Topp # 5: hvordan holde hundene trygge med kjæledyr gjerder med martin havrilla

For vår femte teori om kjæledyr podcast episode Jeg bringer deg en ekspert på kjæledyr gjerder for å diskutere enda en annen viktig del av hundeeierskap: Holde hundene våre trygge når de er ute og hvordan kan vi gjøre det enkelt, effektivt og for billig.

Martin Havrilla, Office Manager på Enkel kjæledyr gjerdet, Har en stor mengde kunnskap om alt relatert til å designe og produsere Sikkerhetsdyr Gjerder Mange hundeeiere bruker til å inneholde deres hjørnetenner inne i deres bakgårder. For mange av oss der ute, er dette et viktig husholdnings tillegg for å sikre at våre hunder ikke løper bort og holder seg trygge.

Bortsett fra viktigheten av å inneholde våre kjæledyr i verft, snakker meg også om farene ved elektroniske hundegjermer og fordeler med fysiske barrierer. Du vil bli overrasket over hvor mange kjæledyr eiere ikke engang begynner å vurdere kjæledyr gjerder bare til deres hund følgesvenn løper bort eller kommer i trøbbel.

Lytt til episoden i videoen ovenfor og finn det fulle podcast transkripsjonen nedenfor. For mer, besøk denne episodenes innlegg på den offisielle teorien om kjæledyrs nettsted.

Hvordan holde hundene trygge med kjæledyr gjerder
(podcast transkripsjon)

Hvordan holde hundene trygge med kjæledyr gjerder med Martin Havrilla

I denne podcasten prøver jeg å snakke om alle ting hund og kjæledyrrelatert, og en av de tingene jeg føler at mange kjæledyr eiere ikke vet nok om, er gjerder. Jeg vet at det høres litt dumt å gjøre et helt show om hundens gjerde, men det er veldig viktig for en hunds sikkerhet, og jeg finner at de fleste ikke forstår årsakene til gjerdet eller alle alternativene som er tilgjengelige.

Jeg tror mange ganger når vi hører gjerder du tenker på enten disse søte små hvite picket gjerder som ikke kunne holde på en hyperaktiv eller en virkelig stor rasehund; eller vi tenker på disse kjeden linkbarrierer som er stygg og unattractive og ingen liker måten som ser på gården. Men det er så mange andre alternativer, og jeg ønsket å bringe dem til din oppmerksomhet, og jeg føler også at vi kjenner mange mennesker som har forsøkt å gjøre hundens gjerde på egenhånd, noen ganger fungerer det, noen ganger gjør det ikke.

Ofte hvis du har en liten rase eller en hund som egentlig ikke prøver å unnslippe gården veldig ofte, er det enkelt å kunne gjøre det fekting på egen hånd, for å finne ut hvilken type gjerde og installere det selv fordi Du trenger ikke et super sterkt gjerde eller et veldig høyt gjerde for å holde i en liten rase, og hvis hunden din ikke kommer til å prøve å unnslippe, vet du at du egentlig ikke trenger å gjøre det veldig sikkert.

Så ofte ser jeg det arbeidet, men vi kjenner også mange mennesker som forstår det faktum at de trenger hundens gjerde fordi hvis de har en flukt eller hvis de har en hund som ikke vil bli i gården de ikke gjør ønsker å tette det til noe stasjonært eller sette opp en hund løper eller noe sånt, de vil at hunden skal ha et fint stort område for å streife rundt i så de tenker på kjæledyr gjerder.

