Du bruker feil type hund gjerdet

Hunder og gjerde

Kjæledyrseiere vet at hunder trenger et tilgjengelig område for å løpe og spille - og det er derfor de er opptatt av ideen om en hundesjef for deres hage. Mens kjæledyrseiere ønsker et pålitelig gjerde for hunden deres, innrømmer de at prislappen kan diktere en type gjerde over en annen. Derfor bestemmer de fleste kjæledyrseiere vanligvis å installere kjede-link eller usynlig hundsgjerde i gården - men det er grunner til at kjæledyrseiere skal slå hodet bort fra disse gjerdet. Lær hvorfor disse typer gjerder ikke anbefales for eiere og deres hunder.

Kjettinggjerde

Kjede-link gjerder er gullstandarden for hunde gjerder i USA-men de fortjener virkelig sølvmedalje status. Mange hundeeiere vender seg til kjeden-link gjerder av flere grunner: de er vanlige - krever lite vedlikehold - varer for alltid - og er ugjennomtrengelige for termitter og ubehagelige dyr. Men kjede-link gjerder har flere ulemper enn fordeler. For villaeiere er kjede-link gjerder en smerte å installere og vil innebære å ansette en profesjonell installatør for å gjøre det praktiske arbeidet. (Dette vil legge til kostnaden for gjerdetsystemet.) Kjede-link billigere utseendet på et hus og vil korrodere over tid. Hva er verre, det rustede gjerdet kan bli et helseproblem for dyr og er ikke miljøvennlige.

Usynlig hund gjerde

Mens kjede-link gjerde ikke er det beste valget for hundens fekting, er det foreslått over usynlige hundegjermer. Denne typen gjerde er det mest umenneskelige gjerdet for hunder på markedet. Den bruker elektriske pulser til å sende et sjokk til hunden som et treningsverktøy. Problemet er at hunder vil frykte vandrende rundt omkretsen av en hage fordi de er redd for å bli skadet. Trådløse gjerder kan være lavt vedlikehold og dekorative på landskap, men de er fysisk og psykologisk fornærmende for dyr.

Stål heks webhund gjerdet

Alternative løsninger

Pet eiere bør vurdere å bruke poly (plast) eller metallhund gjerder med PVC-belegg som et alternativ til kjeden og trådløse gjerder.

Poly hund gjerder anbefales for valper, små hunder eller rolige raser som bare ønsker å streife rundt bakgården. Plast gjerde mesh er UV-stabilisert for å stå opp mot endring av værelementer og er enkle å installere. Enda bedre, disse gjerdet inneholder bruddstyrker som spenner fra 650 lb / sq.ft. til 1.400 lb / sq.FTAND har en forventet levetid på 15-20 år!

Metal hunde gjerder er bedre egnet for store hunder som tygger og graver. I motsetning til et kjede-link gjerde, foreslås det å bruke et stål gjerde med PVC-belegg for ekstra beskyttelse mot tygge merker fra innenlandske og eksterne dyr. PVC beskytter stålet fra ekstrem varmeeksponering og andre skiftende værmønstre. Å ha PVC-belegg svart i fargen tillater gjerdet å blande seg i omgivelser og skaper et nesten usynlig gjerde på landskap.

Siste tanke

Plast og PVC-Coated Metal Dog Fencing er mye rimeligere enn kjede-link gjerder og er snillere enn trådløse hund gjerder. Disse gjerdene er enkle å installere uten profesjonell hjelp og vil vare lenge i meter i mange år med utendørs spilletid.

Dette er et gjestepost av Jennifer Smith, EasyPetfence.com

Om EasyPetfence.com

Ligger i Waynesboro, Pennsylvania, EasyPetfence.com bryr seg om dyrs utvendige sikkerhet og velvære - det er derfor vi bare tilbyr humane utendørs kjæledyrskapsler for hunder, katter og bakgård kyllinger. Våre hunde gjerder brukes til å holde dyrelivet vekk fra kjæledyr og redusere spredningen av ticks og å krysse sykdommer. Et DIY gjerde fra easyPetfence.com er lett å installere og vil vare i opptil 30 år i alle værmønstre.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Du bruker feil type hund gjerdet