Kansas city royals fans kom til denne hunden redde

Kansas City Royals fans kom til denne hunden redde

Visste du at varmen på en 78 graders dag kan produsere temperaturer mellom 100 og 120 grader i bilen din på bare få minutter? På en 90 graders dag kan de temps sveve oppover 160 grader på bare 10 minutter? Og det spiller ingen rolle om vinduene er igjen åpne en sprekk, varmen er fortsatt uutholdelig.

Tilsynelatende personen eller personene som forlot den 3 måneders gamle Pit Bull, blander valpen i sin varme bil på Kansas City Royals spill, holdes på Kauffman Stadium, visste ikke eller kanskje til og med bryr seg om disse fakta. Heldigvis hadde to brødre forlatt spillet tidlig (fordi de selv var overopphetet) og hørte desperat whimpers av denne dårlige overopphetede pupen. De fulgte furry-plea til de fant den låste bilen med vinduene bare igjen åpne en sprekk.

Brødrene hoppet i handling etter at de la merke til valpen hadde ingen mat eller vann for dette tre timers lange spillet. De klarte å skyve vinduet ned ved å pakke et håndkle rundt hånden, deretter åpnet døren. Joshua Lee og Michael Warner sa valpen var så lettet over å være ute at han bare løp rundt slikker og hilsen noen i sin vei.

I SLEKT: Redusere risiko: Hvordan holde hunden din trygg i bilen

Kansas City Royals fans kom til denne hunden redde

Temperaturen dagen i spillet var på 90-tallet, og det var ingen nyanse hvor denne fattige pooch ble igjen for å tåle ovnen han var i. En av gjesteservice ansatte tok Pup Home for natten etter at eieren ikke bry seg om å komme og hevde det.

Imidlertid hadde denne forsømmelige personen fortsatt noen dager for å akseptere hvalens ansvar, men hvis han eller hun kommer fremover, kan det være dyreforsinkelse avgifter lagt mot dem med en bot på $ 1000 og opptil 180 dager i fengsel.

I mellomtiden var de to heroiske brødrene mer enn ivrige etter å adoptere denne lille kutten, og selv hadde navnene hentet ut som Eric Pawsmer og Alcides Escobark til ære for hvor valp ble funnet. Men det ser ikke ut som det vil skje, som den ansatte som har plassert valpen over natten allerede sette ned et innskudd for å vedta den forlatte waif.

Med de varme sommermånedene på oss, er det ikke behov for noe dyr som skal stå i en bil for lengre tid. Vennligst forlat kjæledyrene dine hjemme, selv om du tror at du kanskje bare er noen få minutter i butikken. Biler kan varme opp ekstremt raskt, og de er ikke noe sted for et ubeskyttet kjæledyr.

I SLEKT: Hvordan forberede hunden din til sommeren

Noen byer har til og med gjort det bra å bryte et bils vindu når det er en hund i nød. I tillegg blir bøter og straffer lagt ned for å motvirke denne typen dyreforsinkelse. Vær en god kjæledyrforeldre og behandle kjæledyrene dine som du ønsker å bli behandlet. Tross alt, plukket du dem, ikke omvendt. Du skylder det til kjæledyrene dine for å gi dem det beste, og det inkluderer beskyttelse mot det varme været.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kansas city royals fans kom til denne hunden redde