Thanksgiving safety tips for kjæledyrseiere

Thanksgiving er en virkelig fantastisk ferie, med rikelig med mat og familie tid, men hvis du er en hund eier, må du være oppmerksom på alle potensielle farer som Thanksgiving kan påføre hunden din. Denne gangen kan være veldig stressende for hunder, spesielt hvis du er vert for en Thanksgiving middag med mange gjester, og hvis du ikke er forsiktig, kan hunden din bli skadet av ulike faktorer.

Topp Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiereVi vil ta en titt på noen av disse tingene, og hva du kan gjøre for å sikre at hunden din nyter Thanksgiving så mye som deg. Enten du reiser med hunden din eller inviterer familie og venner inn i hjemmet ditt, er det en rekke ting du må være spesielt oppmerksom på.

Du må være oppmerksom på mange aspekter av Thanksgiving Sikkerhet for kjæledyret ditt, inkludert:

  • matsikkerhet
  • Sikkerhet i en mengde
  • Travel Safety

Jeg vet at ferien er en veldig travel tid, men du må være sikker på at du gir ditt kjæledyr den ekstra oppmerksomheten at han utvilsomt vil trenge. Feriebegivenheter er opptatt og kaotisk. Etter disse tipsene skal du hjelpe deg med å ha en lykkelig og trygg ferie med hundens følgesvenn.

MER: Thanksgiving med hunder - 20 dos og ikke for kjæledyr foreldre

Topphund Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiere

Hund Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiere

1. Matsikkerhet

Den største kilden til hundulykker i Thanksgiving Time er på grunn av matforgiftning og statistikk viser at i løpet av helligdager antall hunder som får matforgiftning hopper gjennom taket. Deling din Thanksgiving middag med din pooch kan være en fin måte å vise takknemlighet på, men hvis du vil gjøre dette, må du være oppmerksom på hvilken mat som er bra for hunden din og som ikke.

Det er alltid best å Forbered spesielle hundebehandler og middag for din hund venn, men du kan også mate ham noen av den tradisjonelle Thanksgiving maten hvis du er forsiktig. Først av alt, hvis du vil mate hunden din Thanksgiving Tyrkia, bør du bare gi ham hvitt, magert kjøtt. Unngå å gi ham rødt kjøtt og spesielt kalkunhud siden det er sannsynligvis krydret og krydret.

Hund Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiereEn annen ting å være forsiktig med er kokte bein, siden de presenterer en kvelningsfare for hunder. Selv om hunden din svekker en kokt bein uten problemer, kan de også peke hull i magenforing og forårsake alvorlige fordøyelsesproblemer. Også unngå å mate hunden din med rå kalkun, fordi den kan inneholde salmonella.

Ikke mate hunden din saus eller fylling, og unngå å gi dem noe som har blitt krydret eller har mye sukker, som grønne bønner gryte, gresskarpai, tranebær eller eple saus, søtpotet, osv. Alle disse grønnsakene og fruktene er fine hvis du gir dem rå eller dampet tydelig - epler, tranebær, gresskar, grønne bønner, søtpotet - men du må være forsiktig med nøtter, druer og rosiner.

Unngå sjokolade, løk, fettstoffer og sukker, så vel som brød og kakdeig for hunden din.

Selvfølgelig, ikke gi noen alkohol til hunden din heller. På den annen side, sørg for at de har rikelig med ferskvann. Det kan glide deg om å gi vann til hunden din senere når forberedelsen kaos følger og gjestene kommer, så gjør det før og gi vannet i en større mengde enn vanlig av denne grunn.

Se på dette: Thanksgiving hund behandler med søtpotet og gresskar

2. Dekke alle muligheter

Nå som du vet hvilke matvarer som er dårlig for hundens helse, Du må også sørge for at de vil bli trygge. Først av alt, bør du påpeke dine gjester at de ikke bør gi hunden din noen takknemlighet.

En annen ting å gjøre er å finne noen som kan leke med hunden din under middagen. Det er bedre å gjøre dette enn å låse ham i et annet rom hvor han fortsatt vil kunne lukte alle de deilige godbitene, noe som kan få ham til å stresse ut. Du kan også holde ham underholdt med leketøy eller en godbit.

Mate hunden din før du sitter for måltidet, slik at han vil være full og mindre ivrig etter å komme til noe av maten din.

Husk at ikke bare mat er farlig for hunden din når det gjelder Thanksgiving middag. Noen ting som innpakning der maten kommer (aluminiumsfolie, cellofan), mais cobs, bakervarer, og feriedekorasjoner som stearinlys eller blomster kan også være farlig. Det er derfor du trenger å holde disse tingene vekk fra hunden din.

Hund Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiereIkke glem å være ekstra forsiktig med søppelkassen din. Hunder vil ofte snuse noe fint i det og gå gjennom søppelet, selv om de ikke regelmessig gjør dette. Hold søppelkassen utenfor rekkevidden fra hunden din, eller sørg for at det har et sikkert lokk.

I tilfelle at noe skjer, Ring din veterinær umiddelbart. Hvert sekund kan være viktig, og det er derfor du bør holde veterinærens telefonnummer på hånden på Thanksgiving.

I SLEKT: Thanksgiving Safety Tips for hunder

3. Gjør det morsomt og trygt i en mengde

Hunder kan stresses av store grupper av mennesker, og hvis du har gjester til middag. Du må ta visse skritt for å sikre at hunden din vil være komfortabel og trygg.

