8 Mest hundevennlige hoteller i usa

Ingen kjæledyrseier vil noensinne forlate sine kjæledyr bak, men å reise med hunder kan noen ganger være komplisert. Dette gjelder spesielt når du prøver å finne hundevennlige hoteller på destinasjonen du reiser til.

Hvis du blir klar for en tur, til en ytterligere beliggenhet, forbereder du ved å plukke en hundevennlig flyselskap å fly med og et kjæledyrvennlig hotell å bo på. Noen hoteller er mye mer imøtekommende av hunder enn andre, for å hjelpe deg med søket ditt, nedenfor er de åtte de fleste hundevennlige hotellene og hotellkjedene i USA.

Topp 8 mest hundevennlige hoteller (USA)

Kimpton Boutique Hotels & Restaurants

Kimpton Boutique Hotels & Restaurants

Sjekk deres fulle kjæledyrspolitikk her

  • Maksimum kjæledyr per rom: Ingen
  • Vektgrense: Ingen
  • Depositum: Ingen
  • Kjæledyrsavgift per natt: Ingen
  • Pet fasiliteter: kjæledyr seng, mat, mat boller i alle rom, hunden vennlig gourmet meny

Kimton hoteller og restauranter kjede ble grunnlagt av hund elsker og eier, Bill Kimpton, på 1980-tallet og har gått sterk siden. Denne boutiquehotellet har plasseringer i Nord-Amerika. Kimpton er en av de mest hundevennlige hotellene fordi deres ansatte tar kjæledyr innkvartering så seriøst at kjæledyr kan bo uten ekstra kostnad for deg og ingen dyre ikke-refunderbare avgifter. Det er heller ingen vektgrense, som mange andre "kjæledyrvennlige" hotellkjeder håndhever.

Selv om du ikke kunne reise med hunden din, vil du fortsatt få glede og ubetinget kjærlighet som kommer med å være rundt en som de fleste steder har en intern direktør for kjæledyr relasjoner, en statelig tittel gitt til lobbyen hunder som hilser gjester som de går inn.

Ansatte skrivebordet vil tilby deg gratis doggie poser og en liste over nærliggende hundevennlige etablissementer og parker. Det er også sengetøy, matskåler, godbiter og mat til hundens gjester, noe som gjør dem beleilig tilgjengelige i tilfelle du glemte å pakke noen få ting. Hvis kjæledyret ditt ønsker å føle seg som bortskjemt som deg, tilbyr Kimpton en romservice-meny designet med hjørnetenner i tankene, og det er lett en av de beste hundevennlige hotellene vi har i USA.

La Quinta Inns & Suites

La Quinta Inns & Suites

Sjekk deres fulle kjæledyrspolitikk her

  • Maksimum kjæledyr per rom: 2
  • Vektgrense: 50 lbs.
  • Depositum: Ingen
  • Kjæledyrsavgift per natt: Ingen
  • Pet Fasiliteter: Ingen

Opptil to kjæledyr per rom er tillatt med denne landsomfattende La Quinta-kjeden uten ekstra avgifter eller innskudd. Hotellkjeden har eksistert siden 1960-tallet med sin start- og hovedkvarter som opererer i San Antonio, Texas. Mange av sine steder er i Texas og Florida, men som en av de ledende hotellkjedene og topplasserte hundevennlige hotellene nå, har de steder over hele USA og fortsetter å utvide.

Deres budsjettvennlige priser har lenge vært drivkraften for selskapets vekst og suksess, og med kjæledyrindustrien blir en multi milliard dollarindustri og raskt voksende, viser La Quinta at de kan holde tritt med tiden og konvertere Alle deres grener til flere hundevennlige hoteller. Mens ikke alle eiendommer er kjæledyrvennlig ennå, er over 900 av disse eiendommelige vertshusene, noe som gir deg en rekke alternativer hvis du reiser med hunden din eller katt.

Aloft Hotels.com

Aloft Hotels.com

Sjekk deres hjemmeside

  • Maksimum kjæledyr per rom: 1
  • Vektgrense: 40 lbs.
  • Depositum: Ingen
  • Kjæledyrsavgift per natt: Ingen
  • Pet Fasiliteter: `Dyr R Fun` -programmet tilbyr kjæledyret ditt, en seng og mer

Aloft hoteller tillater ett kjæledyr per gjesterom; Ring imidlertid destinasjonen på forhånd hvis du har mer enn ett kjæledyr. De trenger denne forhåndsvarselet, men de er mer enn sannsynlig å imøtekomme når de får hodet opp som selskapet prøver å holde følge opp (og overtage) med de andre hundevennlige hotellene og være mer innbydende til kjæledyrseiere.

