Hvorfor stjeler hundene ting og hvordan å stoppe det

Det kan være ganske frustrerende når tingene dine går glipp av, Men det er så mye verre når du finner ut at det er din lojale pooch som har skåret dine eiendeler og gjemmer dem bort fra deg. Men hvorfor stjeler hundene ting, og er det en måte å stoppe denne oppførselen på?

Når hunden din stjeler ting, er det aldri en ondsinnet handling; Det er alltid en logisk forklaring bak denne ganske vanlige hundens oppførsel, og denne tyvende oppførselen kan korrigeres. Alt du trenger å gjøre er å finne ut hvorfor gjør hunder stjele ting, eller heller hvorfor din spesielle Fido gjør det, og vi kan gå derfra. Så her er noen av de vanligste grunnene til at hunder stjeler ting og hva du kan gjøre med det.

Hunden din har for mye pent opp energi

Den vanligste grunnen til at hunder stjeler ting er mangel på oppmerksomhet eller underholdning.

En kjedelig hund med ikke nok mental stimulering er sannsynlig å prøve å finne måter å leke med deg og få oppmerksomheten, eller på annen måte underholde seg selv. Valper er kjent for å få tak i ting rett foran deg i håp om en jakten, hele tiden du ikke er i humør for spill - spesielt når det innebærer dine personlige eiendeler.

De fleste raser har en naturlig prey-stasjon, og de elsker å fange baller, Frisbee plater, anda-launchers, og alt annet de kan løpe etter og fange. Hvis de har noe du vil ha og har med vilje tatt det, er det sannsynlig å få oppmerksomheten din. Hvis du vil rette opp denne oppførselen, så ikke gi dem reaksjonen de leter etter.

I de fleste tilfeller vil en hund ønske deg å rope, løpe og jage etter dem; Det er hele poenget med dem nabbing objektet uansett fordi de ser det som en del av spillet. Å stoppe hunden din fra å stjele, opptre som du er uinteressert og nå for noe annet. Det beste alternativet ville være et leketøy som tilhører din pooch.

Din hunds hjerne trenger en utfordring

Din hundAkkurat som oss, hunder vil ha og trenger å finne noe som fungerer deres sinn og stimulerer sine kognitive funksjoner. En måte å holde hunden underholdt og gi dem litt mental stimulering er å bruke interaktive hund leker som å behandle dispenseringsleker eller puslespill leker. Disse er vanligvis baller eller bikube som du ser med Kong-merkene, og det kan fylles med små godbiter.

Siden åpningen i behandler dispensering av hundeleker er så liten, må din pooch jobbe ekstra hardt for å riste behandlene og vinkle åpningen i riktig retning. De tar minst førtifem minutter til en time for å få sin matbit, og det kan ta litt lengre tid, avhengig av hunden din.

Et annet givende utvalg for kjæledyret ditt er puslespillskåler eller noen hundeskåler som senker å spise. Dette er grunnleggende fôringskåler, men de har spor og dips som krever at valpen din jobber litt hardt for å nyte måltidet. Ikke bare gir det dem noe å fokusere nøye på, men det forbedrer også fordøyelsen gjennom forebygging av svelging av mat hele. Det har blitt foreslått av fagfolk og trenere som hunder burde jobbe for maten fordi det gjør dem lykkeligere og gir dem en jobb å gjøre.

De trenger noen egenskap

Vi har alle våre favoritt par bukser eller vår favoritt teppe eller hva. Våre kjæledyr har sine favoritt leker, senger og bein også, og hvis kjæledyrene dine ikke har det, så kan dette være et av svarene på hvorfor stjeler hundene ting i husstanden din.

Hvis poochen din bruker mye tid på å finne måter å ta ting fra deg, trenger de sannsynligvis bare noe annet for å holde dem underholdt og hjelpe dem å føle seg tryggere. Det er bare en naturlig impuls for hjørnetenner å stjele og skjule ting fordi i naturen de foretrekker å begrave objekter som de ikke vil at andre skal finne og at de vil bruke senere. Ta bort incitamentet til å stjele, og du vil løse problemet ganske raskt.

