Å holde kjæledyr trygt i dårlig vær: pass på at du inkluderer kjæledyrene dine i forberedelsene dine for dårlig vær

Å holde kjæledyr trygt i dårlig vær: Pass på at du inkluderer kjæledyrene dine i forberedelsene dine for dårlig vær

Som nyhetsrapporter markerer prognosen for en stave av dårlig vær i Denver, Colorado-området, gir dyrebeskyttelsesorganisasjoner kjæledyrseiere til å lage planer om å beskytte sine kjæledyr. Det er ikke uvanlig for snø og is å treffe området i vintermånedene. Dårlig vær presenterer en fare for mennesker og kjæledyr, og det er fornuftig å være godt forberedt.

SUV-bil begravet i snø om vinteren snøstorm på skiheis bakgrunn

For å hjelpe kjæledyrseiere til å forberede, har Denver Animal Protection Department gitt KDVR-nyheter med noen tips og tips om hvordan de kan holde kjæledyrene sine ut av skade som været forverres. Dette er ikke bare et moralsk ansvar. Nyhetsartikkelen gjør det klart at du har en juridisk plikt til å ta skritt for å holde kjæledyrene dine trygge. Hvis du ikke gjør det, kan du møte opp til en $ 999 fine og / eller et år i fengsel under grusomheten til dyr eller dyr forsømmelse lover.

Den mest grunnleggende meldingen er at dyrene ikke skal stå utenfor. Hvis de må være ute i lengre tid, må du gi et passende ly for dem. Dette kan være et uthus (som en veranda) eller et spesialdesignet dyrehjem som et hundhus eller kennel. Dette bør være så isolert som mulig. Imidlertid er rådet fra det humane samfunn i USA klart at det beste stedet for hunden din er inne i huset med deg!

I det usannsynlige tilfelle at dette ikke er mulig, anbefaler de at et utvendig ly er fri for utkast - du må kanskje beskytte døråpningen med burlap eller et tungt plastplate for å holde ut snøen, regn og vind. Det må være stort nok til at hunden din komfortabelt beveger seg mens du er tettsittende nok til å holde kroppens varme. Prøv å heve gulvet noen få inches for å holde det varmt og tørt og dekke bakken med sedertapper eller halm.

Beste råd om å beskytte kjæledyr i dårlig vær

Det humane samfunnet i USA fortsetter å gi rikelig med nyttige råd til kjæledyrseiere.

  • Mat og vann: Husdyr trenger mer mat om vinteren, da de bruker mye energi som opprettholder kroppstemperaturen, spesielt hvis de bor utendørs. Gi dem noen ekstra deler. Fortsett å sjekke at vannskålen ikke har frosset over og bruk plastskåler fordi en hunds tunge kan bli frosset til metall når temperaturen er svært lave.
  • Øvelsesbeskyttelse: Hunder vil fortsatt ha trening i snøen, men korthårede hundene vil spesielt trenge litt ekstra beskyttelse. En hundjakke eller genser er en god idé - pass på frostskader på nesene deres, ører og poteputer.
  • Tørker ned etter å ha vært ute: Når katter eller hunder kommer inn i å være ute, kan de ha potensielt farlige stoffer som snøfjerner og anti-fryser på deres strøk og poter. Tørk dette av raskt med et fuktig håndkle før det irriterer huden eller kjæledyret ditt slikker det av og inntar det. Hunder kan få saltforgiftning ved å slikke rocksalt fra sine poter.
  • Kjemiske farer: Det kan være bassenger av farlige kjemikalier utenfor, så vær oppmerksom på dette og fjern dem raskt. Ikke la kjæledyret ditt slikke anti-fryse - det kan ha en søt smak som tiltrekker seg dyr, men er veldig farlig for dem. Hvis det er mulig, bruk frostvæske som er laget med propylenglykol, da dette er mindre giftig.
  • Snøforvirring: Ikke la kjæledyrene vandre rundt i snøen. De kan bli veldig overveldet og forvirret av forandringen i miljøet. Dette kan stoppe dem fra å kunne finne veien hjem som de vanligvis ville gjøre.
  • Katter og biler: Katter har en vane med å søke et varmt sted å sove. Problemet er at dette kan være nær motoren til en bil. Før du satte deg på en reise, sjekk under hetten din bare i tilfelle en katt har smittet inn for ly!

Arktiske slede hunder om vinteren, snøstorm

Hvis du har noen bekymringer om kjæledyrets helse under det dårlige været, ring veterinæren din umiddelbart. Pass på at du lager opp på mat og medisinering (om nødvendig) for kjæledyret ditt i tilfelle du blir snowed i!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Å holde kjæledyr trygt i dårlig vær: pass på at du inkluderer kjæledyrene dine i forberedelsene dine for dårlig vær