Som en del av deres stadig forbedring av kjæledyrvennlige merkevaren, tilbyr Aloft hver kunde som reiser med en firbenet venn en spesiell godbag. Posen er en del av deres ARF (Dyr R Fun) -programmet og inkluderer godbiter, doggieposer, leker og en seng spesielt for dem. Hvis du planlegger å reise og bo i noen av de alikte hundevennlige hotellene, kan du lagre koffertplassen ved å holde den tungvint hunden hjemme hjemme.

Loews luksushoteller

Loews luksushoteller

Sjekk deres fulle kjæledyrspolitikk her

  • Maksimum kjæledyr per rom: 2
  • Vektgrense: Ingen
  • Depositum: Ingen
  • Kjæledyrsavgift per natt: $ 50 (Capped på 3 netter)
  • Pet Fasiliteter: Ingen

Mens et flertall av denne kjeden av luksushoteller og feriesteder ligger i Sunny California, og hoteller i Loews har steder på både Stillehavet og Atlanterhavet Shores, selv på kysten av den usaltede Lake Michigan, og de fleste av dem er hundevennlige hoteller Klar til å ønske deg velkommen din pooch. Med unike tjenester som "Chat Your Service" -alternativet, som gjør det mulig for gjester å kommunisere med hotellpersonalet raskt og effektivt ved å tekspe dem når som helst med spørsmål eller forespørsler, er Loews-hoteller fordelaktig av den moderne verden.

Når det er sagt, Loews er fortsatt ikke den billigste, men som et luksushotell, skal det ikke være. Deres kjæledyrspolitikk er forskjellig fra mange andre hundevennlige hoteller som de ikke trenger et kjæledyr depositum (hvorav noen ikke kan refunderes), men bare $ 50 per natt for hunden gjest. Denne nattlige avgiften er også avkortet, så hvis du har tenkt å nyte overnatting i mer enn 3 dager, vil du aldri pådra deg mer enn $ 150 i avgifter knyttet til kjæledyret ditt.

Best Western Hotels

Best Western Hotels

Sjekk deres fulle kjæledyrspolitikk her

  • Maksimum kjæledyr per rom: 2
  • Vektgrense: 80 lbs.
  • Depositum: $ 150 (refunderes)
  • Kjæledyrsavgift per natt: $ 30 (Capped på $ 150)
  • Pet Fasiliteter: Ingen

Med den som begynner forankret i løpet av 1940-tallet, ble Best Western på 1940, den ledende hotellkjeden i Amerika, med over 650 eiendommer over hele landet. I dag er selskapet et husstandsnavn og stift i mange amerikanske årlige langrennsturer, og de er stolte av å være leder blant hundevennlige hoteller. Konsekvent oppdatering og gjenoppfinne sine retningslinjer, fasiliteter og evner, Best Western forblir trendy ved å markedsføre seg selv som en svært godt avrundet kjæledyrvennlig gjestfrihetstjeneste.

Med så mange eiendommer, fremhever Best Western sine mest hundevennlige hoteller og bestemte destinasjoner. Populære turist-hotspots som Seattle, San Diego, og Denver er øverst på denne listen, hvor restauranter, kaffebarer og bryggerier tillater hjørnekort og utendørsaktiviteter - enten det er fotturer, solbading på en strand, eller en tur gjennom travle sentrum - florerer. Så hvis du leter etter veldig rimelig hundevennlig Hoteller som behandler deg og din pooch riktig, Best Western bør være øverst på listen din.