Og så den første tingen, og egentlig det eneste som kommer til deres sinn, er at kjedeforbindelsen fencing at noen mennesker ikke har noe imot det, men mange mennesker liker ikke det store, store utseendet, det tar opp så mye av din verftet og det er bare en slags øye, spesielt hvis du virkelig stoler deg på landskapsarbeidet og utseendet på gården din, det er noe du ikke vil ha der. Så det er noe vi hører mye fra folk også, & # 8220; Du vet at vi virkelig burde gjerde dem inn, men vi liker ikke hvor stor og omfangsrik og stygg fekting er.& # 8221;

Det er så mange andre alternativer, og hvis du har en hund som prøver å unnslippe, hvis du trenger det Pet Fencing, og det er virkelig et sikkerhetsproblem, bør du virkelig jobbe med en profesjonell, og jeg vil anbefale å ikke jobbe med en profesjonelt gjerde selskap, men å faktisk jobbe med et selskap som gjør gjerder spesielt for hunder, og grunnen til at jeg sier det skyldes at profesjonelle gjerde selskaper vet hvordan man skal installere gjerdet, vet de hvor høyt og hvor bredt og utseendet til gjerder og de ` være bra med de tingene, men de kjenner ikke hunder, så du trenger virkelig noen som vet litt om begge deler, og det er.

Jeg gjør et intervju, og du skal høre det på et minutt med en mann fra et selskap som heter Easy Pet Fence, og det er et selskap, det er absolutt andre der ute, men du vil jobbe med en Selskapet som har kunnskap om både gjerde og hunder. Og grunnen til at jeg sier det skyldes at hunder kan være vanskelig, de er veldig uforutsigbare, de kan unnslippe mange vanlige gjerder som vi elsker utseendet på, som for eksempel de fine, flotte picket gjerder, det er mellomrom mellom lamellene på de gjerder som hunder kan & # 8230; Hvis hunden din er liten nok, kan han manøvrere gjennom det, han kan få poter gjennom og banke de løs og være i stand til å komme seg ut.

Noen ganger er disse gjerdet ikke høye nok til å inneholde en hund som virkelig hopper eller klatrer, ting som det. Noen hunder er & # 8230; Vi refererer til dem i vår familie som & # 8220; Houdinis & # 8221; Fordi de kan prøve å komme seg ut av alt, kan de prøve å klatre over, de prøver å grave under, de prøver å gå gjennom, uansett hva de kan gjøre for å komme seg ut av den inneslutningen de vil gjøre, og du trenger virkelig å jobbe med Et selskap som kjenner begge aspekter av det, gjerdet og hundene. Så det er min anbefaling, og det er derfor i dag jeg snakket med en representant fra lett kjæledyr gjerdet slik at vi kan få litt mer informasjon om de spesifikke gjerder som er laget for hunder.

Hvis du har spørsmål om hvorvidt du tror at du trenger et gjerde, vet du at det virkelig kommer ned til sikkerheten, det er den største tingen, kan du inneholde hunden din i gården din uten gjerde? Det er opp til deg, ingen kjenner hunden din, og ingen kjenner din situasjon. Vi bor i et mer landlig område så, ikke at jeg vil at hundene mine skal unnslippe gården, men hvis hundene mine vandrer, er det et mye skogkledd område, vi lever på en veldig bakvei, vi bor faktisk på en bakvei Det er ute av en annen bakvei, så vi lever langt ut i midten av ingensteds; Og igjen vil jeg åpenbart holde hundene mine inneholdt, men er det store sikkerhetsproblemer for dem hvis de vandrer av for en liten stund?

Sannsynligvis ikke, absolutt ikke i den grad at det ville være hvis du bor i et byområde, hvis du bodde på en hovedvei, hvis det går biler, hvis du bodde som å si rundt ethvert område hvor du har mange naboer , det er andre ting & # 8230; mange mennesker tror biler umiddelbart når det er hunder, men du må også tenke på andre hunder, det kan være andre aggressive hunder i nabolaget ditt som holder seg i gården, men hvis hunden din vandret inn i deres hage da de blir aggressive.

Det er problemer om hva hunden din kommer inn i, har du naboer som kanskje de kan & # 8230; hunden din kan kanskje finne en måte å komme i garasjen og komme inn i ting som kjemikalier, anti-fryse, forskjellige ting som ville forgifte dem? Skal de komme inn i noen andres søppel, spise kyllingben og få magen deres punktert, eller komme inn i noe giftig materiale eller giftig materiale i søppel? Så det er mange andre sikkerhetsproblemer som ikke nødvendigvis fokuserer på hunden din, blir rammet av en bil eller bare slags vandrende og komme i trøbbel. Så det er noe å tenke på også.

