Hvordan skrive en hundedagsplan

Å starte din egen virksomhet tar mye tid og krefter, og en av dine første oppgaver vil være å skrive en forretningsplan. Dette gjelder for enhver bedrift, fra de mest enkle og små entreprenørlige ventures med hunder til det mest forseggjorte, komplekse kjæledyret, du drømmer om å bygge. I denne kolonnen ser vi spesifikt på Hvordan skrive en hundedagsplan og all informasjon som skal inkluderes i den.

Hvis dette er ditt første besøk, ta en rask titt på vår siste ukes kolonne på Slik starter du en hundedagsbransjen, hvor vi snakket mer omfattende om faktisk planlegging og lansering av dette venture. Dagens artikkel vil bli fokusert spesielt på hvordan man skriver en hundedags forretningsplan, og jeg vil prøve å være mer spesifikk.

Det er mange familier som ikke er rundt i løpet av dagen for å ta vare på hundens behov, inkludert fôring, leke, gå og lette seg selv. Dette er et tomrom som definitivt kan fylles av en ambisiøs person som elsker hunder og er interessert i å starte en doggy barnehage.

Hvordan skrive en hundedagsplan

Ikke bli for spent på hundens forretningsplaner ennå. Det er mye mer som går inn i en Pet Business enn enkel kjærlighet til hunder og et ønske om å bli en entreprenør (Petpreneur?) Som en bedriftseier vil du ha på seg mange hatter. Noen av de oppgaver som du vil være ansvarlig for inkluderer:

  • Kommunisere med kunder
  • Administrativt arbeid
  • Finansiell dokumentasjon og skatt
  • Reklame og markedsføring
  • Nettstedets vedlikehold

& # 8230; og mange flere. Spesielt i begynnelsen har bedriftseiere til å gjøre det meste av seg selv for å spare på utgifter. Du kan jobbe lenge, netter og helger. Du vil ha mye på tallerkenen som en bedriftseier, men til slutt får du et håndtak på alt, og det vil begynne å bli lettere.

Hvis du bare begynner å tenke på å lansere en hundedagsbransjen, og du vil ha mer informasjon, kan du også sjekke ut vårt eldre generelle innlegg på Hvordan starte en kjæledyrvirksomhet med hunder. Du finner mye generisk informasjon om hva du kan forvente når du starter ditt eget venture og hva du kan gjøre for å sikre at det er en suksess.

Som alle bedrifter, hvis du vil påta seg noe som dette, bør du begynne med en godt gjennomtenkt forretningsplan. En skikkelig plan etablerer de første og langsiktige målene for operasjonen og hjelper deg med å fokusere på kjerneaspektene av hundens barnehage i planleggingsfasen. Jo mer du legger i planlegging, jo mindre overraskelser du vil ha underveis. Så la oss snakke om hvordan du skriver en hundedagsplan, og hvordan du gjør dette riktig.

Hvordan skrive en hundedagsplan

Forretningsplanen din er et avgjørende stykke sikring av finansieringen som du må starte din egen hundedagspare. Det er det første som investorer og banker ser på. De vil se din plan på hvordan du skal få pengene tilbake med fortjeneste. De vil være i stand til å forstå hva du gjør forretninger vil være, hvordan du får det i gang, hva du skal oppnå og hvordan du vil gjøre det vellykket.

Selv om du er i stand til å finansiere din egen hundedagsdagsvirksomhet selv og ikke planlegge på å lete etter investorer, bør du fortsatt Skriv en hundedagsansvarlig forretningsplan. Hvorfor? Fordi:

  • Det vil hjelpe deg med å sette mål for deg selv og din bedrift
  • Det vil hjelpe deg å holde deg på rett spor og minne deg om hvor du skal
  • Det vil bidra til å beregne alle kostnadene som du vil tåle gjennom hele denne reisen
  • Det vil male et bedre bilde av når og hvordan du skal begynne å tjene penger

En forretningsplan er absolutt aldri satt i stein, og du kan endre det mens du går om nødvendig (mest sannsynlig, vil du), men det vil skissere de tingene du vil oppnå og hvordan du planlegger å gjøre det.

Vurder behovet for en ny hund barnehage

Hvordan skrive en hundedagsplan

Før en ny doggy barnehage kan startes, må du først sørge for at det er behov for den virksomheten i området du vil etablere det i. Du må ha nok potensielle kunder til å hjelpe til med å mate Bedriften. Dette kan gjøres veldig enkelt.