Fairmont Hotels & Resorts

Fairmont Hotels & Resorts

Sjekk deres fulle kjæledyrspolitikk her

  • Maksimum kjæledyr per rom: 2 (de fleste steder)
  • Vektgrense: Ingen (betinget på eiendom)
  • Depositum: $ 0- $ 50 (refunderes, betinget av eventuelle skader som oppstår)
  • Kjæledyrsavgift per natt: $ 0 - $ 75 (avhengig av eiendom)
  • Pet fasiliteter: hundesenger, mat boller, godbiter, doggie poser og mer

På samme måte som Kimpton Hotels nevnt ovenfor, er Fairmont Hotels and Resorts kjent for sine mildmodige, vennlige hundeambassadører og greeters, noe som gjør dem til en annen progressiv kjede blant de mest hundevennlige hotellene i U.S. En hotel ambassadør spesielt er så kjent og elsket at hun har en barnebok publisert om henne, samt en hjertemessig artikkel i Boston Globe rapportering om hennes død i 2017. År og år før det, men Catie den svarte Labrador, ble trent til å lede de blinde som ble hennes karriere. Dessverre ble hun tvunget til pensjonering da hun selv gikk blind fra grå stær. Hun fant ny hensikt skjønt, som Fairmont Copley Plazas utpekte ambassadør i Boston.

Den svarte Labradors død, som var fredelig og på grunn av alderdom, avslutter ikke denne hotellkjedenes kjæledyrvennlighet. Med flere vakre og spennende destinasjoner er Fairmonts kjent for sine Lenient Pet Fees og Dog-godkjente fasiliteter og Perks. Det er ikke den billigste blant hundevennlige hoteller, men det kan være verdt den lille ekstra kostnaden. For å bevise det, merk at mange av deres steder selv partner med lokale dyrehytter eller servicehundrenes treningsorganisasjoner for å gjøre 10% av bestillingsfondet deres virksomhet og oppsøking, slik at du gjør en god innsats med den enkle handlingen med å reservere en natts oppholde seg.

Red Roof Inn Billige hoteller

Red Roof Inn Billige hoteller

Sjekk deres fulle kjæledyrspolitikk her

  • Maksimum kjæledyr per rom: 1
  • Vektgrense: 80 lbs.
  • Depositum: Ingen
  • Kjæledyrsavgift per natt: Ingen
  • Pet Fasiliteter: Ingen

I tillegg til kjæledyr som bor gratis, så gjør barn, noe som gjør denne budsjettvennlige kjeden ettertraktet losji for familier på veien. Med eiendommer ikke bare i USA, men også rundt om i verden, har Red Roof Inn kom langt fra sin ydmyke begynnelse i Ohio. Gratis Wi-Fi, Kontinental frokost og døgnet rundt Service og innsjekking, Red Roof er komfortabelt og praktisk opphold for deg og din valp mens du er borte fra hjemmet, og det er definitivt en av de mest billige hundevennlige hotellene i U.S. Det er verdt ditt opphold.

Ace Hotel

Ace Hotel

Sjekk deres fulle kjæledyrspolitikk her

  • Maksimum kjæledyr per rom: 2
  • Vektgrense: 25 lbs.
  • Depositum: Ingen
  • Kjæledyrsavgift per natt: $ 25
  • Pet Fasiliteter: Ingen

Mens Pet Policy of Ace Hotels varierer mye basert på beliggenheten, er to viktige elementer alltid sanne: kjæledyr kan ikke være over 25 pund og det er ingen kjæledyr innskudd håndhevet. Dette kan være dårlige nyheter for eiere av større raser, men du vil bli overrasket av størrelsen på noen raser som møtes eller kommer inn under denne vektgrensen, som greyhounds eller Shiba inus. Ace hundevennlige hoteller ligger i flere veldig spennende og ettertraktede destinasjoner, det være seg for forretninger eller fornøyelser, for eksempel Los Angeles, New York City og Chicago bare for å nevne noen få.

Relativt nytt i sin eksistens, ACE Hotel-merkevaren oppnådde hodet på slutten av 1990-tallet i Seattle, hvor forretningspartnere og venner vendte en nedverdigende bygning til et økonomihotell. I dag har ACE steder i London og Kyoto, så vel som i U.S., Mange av dem er innbydende av hundens gjester. Og mens deres regler er strengere enn noen andre hundevennlige hoteller nevner ovenfor, når kjæledyret passer til kravene, er denne hotellkjeden verdt å ta en titt på.

Hva å vite og gjøre før innsjekking i hundevennlige hoteller

Hva å vite og gjøre før innsjekking

Uansett hvordan hundevennlige hoteller hevder å være, vil det alltid være visse regler for kjæledyret ditt akkurat som det er regler for deg. Noen sunn fornuft kan også gå langt for å sikre et trygt og hyggelig opphold for alle. Nedenfor er det du bør huske på før du bestiller et rom i ethvert hundevennlig hotell.