Jeg snakket med Martin Havrilla, og han er kontorleder på lett kjæledyr gjerde, og lett kjæledyr gjerde er en av de selskapene jeg snakket om, de spesialiserer seg på gjerder for kjæledyr, ikke bare hunder, men katter og kyllinger også. Så de har jobbet med kjæledyrseiere som har hatt alle de samme spørsmålene som du sannsynligvis har om hvordan de skal inneholde hunden deres, og noen av dem har sannsynligvis mer enkle hunder som ikke skal prøve å unnslippe og De legger bare gjerdet opp for et sikkerhetsmål, men noen av dem har også klatrere og gravemaskiner, og ting sånn. Så Martin kommer til å snakke litt om det, og jeg vil hoppe rett inn i det, og jeg skal la dere høre den informasjonen.

Intervju med Martin Havrilla

Samantha: Jeg snakker med Martin Havrilla og han er fra Enkel kjæledyr gjerdet, De tilbyr alle slags forskjellige alternativer for forskjellige kjæledyr, fra hundens gjerde til kylling gjerde, og i dag skal vi snakke litt om gjerde, de forskjellige alternativene som er tilgjengelige og den humane gjerde som Easy Pet Fence tilbyr. Så takk Martin for din tid i dag og for å bli med oss ​​på podcasten.

Martin: Ja. Takk for at du hadde meg Samantha.

Samantha: Ikke noe problem. Så vi snakket litt før jeg begynte å ta opp om hvordan kjæledyr gjerde er en slags ting som du tenker på når det dukker opp og du trenger det, men åpenbart tror alle om kjæledyr som rømmer på gården, og det er derfor de ønsker å gjerde dem inn, men det er mange faktisk gode grunner til å gjerde i hunden din. Kan du fortelle oss litt om hvorfor folk ser etter gjerdet for sine kjæledyr?

Martin: Ja, det er mange gode grunner til at folk trenger å vurdere gjerder når de får en ny hund eller beveger seg til et sted, eller de har bare en hund og trenger å skape det de har. Gjerdet som vi selger er et fysisk gjerde som du setter opp rundt eiendommen, og vi liker virkelig den løsningen av en rekke grunner.

I forhold til noen av de andre alternativene der ute vår gjerde, når du setter det opp, er det en fysisk barriere som gir et trygt og sikkert miljø for en hund å leke og være aktiv, og ett trinn som mange mennesker ikke gjør det Tenk på med en fysisk barriere slik at den også holder ut rovdyr og andre dyr, uønskede dyr, så hvis du har mindre hunder som er virkelig stor hensynt om at du bør huske på.

Samantha: Oh yeah, absolutt. Flott, og dere, du har & # 8230; gå videre.

Martin: Beklager. Så ja og også en av de større delene, deres øvelse er stor for hunder, og du må sørge for at de har et sted som de trygt kan gå ut og trene i minst 30 minutter om dagen, enda lenger hvis du har eldre hunder de kan komme ut mer og slags strekk bena sine, bidrar til å bygge sterke muskler og bein hjelper virkelig med levetiden og livskvaliteten til hundene.

Samantha: Så når folk tenker på et inneslutningssystem for hunden, har du spesifikasjoner? Jeg er sikker på at det er forskjellige ting for store raser i forhold til de små raser.

Martin: Yeah, det er en av de større faktorene å ta hensyn til, er typen hund du har og størrelsen på hunden du har fordi det er forskjellige styrker og forskjellige størrelser og høyder tilgjengelig, alt egnet for ulike typer hunder. Og så er en annen ting å vurdere energinivå, da vi alle vet at alle forskjellige raser har forskjellige typer energinivåer, noen vil løpe rundt hele dagen, andre trenger bare et sted for slags trav rundt, og vi har løsninger for alt dette.

