Hvordan å begrave en hund lovlig

Når en elsket hund passerer bort, Det er ikke uvanlig å ønske å bringe kroppen sin hjem og begrave dem i nærheten av hvor de bodde, et sted som var et hjem i hele livet. Dessverre, begraver en hund ikke så enkelt, spesielt i USA. Viktigst, det er ikke engang alltid lovlig. La oss ta en titt på Hvordan begrave en hund lovlig rundt hvor du bor, og hvordan du skal sikre at du følger lokale lover når du gjør det.

Å vite det Når skal du sette ned hunden din og planlegging for begravelsen av en hund er en følelsesmessig prosess, og med mindre din Fido passerer uventet, er det best å gjøre forberedelser før tiden til å si farvel kommer. Å ha en plan på plass på hvordan å begrave et kjæledyr vil gjøre prosessen mindre overveldende og vil sørge for at hunden din får den riktige begravelsen som han sikkert fortjener.

Unødvendig å si, det er helt ødeleggende for miste et kjæledyr. Som kjæledyrseiere vil vi ikke tenke på det, men det er bedre å bli realistisk og være forberedt i god tid. Det første spørsmålet jeg vil gjerne spørre deg er dette: Har du tenkt på de juridiske begrensningene som kan påvirke kjæledyrets begravelse? Og hva med de potensielle helsefare?

Prosessen med å begrave en hund i seg selv er ikke komplisert. Men hva mange kjæledyrseiere ikke vet er at i USA kan det være lover som forbyr en begravelse av dyr.

Men å lære å begrave en hund er ikke ditt eneste valg, og du kan utforske andre alternativer etter at hunden din går bort. Du må gjøre litt forskning, så du er informert om de valgene du må gjøre. Hold budsjettet i tankene, og snakk med veterinæren din om de forskjellige alternativene før du gjør ditt valg.

LES MER: Hund kremering guide og hvor mye det ville koste

Hvordan begrave en hund lovlig

Hvordan begrave en hund

Legulatorene i hundegrad

Når det gjelder å begrave hunden din hjemme, eller i hans eller din favorittsted, er den første og viktigste tingen du trenger å vite, de lovlige begrensningene som kommer inn for å spille. Forskrift om kjæledyr begravelse varierer fra by til by og soneringsområde til soneringsområde, så hva du trenger å gjøre er å undersøke det svært spesifikke området hvor du vil begrave kjæledyret ditt.

For eksempel, hvis du vil begrave kjæledyret ditt i San Antonio, TX så bør du se først inn i Ordinanser av byen San Antonio. Disse ordinansene er nesten alltid gjort tilgjengelig på byens statlige nettsteder under "Dyreordinanser". Deretter, med disse byens spesifikke dyreordninger i tankene, må du også se på soneringsforskrifter og kommunale koder hvis du vil vite hvordan du skal begrave en hund lovlig.

Soneringsforskrifter og kommunale koder er forskrifter som gjelder for bestemte områder av land i en by. For eksempel, hvis du bor i et hus på 123RD gate i San Antonio, Texas, men du vil begrave hunden din på ditt favorittsted for ham å se solnedgangen, du må se på soneringsforskriften for det bestemte stedet.

For det meste vil du finne at begravelsen av hunden din hjemme er lovlig (det er unntak, som Los Angeles som forbyder begravelse av noe dyr eller fugler hvor som helst annet enn en etablert kjæledyr kirkegård [kilde, Pdf]).

På samme måte er begravelsen av hunden din i en ikke-kirkegård eller ikke-hjemme-plassering vanligvis ikke lovligÅrsaken til dette er at når kjæledyrets kropp dekomponerer, kan det utgjøre visse helserisiko for samfunnet. Det er et godt svar fra Kathy Barros på Quora:

& # 8220; Først, hvis du enten er eier av eiendommen, eller du har eierens tillatelse til å begrave kjæledyret ditt, er du halvveis der. (Hvis du er leietaker og eiendommen eieren nekter tillatelse og du fortsatt fortsetter med begravelsen, kan det bety eviction eller andre juridiske konsekvenser hvis du blir fanget.)

For det andre må du sjekke på forskrifter om kjæledyr begravelse. Disse forskriftene er generelt opprettet på grunn av helse og / eller miljøhensyn. Forskriftene kan godkjenne begravelsen, men du må kanskje bruke et godkjent materiale for å pakke inn kjæledyrets kropp i (senking av risikoen for jord og vannforurensning) og ha graven på en bestemt dybde - vanligvis mellom 3-4 meter dyp (mindre sannsynlig å være oppdaget, og beskytter dermed mennesker og andre dyr fra sykdom).& # 8221;

Så sørg for at du gjør undersøkelsen og følg lovene, og du vil være i orden.

Anbefalt: 15 måter å tilbringe siste dager med din døende hund

Helsefare for å begrave en hund

Helsefare for å begrave en hund

Snakker om potensielle risikoer når du begraver en hund, selv når kjæledyrs begravelsesplanene dine er lovlige, må du fortsatt vurdere alle helsefare som begravelsen kan presentere til lokalsamfunnet. Disse farene er ofte grunnen til at kjæledyr begravelse på hjemmesider er ulovlig, men selv når det er lovlig, bør dette føles når du tenker på hvordan man begraver en hund.

