12 Fordeler og ulemper med trådløse hunder gjerder [infographic]

Alle indre byhunder eiere hemmelig misunn deg i forstedene eller landet - å ha en hage, et åpent gressplass hvor hunden din kan kjøre, hoppe, spille og ha det gøy, er en stor fordel at ikke alle kjæledyrseiere kommer til å nyte. Men å ha en hage er ikke alltid så lett som man kan tenke. Du må trene valpen din til å bli i den gården, ellers vil han bli utsatt for ulike farer. EN trådløs hund gjerde kan gjøre grenseopplæring enklere for deg og kjæledyret ditt.

Snakker med kjæledyrseiere og surfing Dog Forums, det er klart hvordan det er et vanlig problem blant de som bor i hus med meter. "Han går alltid bort! Hvordan sørger jeg for at hunden min faktisk forblir inne i gården mens jeg er borte?!"Dette gjelder spesielt for de med rømningsartistraser som vil gjøre hva de kan forlate hagen din og søke sin frihet.

Riktig inneslutning er avgjørende for kjæledyrets sikkerhet, og det er noen få alternativer som fysiske gjerder, hundepinn og noen andre. En trådløs hund gjerde kan være en av de mest populære alternativene vi har i dag, og det tilbyr en rekke fordeler, men det er heller ikke uten ulemper. Så her er det du bør vite før du kjøper en:

12 Fordeler og ulemper med trådløs hund gjerde [infographic]

Som denne infografiske? Spre ordet! Del det på nettstedet ditt:

Vennligst inkludere attribution med denne grafikken.

12

Trådløs hund gjerde
12 ting du må vite før du kjøper det

Holde hundene inneholdt

De fleste hunderaser kan være generelt mindre atletiske enn de fleste katter, men mange kjæledyrseiere - inkludert folk som har eid hunden i årevis - er ofte overrasket over å oppdage den sanne grensen til deres kjæledyrs atletiske dyktighet. Mange hunderaser kan hopp og klatre gjerder, vegger og trær som virker umulig for oss.

Hvis din første tanke er at disse er bare ekstremer og at ikke alle hundene kan gjøre det, så ville du ha rett. Men du må vurdere om du er villig til å ta den sjansen med den din valpen.

Er du sikker på at miljøet rundt huset ditt er trygt for hunden din? Er du sikker på at hunden din ikke vil gå seg vill? Dette er spørsmål som vil gjøre de fleste kjæledyrseierne urolig, og å bruke en trådløs hund gjerde kan lette disse bekymringene og gi deg trygghet.

Trådløs hund gjerdeDet enkle faktum i saken er at grunnleggende fysiske tre / stein / kablet gjerder ofte er et must-har for en hund-eier hage, men de er også ofte ikke nok. Med mindre du vil slå huset ditt og gården i en festning som bare kan nås gjennom døren eller en helikopterpute, bør du alltid holde øye med hunden din.

Mange kjæledyrseiere satt opp webkameraer i gården mens de er borte for å finne ut hva hunden deres gjør mens de er borte. Og mens de fleste av dem ofte blir overrasket over det de ser, er det store problemet at når gjerningen er ferdig og hunden din er ute, er det ofte ikke mye du kan gjøre.

Hva så kan du gjør for å stoppe din furry fluktartist fra å komme i trøbbel? Vel, bortsett fra det ganske mye må-ha GPS-aktivitetsmonitor Du kan feste på kragen i tilfelle det rømmer, det neste logiske trinnet er å vurdere et trådløst gjerde.

Våre plukker: Topp 10 beste usynlige hundegjermer for hunders inneslutning

Hva er en trådløs hund gjerd?

Vel, det er det ikke bare det motsatte av et kablet gjerde, det er en gitt. Faktisk er et trådløst gjerde egentlig ikke et gjerde, det fungerer bare som en. Et trådløst gjerde er en radioenhet som du bare plugger inn i et uttak i huset ditt. Derfra sender det et enkelt radiosignal i en radius rundt seg selv og rundt huset.

Utvalget av den radiusen avhenger av enheten, så vel som på hvordan du setter den opp. Generelt kan det variere fra 10 fot til 150 fot. Ved maksimum kan et trådløst gjerde dekke flere hektar!

Dette radiosignalet kan detekteres av en enhet som er satt i hundens krage eller heller, i hundens nye krage som du får når du kjøper et trådløst hunde gjerde system. Og når hunden din kommer i nærheten av den sirkulære perimeteren som er dannet av radioutslippene, krage gir ut en lyd Advarsel som tar sikte på å stoppe fido i hans spor.

