC.edu /

Studenter på Lees-McRae College samt lærere får lov til å bringe sine kjæledyr på campus og inn i klasserom! Det er utpekte kjæledyrvennlige sovesaler, hunder må veie 40lbs eller mindre, og det oppfordres til at alle hunder blir spayed og neutered fordi campus spesielt forbyr avl av noen dyr.

Principia College

7. Principia College

plassering: Elsah, Illinois
Nettsidehttp: // PrincipiaCollege.edu /

Studenter på Principia College har lov til å bringe et helt spektrum av dyr på campus, inkludert hunder, katter, fugler, kaniner og gnagere! Det er regler som gjelder, for eksempel ingen kjæledyr er tillatt på atletiske feltene eller i atletiske bygninger, må alle dyr bremses, og hvert dyr som ikke er inneholdt, må ha på seg en gyldig identifikasjonsmerke.

Reed college

8. Reed college

plassering: Portland, Oregon
Nettsidehttps: // reed.edu /

Studenter på Reed College er ikke bare tillatt å bringe sine ufarlige og "inneholdt" dyr på campus, men hunder er også gitt utpekte "off-leash" områder hvor de kan streife omkring. Campus er veldig sentrert på lokalt dyreliv, men det er imidlertid viktig at din ekornes jager holder sin oppførsel i sjakk! Hunder på Reed College må også holdes i bånd når i gangene, lobbyer og på stier gjennom campusfasilitetene.

University of Northern Colorado

9. University of Northern Colorado

plassering: Greeley, Colorado
Nettsidehttps: // Unco.edu /

Studentene ved University of Northern Colorado har lov til å ha en katt eller hund per dorm rom, men kjæledyrvennlige rom er begrenset til bare tre etasjer med en sovesal. Studentene må også akseptere økonomisk ansvar for eventuelle skader forårsaket av hunden sin. Hunder må også være 40 kg. eller mindre og visse "begrensede raser" er forbudt. I tillegg må alle hundene bli spayed eller neutered.

University of Washington

10. University of Washington

plassering: Seattle, Washington
Nettsidehttps: // Washington.edu /

Studentene ved University of Washington kan bo i noen av fire leiligheter som er dedikert til familiehus hvis de ønsker å få sine kjæledyr sammen med dem. Fangsten er imidlertid at tre av disse bygningene bare tillater "akvatiske" kjæledyr. Når det er sagt, er campuset selv fullt av grønt og oppfordrer elevene til å samhandle med hverandre og deres kjæledyr i deres grønne rom.

Eckerd College

11. Eckerd College

plassering: St. Petersburg, Florida
Nettsidehttps: // eckerd.edu /

Studentene på Eckerd College kan velge mellom åtte bolighaller som tillater dem å ta med kjæledyr som inkluderer hunder (under 40 kg), katter, fugler, chinchillas, kaniner, ender og ild. Kjent som en av de mest kjæledyrvennlige høyskolene i landet, har Eckerd College selv en Pet Graduation-seremoni for kjæledyr hvis eiere også er uteksaminert! Høgskolen har også en velsignelse til ære for St Francis of Assisi, og en lokal veterinær driver bi-årlige helsekontroller på campus kjæledyr! Dette er det perfekte kjæledyrvennlige reisemål for enhver studenthundelsker!

Lehigh University

12. Lehigh University

plassering: Bethlehem, Pennsylvania
Nettsidehttps: // lehigh.Edu

Studenter på Lehigh University har bare lov til å få sine hunder leve med dem hvis de bor i et sororitet eller brorskapshus, og bare hvis de andre housemates er enige om å ha kjæledyret bor der. Hvis du bor i et hus med kjæledyret ditt, dikterer campuspolitikken at du må gi dem oppdatert veterinærpleie, og når som helst at hunden din er i et felles område, må de være ledsaget av et menneske. Studentene bør også vite at universitetet vil gjennomføre en grundig undersøkelse før de tillater en hund å leve i sororitet eller broderskap hus.

Johnson og Wales University Providence Campus

1. 3. Johnson og Wales University Providence Campus

plassering: Providence, Rhode Island
Nettsidehttps: // jwu.Edu / Campus / Providence / Index.HTML

Studenter på Johnson og Wales University Providence Campus kan gjelde for å bo i kjæledyrvennlige boliger hvor de har lov til å bringe hunden sin så lenge de er under 40 kg. Campus har restriksjoner på hvilke raser som er tillatt med "aggressive raser" som er forbudt, og hunder må være minst ett år gammel. Studenter med hunder har tilgang til over 350 miles av kystlinjen i nærheten der de kan gå på å gjøre dette til den ideelle campus for de øvelsene-sultne valpene!

Arizona State University

14. Arizona State University

plassering: Phoenix, Arizona
Nettsidehttps: // ASU.edu /

Studenter på Arizona State University har lov til å ha hunder i dorm hvis den er godkjent som trener for et tjeneste dyr for det dyret, eller hvis hunden er bekreftet som et følelsesmessig tjeneste dyr. Hunder må godkjennes av funksjonshemmede ressursenter for å kunne bo i bolighallene.

