La oss snakke: deling thanksgiving middag med hunder

Top Dog Tips - Deling Thanksgiving Middag med hunderI dag er dagen! Thanksgiving er endelig her. Hold den Thanksgiving Safety Tips at jeg delte i forrige uke i tankene, og forstår farene som kjæledyret ditt står overfor når hjemmet ditt er fullt av familie, venner og mat. Mange kjæledyr foreldre ønsker å nyte sitt ferie måltid ved å dele det med sin hund følgesvenn, men de fleste av Thanksgiving matene vi spiser er ikke sunne for våre hunder.

Det er greit å gi din fido en liten smak av spredningen, men det bør ikke gjøre hele sin diett for dagen. Enhver signifikant endring i en hunds diett kan kaste fordøyelseskanalen ut av whack, så du vil ikke bare føde ham Thanksgiving matvarer med mindre det er hva hans diett alltid består av.

Noen få snacks her og der i hele dagen vil ikke skade, så lenge du sørger for å øke hundens treningsforhold for å brenne de ekstra kaloriene.

Les også: Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiere

Deling Thanksgiving middag med hunder

Hund spiser Thanksgiving kalkun middag

La oss starte med det gode & # 8230;

Vi vet alle at den beste delen av Thanksgiving middag er den saftige, deilig Tyrkia. Hunden din kan også nyte Tyrkia, men ikke på samme måte som vi gjør. Først av alt kan Tyrkia bein være veldig farlig hvis hunden din inntar dem. De kan splinter og bryte fra hverandre, noe som kan føre til at halsen blir riper og de kan også punktere foringen av magen.

Det er ikke den eneste faren med Tyrkia. Visse urter og krydder er giftige for hunder, så sørg for å bare mate ham unseasoned Tyrkia. Tyrkia hud inneholder mye fett også, så du vil bedre forlate det for dine menneskelige gjester. Pinne med hvitt kjøtt også. Mørk kjøtt er mye rikere og har et høyere fettinnhold.

Hvis du bruker gresskar I din ferie matlaging kan du sikkert dele noen med din furry venn. Ren gresskar er en flott behandle for hunder og det er super sunt. Det hjelper i fordøyelseskanalen. Hvis du bruker hermetisert gresskar eller hjemmelaget gresskarpuré, må du mate den til puppen din før du legger den til en annen tallerken eller bland den med noen søtningsmidler.

Deling Thanksgiving middag med hunder trenger ikke å være stressende. Det er mange godbiter du kan gi ham å nyte. Tranebær er et annet stort eksempel på en slik godbit, da de er fulle av antioksidanter og er flotte for urinveishelsen. Visse grønnsaker som grønne bønner, gulrøtter, og asparges er også full av næringsstoffer, spesielt hvis de serveres rå. Du kan lage mat, bare vær sikker på at du ikke legger til noen salt- eller smaksstoffer som de kan dehydrere kjæledyret ditt.

Poteter kan deles med din pooch også, men sørg for at du vet hva som er i dem. Hvis mashed poteter har blitt blandet med smør eller meieriprodukter, blir de høyere i fett og kan forstyrre hundens mage. Lagre noen poteter til siden før du mash dem, og du vil bli satt. Deling Sweet poteter Med Fido er et enda sunnere alternativ til hvite poteter.

I SLEKT: 10 Vet anbefalte hundematvarer

Dårlig mat for hunder på Thanksgiving

Hva med de dårlige?

Jeg nevnte de mindre sunne versjonene av noen av matene ovenfor, men noen Thanksgiving retter kan være skadelig for kjæledyret ditt, uansett hvordan de er forberedt. Ingenting ville ødelegge en Thanksgiving som samler raskere enn en tur til beredskapslinikken, så vær sikker på at du fjerner noen matvarer som kan være skadelig for hunden din.

Selv om hvitt, skinløst kalkun kjøtt er en flott matbit for kjæledyret ditt, undercooked Tyrkia kjøtt kan gjøre hunden din veldig syk. På samme måte som folk, er Salmonella en sykdom som hunder kan trekke seg fra å spise undercooked kjøtt. Husk å holde hunden din borte fra mat som har blitt krydret med ingredienser som salvie, løk eller hvitløk også. For mye av disse urter og krydder kan være dødelige for hunden din.

Ingrediensene i saus og fylling kan inkludere en hornhjul av giftige matvarer til hunder. Vanlige ingredienser inkludert sopp, løk, salvie, pepper, grønt, hvitløk, scallions og purre kan alle ha en negativ effekt på hundens helse. Det er best å holde hunden din borte fra fylling og gravier sammen. De er også høye i fett.

Selv om tranebær er flotte for kjæledyret ditt, tranebærsaus er veldig høyt i sukker. Enten det er hjemmelaget eller fra en boks, ikke mate hunden din tranebærsaus. Brød deigen og RAW BAKING BATTERS bør heller ikke gis til hunder. Gjæren i disse matvarene vil ekspandere etter at hunden din inntar dem, forårsaker oppkast, oppblåsthet og mye ubehag.

Fruktsalater kan være farlig hvis de inneholder druer eller rosiner. Mange Thanksgiving Goodies inneholder nøtter, som vanligvis er bra for hunder, men valnøtter og Macadamia nøtter kan forårsake toksisose som resulterer i nevrologisk skade. Alkohol er aldri greit å gi til kjæledyret ditt, men på Thanksgiving vil du ha mange mennesker i hjemmet ditt, og noen kan være egnet til å sette sin alkoholholdige drikke ned der hunden din kan nå den.

I SLEKT: Den beste Thanksgiving behandler for hunder

Deling Thanksgiving middag med hunder

Pass på at alle dine gjester forstår at hunden din ikke får lov til å bli gitt mat, med mindre personen spør deg først. Fortell folk at de trenger å være oppmerksom på hunden din, og de må sette platene og brillene seg utenfor rekkevidden din. Husk at bare fordi en mat er greit å mate hunden din, betyr det ikke at han skal spise den i store mengder.

Noen takknemlighet snacks vil ikke skade ham, men deling Thanksgiving middag med hunder bør gjøres sparsomt. Hold hundens godbiter i sin enkleste form. Magert kjøtt og noen frukter og grønnsaker er det eneste som hunden din skal gis på Thanksgiving eller annen dag.

Hva er dine tanker om saken?

Les neste: 10 av de søteste hunden Thanksgiving-kortene

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » La oss snakke: deling thanksgiving middag med hunder