Er det rikelig med hunder i ditt område? Er det allerede en etablert hundedagsutstyr? Tenk på eierne. Bor du i et forstadsområde hvor det er mange foreldre-hjemmeforeldre som er hjemme for store deler av dagen, eller bor du på et sted hvor de fleste mennesker går for arbeid om morgenen og ikke kommer tilbake til middag tid?

I SLEKT: 10 Great Dog Business Ideas for Petreneurs

Dog Daycare kan være en tjeneste som folk er villige til å reise en liten måte for, men det ville nok ikke være verdt det for noen å kjøre mer enn 15 eller 20 minutter for å komme til virksomheten din. Fokus på ditt lokale område. Pass på at det er mange hunder i byen din, eller nærliggende byer som vil kreve dine tjenester.

Du kan snakke med venner og familie i området, men du vil kanskje også undersøke hundenes eiere på din lokale park, dyrebutikk eller grooming anlegget. Chatting med hundeeiere er den beste måten å finne ut om tjenestene dine trengs, og hvis kjæledyr foreldre ville betale deg for det.

Begynn med å bruke din egen logikk først og de mest enkle mulighetene for rask forskning. Skriv ned alle dine tanker og resultatene fra hvilken forskning du gjør selv. Dette vil komme deg i gang før du bruker mer tid til hardt data, statistikk og riktig markedsundersøkelse, som skal være en avgjørende del av å vite hvordan man skriver en hundedagspartner.

Oppgi dine første og langsiktige hundedagsbokser

Den første og viktigste delen av enhver forretningsplan er å angi de første og langsiktige målene i virksomheten; Det er ikke annerledes når du etablerer en doggy barnehage. Som jeg oppgav før, vil en nøye utført plan gi deg fokus på spesifikkene i oppgaveoppstart og hjelpe deg med å planlegge for fremtiden.

Her er et eksempel Som det gjelder en doggy barnehage virksomhet: Jeg vil starte en doggy barnehage som i utgangspunktet er gjort ut av mitt hjem som har evnen til å ta vare på 4 - 6 hunder komfortabelt i løpet av dagen. Til slutt når virksomheten vokser, vil den bli flyttet til noen leieplass på min brors eiendom for å utvide den for å imøtekomme opptil 20 - 25 hunder. Når du vokser ut av det rommet, vil du ha råd til noe større og mer avansert. Alt dette bør allerede være forhåndsplanlagt; Gå aldri inn i denne forretningskrigen uforberedt og tenker at det som skjer, skjer.& # 8221;

Et sted rundt denne delen må du også inkludere hvorvidt du vil ha en forretningspartner eller hva slags enhet din virksomhet vil være. Vil det være en eneste proprietorship, en enkeltdel LLC, eller en S-CORP?

I SLEKT: Slik starter du en hundegroom-virksomhet

Mesteparten av tiden begynner små bedrifter som en eneste eierskap for det første året eller to. Så når du har alt papirarbeid, regninger og skattekrav under kontroll, kan du begynne å se på arkivering for en LLC for å skille dine personlige eiendeler fra virksomheten din.

Hvis du har bestemt deg for å starte kjæledyret ditt med en partner, må du bestemme nå om du vil drive det som et aksjeselskap (LLC), et selskap eller et partnerskap. Du må diskutere alt dette med forretningspartneren din og være sikker på å gjøre alle store forretningsbeslutninger sammen. Denne informasjonen må inkluderes i din doggy barnehage forretningsplan, slik at dine investorer eller banken (og til og med deg selv) vil vite hvordan du og din partner planlegger å jobbe sammen.

Gjør denne delen kort og til poenget. Det er bare en generell oversikt over hvor du ser virksomheten din i det første året og hvor du ser det går inn fremtiden. Alle som leser din kjæledyr forretningsplan, er rett og slett på jakt etter det grunnleggende i denne første delen. Detaljene kommer senere.

Hvem er målklientellet ditt?

Hvordan skrive en hundedagsplan

Ingen hundrelatert virksomhet vil overleve uten kunder, og det er lurt å markedsføre virksomheten din til målklientelen din.

Kundene dine vil trolig være hundeeiere som ikke er hjemme i løpet av dagen for å ha en tendens til at kjæledyrets behov. Men hva med eldre som har det vanskelig å holde seg opp med energiske hunder? De kan være interessert i å sette sitt kjæledyr i barnehage noen dager i uken for noen sosialisering og spill tid.

Tenke utenfor boksen. Det er mange som ønsker å bruke en hundedags-tjeneste, og du vil sørge for at virksomheten din appellerer til dem alle. Denne delen av planen bør se noe ut som dette For den lille doggypleie som er nevnt ovenfor: Canine Daycare vil i utgangspunktet begynne å fokusere på potensielle kunder som er i boligutvikling og leilighetskomplekser som ligger innenfor ½ kilometer fra mitt hjem.