Først av alt, bør du sørge for at hunden din kan håndtere all buzz. Hvis Fido bruker mye tid alene, eller i selskap med bare noen få personer, er sjansene at han vil bli overveldet av en stor mengde. Du bør la ham være alene og vekk fra alle chatter og kaos, spesielt hvis det er mange barn til stede også.

Sett ham i et annet rom hvor han kan føle seg trygg. Det kan også være lettere for deg, siden du mest sikkert vil være opptatt med å vente på folk og snakke med dem.

Hund Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiereOgså sørg for at du Overvåke barn Når de er rundt hunden din. Barna kan være utilsiktet tøffe, og de kan ikke vite hvordan du skal håndtere hunden din på en måte som ikke vil gjøre ham ubehagelig, så du må holde øye med alle sine interaksjoner og kontakter.

Gi dine gjester noen grunnleggende regler og retningslinjer for hvordan du hilser, behandle og håndtere hunden din. Mange av dem kan gjøre en feil ut av beste intensjoner, og hvis hunden din ikke er så behagelig rundt fremmede, må du ta ting sakte.

Ikke prøv å tvinge ham til å samhandle med dine gjester og prøv å lese kroppsspråket for å sikre at han er komfortabel.

Gi hunden noen leker til å leke med og få litt tid til å ta ham en tur eller leke med ham, spesielt etter et stort måltid. En rask tur og trening vil være bra for dere begge, og det vil hjelpe hunden din til å føle deg komfortabel hvis du opprettholder din daglige rutine.

Vær også oppmerksom på hvor mye hunden din spiser og ikke la ham snakke hele dagen lang. Selv sunn mat kan være vanskelig på magen hvis han inntar for mye.

4. Sikker dekorasjoner for hunder

Som vi kort nevnt før, kan feriedekorasjoner være farlig for hunden din, og du må være forsiktig hvis du vil unngå hendelser og ulykker. AVMA sier den største trusselen som kommer med Thanksgiving Dekorasjoner er elektrodel.

Hund Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiereDekorative lys og andre elektroniske dekorasjoner kan være ekstremt farlig for din pooch, og du må sørge for at alle kablene dine er ordentlig sikret, eller i det minste godt skjult og utenfor rekkevidden for hunden din. Hunder vil sette i utgangspunktet noe i munnen, og du må sørge for at han ikke får en sjanse til å bli fristet til å tygge på en kabel.

Ta også vare på noen dangling lys og dekorasjoner siden de også kan sees som et potensielt tygge leketøy av hunden din. Sikre dem og sørg for at hunden din ikke kan nå dem. Det er sannsynligvis det beste å holde hunden din ut av dette området helt.

Hvis du skal til andres hus for Thanksgiving middag, er det mulig at de også har satt opp noen juledekorasjoner. Dette er ofte tilfelle med noen juleanlegg også, som kan være giftig for hunder. Mistelten, holly bær, poinsettias - de er alle en stor potensiell fare for kjæledyret ditt.

Stearinlys og glass ornamenter kan også være en fare. Hunden din kunne lett slå dem over og forårsake fare. Tippede stearinlys kan forårsake brann, og et ødelagt glass ornament kan bli et alvorlig problem hvis hunden din inntar det eller skritt på den.

Anbefalt: Reiser med hunden din for Thanksgiving

5. Reiser trygt med hunden din

Hvis du besøker din familie eller venner i en annen by for Thanksgiving, og du vil ta med hunden din med deg, må du sørge for at han vil være trygg og komfortabel på hans reise. Det første du må gjøre er å sørge for at hunden din har en krage med en ID-tag.

Hund Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiereUtvirker din kjæledyr med en ID-tag er virkelig, veldig viktig hvis du planlegger å reise med ham. Dette er et godt sikkerhetsspiss hvis du er vert for din egen Thanksgiving middag også. Du vet aldri når hunden din kan snike ut unnoticeably med så mange mennesker som kommer inn og går ut av ditt hjem.

Pass på at Fido`s Microchip er oppdatert. Husk, selv om du er ekstremt forsiktig, kan du fortsatt ende opp med å miste hunden din når du reiser. Det er akkurat slik det er, og å ha en oppdatert mikrochip kan være en stor hjelp hvis det skjer.

Også, aldri la hunden din inne i bilen din, Selv for en kort tid. Uavhengig av værforholdene, er dette ikke en sikker praksis.

Husk at du må ha et helsesertifikat fra veterinæren din for hunden din hvis du reiser over statslinjer eller internasjonale grenser, uavhengig av transportmiddelet. Også, hvis du planlegger å reise med fly, Besøk veterinæren din og sørg for at hunden din kan håndtere flyet siden noen raser, spesielt kortsatte hunder, er i fare hvis de reiser med fly.

Hvis du reiser uten hunden din, må du forlate ham med en person som du kan stole på, om det er en av dine nærmeste venner, eller en kennel eller en hundbrett. Ikke la kjæledyret ditt være hjemme alene, spesielt hvis du vil være borte i mer enn en dag. Potensialet for ulykker er for høy, og du bør ikke risikere noe.

Les neste: 25 beste Thanksgiving middagsoppskrifter for hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Thanksgiving safety tips for kjæledyrseiere