Oppskrift: thanksgiving hund behandler med søtpotet og gresskar

Deling av Thanksgiving måltidet med hunden din kan høres ut som en god ide, men det er ikke. Noen vanlige feriemat er giftige for hjørnetenner. Hvis du leter etter en måte å inkludere kjæledyret ditt i ferien festligheter, prøv disse Thanksgiving hund behandler.

Enten du mate hjemmelaget hundemat eller et kommersielt kosthold, de fleste kjæledyrseiere liker å behandle sine hunder med noen få bordskraper nå og da. Kjøttet er alltid et populært valg, men hva med alle de yummy sidene og deilige desserter som fyller Thanksgiving-bordet?

Tradisjonelle Thanksgiving Foods som er trygge for hunder å spise inkluderer:

  • Tyrkia
  • gresskar
  • søtpotet
  • grønne bønner

Som du kan se, er disse enkelt ingredienser. Mens grønne bønner er en sunn matbit for hunder, er grønn bønnecasserol ikke. Det inkluderer ingredienser som kan gjøre hunden din syk, som løk. Vanlige søte poteter er flotte for hunder, men de fleste koker og forbereder dem med marshmallows, sukker, smør og andre ingredienser som ikke er hundvennlige.

Begrens hundens menneskelige matinntak på Thanksgiving (og hver annen dag i året), og vær sikker på å minne dine gjester om at du ikke vil at Fido har noen snacks fra bordet. Du må også være oppmerksom på mat på lave bord, i søppelkanne, og utelatt noe annet sted som hunden din kan være i stand til å få potene på den.

MÅ LESE: Thanksgiving Safety Tips for hunder

Thanksgiving hund behandler med søtpotet og gresskar oppskrift

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Thanksgiving hund behandler

Ingredienser

Gresskar Pie Dog Treats

  • 3/4 kopp helvete mel
  • 1/2 kopp vanlig havremel
  • 1/4 kopp eples saus
  • 3-4 ss. vann
  • 1 kan med pureed gresskar (ingen gresskarpai blanding)

Søtpotet jerky

  • 1 stor søtpotet
  • 1 ss. kanel

Veibeskrivelse

Gresskar Pie Dog Treats

De fleste mennesker elsker gresskarpai. Det er en søt godbit som er perfekt til dessert etter ditt Thanksgiving måltid. Dessverre er denne deilige snacken også fylt med sukker og usunn kalorier som hunden din ikke trenger.

Disse gresskarpaiet Thanksgiving hundebehandler er et trygt og sunt alternativ. Å begynne, forvarme ovnen til 375 °.

Thanksgiving hund behandlerI en stor blandeskål, kombiner hele hvetemel, havregryn, eple saus og vann. Som du ser i videoguiden min, mens du blander ingrediensene sammen, blir de til en myk deig.

På en floured overflate, rull ut deigen til den er ca 1/4-tommers tykk. Jeg bruker en liten bolle som er ca 4 tommer i diameter for å kutte mini-køyler ut av deigen. Du kan bruke noe lignende element som du kan finne.

Fortsett å kutte kake skorper ut av deigen, re-rolling overskyet, og kutte flere kasser til du går tom for deigen. Denne oppskriften skal gi 6-8 skorper avhengig av hvor tynn du ruller deigen.

Plasser hver kake skorpe inn i en godt smurt muffin tinn. Trykk den ned i tinnet og mold det rundt muffinkoppen. Bake de tomme kakeskortene i 375 ° ovnen i 8 minutter. De vil ikke bli helt herdet, bare tilberedt nok til å holde dem sammen.

Tillat skorpene tilstrekkelig tid til å kjøle seg, og så kan du fylle dem med det pureed gresskar. Tradisjonelt er gresskarpai toppet med pisket krem. Selv om pisket krem ​​er ikke sunt for hunden din, kan du øre gresskarpai Thanksgiving hunden godbiter med vanlig yoghurt for å gi dem det samme utseende mens du holder dem sunne for din valp.

Oppbevar disse godbitene i en lufttett beholder i kjøleskapet i 3-5 dager.

Anbefalt: Rå diett for hunder 101 - den ultimate guiden

Thanksgiving hund behandler

Søtpotet jerky

Nå kan du sette ovnen til 200 °. Skjær den store søte potet. Hold skivene tynne, eller de vil ta en veldig lang tid å tørke ut i ovnen.

Spred skivene ut på et godt smurt kakeblad. Dryss en klype kanel over skivene før de setter dem i ovnen.

Avhengig av hvor tykke skiver er, må du bake disse godbitene i ca 2-4 timer. Hvis du skjærer dem tynn, kan det ikke ta så lang tid å dehydrere dem, men hvis du skjærer dem for tykke, kan det ta enda lengre tid enn det. Jeg prøver å holde skivene mine mindre enn 1/4-tommers tykk.

Du vet når de er ferdige matlaging fordi de vil shrivel, og du vil kunne fortelle at de har blitt dehydrert. Når de har avkjølt, kan du tjene dem umiddelbart. Lagre rester i en lufttett beholder i opptil 2 uker.

Se neste: Hvordan lage hjemmelagde hundebehandler - en videoguide

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: thanksgiving hund behandler med søtpotet og gresskar