4 Beste måter å avhende hunden poop

Noen hundeeiere ser å plukke opp hundens avføring som en unødvendig oppgave. De bør se det som et viktig ansvar som kommer med kjæledyr eierskap. Ikke bare er det en lov på mange områder, det er faktisk en viktig del av å holde samfunnet ditt trygge og sanitære. De beste måter å avhende hunden poop er raske og enkle, og de kan gjøres hvor som helst.

Det er 23 millioner coliform bakterier per gram av en hunds poop. Hva betyr dette? I lekmannens vilkår er det mange bakterier i hunden fecal saken! Noen av de vanligste bakteriene, skadedyrene og andre forurensninger som finnes i hundens poop, kan forbli i jorden i årevis.

Avløpsanlegg gjør en veldig god jobb med å rense vannet vårt, men de kan ikke Filter alle bakteriene fra hunden poop. Dessverre, mye av det forblir der, noe som gjør spørsmålet om hundpute et folkehelseproblem.

Finn en av disse beste måtene å kaste bort hundens poop som fungerer for deg, og bruk den. Du vil adlyde loven, og bidrar til å holde samfunnet sanitær og bidra til å rense miljøet på samme tid.

4 beste måter å avhende hunden poop

hunden poopingDet første du trenger å vite om Dog Poop er at det ikke er en god gjødsel. Mange tror at hundens poop kan brukes som en sunn gjødsel for hagen eller plenen. På grunn av dens Høye nivåer av surhet, hund poop er faktisk Ikke bra for plenen din eller noen planter du vokser.

EPA klassifiserer hunden poop som en forurensende stoff. I samme kategori som mer åpenbare og beryktede forurensende stoffer som karbonmonoksid, anses hundavfall som et forurensende stoff på grunn av nærvær av næringsstoffer og patogener som lekker i jord og vann. De har en skadelig innvirkning på den naturlige plantens vekst, dyreliv og menneskers helse.

Derfor er det så viktig å plukke opp etter kjæledyret ditt. Ja, det er sant at hundens avfall ikke vil ha mye av en innvirkning på egenhånd, hvor ville vi være hvis alle kjæledyrseierne trodde på den måten? Gjør din del og finn den beste måten å kaste bort hundens poop.

1. Vanlig søppel

Disponering hunden din doo doo i vanlig søppel er det enkleste å gjøre. Bare sett den inn med ditt vanlige søppel for bortskaffelse i en deponi. Selv om dette ikke er det mest miljøvennlige alternativet, er det en trygg og enkel måte å få ID OF FIDOs POO.

Du kan kjøpe biologisk nedbrytbar Poop poser å senke miljøpåvirkningen eller bruke plastposer som du skulle gå gjennom i alle fall. Prøv å bruke en gammel brødpose eller plastposen som kommer inn i kornkasser. Du kaster bort hundrevis av plastposer hvert år som kan gjenbrukes som hundens poopposer.

toalett

2. Skyll den

Et annet enkelt alternativ for å avhende hundens avfall er å skylle den ned på toalettet. Det er der vår avføring går, så hvorfor ikke spyle din Pups poo også? Jeg anbefaler bare å spyle avfallet, men du kan også kjøpe flushable dog poop poser på de fleste dyrebutikker.

Husk at disse posene kanskje ikke bryter ned så lett som du forventer. Det er ikke vanlig, men det kan føre til tilstoppede rør eller mer alvorlige problemer med ditt septiske system. Saken å gjøre er å bruke en poop scooper å samle avfallet, og deretter kaste det direkte inn i toalettet.

3. Begrav det

Hvis du har plass, kan du begrave hundens avfall. Tydeligvis vil dette ikke være et alternativ for alle kjæledyrseier. Du må begrave avfallet på et annet sted hver gang, og det skal bli begravet i et hull minst 6 & # 8243; dyp.

Velg et sted som er ute av veien. Du bør ikke begrave avfall i nærheten av en brønn eller grønnsakshage. Hundavfall kan etterlate bakterier og parasitter i jorden i mange måneder, så det er viktig at du ikke begraver det i et område som vil forurense vannkilden eller maten.

4. Doggy septiktank

En doggy septiktank er en av de beste måtene å avhende hunden poop, men det er også den dyreste. Dette alternativet kommer ikke til å jobbe for hver kjæledyrseier heller, fordi du trenger plass til å begrave tanken.

En av de vanligste alternativene som er tilgjengelige, er Doggie DooleyDog-avfallssystemet. Gjennomsnittlig septisk system for hundavfall koster mellom $ 50- $ 150. De jobber som en tank for menneskelig avfall.

Tanken blir begravet i bakken, og det er en fotoperert lokkåpner som stikker ut av bakken. Du slipper avføringene inni, og de naturlige bakteriene og enzymkulturene bryter ned poten over tid for å redusere den til en jordabsorberende væske.

Uansett hvordan du gjør det, er det ditt ansvar å avhende kjæledyrets avføring. Selv om hunden din bare gjør sin virksomhet på egen eiendom, bør du rydde opp etter ham for å hindre eventuelle helseproblemer for deg, dine familiemedlemmer og andre kjæledyr.

Les neste: Dog Poop Color Chart - Hva betyr det hele

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 4 Beste måter å avhende hunden poop