Skulle hunden ignorere lyden (som ikke er usannsynlig, spesielt hvis han ikke er trent) etter flere meter, gir kragen en mild elektrisk stimulering som vanligvis refereres til som en "statisk korreksjon.& # 8221; Det er ikke noe smertefullt eller skadelig, akkurat nok av en stimulering for å overraske hunden din og stoppe ham i hans spor.

En trådløs hund gjerde er ganske like i sin hensikt til en standard, trening sjokk krage.

Trådløs hund gjerdeAv seg selv, piping og statisk korreksjon kommer ikke til å kunne beskytte hunden din. Hvis et trådløst gjerde er å jobbe for hunden din, må han trent til å jobbe med det. Dette er kjent som grenseopplæring, og de fleste trådløse hundens gjerdsystemer kommer med detaljerte instruksjoner om hvordan du trener kjæledyret ditt for å forstå hans fysiske grenser.

Hva denne opplæringen inkluderer, er ganske lik en standard Shock Collar Training. Du vil gå med hunden og trene ham at lyden og de statiske advarslene skal anerkjennes og adlydes. Etter lyden og sjokkens kommandoer er noe som er belønnet, og ignorerer dem er dårlig.

Hvis hundetrening ikke er din forte, så kan det ikke være en dårlig ide å snakke med en spesialist, men hvis du er ganske kompetent med å trene hunden din, bør du ikke ha mye trøbbel. En velutdannet hund vil adlyde advarslene om sine krager uten å nøle, uansett fristelsene som venter på ham eller henne utover den usynlige barrieren til det trådløse gjerdets radiosender.

Ideelt sett fungerer et trådløst gjerde best sammen med et ekte gjerde, det være seg en tre, stein eller kablet en. Dette er bare ideelt, men hvis gården er veldig stor - siden det trådløse gjerdet må settes opp med en radius inne i det fysiske gjerdet, og siden det må varierer seg selv - rekkevidden av lydadvarselen og området av sjokk advarselen - hvis gården ikke er stor nok, risikerer du å gjøre hundens boareal måte for liten.

MER INFORMASJON: Fordeler og ulemper med trådløse hundesystemer

Trådløs hund gjerde

Begrensninger og problemer

Trådløse hundesystemer er ikke perfekte. Mens de er ideelle for noen boliger, vil de ikke jobbe for hver kjæledyrseier. Her er noen av begrensningene og problemene som kan avgjøre hvorvidt en trådløs hund gjerde er den riktige måten å inneholde din fido på:

1. Tilbyr bare en sirkulær perimeter

Et trådløst gjerde kan bare settes opp i en sirkel. Siden et strengt teknologisk synspunkt kan du ikke sette opp radiobølger som skal sendes ut i en firkantet formasjon, går gårdsplassen som skal dekkes av et trådløst gjerde, alltid være sirkulært.

Hvis det ikke virker med formen på eiendommen din, din hage eller ditt fysiske gjerde, enn et trådløst gjerde, er det ganske enkelt ikke for deg. I stedet vil du kanskje se på en underjordisk hund gjerde.

2. Ikke ideelt for ujevnt terreng

Trådløse gjerder fungerer best bare på ganske selv terreng. Hvis eiendommen din eller gården din har for mange bakker og støt, kan radioutslippet ikke være ideelt. Og når det er tilfelle, kan du også bruke et tre gjerde med faktiske hull i den. Siden nesten perfekt flat meter og egenskaper ikke alltid er tilgjengelige, kan det heller ikke være det beste valget her heller.

Hvis du er usikker på om terrenget på gården din passer for et trådløst gjerde, er det best å konsultere produsenten. Be dem om en detaljert og rettferdig mening på din hage og gi dem all den informasjonen de kan bruke til å gi deg best mulig rådgivning. Jo, det er i alle produsentens interesse å bare gjøre et salg, men de vil heller ikke ha utilfredsede kunder.

3. Store gjenstander kan forstyrre

Store hindringer som trær, garasjer eller andre store gjenstander forstyrrer også radioovergangen. Dette betyr vanligvis ikke at verftet ditt skal være helt uten noen elementer, men du bør nøye sørge for at radioutslippet vellykket når eiendommens omkrets uten hikke.

4. Er din hage stor nok?

Som vi nevnte ovenfor, fungerer trådløse gjerder for hunder underverk med fysiske. Men de jobber bare når gården er stor nok. Ellers vil det trådløse gjerdet begrense hundens lekeplass / boareal for mye og gjøre det ubrukelig.

5. De jobber ikke i hvert klima

Som alle radiobølger er radioutslippene til det trådløse gjerdet påvirket av atmosfæriske forhold. Akkurat som wi-fi- eller radiosignaler ikke alltid er 100%, så vil det være tilfelle med ditt trådløse gjerde. Pass på at klimaet der du bor, passer for et trådløst gjerde, så vel som at selv når radiosignalet blir svakere og omkretsen blir mindre, vil hunden din fortsatt være greit.

