Den siste usynlige gjerdeteknologien er tilgjengelig i hele canada

Den siste usynlige gjerdeteknologien er tilgjengelig i hele Canada

Prøver å inneholde visse hunder kan være en kamp. De hopper over og graver under gjerder, glir krage for å unnslippe hunden løper, og noen kan til og med unnslippe huset ditt. Underjordiske gjerderesystemer er utmerket, men noen hundeeiere har større områder for å dekke eller andre farer i sine gårder som de trenger for å holde hundene vekk fra. Nå, et nytt underjordisk gjerde system tilgjengelig i Canada, vil løse disse problemene og skape det ultimate ledningsfritt kjæledyr gjerdet.

Usynlig gjerde merkevare annonsert tidligere denne måneden som deres GPS 2.0 Wire Free Pet Fence Solution, som hevder å være den mest avanserte inneslutningsløsningen i kjæledyrindustrien, vil nå være tilgjengelig i hele Canada. Systemet bruker 32 GPS-satellitter å sette inneslutningsgrenser for hunden din i en hvilken som helst form uten begrensninger i maksimal størrelse.

I SLEKT: Beste ikke-skadelige alternativer til elektriske hunde gjerder

Det er usynlig gjerde merkets eksklusive "forskjellige regler for ulike kjæledyr" -teknologi som gjør dette innkjøpssystemet mulig. Det tillater hundeeiere å tilpasse forskjellige grenser for sine kjæledyr uten bruk av ledninger, og det krever ingen graving. Selskapet har over 30 steder i Canada og håper å spre seg til andre land snart.

Den siste usynlige gjerdeteknologien er tilgjengelig i hele Canada

Den mest unike egenskapen til GPS 2.0 teknologi er at det tillater hundeiere å skape mindre grenser inne i perimetergrensen for å holde kjæledyr bort fra farlige eller uønskede områder. For eksempel kan kjæledyrseiere skape deres ønskede omkrets rundt deres hage og deretter også lage en liten barriere rundt et basseng, hage, skur eller annet område som de ikke vil at hunden skal ha tilgang til.

For å forhindre at hundene løper gjennom etablerte grenser, GPS 2.0 teknologi utvider de grensene på ubestemt tid. Det også identifiserer hastigheten og retningen til dyret og justeres med eventuelle rettelser som er nødvendige for å passe til situasjonen.

I SLEKT: Topp 5 Best Dog In-Ground Fence Systems

Denne teknologien er ideell for hundeeiere med store mengder eiendom som ikke vil grave og burry tusenvis av føtter med underjordisk ledning. Et annet tiltalende aspekt av dette systemet er at det eliminerer muligheten for ledningspauser i fremtiden. Siden det ikke er noen ledninger å bekymre seg for, kan kjæledyrseiere også gjerdet i variert terreng, inkludert vann, noe som gir dem flere alternativer for deres omkrets.

Systemet kommer med en krage som utsender en hørbar tone som kjæledyret ditt kommer nær grensen og vil også gi dem en tilpasset statisk korreksjon hvis de prøver å krysse omkretsen du har satt. Selskapet sier at det lyse sjokket kan skremme hunden din, men det vil ikke skade dem. De kaller deres containment system trygt og human.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Den siste usynlige gjerdeteknologien er tilgjengelig i hele canada