1. En hunds vaksinasjonspost

Ved registrering eller innsjekking, mange hoteller vil be om det at du gir oppdaterte poster på hundens vaksinasjoner. Dette er for sikkerheten til de ansatte og andre hotellets gjester og deres kjæledyr, bør en kontakt med et potensielt smittsomt dyr forekommer.

Dette sikrer ikke bare mindre risiko for sin virksomhet, og gjestene som bor på hotellet, men bidrar også til å opprettholde problemer med skadedyr, som lopper, flått, lus og kvaler som kan utgjøre en ekte angrepstrussel mot gjestfrihetsvirksomheter. Å ha andre gjesters hunder vaksinert holder deg også og dine egne kjæledyr trygge og sunne.

2. Hundens vekt

Ikke alle, men noen kjæledyrvennlige hotellinstitusjoner vil håndheve en vektgrense For deres hundsgjester. Som du ser i listen ovenfor, kan hundens vektgrense være hvor som helst fra 20 kg, 40 kg, 80 kg til ingen i det hele tatt. Igjen, det er å holde eiendommen renere og gjester føler seg tryggere (i tilfelle gigantiske hunderaser går rundt hotellet).

Heldigvis er mange eiendommer villige til å jobbe med deg hvis du ringer på forhånd med spørsmål eller bekymringer. Dessuten, i flertallet av tilfeller, vil personalet ikke veie hunden din. Men hvis vektgrensen er 20 og du eier en flott Dane eller Bull Mastiff, uansett hvilken av hundevennlige hotellene du har plukket, vil de sannsynligvis nekte et opphold.

3. Hensyn til andre hotellets gjester

Mens du kanskje har jobbet hardt for å trene hunden din til å gå og være veloppdragen, vet hotellpersonalet og deres gjester ikke det. I mange tilfeller, hotellet vil kreve Alle hundene skal holdes på bånd.

Selv om det ikke er noen båndregler, vær hensynsfull til andre ved å holde kjæledyret ditt leashed og ledsaget, selv om hotellet er hundevennlig. Ta også hensyn til at noen mennesker kan ha en frykt for hunder. Selv om du vet at kjæledyret ditt aldri ville skade en flue, prøv å ikke anta at alle rundt deg vet eller forstår hundens velvillige disposisjon.

4. Ring fremover (bare i tilfelle)

Hotellkjeder som hevder å være "Dyrevennlig", vil ha noen steder som et unntak der denne regelen kan være forskjellig, til det punktet å ikke tillate hunder eller lading ekstra for kjæledyret. Dette er vanligvis på grunn av det til statlig eller byordinanser, og ikke noe hotellet kan direkte kontrollere.

Før du gjør en hotellreservasjon på nettet, ring og spør personalet om å reise med en hund, nevne størrelsen, vekten og rasen, for å unngå potensielle misforståelser eller problemer. Men folk som bor i noen av de ovennevnte hundevennlige hotellkjedene, har imidlertid aldri hatt problemer med det spesielt, ifølge vurderinger.

5. Pådratt hotellhotellet

Mange hoteller stat i deres kjæledyrspolitikk at kjæledyr må aldri bli igjen uten tilsyn. Denne regelen kan til og med gjelde på rommet ditt. Vanligvis satt på plass for sikkerheten og bekvemmeligheten til rengjøring og servicepersonell, reguleringen, hvis ikke overholdt, kan resultere i monetære straff.

I tillegg, mens mange av disse usa hundevennlige hotellene kanskje ikke betaler kjæledyr innskudd, betyr dette ikke at hvis hunden din skjer for å skade interiøret eller innredningen i ditt losji, er du unnskyldt fra en fin. Så sørg for at du er klar over noen regler hotellet har og også ta forholdsregler, for eksempel å bringe en Reisekasse med deg for å holde hunden inneholdt i noen timer hvis du planlegger å la din valp være uten tilsyn.

Les neste: 18 beste hundevennlige USA-hoteller som ønsker deg velkommen dine valper

Ønsker å dele dette?

8 hundevennlige hoteller USA

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 8 Mest hundevennlige hoteller i usa