6. De tillater andre dyr å gå inn i din hage

Trådløse gjerder fungerer bare for hunden din, eller med andre ord - bare for den som bærer kragen til det trådløse gjerdet. Dette, med andre ord, betyr at mens hunden din ikke vil forlate eiendommen din, vil andre dyr, inkludert svake hunder eller dyreliv, være helt fri til å gå inn i det.

Dette er spesielt farlig når du bor i et område som har mange dyreliv - Coyotes, for eksempel, er kjent for å angripe små domesticated hunder ganske ofte. Pass på at ikke bare terrenget og været, men faunaen rundt hjemmet ditt er også egnet for et trådløst gjerde.

7. Du må gjøre arbeidet

Sist men ikke minst, krever trådløse hund gjerder deg å trene hunden din. En uutdannet hund vil bare være mildt ubeleilig av et trådløst gjerde og vil etter det fortsette å jage ned ekorn, fugler og biler omsorgsfrie gjennom hele nabolaget ditt.

Hvis du ikke er sikker på dine evner til å trene hunden din riktig til å adlyde det trådløse gjerdet, bør du få en profesjonell for å hjelpe deg. Du kan også bare se etter en annen måte å inneholde hunden din på.

Video Guide: Hvordan trene en hund for å bli i gården

Fordeler med en trådløs hund gjerde

Nå virker de som ganske mange negativer, ikke de? Ikke ta det på feil måte, men. Ja, trådløse hunde gjerder er ikke egnet for hvert hjem og for hver hund. Likevel, når de jobber, jobber de vakkert.

Nøkkelen til hele situasjonen er å nøye analysere alle fordeler og ulemper med din situasjon, eiendom og kjæledyr. Du vil da kunne bestemme om du vil få et trådløst gjerde eller velge en annen metode for fekting av gården din.

Og for å lette denne analysen, her er noen av de ubestridte positive positive av trådløse gjerder:

1. De er enkle å sette opp og bruke

Ingen annen metode for å fikere eiendommen din er like enkelt å sette opp som et trådløst gjerde. Så lenge terrenget er egnet, er alt du trenger å gjøre plugg i radioprogrammet i huset ditt, sett opp rekkevidden, og det er det.

Ja, du må trene hunden din for å svare på kragen. Men trening kjæledyret ditt er noe som mest ansvarlige hundeeiere gjør uansett, så det burde ikke være mye av en plage.

2. Installasjon er gratis

Hele installasjonen er ikke bare rask, men er også eksepsjonelt billig - eller gratis, unntatt prisen på selve enheten. Vi er alle på et budsjett, Ikke sant? En trådløs hund gjerde kommer til å være mye rimeligere enn noen form for fysisk gjerde.

Du trenger ikke å grave hull for et tre gjerde eller en underjordisk, du trenger ikke å heve den opp til 12 eller 15 fot, du trenger ikke å opprettholde det - det er bare der, som en usynlig, magisk felt som beskytter hunden din fra sine egne instinkter.

3. En trådløs hund gjerdet er usynlig

Dette er definitivt ikke en liten fordel - med mye hund, spesielt dyktige ekspertartister som Terriers eller Pit Bulls, selv en 12-fots kablet gjerde kan være ineffektiv. For å stoppe en slik idrettsutøver med et fysisk gjerde betyr noen ganger å snu verftet til en ugjennomtrengelig festning og som et resultat - kutte hele utsikten til omverdenen. Ikke med et trådløst gjerde - det vil gjøre sin jobb perfekt, mens du stirrer lykksalig til hva som helst utenfor gården din.

4. En trådløs hund gjerde er bærbar

Noe mange mennesker ofte glemmer å vurdere er at det trådløse gjerdet også er bærbar! Tenk på det for et sekund - neste sommer, din partner bestemmer deg for at du skal gå på camping. Naturligvis tar du hunden med deg.

Hvordan sørger du for at han ikke kommer i vanskeligheter mens du er camping, men? Med et trådløst gjerde er det usedvanlig enkelt - du tar bare hele gjerdet med deg! Tenk deg, ta med et 3 hektar tre gjerde til en camping tur - nå ville det være et eventyr. Med et trådløst gjerde er det ikke engang en bekymring.

5. De kan være paret med et fysisk gjerde

Hvis din hage eller eiendom er stor nok, er kombinasjonen av et fysisk gjerde og et trådløst gjerde en surefire garanterer at hunden din alltid vil være trygg i gården din uansett hva som skjer.

Les neste: Lost Dog - Hvordan takle hvert hundeeiere Verste mareritt

Pin og del med andre hundeeiere:

Trådløs hund gjerde - 12 ting du må vite før du får en

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 12 Fordeler og ulemper med trådløse hunder gjerder [infographic]