13 Skjegg thanksgiving tema hund bandanas

Thanksgiving er nesten her, og mange kjæledyrseiere tenker på måter å inkludere hunden på festivalen. Mens hundeklær og gensere er søte, kan de også være vanskelig å sette på og ubehagelig for deg å ha på deg. På den annen side, den Beste Thanksgiving Dog Bandanas er lett å sette på og behagelig for fido å ha på seg. Han vil nok ikke engang innse at han har på seg en!De beste Thanksgiving Dog Bandanas

Finne A Bandana for hunder handler egentlig om din personlige preferanse. Hvilken farge eller mønster leter du etter? Vil du ha en hund bandana som knytter seg rundt kjæledyrets nakke eller en som er utstyrt med et klipp eller spenne?

Ikke glem om hundens komfort. Mens nesten alle beste Thanksgiving Dog Bandanas er laget av et mykt materiale, er noen laget av syntetiske materialer som kan chafe kjæledyrets hud eller gi ham et utslett. Den beste Thanksgiving Dog Bandanas vil være lett å sette på og ta av, komfortabel for kjæledyret ditt og holdbare.

De beste Thanksgiving Dog Bandanas

1Stonehouse Collections 6-PC Bandana

Stonehouse Collections 6-PC Holiday Dog BandanaDu vil aldri gå tom for Holiday Bandana for hunden din igjen med dette 6-delt settet fra Stonehouse Collection. Hvert sett har en bandana for Thanksgiving, Christmas, Valentinsdag, Patriotisk dag, Saint Patrick`s Day og Halloween. Fargerike utskrifter og munter feriehilsener pryder hvert triangulært stykke. Thanksgiving Bandana skildrer for eksempel den første Thanksgiving Feast med bilder av indianere, pilegrimer, kalkuner, gresskar og mat, og en lettlest hilsen av "Happy Thanksgiving".

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Disse beste Thanksgiving Dog Bandanas er laget av polyester stoff og måler 33 "langs lengden som er bundet rundt halsen, og 22" på de to like sidene av trekanten. Dette er den eneste størrelsen, som er perfekt for hunder som veier 40 lb. Du kan fortsatt bruke Stonehouse Collection`s 6-PC Holiday Dog Bandanas på mindre hunder ved å lage en fold eller to.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review + Photo): "Veldig søtt tillegg til hundene mine månedlig groomingavtale. Jeg kan ikke si at hun holder det lenge, men lenge nok for meg å snappe et raskt bilde og dele med venner. Hun er en 42 pund svart collie og de ... "

2bandits bandanas sett

Etter å ha fått seks stykker for et sett, er dette 3-delt sett fra Bandits bandanas For en litt billigere pris gjør det ikke helt kuttet. En rask sjekk for prisen på single bandanas, viser imidlertid at dette settet faktisk er en stjele av en avtale på sitt prispunkt. Det er en bandana hver for Thanksgiving, jul og Halloween.

Thanksgiving Day Themed One er trykt med søte kalkunbilder med oransje og brun som de dominerende farger. Det er to størrelser tilgjengelig i Bandits Banadanas Set med en liten prisforskjell mellom størrelsene. Materialet er 100% bomull og er maskinvaskbar. Hvis du merker, har nakken en søm mer enn en tomme unna kanten. Du må kjøre hundens krage gjennom det sporet for å holde bandana pent og festet i sin posisjon.

3Designer duds kalkuner og fall bandana

Designer duds for hunder `kalkuner og høst forlater bandanaDenne bandana fra. Designer duds For hunder forklarer som single bandana, men du får bruke det som om du hadde to bandanas - fordi det er reversibel. Ett ansikt har de røde oransje høsten blader og ekorns design, mens baksiden viser bilder av kalkuner, pilgrims lue, gresskar og bounty høst.

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Disse beste Thanksgiving Dog Bandanas er definitivt et must-har-tilbehør til Thanksgiving, enten du og hunden din har en fest med venner og familie eller bare har en rolig middag sammen. Denne størrelsen fungerer for små laboratorier, retrievere og andre like store raser, med nakkeomkrets på 14 "-20". De Designer duds for hunder `kalkuner og høst forlater bandana er 100% bomull, veldig solid, har rene linjer, og ser veldig pent ut når det er slitt.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): "Stilig, god kvalitet. Jeg tror fortsatt $ 17.99 er latterlig for en hund bandana som er grunnen til at jeg ikke gir det 5 stjerner ... "

4plus størrelse pups `Thanksgiving Bandanna

Pluss størrelse pups `Thanksgiving over krage hunden bandanna - glad ThanksgivingPluss størrelse pups ` Bandana setter en slutt på bandanas faller, blir vridd, eller kveles hunden din. Som bandits bandanas, er dette slitt over kragen, gjennom toppsømmen. Bakgrunnsutskriften skildrer oransje, røde og grønne høstblader.

