Hvordan fungerer elektrisk hund gjerder?

Hvordan fungerer elektrisk hund gjerder

En elektrisk hund gjerde er den beste måten å holde hunden din på i din eiendom uten å måtte bygge et fysisk gjerde. Mange huseiere foretrekker å ha en åpen hage uten å bekymre seg for hunder som vandrer fri.

Relatert innlegg: Beste Dog Collars

Hvordan virker det?

En elektrisk hund gjerde har to deler. Den første er en kabel eller en ledning som er begravet under bakken, markerer omkretsen og den andre er en kjæledyrkrag med en innebygd mottaker. Gjerdet bruker en digital radiofrekvens for å betjene systemet. Kontrollpanelet er den som er ansvarlig for kringkasting av signalet, som deretter beveger seg langs kabelen eller ledningen begravet underjordisk. Signalfeltet blir deretter opprettet på sidene av kabelen, og skaper en omkrets eller grense.

Tanken er at når hunden kommer for nær omkretsen, vil den underjordiske ledningen sende et signal. Du vil høre et pip og et mildt elektrisk støt påføres kragen. Mens det høres farlig ut, vil dette ikke skade din pooch i det hele tatt.

hunder som kjører

Faktisk, huseiere som er interessert i å kjøpe et elektrisk hunde gjerde, får ikke bare parapernalia som kreves for å betjene den. Noen av de bedre leverandørene av disse gjerdene tilbyr også hundetrening Under installasjonsprosessen. Dyret ditt vil bli introdusert til prosessen for å betingelsen for å respektere eiendommen til eiendommen. På denne måten, etter at det elektriske gjerdet er oppe, er hunden din allerede klar over hvor den ikke skal gå. Du bør ikke ha grunn til å frykte at hunden din blir zapped hvert 5. minutt.

Det er også mulig å ha mer enn bare en hund i systemet. Selvfølgelig vil prisen avhenge av antall kjæledyr som skal trenes, samt størrelsen på gården. Andre faktorer inkluderer utstyret som trengs, og hvor mange treningsøkter er nødvendig. Selv huseiere som har andre typer kjæledyr, kan dra nytte av systemet.

Du vil kanskje også like: Hvordan stoppe en hund fra å grave i gården

Hvorfor få en elektrisk hund gjerde?

Selvfølgelig er hovedårsaken og fordelen av å få et gjerde å holde kjæledyrene dine fra roaming og gå seg vill. Selv om en hund ikke er en kostbar purebred, er poochen din en del av familien og mister det vil bety heartbreak.

En annen verdi av dette gjerdet er at du kan holde en åpen stil hage, i stedet for å bli tvunget til å bygge høye gjerder som dekker visningen din og huset ditt. Dessuten, ved ikke å installere et fysisk gjerde, trenger du ikke å bekymre deg for soneringskrav eller annet byråkratisk papirarbeid. Du trenger heller ikke å tenke på fence vedlikehold eller reparasjoner.

Imidlertid kan din elektriske hund gjerde forhindre at kjæledyrene dine vandrer ut, men det stopper ikke inntrengere fra å bryte inn. Dette er noe som et fysisk gjerde er i stand til å gjøre.

Dessuten holder det elektriske støtet ikke fysisk holde hunden din i din eiendom. Hvis kjæledyret ditt ser noe det vil jage, så kan sjokket ikke stoppe det i det hele tatt. Noen hunder kan også utvikle en negativ forening på grunn av sjokket, noe som gjør det som motivert for å komme hjem når det bryter fri.

Selvfølgelig er disse verste scenariene som kanskje ikke skjer når hunden er tilstrekkelig opplært. Elektriske hund gjerder er normalt vellykkede i å holde kjæledyr i gården, og derfor er det et verdig kjøp for familier med kjæledyr. Vår guide på Beste elektriske hund gjerder vil hjelpe deg med å velge det beste produktet for hunden din.

Du vil kanskje også like

Beste Dog Shock Collar

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan fungerer elektrisk hund gjerder?