Den tredje vurdering er virkelig å være litt av holdningen som hunden din har og virkelig den slags ting de er i. Noen hunder liker å grave, så vi har løsninger som holder hundene fra å kunne grave ut og rømme under et gjerde; Andre hunder liker å tygge, så det er et annet viktig hensyn når du legger et gjerde oppe.

Samantha: Og har du noen gang hunder som kan like å hoppe over eller klatre over gjerde?

Martin: I sjeldne tilfeller ser du, eller vi har alle sett bilder av hunder du kjenner & # 8230; og kan unnslippe gjennom mange kompliserte gjerdesystemer, men vi har et par kombinasjoner som vi kan gjøre for hunder som kan klatre også som inkluderer buer og ting som gjør det veldig vanskelig eller umulig for dem å komme seg ut over toppen av et fektingssystem.

Samantha: Herlig. Og jeg kjenner mange mennesker, utseendet på den fysiske barrieren de ikke vil ha det slik at de prøver den elektroniske gjerdet. Hva er forskjellene mellom de fysiske barrierer og de elektroniske gjerdene som noen velger?

Martin: Yeah. Så på lett kjæledyr gjerdet har vi ikke noen av de elektriske gjerdealternativene fordi vi foretrekker å gå med de mer humane løsningene, det er en fysisk barriere som betyr at det er mulig å bli sett, i motsetning til de elektriske gjerdealternativene, men det kommer med en rekke avvik. Så vi ser de elektriske gjerdetalternativene som en slags mer av en treningsteknikk, med andre ord, det er også en usynlig barriere for hunden, og du må også lære og knytte denne støyen og dette sjokket med slags enden av et grense miljø, og til vår måte å tenke på som skaper et miljø for hunden som ikke nødvendigvis er så sunn som det kan være, det tillater dem frihet til å bevege seg fritt, ja, men de kan også være Potensielt kjenner ikke sine grenser, og det har også problemer som er involvert i å rømme hunder som da ikke kan komme tilbake til sin egen hage, de er i hovedsak forbudt å kunne få adgang til sin egen hage, så hunden bryter og bryter og går i stykker. ;

Samantha: Rett, hvis de forårsaker at man kommer tilbake i.

Martin: Ikke sant. De går ut og så plutselig nå kan de ikke engang komme hjem, så du har en hund som vil potensielt komme tilbake og kan ikke. Så vi legger opp en fysisk barriere, humane gjerder og det vi virkelig liker om det er at det gir hunden en synlig kunnskap om sitt område, med andre ord, dets domene, dets territorium, det er der, det vet nøyaktig hva det har. Og så derfra tillater det et par andre fordeler, en som vi virkelig liker igjen, er potensial til å holde ut de andre rovdyrene og dyrene; Men også en som som mange mennesker ikke anser også, er at folk liker å sosialisere seg, de liker å samhandle med andre hunder.

Vi kan ha en fysisk barriere som vårt kjæledyr & # 8230; system, du kan bringe andre hunder over, mens de kan spille, jeg sammenligner det med noen av disse elektriske gjerdetalternativene hvor hvis du har en nabo hund som ønsker å komme over også, og det kan ikke fordi det ikke kan Gå og lek i bakgården, det er ingen inneholdt område for både å spille & # 8230;

Samantha: Ja, det er en utmerket plan, og jeg vet at det er forskjellige stilarter av gjerder, jeg surfer gjennom nettstedet ditt som er EasyPetfence.com, og jeg vil også knytte det i våre podcast notater, slik at våre lyttere kan hoppe der, men det er forskjellige stiler som den sekskantformede båndet, og deretter kvadratformet båndbøyning. Er det en forskjell mellom de forskjellige stilene?

Martin: Ja, det er absolutt. Så kvadratnettet er poly-propylenmateriale, det er resirkulert plastmateriale som du kan sette opp, og det fungerer veldig bra for slags mer avslappet hund, så hunder kommer ikke til å tygge på gjerdet fordi det er et plast gjerde, hvis det er en hund liker å tygge til slutt som kan bli et problem. Så som en løsning for den typen ting tilbyr vi det stålheksgjerningen som du beskrev der, og det er en ståltråd med et PVC-belegg på det så det er svart og ser veldig bra ut, men det forhindrer at hunden kan være i stand til å tygge sin vei ut og prøve å unnslippe den måten.