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Thanksgiving-hilsen tar senterposisjon, mens trekantenes toppunkt er okkupert av en kubben og søt kalkun iført en pilgrims lue. Dette er laget av mykt, vaskbart materiale. Hunder er ikke plaget av Pluss størrelse pups `Thanksgiving over krage hunden bandana - glad Thanksgiving og det er veldig lett å glide på. I motsetning til andre Kerchiefs som du trenger å kaste eller sy, så, kan den mindre puppen ha det også, dette kommer i et komplett utvalg av størrelser fra XS gjennom L.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): "Dette er en god ide! Ikke flere bandannas faller av! Jeg var veldig fornøyd med dette kjøpet og vil være tilbake for mer!... "

5tail trender Thanksgiving bandanas

Hale trender hund bandanas med Thanksgiving tema designHva kan være mer spesielt enn en håndlaget hund bandana utsmykket med et overlegg av følte-lignende tekstiler for å skape et Thanksgiving tema? Vel, denne hunden bandana fra Hale trender er det spesielt. Den er laget av rød rutet 100% bomullsklut med søm kant. Midtpunktet er en applikasjon ved hjelp av ulike farger av felt stoff for å skildre en kalkun.

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Disse beste Thanksgiving Dog Bandanas er maskinvaskbare, men vi anbefaler på det sterkeste håndvask for ikke å skade applikasjonshåndarbeidet. Denne størrelsen passer til hunder med nakkekretsen på 16 "-24". De Hale trender hund bandanas med Thanksgiving tema design ser virkelig søt ut på hunder og er godt laget.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): "Dette er søtt, godt størrelse for min mellomstore valp og godt laget. Han har slitt det til sin valpetreningsklasse, og det er fortsatt i perfekt form; vil ha på seg det for familie Thanksgivings alle ... "

6 Ruff og Meow Doggie Bandana

Ruff Ruff og Meow doggie bandana, gobbleRuff Ruff og Meow`s Doggie bandana er attraktivt i svart bakgrunn med en oransje design som virkelig skiller seg ut. Den oransje utskriften sier, "Gobble Gobble Gobble" og det er en kalkun ved siden av ordene - umiskjennelig hundens Thanksgiving-tilbehør. Kluten er 100% sertifisert organisk tyrkisk bomull.

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Bandana-grensen er sydd og designen er skjerm-trykt. Dette er lett å håndvask, men du kan også maskinvask det for ekstra letthet. De Ruff Ruff og Meow doggie bandana, gobble er tilgjengelig i medium, som er perfekt for hunder som veier 10-50 lb. Den har en lengde på 26 "og bredden på 12".

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): "Min lille kjærlighetsbug ser bedårende ut i hennes Tyrkia Day Bandana. Elske dette elementet. Produkt som beskrevet…"

7plus størrelse pups `Turkey Pilgrim Bandana

Plus Size Pups `Thanksgiving Over Collar Bandana - Tyrkia PilgrimHer er et annet design fra Pluss størrelse pups. Disse beste Thanksgiving Dog Bandanas har det samme over-the-collar-konseptet, som er den perfekte løsningen for å gjøre bandanas opphold på veldig lekne hunder. Dette har ikke en trykt takknemlighet hilsen over det, men fargepaletten til oransje, gul, brun og rød er allerede en gave av ferien.

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Pluss den søte Tyrkia i en Pilgrims lue - det er en maskot du ikke kan gå glipp av. De Plus Size Pups `Thanksgiving Over Collar Bandana - Tyrkia Pilgrim er laget av fleksibelt og slitesterkt materiale, og kommer i tre størrelser av XS, S og L. XS-størrelsen har en krage spalteåpning på 1 ", krage topline lengde på 5.5 ", og topp til topplengde (delen av bandana som viser design) på 5".

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review + Photo): "Dette passer godt på begge pupene mine, en av dem har en 17 & # 8243; nakke og den andre en 22 & # 8243; nakke…"

8brands på salg Thanksgiving Bandana

Varemerker på Sale, Incs Happy Thanksgiving Dog BandanaDisse store beste Thanksgiving hund bandanas er laget av pustende bomullsmateriale. Blant single bandanas som er omtalt i denne listen, er det den minst kostbare. Den kommer i en kul, lysebrun farge og dempet design. Trykt på denne bandana fra Merker på salg, Inc er en "glad Thanksgiving" hilsen i mørkebrune bokstaver. Et mønster av stekte kalkunben er trykt i mørkere nyanse av brun langs bandanas grenser.

Merker på Sale, Incs Happy Thanksgiving Dog Bandana kommer i en stor størrelse og festes rundt halsen med en velcro stripe. Denne størrelsen er perfekt for brede halsede hunder som veier så mye som 50 lb. Dette er maskinvaskbar, men håndvask vil være en bris, og det vil gjøre velcro-stroppen vare lenger.