Annet enn å gi psykisk stimulerende leker, er den beste måten å stoppe hunder fra å stjele ting til Finn et leketøy eller objekt som din Fido vil bli forelsket i. For eksempel, spesifikt Disse 14 lekene er kjent å bli elsket av flertallet av hunder - prøv en av dem og se om puppen din kan utvikle et sterkt forhold til det.

Hvordan holde dine ting (og din hund) trygg

Hvordan holde dine ting (og din hund) tryggHvis du føler at du har prøvd alt, inkludert interaktive leker og dine venns favorittobjekter, vil hunden din bare ikke la dine ting være alene, det er noen triks som kan hjelpe.

Prøve hunden repellents. De vil forhindre at valpen kommer i nærheten av de objektene han ofte liker å stjele. Du kan også prøve naturlige løsninger. For eksempel, så lenge det ikke er ruskind eller andre følsomme materialer, kan du sprøyte elementene med en blanding av eplecidereddik og vann.

Det vil ikke gi en dårlig lukt eller gjøre ting klebrig, men det vil smake dårlig for hunden. Når hunder ikke liker måten noe smaker eller lukter, gir de seg på å prøve å spise, tygge eller stjele det etter noen få forsøk. Du kan bruke dette på søppelkasser og innsiden av toalettskåler for å holde kjæledyret ditt fra å bruke dem som en middag og vannfontene.

Uansett hva, ikke slutte å prøve å lære din fido på den riktige måten å oppføre seg. Hundens adferdsopplæring omdirigeringsteknikker er best for å hindre at hunder stjeler ting (jeg.E. ignorerer hunden din, og fristende dem med mer interessante, men egnede ting for dem til å steke & # 8221;.)

Noen ganger blir eiere frustrert og ty til å holde hundene låst i en kasse. Dette er bare en midlertidig løsning, og det vil ikke fikse det større problemet ved hånden. Faktisk stikker en frustrert, kjedelig hund i en kennel å gjøre situasjonen verre; kjæledyret ditt kan bare ende opp med å skade seg selv etter å ha tygget opp kassen eller ser kassen som straff, som vil gjøre bruken av en kasse mye mer komplisert i fremtiden.

Kjenn forskjellen mellom å stjele (normal oppførsel) og aggressiv ressursvern

Våre hunder setter pris på å ha sine egne matskåler og leker, men du bør kunne gjenkjenne hva som er normal hundadferd og hva som er et problematisk problem. Hvis hunden din liker å holde alle lekene i ett sted i huset, er det vanligvis bra. Men hvis de på et tidspunkt begynner å beskytte objektet med kroppen, gro, eller vise tenner, at regnes som aggresjon eller mer spesifikt ressurs vakting.

Kjenn forskjellen mellom å stjele (normal oppførsel) og aggressiv ressursvernDu kan unngå problemer som dette ved å gjøre det klart fra begynnelsen at du er den som gir dem mat. Å sette hunden din på en fôringsplan gjør at de kan se at maten ikke bare vises magisk i bollen.

Når du gir hundens gaver som bein og tygger, gjør det alltid et poeng å håndtere dem og ta dem fritt uten å nøle. På denne måten blir ressursvern og aggresjon aldri et problem i utgangspunktet. Hunden din forstår at når du er ferdig, får de sine ting tilbake.

Annet enn det faktum at du ikke vil ha en destruktiv hund i huset ditt, vil du ikke at hunden din skal ta noe som er potensielt farlig. Hvitløk, vape penner, sigaretter, essensielle oljer, air freshener containere, og en rekke andre elementer i ditt hjem kan være dødelig for din pooch. Inntil du har din hunds tyveri problem håndtert, hold ting låst opp og ut av deres rekkevidde.

Selv om du bare planlegger å være borte fra hundene dine i noen minutter, det er alt som trengs for kjæledyret å ta tak i noe av en teller og rive det fra hverandre eller innta det. Ta alle forholdsregler som er nødvendige, og gi kjæledyret ditt mange sunne og stimulerende distraksjoner, slik at de ikke er fristet til å snuse gjennom dine ting og løpe bort med dem.

Les neste: Destruktiv tygge - hvorfor hunder elsker å gnave og hvordan å stoppe det

Pin og del med andre hundeeiere:

Dette er hvorfor stjeler hundene ting og hvordan å stoppe det

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvorfor stjeler hundene ting og hvordan å stoppe det