Omfanget av hundens barnehage

Planlegging for omfanget av virksomheten din er en av de mest viktige tingene å huske på når du lærer å skrive en hundedagsplan. Det første trinnet er å bestemme hvor stedet vil bli plassert. Vil du kjøre den ut av ditt hjem eller leie en kommersiell plass?

Når du finner ut hvor mye plass du trenger og / eller har, kan du bestemme hvor mange hunder du er villig til å ta på en gang. Kanskje du bare har plass til 4-6 hunder, eller kanskje du leier en stor kommersiell plass med evnen til å ta 20 eller flere hunder hver dag. Bare husk at jo flere hunder du ser, jo flere ansatte du trenger å ta vare på dem.

I SLEKT: Hvordan forberede hunden din til sommeren

Dette er også stedet der du vil liste de tjenestene du skal tilby. Mange hundedags-bedrifter tilbyr grenser, treningsprogrammer eller grooming-tjenester til sine kunder også. Er dette noe du er interessert i? Vil du gi disse tjenestene selv eller partnere med en profesjonell trener eller hunden groomer?

Det er viktig å tilby flere tjenester for å utvide kundebasen din, men du vil ikke tilby for mange. Pass på at du utmerker deg på tjenestene du oppgir, og hvis det betyr at du bare kan tilby barnehage og ombordstigning i begynnelsen, er det fint. Hvis du tilbyr for mange kjæledyrstjenester, kan du spre deg selv for tynt.

Husk at jo større omfanget av hunden din er, jo mer penger vil det koste å kjøre det. Ansattes lønn og ekstra forsyninger Legg opp raskt, og de fleste kommersielle bygningens leiepriser er basert på størrelsen på rommet. Sørg for å vekt de ekstra kostnadene mot de ekstra pengene som en større bedrift vil bringe inn.

Hvordan finansiere din doggy barnehage virksomhet

Når du kommer til denne delen av planen, vil du ha en god ide om hvilken type økonomi det vil ta for å få din doggy daycare startet. En generell regel å følge her er å sørge for at du har nok finansiering på plass til å drive virksomheten uten noen inntekter i 6 måneder. Det kan ikke ta deg så lang tid å gjøre en fortjeneste, men i dette tilfellet er det bedre å være trygt enn beklager. Når det gjelder din egen lønn, varierer dette tallet sterkt. Mange fremtidige store bedriftseiere teller for 3 år uten lønn for seg selv i planleggingsfasen.

Hvordan skrive en hundedagsplan

Et flertall av små bedrifter mislykkes fordi de er underfinansiert under oppstartsfasen. Sikkert du ikke vil falle under denne statistikken.

Ingen av dine økonomiske figurer må settes i stein, men du må ha en god ide om hva alle utgiftene dine vil være. Husk, jo mer du planlegger for, de mindre overraskelsene du vil ha. Du må planlegge for store utgifter som leie, verktøy, utstyr som du trenger å bry seg om hundene, og gjerder. Når du har det endelige nummeret, legger du til ytterligere 20% på toppen av det for uventede utgifter.

Ikke glem utgiftene som ikke er så åpenbare, som:

  • Kontorutstyr
  • Møbler for deg og dine kunder
  • Eventuelle renoveringskostnader du kan pådra deg
  • Reklame- og markedsføringskostnader (inkludert webdesign)

Når du skjønner hvordan du skriver en hundedagsplan, er det best å overbelaste planen din for potensielle utgifter. Du vil ikke undervurdere og så få virksomheten din raskt fordi den var underfinert, eller begynne desperat på jakt etter ekstra finansiering. Gjør din forskning og vær så nøyaktig som mulig, men sørg for å forlate deg selv en liten bit av wiggle rom når det gjelder penger. Det er bundet til å være utgifter som du ikke hadde tenkt på når du starter hunden din barnehage.

Reklame og markedsføre din doggy barnehage virksomhet

Når du har valgt tjenestene du vil tilby, og du har et estimat på hunden forsyninger, kontorrekvisita, verktøy og andre ting som du vil betale for, er det på tide å sette prisene og begynne reklame og markedsføring Din nye venture. Du må ta denne delen veldig alvorlig, fordi bedre markedsføring og flere annonser betyr flere kunder.

Første ting først, Sett riktig prising. Du må være konkurransedyktig med andre hundedagscentre i ditt område. Ring rundt til noen andre fasiliteter og finn ut deres priser. Dine priser bør være litt mindre enn deres fordi du ikke har erfaring. Når du begynner å bygge et rykte, kan du øke prisene.