9puteck Pet Dog Cat Puppy Bandana

Pupteck Pet Dog Cat Puppy BandanaI motsetning til de andre bandanene vi har i vår liste, er dette firkantet i form, ikke trekantet. Foldet diagonalt, disse beste Thanksgiving hund bandanas fra PUPTECK Ta formen på en trekant og kan da brukes som en bandana bundet rundt hundens nakke. Fargevalget er virkelig fantastisk, med rødt, brunt, mørkblått og vinrød valg.

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Hver bandana kombinerer faktisk ulike trådfarger, ikke bare fargen som er oppgitt i variasjonsvalgene. De Pupteck Pet Dog Cat Puppy Bandana måler 16.7 "x16.7 "og er laget av 100% linduk som er reversibel. Den ene siden viser et multicolor mønster av små rektangler, mens baksiden viser et plettlignende mønster, men med mye tråd. Materialet er veldig mykt, som et dainty skjerf.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review + Photos): "Helt nydelig! Hunden min ser så kjekk ut med dette på, og jeg tok så mange bilder. Passer min hund perfekt.... "

10Bandits sesongmessige kjæledyr bandanas

BandittDette er ligner på 3-pakken Bandit`s Bandana sett vi har omtalt, men med forskjellige design som finnes i pakken. Dette har også en bandana for hver av disse ferien - Thanksgiving, jul og Halloween.

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Disse beste Thanksgiving hund bandanas er de samme som den i det tidligere settet. De to andre bandanene bærer imidlertid forskjellige design, inkludert et grønt mønster til jul, og en svart bandana med fargerike utskrifter for Halloween. Som det forrige settet, Bandits Bandanas Seasonal Pet Bandanas er laget av 100% bomullsstoff, slitt over kragen gjennom toppsømmen. Dette er tilgjengelig i liten størrelse.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): "Søt og fin passform for en 32 pund Lab Retriever ser like ut.... "

11plus størrelse pups `spis grønnsaker bandana

Pluss størrelse pups `Thanksgiving over krage hunden bandana - spis grønnsakerVi får aldri nok av Pluss størrelse pups ` Beste Thanksgiving Dog Bandanas så lenge de fortsetter å komme opp med attraktive feriedesigner. Denne er laget spesielt for Thanksgiving med bilder av oransje, røde og gule lønnblad, og en kalkun med fargerik fjerdedel som bærer et tegn som sier, "Spis grønnsaker".

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Den kommer i fire størrelser som spenner fra xs gjennom l. Siden den Pluss størrelse pups `Thanksgiving over krage hunden bandana - spis grønnsaker er designet for å bli slitt over kragen, du trenger ikke bekymre deg for den nødvendige lengden for å få endene til å møtes og utover for å knytte dem sammen. For referanse har middels størrelse 1.5 "Krageåpning, 12" Krage Topline Lengde og 8 "Top til Tip Lengde. Denne størrelsen skal være perfekt for de fleste hunder som veier rundt 40 lb.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): "Super søt og fikk mye latter med familien på Thanksgiving. Dimensjonering var akkurat på min middels størrelse hund (42 lbs).... "

12Slips på Triangle Thanksgiving Bandanas

Bandanas Unlimited`s Tie on Triangle Thanksgiving BandanasHer er en annen triøst trekantet bandanas. Denne gangen er det fra Bandanas ubegrenset. I motsetning til de andre 3-delt settene vi har omtalt, inneholder dette settet alle tre i Thanksgiving-design. Så dette ville være en fantastisk valg hvis du har tre hunder for å få tilgang til en fest, eller hvis du bare vil ha forskjellige valg tilgjengelig med en gang.

  • Thanksgiving Dog Bandana vurderinger: Les anmeldelser av Other Dyr eiere

Kantene på Bandanas Unlimited`s Tie on Triangle Thanksgiving Bandanas er sydd for en mer holdbar finish. Siden som går rundt halsen er litt skrå for bedre passform. Denne skrånende siden måler 29 "langt fra ett tips til det andre. De tre bandanene er i gule, beige og gulgrønne farger.

Mest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): "De er søte og passer godt ..."

13Fundog Happy Thanksgiving Bandanas

Fundog Bandanas `Happy Thanksgiving BandanasSist på vår liste, men definitivt ikke minst, er en brent oransje trekantet bandana fra, Fundog Bandanas. Det måler 22 "på de to kortere og like sidene, og 31" på den lengste siden. Denne lange lengden gjør disse beste Thanksgiving hund bandanas passende for mellomstore til store hunder. Hvis foldet på toppen, kan den brukes til mindre hunder med rikelig lengde for å binde ender med.

Utfoldet, den Fundog Bandanas `Happy Thanksgiving Bandanas kan brukes på større hunder med nakkeomkrets på ca 28 ", slik at noen få inches å knytte endene med. Mot den brente oransje bakgrunnen er den mørke kontrasterende utskrift av en Pilgrims lue, en kalkunbens silhuett, og ordene "Happy Thanksgiving Gobble Gobble". Hva kan muligens være mer artikulert enn det?

Les neste: Topp 10 Cool Thanksgiving Dog Collars

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 13 Skjegg thanksgiving tema hund bandanas