Vi har også sveiset wire alternativer tilgjengelig som er litt av et mer ferdig metall utseende, litt beefier, litt sterkere hvis du har virkelig aktive hunder som virkelig vil prøve å presse disse grensene og # 8230;.

Samantha: Yeah. Og hva med installasjon, fordi det er som et av spørsmålene jeg hører mye fra kjæledyrforeldre, er at disse elektroniske gjerdene du enten har den lille boksen som er i huset ditt, eller du gjør den underjordiske ledningen, og du snap kragen på og du er god til å gå, og de er bekymret for installasjonen av en profesjonell & # 8230; Jeg mener et fysisk barriere gjerde.

Martin: Ja, sikkert. Vi tar inn så mange skritt som vi kan for å gjøre installasjonen veldig veldig enkelt for kjæledyrseiere, i utgangspunktet vårt system kommer med en erme som du kjører inn i bakken, du får ikke & # 8230; Du er rett der på bakkenivå & # 8230; Du kjører bare den ermet i og det slags selvstendig passer rett i innlegget ditt som du skal sette din gjerde på, og egentlig er det & # 8230; fekting langs de innleggene du lager for barrieren din, og du har opprettet et beskyttet område. Det er et veldig fint faresystem fordi det er & # 8230; Med ermene, som betyr at hvis du vil sette opp et område som du bare trenger for bestemte tider på året for bestemte områder, kan du deretter trekke gjerdet opp når det ikke er i bruk hvis du ikke får det året rundt eller hvis du ikke kommer inn i bestemte områder hele tiden, eller du vil lage et område lenger tilbake på eiendommen din som du & # 8230; Tenk på den slags modulære aspektet som gjør det veldig enkelt å bruke og vedlikeholde.

Samantha: Ja, jeg tror det er en ting som jeg aldri hadde tenkt på, men nå som du tar det opp, har vi venner som har hunder som må inngjerdes, og en av deres problemer er hvis de beveger seg da det som du installerer, Hvis du gjør en tradisjonell kjede link gjerde eller et fint tre gjerde, må du enten grave det gjerdet opp og flytte hele greia, som egentlig er & # 8230; kan være et problem, eller du må bruke pengene til å sette et gjerde på ett hus, og nå beveger du deg og må sette opp en andre struktur på det nye huset.

Martin: Ja.

Samantha: Det er en stor fordel.

Martin: Ja, det fungerer veldig bra for det. Vi bruker litt tid til å skape et veldig spesielt hundområde, hunden din går, hvis de har veldig store egenskaper som om de har en bakgård som de må jobbe i, og de trenger ikke å gjerde hele veien gjennom, De kan skape et veldig fint stort område til en fornuftig pris på baksiden av sin eiendom, og da har de større gjerder på andre steder.

Samantha: Sikker. En av de tingene jeg legger merke til på nettstedet ditt, at det slo meg så morsomt fordi vi bor i et landlig område, og vi har katter, men de kommer og går litt som de vil gjennom en kattdør, dere tilbyr også kattfekting, og jeg tror det var & # 8230; Som i begynnelsen slo det meg litt morsomt, men for folk som lever i flere urbane områder, er jeg sikker på at det faktisk er en veldig populær ting, og deres katt og få litt utenfor tid uten å måtte bekymre deg for å løpe av eller gå inn i gaten eller ting som det.

Martin: Jaja. Katt gjerdet er faktisk veldig stor for oss, det er slags forsyning markedet på tvers også, de virkelig liker måten det gir en mulighet for kattene å komme seg utenfor fordi det er virkelig en av de større utfordringene, men det Har dette virkelig flott Extender-systemet som er en slags kommer i over gjerdet, og i utgangspunktet er filosofien der katten forsøker å klatre på det, dette metallet på bunnen holder dem fra å tygge den, og så kommer de til neste fase som er den & # 8230; som er litt mer løs og diskett, og det gir litt som du klatrer, og så slo de denne forlengeren som skyver dem, slags rygg det opp over hodet for å prøve å flykte, og de liker ikke at de ikke har en tendens til å røre den & # 8230; Det er et middel for å komme seg ut. Og det er bra fordi det slags & # 8230; og ta en veldig fin mulighet til å komme seg til å trene viktigst, men du vet også.

