Hvordan stoppe en hund fra å grave i gården

Stopp hunden fra å grave

Det er bare normalt for hunder å grave. Eller er det? Hvis poochen din allerede snu det nyopprettede verftet i et moonscape, så er det kanskje på tide å ta litt handling. Det er mange måter å stoppe hunden din på fra å grave. Noen kjæledyrseiere låser sine hunder i sine kenneler mens andre er bundet til et innlegg. Disse tar egentlig ikke selve problemet selv og poochen din vil bli forvirret om hva det gjorde galt. I denne artikkelen vil vi prøve å forstå noen av grunnene til at hundene graver. Å sette pris på disse grunnene vil hjelpe oss med å bestemme det beste tiltaket for å ta for å stoppe våre hunder fra grave.

Hvorfor graver hundene?

  • De finner det underholdende

De fleste pooches graver fordi de finner det veldig underholdende. Når de begynner å grave, lærer de at jorden vanligvis vil falle tilbake. Noen ganger er det røtter som de må navigere gjennom. De støter på jordmormer og andre critters. Poenget er at graving tillater dem å utforske hva som er under sine poter.

  • De er på jakt

Alle vet det Hunder er kraftige jegere Og hvis du tilfeldigvis har en pooch som har en veldig akutt luktsans, vil du vite at det vil grave deg raskere eller senere. De vet at noen byttedyr gjemmer underjordisk og som sådan vil aktivt søke disse byttedyrene.

  • De vil ha komfort og beskyttelse

I den døde varmen av sommer, hunder finner jorda for å være mye kulere enn overflaten. Som sådan har de en tendens til å svømme i bakken for å skape et kjøligere hvilested for seg selv. På samme måte, mange grave for å beskytte dem mot vinden, regn eller bitter kulde.

Du vil kanskje også like: Dog kjøling pads

  • Det er deres måte å få oppmerksomheten din

Noen hunder graver som et middel for å få oppmerksomheten din, selv om det betyr at de vil bli straffet for det. En måte du kan avgjøre om gravingsadferdet er relatert til en oppmerksomhetssøkende oppførsel hos hunder, vær oppmerksom på den tiden da hunden din er grønt. Hvis det bare gjør dette når du er rundt, men definitivt ikke når du er borte, så er det et klart tegn på at Burrowing er hundens måte å få oppmerksomhet på.

  • Som et middel til å unnslippe

Noen pooches burrow for det enkle faktum at de bare ikke liker å være begrenset i et bestemt område. De graver fordi de kjører etter noe eller løper bort fra noe eller noen. Dette er lett å identifisere om hullet ligger langs gjerdets linje.

Hva kan du gjøre med det?

Nøkkelen til å adressere graven til hunden din er å forstå den grunnleggende grunnen til at det gjør det. Vi har allerede utforsket noen av de vanligste årsakene ovenfor, så det burde egentlig ikke være så vanskelig å null-inn på det som forårsaker at poochen din går i bakgården din. Når du har en klar ide om årsaken til sin oppførsel, bør det hende at disse skal være relativt enkle.

  • Gi hunden din oppmerksomhet

Spør deg selv hvor mye tid du bruker å spille eller til og med stimulere din pooch. En av de vanligste grunnene til at hundene burrow er å få oppmerksomheten din. Det er her å ta dem en tur, leke med dem, eller til og med kose dem kan virkelig hjelpe. Sørg for å prise dem for å være en "god hund". I tilfelle du får dem til å grave, bør du under ingen omstendigheter straffe dem som dette fortsatt er ganske mye å gi dem oppmerksomhet. La dem være. Dette vil lære dem at graving ikke er en effektiv måte å få oppmerksom på.

  • Adresse Canine Boredom

Gir du din hund venn interaktive leker, Trekk leker, og noen andre hund leketøy at det kan lufte sin frustrasjon eller kjedsomhet på? Hvis ikke, er det nå på tide å få dem til en rekke leker. Husk, jo mer passende leker de har tilgang til de minste sjansene for at de vil grave i bakgården din, siden deres leker er definitivt mye morsommere, mer spennende og mer underholdende enn hva det er de kan finne underjordisk.

Relatert innlegg: Beste tygge leker for valper

  • Gi et tryggere sted å grave

Du kan alltid konstruere en sandkasse for at poochen din skal grave inn. Dette er mye som ligner på å få et sandkasse lekeområde for barna dine. På denne måten kan du også velge typer materialer som du skal plassere i sandkassen, noe som gjør det mye tryggere for poochen din, samtidig som den kan spille ut det iboende behovet for å grave. Alternativt kan du utpeke et bestemt område i bakgården eller hagen som en gravingssone for poochen din. Vær oppmerksom på at du må trene hunden din på hvordan du bruker sandkassen eller for å holde graveringsinnsøkene i graven.

  • Gi tilstrekkelig ly utendørs

Hvis den Burrowing oppførsel av hunden din oppstår bare i den varme sommersesongen, så er det mest sannsynlige synderen været. Synd det er egentlig ikke noe du kan gjøre med selve været. Men du kan gjøre bakgården litt mer komfortabel for din pooch. Pass på at det er tilstrekkelig løvverk i hagen din hvor skyggen kan lage et kjøligere sted for din pooch å hvile på. Du vil kanskje også installere noen av de doggie vannfontene for å hjelpe deg med å kjøle deg ned i poochen din, spesielt i løpet av dagen.

Relatert innlegg: Hund vann fontenen

  • Institutt Critter Control Tiltak

Hvis du har uønskede besøkende som kjører over bakgården din nå, og da må du sette inn noen critter-kontrolltiltak som feller og tetningsadgang for disse critters for å få tilgang til bakgården din. Bare vær sikker på at hvilken metode du skal bruke, bør den være human og giftfri. Husk at hvis disse produktene kan drepe critters, er det en sjanse for at disse samme produktene vil være farlige for din kjæledyr også.

Det finnes andre måter du kan stoppe hunden din fra å grave. Imidlertid er den mest avgjørende delen avgjørende hvorfor det er grønt i første omgang. Når du forstår dette, kan du da installere mer hensiktsmessige tiltak.

Du vil kanskje også like

Beste elektroniske hundedører

Kilder:

  1. Hvordan få hunden til å slutte å grave, Humane Society
  2. Stephanie Gibeault, MSc, CPDT, Hvorfor graver hundene, American Kennel Club
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan stoppe en hund fra å grave i gården