Hvorfor begraver hundene ting

Hvorfor begraver hundene ting

Når hunden din begynner å begrave sine leker, røtter vi det som noe som en hund bare gjør. Men når de begraver maten, begynner hundens eiere å føle at hundens oppførsel ikke er helt riktig. Spørsmålene begynner å flyte: Hvorfor gjøre De begraver så mange ting? Ikke bekymre deg, vi er her for å forklare hvorfor hunden din begraver så mange ting, som leker, mat og alt annet som ikke er et bein.

Men først og fremst, la oss minne deg om at når hunden din begraver elementer, er det normalt. Det er faktisk ingenting galt! La oss ta en nærmere titt for bedre å forstå denne oppførselen.

Grunnen til at hundene begraver ting

Alt går tilbake til instinktuell oppførsel. Den innenlandske hunden har flere forfedre som er alle ville hundene. For ikke å nevne alle de andre hundene raser som vandrer jorden på jakt etter mat og ly.

Mat er nødvendig for å overleve. En hund i naturen vet ikke når de vil se sitt neste måltid, og at overlevelsesinstinktet forteller dem at de trenger å redde noen ting for senere. Mange dyr deler dette samme instinktet, ikke bare hunder.

Denne trangen sikrer at dyr har mat i løpet av de tider de ikke kan få tilgang til grunn for å jakte.

Hvis du spør deg selv: "Hvorfor skjuler hunden min?"Vet at det er helt naturlig for hunden din å begrave et bein i gården din eller skjule godbiter der de tror at disse tingene ikke blir funnet.

Alle hjørnetenner gjør det, fra Wolves til Foxes til husholdningshunder.

Men instinktet er ikke den eneste logikken bak hunden din som spiser og begraver noe av maten deres.

Du vil kanskje også like: Hunden behandler

Hvorfor begraver hundene?

Av samme grunner som å begrave mat, vil hunder også begrave bein. Når ville hunder reiser i en pakke, ville de ofte konkurrere om mat.

Som du vet, har bein ikke kjøtt på dem for hunder å tygge på. På grunn av dette sikrer begravelse av bein en hund som den andre fant maten deres ikke ville være veldig fornøyd med den. Å begrave det holder også disse godbitene vekk fra andre hjørnetenner og scavengers.

Du vil kanskje også like: Hunden bein

Hvorfor begraver hunden min mat?

Hvorfor begraver hundene sin mat? Vel, det er litt logikk som forklarer hvorfor hunden din kan begrave maten, i stedet for å straks munching bort på den. En hund som begraver maten, kan bare handle på deres instinkter.

Det er imidlertid noen tilfeller hvor en hund vil begrave mat til å spise senere hvis de føler seg spesielt stresset.

En hund som begraver mat i fôringstider, gir deg et tegn på angst. De forteller deg at de ikke vil spise til senere fordi deres miljø ikke føler seg trygge nok eller komfortabel nok til at de skal mate.

Når kjæledyret ditt viser denne oppførselen, kan ingen trening virkelig løse problemet. Du kan være i stand til å trene dem for å slutte å grave opp blomsterhagen din, men til slutt er det noe galt.

Ta en tur til en veterinær for å se hva som kan fortsette med kjæledyret ditt. Din veterinær vil være den første som forteller deg om din domesticated hund viser tegn på atferdsproblemer, eller hvis det er et underliggende medisinsk problem.

Hunder kan bli engstelig, også. Det er ikke bare et menneskelig problem. Angst kan få hundene til å føle at de ikke er trygge, noe som gjør at de stopper deres forsøk på å spille, skjule lekene sine, eller begynne å grave for å prøve å unnslippe hvordan de føler seg.

Når hundens oppførsel når dette punktet, og det er ingen klar miljøårsak, bør hundens velvære være øverst på din prioritetsliste.

Morsom husky graving sand på stranden

Hvorfor skjuler hundene ting?

Vi har dekket instinkt og føles engstelig, la oss se på andre grunner til at hunden din kan gjemme deres leketøy eller bein.

Det neste logiske motivet om hvorfor kjæledyret ditt kan gjemme deres leketøy er possessiven.

Dette er mer vanlig i husholdninger som har mer enn en hund. Hundene dine må ha sine egne leker og andre ting vil få dem til å grave opp en del av gården din for å gjemme dem fra din andre hund.

De kan tilbringe litt tid å grave og gjemme seg, avhengig av hvor mange dyr du har hjemme. Jo mer konkurranse, jo mer begravde leker vil det være.

Nå er det et visst punkt der denne oppførselen blir et problem. Selv om hundene trenger sin egen plass og foretrekker å ha sine egne ting, a hunden kan bli for mye possessiv.

Når denne besettelsen av deres favoritt leketøy, eller kanskje det siste kuttet av kjøtt, blir til ressurs vakting, det er på tide å få hunden din litt trening.

Ressursbeskyttelse bør ikke være naturlig oppførsel for en domesticert hund. Det kan gjøre dem aggressive mot folk og andre kjæledyr hvis de føler at deres verdifulle eiendeler blir truet.

Så hvorfor gjøre Hunder begrave ting? Rett og slett fordi de vil beskytte den! Jo flere ting hunden din beskytter, jo mer stresset vil de sannsynligvis bli. Hundetrening kan være en stor hjelp når tegn på overbeskyttelsen vises.

Relatert innlegg: Vakt hundetrening

Merkelig oppførsel

Hunder begraver mat med nesen, i stedet for å grave med sine poter, er ingenting å bekymre seg for, heller. Det er bare en annen del av hundens instinktuelle oppførsel.

Hvis din hunden graver opp din hage eller blomsterhage, de er ikke kjedelig. De prøver nok bare å finne noe de begravet tidligere, eller de har funnet duften av noe de er spesielt interessert i.

Se nedenfor for noen vanlige spørsmål som du fortsatt har, nå som vi har nådd slutten av artikkelen.

FAQs:

Spørsmål: Hvorfor begraver hundene og lekene?

EN: Dette er instinktuell oppførsel for din valp. Så mye som de liker å spille, løpe og grave, liker de også å skjule hva som tilhører dem, slik at de kan finne det igjen senere. Dette sikrer også at ingen andre finner det, men dem.

Du vil kanskje også like: Hund leker

Spørsmål: Husker hunder hvor de begraver ting?

EN: Det er ikke så mye sitt minne som vil hjelpe dem med å finne det som de begravde, men deres luktesans. Hunder har fantastiske sanser av lukt, og med mindre de har skjult sin besittelse for dypt, finner de det.

Spørsmål: Hvilken rase av hund liker å begrave ting?

EN: Hunder som liker å grave og skjule ting, er de som har en predisposisjon for deres instinktive natur.

Noen av disse inkluderer Basset Hounds, Beagles, Terriers, og Dachshunds. I utgangspunktet, noe godt Jakt hunder rase vil nyte disse handlingene.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvorfor begraver hundene ting