Samantha: Ja absolutt, som jeg sa, vi er i et landlig område som ikke egentlig er et problem for oss, men absolutt en gang jeg tenkte på det, ville en katt gjerde absolutt være et flott alternativ for noen kjæledyr foreldre som bodde der kattene deres kan ` t bare roam gratis.

Martin: Yeah. Vel, og for mange områder som din som er landlige, fant vi folk faktisk tar gjerdet og slags tilpasning, hva de gjør er at de tar de forlengende som normalt står overfor for å holde de kattene i, bla dem rundt og nå kan du holde katter du ikke vil ha i gården din eller i hagen din, så en hundefri & # 8230; Du kommer til å bruke det for å holde dem ut av gården også.

Samantha: Oh interessant. Wow det er bra! Og jeg vet det er prisinformasjon og alt det på nettstedet ditt, og som jeg sa, vil jeg gå gjennom og sørge for at jeg knytter det i showet notater slik at folk kan & # 8230; Jeg vet at det varierer på hva slags gjerde du vil ha, og hvor stor du trenger det og ting som det, så det er litt vanskelig å snakke om, gjerde. Men er gjerdene dine trygge for kjæledyr? Jeg vet at noen mennesker bekymrer seg for at hvis hunden hopper opp på det eller noe sånt, at gjerdene ikke kommer til å være trygge for dyrene sine.

Martin: Oh yeah, absolutt. Ja gjerdene er utformet på en slik måte at de skal være trygge for dyrene, de har egentlig ikke noen skarpe kanter eller noe som et metall som en kjedelink gjør eller potensielt kan gjøre på toppen, det er s slags skarpe poeng eller noe sånt, våre gjerder har alle konkave ferdige kanter som ikke har noe sånt, så hvis en hund skulle prøve å komme seg der oppe og sette pote opp mot toppen av gjerdet og # 8230; for poter eller noe sånn heller.

Samantha: Utmerket. Så de er trygge, de er rimelige, det er så mange forskjellige alternativer. Og igjen vil jeg koble det med Facebook, slik at folk kan sjekke det ut på egenhånd. Er det noe annet som vi ikke har rørt på eller snakket om at du vil sørge for at alle vet?

Martin: Bare jeg tror det er veldig viktig å vite at det er viktig å ha et trygt område for hunder å spille, og at vi foretrekker å gå med denne virkelig humane metoden og egentlig ikke velge de elektroniske gjerder, vi liker virkelig noe Det er der som gir et trygt miljø for lek og trening bare for helse og følelsesmessig velvære for alles kjæledyr.

Samantha: Absolutt. Jeg gjør & # 8230; Jeg bekymrer meg også om de elektroniske gjerder, og vi bruker ikke de med våre hunder. Jeg tror en av mine bekymringer, som du sa, når de krysser over den grensen, så blir de nå straffet for å komme hjem. Vi ser alltid & # 8230; og jeg vet at de er få og langt mellom, men noen ganger vil disse systemene få en feil, og hunden din kan bli skadet med den kragen, det vil sende et signal til ham når han ikke engang nær gjerdet og ting som det, så Det er mange forskjellige problemer som dukker opp med de elektriske gjerdene.

Det eneste jeg kan tenke på, jeg vet at noen mennesker som Leieegenskaper og ting ikke har lov til å ha et fysisk barriere gjerde som du kan se eller det må tilfredsstille visse bestemmelser og ting som det; Hvis du har som en Home-owners forening, så jeg vet at noen mennesker ikke har mye av et valg for det usynlige gjerdet, men hvis du kan unngå de som for enhver pris anbefaler jeg også det.

