Homesteading for hundeeiere

Guiden til homesteading for hundeeiere

Siden folk blir mer oppmerksomme Av de skadelige effektene av masseproduksjon av kjøtt og meieri, går noen av dem bak den normale byens livsstil. Homesteading er en fin måte å leve mer fritt og nyte livet i et annet tempo. Sammen med kyllinger, kyr, griser og andre landbruksdyr, er hunder bare en del av opplevelsen.

Enten du allerede har en hund, eller du ønsker å få en spesifikt for din homestead, er det noen ting du bør huske på.

1. Beskytt kyllingene dine

Siden hunder har en instinktiv byttestasjon, er noen raser mer enn andre, det er bare naturlig for noen hunder å jage kyllinger og andre små dyr som du kanskje har på din homestead. Noen ganger går de litt for langt og ender med å drepe fuglene dine.

Gi høner en god størrelse, inngjerdet område hvor hunden din ikke vil grave under, eller hoppe over det. Ideelt sett er det best å sette opp et tak for kyllingene dine for å beskytte dem mot rovdyr uansett. Kyllinger er kjent som "rovfugler,"Og de er jaktet av alt fra slanger til andre fugler. Det er ikke rart at noen hjørnetenner kanskje også er interessert i dem.

Hold hunden din ut av naboegenskapene

2. Hold hunden din ut av naboegenskapene

Muligens den største delen av å ha din egen lille lapp av land er at du kan la hunden roam gratis. Dessverre, noen hunder streife seg for langt og ende opp i naboens hage, og kan til og med være tragisk skutt. Vanligvis fungerer loven i naboens favør hvis valpen din er på andres eiendom.

Før du går inn, eller ta med en hund, se om det er mulig å bli kjent med dine naboer litt bedre. I det minste, prøv å la folk få vite at du har en hund og gi en beskrivelse. På den måten vil de ikke anta at det er en bortfall hvis kjæledyret ditt skjer for å unnslippe fra din hage.

3. Din hund kan grave opp hagen din uten en barriere

Vi vet alle hvor mye hunder elsker å grave, Og det er vanligvis ikke et ønsket trekk blant de fleste kjæledyrseiere. Dette gjelder spesielt når hagen du tending er ment å gi deg og din familie med mat for de kommende ukene. Men når puppen din ser deg graver opp smuss og holder alt moro til deg selv, kan de bare ikke hjelpe seg selv.

Som du ville med høner, gi hagen sin egen, spesiell lukket plass der andre dyr ikke kan komme til det. Ikke bare på grunn av graving, men også fordi noen hageplanter kan være giftig for hunder. Visse typer plantevernmidler kan også være skadelige for kjæledyret ditt, så prøv å bruke organiske sprayer som ikke vil skade poochen din hvis de kommer til å grave opp grønnsakene dine.

Din hund trenger en jobb å gjøre

4. Din hund trenger en jobb å gjøre

Mens det er flott at de har mer plass til å løpe enn de ville i en vanlig hage, trenger puppen din fortsatt en hensikt. Genetisk aktive og arbeidshund raser som den australske storfehunden er selvforklarende, de trenger å besette, eller bli gitt arbeid som dekk dem ut.

"Nesearbeid"Er en annen måte å gi din arbeidshund til en utfordrende oppgave. Dette kan være alt fra å lære dem å hente spill eller finne en runaway gris.

5. Yngre hunder krever mer trening

Mens noen føler at det er bedre å få en ny valp som kan vokse med familien, skjønner de ikke hvor mye arbeid går i trening. Etter å ha tendens til en hage, landbruksdyr og annet arbeid som må gjøres, vil du sannsynligvis ikke ha energi for mye annet.

Mange foretrekker å vedta en ung purebred valp for deres homestead, men husk at en modnet redning mutt er like smart, i stand og langt mer sannsynlig å lytte til deg. De går ikke gjennom en tannfase, og de har mer kontroll over deres impulser.

Hva du virkelig trenger i en homesteading hund

6. Hva du virkelig trenger i en homesteading hund

Vi har alle egne grunner til å ha en hund: De gir oss fellesskap, beskyttelse og lærer barn om ansvar. Det er en gylden regel om å få en hund som "passer din Livsstil, & # 8221; ikke omvendt. Så før du adopterer en hund for din homestead, tenk på hvorfor du får en.

Hvis du er en avslappet person som bare vil bris gjennom gjerninger og tilbringe resten av dagen lesing eller fiske, er et aktivt kjæledyr ikke for deg og sofa potet hunder kan være bedre. Bassethunds, greyhounds og eldre hunder generelt krever ikke så mye trening eller oppmerksomhet. De er glade for å følge deg med deg som du gjør deg gjennom dagen, og finne måter å holde seg underholdt, eller bare slappe av.

Få en hund som passer dine behov og passer godt i din homesteading livsstil fra begynnelsen; På den måten vil du være mindre stresset om å måtte bruke ekstra tid for deres omsorg, og de vil kunne ha en lykkeligere og godt utstyrt for alltid hjemme.

7. Hunden din må kanskje bli preparert oftere

Homesteaders liker generelt å bruke mye tid utendørs, og deres hunder nyter også denne luksusen. Å være utenfor betyr ofte at kjæledyret ditt også blir utsatt for flere av elementene, og til skadedyr. Langhårede hyrde raser må være børstet og badet oftere enn de ville i et vanlig hjem.

Du må også sjekke ørene, tærne, nesen og jugger regelmessig for ting som flått, lopper og asiatiske lady beetles. Dette er spesielt viktig hvis du har tenkt å la hvalpen din løpe fritt gjennom tungt skogkledde områder og høye gress.

Se opp for ville dyr

8. Se opp for ville dyr

Du og hunden din kan være tryggere enn du ville være fra den gjennomsnittlige innbruddstyv i byen, men landet tilbyr et helt nytt sett med farer. Farm Livet betyr også at hele familien din er mer utsatt for rovdyr, ikke bare dine kyllinger.

Bobcats, bjørner, coyotes, ulver, og en rekke andre skapninger kan være å beboliger den samme lappen av land som du tilfeldigvis bor på. Spesielt coyotes har vært det største problemet for mange homesteaders, og disse dyrene kommer om natten, ikke bare for å drepe kyllinger, men også mindre hunder.

Selv om du har en stor Pyrenees som vil være en god kamp for en Coyote, er det lite sannsynlig at de vil kunne kjempe mot en bjørn. Så det er sannsynligvis best å sørge for at hvor kjæledyret ditt roams, de er i ditt syn eller du kjenner territoriet godt nok. Hvis du vil la dem ut mens du er opptatt med å gjøre andre ting, er det bedre å bruke en inngjerdet hage.

Les neste: 20 Farmhundaser for å leve i landet

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Homesteading for hundeeiere