Omsorg for kjæledyr kyllinger

Svart kjæledyr kyllinger med rød kam og wattles i bur med halmbunn

Pet kyllinger kan tenkes på mer som husdyr, men mange forstadshjem velger også kjæledyr som også gir dem ferske egg å spise. Kyllinger er ganske lavt vedlikehold, ikke gjør mye støy, og kan legge til et lite land til et hjem, selv om det er innenfor byens grenser.

Om kjæledyr kyllinger

Det er mange forskjellige kyllingaser som holdes som kjæledyr. Noen av de mest populære raser inkluderer:

  • Plymouth Rocks (også kjent som sperrede bergarter)
  • Rhode Island Reds
  • Leghorns
  • Jersey Giants
  • Americaunas
  • Wyandottes (sølv laced)
  • Australorps
  • Orpingtons
  • Brahmas
  • Silkeier
  • Welsumers (Welsummers)

Størrelser av kyllinger vil variere avhengig av hvilken rase de er, men de vil typisk veie mellom 8 pund og så små som 1.3 pounds for Bantam-varianter. Bantams lever også vanligvis bare 1-3 år, men større kylling varianter har blitt rapportert å leve i tenårene sine og noen ganger opptil 20 år gammel.

Hva trenger du å huse kyllinger?

Pet kyllinger bør plasseres utendørs i et sikkert Coop med et område for å løpe rundt i løpet av dagen. For å holde kjæledyret kyllinger fra roaming nabolaget, trenger man sikker fekting kalt kyllingråd som er begravet to meter i bakken for å hindre rovdyr som vaskebjørn og rev fra å komme seg under den. Fugl netting kan spres stramt over kabinettet hvis hawks og eagles er et problem i området. Et sikkert, tre Coop eller skur med en rampe ut i inngjerdet kyllinggård bør være tilgjengelig for kyllingene. Denne kabinettet vil gi dem et sted å trekke seg tilbake i løpet av dagen, og det er også hvor de er låst inn på natten for beskyttelse.

Forsyninger for kjæledyr kyllinger

Et grunt vanntrough og en fôrfat bør være tilgjengelig hele tiden i løpet av dagen. Kyllingfôr kan kjøpes på Farm Supply Stores eller Online. Sengetøy er vanligvis halm og det bør være mer av det tilgjengelig i det kaldere været for å gi ekstra varme til kyllingene. Lys kan brukes i løpet av dagene med færre timer med dagslys om vinteren hvis eggproduksjonen minker, så vel som å holde kyllingene varme.

Hvor mange kyllinger skal du få?

Antallet kyllinger du bør få, vil avhenge av hvor mye plass du har tilgjengelig for dem. Crowding kyllinger vil føre til sykdom, unsanitary forhold, redusert egglegging, Egg-legging problemer og til og med deprimerte kyllinger. Hvis du ikke har mye plass, vurder en Bantam Hen-variasjon, men den grunnleggende tommelfingerregelen er 3 kvadratmeter per fugl. Dette betyr at hvis du har 9 Aquare føtter med plass tilgjengelig for din kyllinghage, kan du ha 3 kyllinger.

Kan du holde kyllinger innendørs?

Kyllinger trenger plass til å streife og ikke kan være housebroken, derfor er de veldig rotete, spesielt når de holdes innendørs. Som alle store kjæledyr fugl, deres fjær dander og ekskrement alene er en plage slik at de er best bevart utendørs.

Kan du eie en kylling hvor du bor?

Du kan bli overrasket om du finner ut at du er lovlig lov til å eie kyllinger i byen din. Kyllinger er ikke bare for gårder og mange store byer og forsteder lar deg eie kjæledyr kyllinger. Som et eksempel, Cleveland, Ohio og mange omkringliggende byer tillater kjæledyr kyllinger. For å finne ut om du kan eie kyllinger i byen din, sjekk din soneringsordinans. De fleste byene har disse postet online og er lett søkbare.

Trenger kyllinger vaksiner?

Vanligvis trenger kjæledyr kyllinger ikke vaksiner, men noen land kan anbefale spesifikke avianske immuniseringer avhengig av hvilke sykdommer som er mer utbredt i disse områdene. Din eksotiske veterinær vil kunne fortelle deg sikkert om kyllingen din trenger noen vaksinasjoner.

Kjæledyr kylling sykdommer

Vanlige helseproblemer med kjæledyr kyllinger inkluderer respiratoriske sykdommer, vinge, ben og fotskader, fjærmider og lus og tarmparasitter. Årlige kontroller anbefales for kjæledyr kyllinger, men mange veterinærer vil gi deg medisiner for hele flokken din hvis en av dine kyllinger har en sykdom for å unngå å få deg til å ta med alle dine kyllinger. De kan til og med gjøre et husanrop.

Fordeler med kjæledyr kyllinger for barn

Kjæledyr kyllinger er en fin måte å lære barn om kjæledyrpleie, jobbe ute, og hvordan å heve dyr for mat hvis du velger å bruke kyllinger for egg eller kjøtt. Mange familier enda selg de ekstra eggene De kommer til å dekke kostnaden for kyllingfôr som gjør det veldig billig å holde kjæledyr kyllinger.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Omsorg for kjæledyr kyllinger