I motsetning til andre høyskolesamtaler på listen tillater Arizona State ikke dyr, bortsett fra at fisk bor i sovesaler, med mindre dyret er et servicedyr, følelsesmessig støtte dyr, eller et tjeneste dyr i trening.

University of Illinois på Urbana

15. University of Illinois på Urbana

plassering: Champaign, Illinois
Nettsidehttps: // illinois.edu /

Studentene ved University of Illinois på Urbana har lov til å holde mer enn to kjæledyr i Single Ashton Woods Housing Unit. Hunder må være under 50 kg og ingen "ondskapsfulle" eller "aggressive" raser av hunden får lov til å leve på campus. Studentene må betale en $ 30 månedlig kjæledyrsavgift for hunden deres, som ikke refunderes og signerer en kjæledyravtale. Alle hunder må holdes oppdatert på vaksinasjoner og ha en gyldig rabies-tag som også er registrert på filen med familien og utdannet boligkontor.

Alfred State College of Technology

16. Alfred State College of Technology

plassering: Alfred, New York
Nettsidehttp: // AlfredState.edu /

Studentene på Alfred State College of Technology har lov til å ha familie kjæledyr som bor hos dem på campus i utvalgte boligområder. Hunder må vekt under 40 kg., være av visse raser, og må være registrert med boliglivet. Studentene er tillatt bare ett kjæledyr, og deres hund må være ett år gammel og har vært en del av familien i minst 10 måneder, slik at de kan være riktig akklimatisert. Husdyr må også holdes i god helse og gjennomgå årlig registrering.

Ærlige nevner

Mens disse halvdyrlige høgskolene ikke tillater hunder på campus, tillater de elevene å ha andre kjæledyr i sine sovesaler eller rundt campus.

17. Case Western Reserve University

plassering: Cleveland, Ohio

Husdyr tillatt: Studenter på Case Western Reserve University har lov til å ha små kastede dyr, inkludert kaniner og gnagere.

18. University of Idaho

plassering: Moskva, Idaho

Husdyr tillatt: Studentene ved University of Idaho har lov til å ha fugler, akvatiske kjæledyr og katter på campus.

19. MIT (Massachusetts Institute of Technology)

plassering: Cambridge, Massachusetts

Husdyr tillatt: Studenter på MIT (Massachusetts Institute of Technology) har bare lov til å ha katter på campus i utpekte sovesaler.

20. Middlebury College

plassering: Middlebury, Vermont

Husdyr tillatt: Studenter på Middlebury College har bare lov til å ha små gnagere og fisk på campus i sovesalene, og de må holdes i bur eller tanker. Andre dyr er tillatt på campus i kjæledyrvennlige områder, men de har ikke lov til å overnatte på campus.

21. Delaware Valley University

plassering: Doylestown, Pennsylvania

Husdyr tillatt: Studentene på Delaware Valley University har lov til å holde opptil to dyr av de samme artene. Så langt har alle disse dyrene vært gnagere, amfibier, slanger og katter. Alle miljøer hvor kjæledyr holdes, kan kontrolleres og må godkjennes hvis kontrollert av høgskolen.

22. University of Florida

plassering: Gainsville, Florida

Husdyr tillatt: Studenter ved Universitetet i Florida har lov til å holde fisk, chinchillas, geckos, hamstere, gerbils, ikke-giftige frosker, salamanders og øgler unntatt leguaner og med en lengdegrense på 6 "fra snout å lufte. Bur for kjæledyr må være 3`x2`x2 `maksimum.

23. Sweet Briar College

plassering: Sweet Briar, Virginia

Husdyr tillatt: Studenter på Sweet Briar College er alle kvinner og er begrenset til å ha hester. Høgskolen har en ridekonkurranse og deltakelse i konkurransen er den eneste måten å få hesten din på bordet på campus. Campus selv har 3.250 hektar dedikert til ridesenter og hester.

24. Earlham College

plassering: Richmond, Indiana

Husdyr tillatt: Studenter på Earlham College får lov til å holde vannavhengige og nonpoisonøse amfibier hvis tanken er 20 liter eller mindre. Fisk får også leve i sovesaler hvis de bor i en tank som også er 20 liter eller mindre. Earlham tillater også elevene å bringe hunder på campus, men de er ikke tillatt i akademiske bygninger, spisesteder eller i sovesaler. Hunder på campus må også overvåkes til enhver tid.

25. Harvey Mudd College

plassering: Claremont, California

Husdyr tillatt: Studentene på Harvey Mudd College kan ikke få lov til å bringe sine hunder til å leve med dem på campus, men de har lov til å ta med gerbils, skilpadder og hamstere så lenge romkameraten er i enighet. I tillegg må studentene registrere sitt kjæledyr innen syv dager etter å bringe dem på campus.

Les neste: 20 raske tips om hvordan du søker om hundelaterte jobber

Pin og del med andre hundeeiere:

Topp 25 mest kjæledyrvennlige høgskoler i 2019 (USA)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 25 Mest kjæledyrvennlige høgskoler i 2019 (usa)