Noen viktige hensyn inkluderer:

  • Hvorvidt hundens rester er biohazardous - Har kjæledyret ditt en sykdom som kunne utgjøre en fare hvis han er begravet? I så fall, IKKE vurdere hjemme begravelse.
  • Om din gravsted er nær en vannkilde - Hvis du begraver kjæledyret ditt nær en vannkilde, er det mulig at hans rester kan forurense den kilden. IKKE Begrav kjæledyret ditt nær elver, innsjøer, bekker, etc.
  • Enten du kan begrave kjæledyret ditt dypt nok i bakken - Hvis du ikke kan grave dypt nok på grunn av gasslinjer, grunnkonsistens, styrke, etc. IKKE Begrav kjæledyret ditt på dette stedet.

Disse helsefare er grunnen til at vi har lover om å begrave dyr og fugler, og du kan lese mer om dette på Findlaw.com - Noen veldig nyttige opplysninger her.

Hva du trenger for å begrave hunden din

Hva du trenger for å begrave en hundNår du har fastslått at det er lovlig å begrave hunden din i hagen din i henhold til dine lokale og statlige lover, er det tid for deg å forberede deg med de nødvendige forsyningene. Det er flere måter å gå om dette, og hver tilnærming har forskjellige kostnader.

Ting du trenger for å begrave en hund inkluderer:

  • En bionedbrytbar begravelse "container".
  • En spade.
  • Noen favoritt leker å bli begravet med hunden din.
  • En gravmarkør hvis ønskelig.

Vær oppmerksom på at en bionedbrytbar kjæledyr kiste er best for miljøet, og kan kjøpes fra en veterinær klinikk, kjæledyr krematorium eller online. Noen bruker en pappkasse i en klemme hvis deres region ikke krever en godkjent kjæledyrskiste som skal brukes.

Men hvis du vil gjøre minst skade på miljøet og samfunnet ditt, bør du vurdere en kjæledyrskiste som merker alle miljøvennlige sjekkkassene. Det samme gjelder for andre ting, for eksempel a Pet Memorial Stone, for eksempel. Hvis du begraver en hund i bakgården din, vil du ha noe å huske ham av, men også sørge for at du ikke skal gjøre noen skade på omgivelsene eller dine fremtidige kjæledyr som vil være rundt.

I SLEKT: Rainbow Bridge - Hva å gjøre når hunden din dør

Går hunder til himmelen

Hvordan begrave en hund - prosessen

Når du er klar til å begrave hunden din, er det første du vil gjøre Finn et sted for gravstedet. Velg et sted borte fra noen gasslinjer, vannlinjer og andre farer, slik at du vil bli uhindret i graven og ikke slå noen kabler, ledninger osv.

Ved å bruke din beste dømmekraft, må du velge et sted som ikke blir utgravet i fremtiden, for eksempel å plante en blomsterbed. Til slutt, velg et område som ikke vil oversvømme på grunn av regn, sprinklersystemulykker, septiktankproblemer eller andre grunner.

Når du har valgt ditt gravsted, begynner du å grave hundens endelige hvilested. Hullet skal være litt større i bredde og lengde enn begravelsesbeholderen eller PET-kisten du har valgt. Du vil grave en minimum 4 ft dyp For å sikre at hunden din forblir i sitt hvilested uten å bli plaget av andre dyr.

Når du er ferdig med å grave graven for hundens gjenstander, må noen hjelpe deg med å plassere ditt kjære kjæledyr i sin gravbeholder eller hundekiste sammen med noen favorittleker du ønsker å begrave med ham. Deretter legger du lokket på hundens begravelsesbeholder og har noen hjelp deg forsiktig plasser beholderen i graven.

Hvordan begrave en hund lovligMed hundens rester i graven som du graver, ta sjansen til å si de siste ordene for å huske kjæledyret ditt, eller bare for å reflektere. Dette er en tid med stor vanskelighet, følelser og stress for en kjæledyrseier, så vær så snill å feire livet som hunden din hadde med deg.

Når du er klar, må du nøye begynne å plassere smusset du gravd ut i graven. Vær forsiktig når du plasserer smussen På toppen av hundens begravelsesbeholder og plasser bare litt om gangen, bruk din spade.

Du vil legge merke til at når du begynner å fylle ut gravstedet, har du mer smuss enn det vil gå tilbake i graven. Når graven er fullstendig fylt ut, kan du plassere gjenværende smuss i en nærliggende blomsterbed eller kompostbunke, eller bare spre det rundt.

Når du har fylt hundens grav i helt, vil du kanskje sette en gravmarkør eller et kjæledyrminnesmerke for å huske nettstedet. Mange føler at en gravmarkør er en hodestreng eller et kryss; Du kan imidlertid markere hundens grav på en måte som passer. Andre gravemarkedalternativer inkluderer dekorative bergarter, statuer eller plaketter.

Du kan til og med ønske å plassere en benk ved siden av hundens endelige hvilested, slik at du kan sitte med ham når du føler deg. Hvordan du velger å minne om kjæledyrets gravsted er opp til deg og deg alene, så lenge du ikke bryter noen lover.

Les neste: Hjelper en hund til å justere når eieren passerer bort

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan å begrave en hund lovlig