Hvordan skrive en hundedagsplan

Nå på reklame. Det handler ikke bare om tv-reklame, radio kunngjøringer og reklametavler. Alle disse tingene er fine, hvis du har råd til dem. Men siden de fleste Små bedrifter jobber med et lite budsjett, det er mange måter å annonsere som er billigere enn alt dette.

Dagens nye annonsering er markedsføring. Internett er den perfekte plattformen for det: Du kan nå en stor kundebase med svært lite investering (men mye tid og hardt arbeid).

Å få kreativ kan spare deg for mye penger når det gjelder reklame og markedsføring. Når du har prøvd alt du kunne online - sosiale medier, ditt eget nettsted, nå ut til andre nettsteder, e-postmarkedsføring og så videre - du kan flytte på de gamle skolemetodene som fortsatt fungerer veldig effektivt. Mitt råd for den billigste tilnærmingen ville være å skrive ut noen morsomme doggy barnehage relaterte flygere og iøynefallende visittkort og plassere dem rundt ditt lokale område strategisk. Du kan henge flygeblad i eldre sentre, kaffebarer, Grooming fasiliteter, Veterinærkontorer og andre steder som hundeeiere som kanskje trenger hundedagsopprettelse, vil hyppige.

Du kan også gi ut flygeblad eller visittkort på din lokale hundepark. Hvis du er villig til å sette litt ekstra tid, trenger du ikke å bruke så mye penger. Tenker på målmarkedet og de stedene de vil mest sannsynlig vil se annonsene dine, vil få deg mye lenger enn en generell tv-annonse som vil bli sett av hundrevis av mennesker som ikke engang eier en hund.

Likevel, aldri glem betydningen av et godt laget nettsted og sosiale medier når du annonserer. I dagens verdens ser de fleste til tjenester, enten for seg selv eller for sine hunder, online. Etablering av et nettsted og annonsere det gjennom sosiale medier er en veldig billig måte å nå et stort publikum. Likevel ser jeg fortsatt så mange hundevirksomheter som unngår den elektroniske verden, enten uten nettsteder og sosiale medier, eller å være veldig passiv med stemmen og ha forferdelige og / eller ødelagte nettsteder.

Internett er en Holygal av billige markedsføringsmuligheter, så bruk den!

Juridisk ansvar og ledelse

Små doggy barnehagebedriftseiere vil vanligvis drive alle aspekter av virksomheten selv. Større Pet Daycares vil mest sannsynlig ha ansatte og en slags styringsstruktur. Når du kommer til denne delen av forretningsplan Du må angi hvor mange ledere, ansatte, kontorpersonell vil være en del av den daglige driften av virksomheten. Hvis du starter med bare deg selv, er det også bra, men prøv å tenke noen få stykker fremover. Skalering bør alltid være i tankene dine.

For å gå sammen med dette må du også inkludere hvordan du vil ta vare på alt det juridiske ansvaret som en hundedagsinnehaver har. Dette er den viktigste delen av forretningsplanen din. Feil planlegging kan resultere i store juridiske konsekvenser for deg, dine ansatte og dine kunder.

Ditt juridiske ansvar vil variere avhengig av regionen hvor du bor i. Ulike stater og byer har egne regler som du må følge.

Pass på at din doggy barnehage forretningsplan adresserer følgende punkter:

  • Ditt lisensierings- og sertifiseringsansvar
  • Ansvarsavvik for dine kunder
  • Kjæledyr forretningsforsikring
  • Noen spesifikke lover i din region
  • Klientkontrakter
  • Ansattes kontrakter

Jeg kan ikke stress nok hvor viktig det er å ordentlig planlegge for hunden din. Lære å skrive en hundedags forretningsplan er bare det første trinnet. Nå må du gjøre din forskning og skape den mest inkluderende planen mulig. Igjen, jo bedre du planlegger nå, jo mindre overraskelser du vil ha når du faktisk lanserer din friske kjæledyr venture.

Referanser og videre lesing:

  1. Tillater kjæledyr og dyre-relaterte virksomheter
  2. Guide til å undersøke Doggie Day Care Market
  3. Plan eksempel # 1 (PDF)
  4. Plan eksempel # 2 (PDF)
  5. Plan eksempelet # 3 (PDF)
  6. Woof over hodet doggie barnehage og ombordstigning
  7. Hva er kostnaden for å starte en hundedagsbransjen?
  8. High-end Doggy Day Care: No Downsizing for Fido
  9. Bli en hundedagsinnehaver
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan skrive en hundedagsplan