Jeg trenger å takke Martin for å være her igjen. Det var et fantastisk intervju, og jeg fikk mange spørsmål besvart, forhåpentligvis svarte det mange spørsmål også om kjæledyr og ting. Jeg elsket å chatte med ham om farene ved elektriske gjerder også, og jeg vet at vi gjør de svært tydelige, men mange kjæledyrforeldre har ikke muligheten, som jeg nevnte, hvis du leier eller du leier noen ganger, er du ikke lov til å sette opp fysiske barrierer, noen visuelle barrierer, så det er tøft.

Det er alternativer for å fikere der ute som er en fysisk barriere, men de er vanskelig å se fra avstand, så de gjerder er en god ting å sjekke inn også hvis du tenker på gjerder, men du kan ikke "8230; Som en boligeiendoms forening for eksempel vil for eksempel ikke tillate synlige barrierer, du kan prøve de kjæledyr gjerder, de er absolutt ikke usynlige gjerder, men de handler om det nærmeste til det, og det tillater deg den fysiske barrieren slik at du ikke gjør det `t må ha de elektriske gjerdene.

Som vi nevnte, er bekymringen det er at hvis hunden din skjer for å krysse linjen, så er han blokkert fra å komme tilbake over hele linjen som faktisk vil straffe ham for å komme hjem og det kan være en veldig negativ ting. Den andre tingen du vil huske på med dem er at de vil holde hunden din i, men de vil ikke holde andre dyr ut, og de fysiske barrieren gjerder den fine tingen om det er at det vil holde andre hunder eller andre critters og andre ting fra å komme inn i gården din og skade hunden din. Så det er mange fordeler med fysiske barrierer som elektroniske gjerder bare egentlig ikke kan matche.

Så forhåpentligvis dere, som jeg sa, fikk litt god informasjon ut av dette, og hvis du tenker på gjerde eller ser på fekting, ga dette deg et flott utgangspunkt. Igjen er showets notater tilgjengelig på vår nettside som er Teoriofpets.com, Du kan finne de der, det er også en kommentaravdeling der, og du kan legge igjen en kommentar eller stille spørsmål. Det er et sted hvor du kan registrere dine spørsmål, så det vil hvis du registrerer spørsmålet ditt, kan jeg bruke det på en fremtidig podcast, så hold det i bakhodet hvis du er interessert i det.

Jeg vil gjerne høre fra dere, men du kan også skrive dine spørsmål og dine kommentarer også, og jeg vil sikkert prøve å svare på alle de for dere. Jeg ønsker ikke å forlate spørsmålet i luften, du vet at hele målet til denne podcasten er å forene oss alle som kjæledyrseiere og kjæledyrelskere og få oss alle på samme side. Hvis det er et spørsmål som du spør, er det sjansene for at det er andre kjæledyrseiere der ute og spør de samme spørsmålene, så vær ikke sjenert.

Hvis du ikke er komfortabel nok til å registrere spørsmålet ditt, det er helt fint, kan du skrive det inn der, og jeg vil sørge for å få det som svarte. Og igjen kan jeg fungere på fremtidig podcast, så hvis du ville være interessert i det, ville det være fantastisk, hvis du ikke er interessert i det som sørger for at du bare nevner det når du forlater kommentaren eller spørsmålet, det du ikke gjør det vil ha det luftet og så vil jeg sørge for at jeg ikke gjør det hvis du ikke er komfortabel med det.

Neste uke har jeg et veldig spennende intervju for å dele med dere. Jeg snakket med et medlem av The Embock-teamet, og embark er et selskap som gjør hund DNA-testing, så jeg vet at det høres litt gal for noen mennesker og slags dumt, men det er faktisk ekstremt gunstig. Jeg er veldig spent på å dele det med dere og snakke om det med representanten fra å gå. Så det vil være neste uke. Jeg håper dere vil stille inn for det, og jeg vil snakke med deg alle veldig snart. Takk for at du lytter gutta, ha en flott ettermiddag.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp # 5: hvordan holde hundene trygge med kjæledyr gjerder med martin havrilla