Er kjæledyrkasketter for hunder for mye? Trenger vi virkelig dem?

Er kjæledyrkasketter for hunder for mye

Husdyr kan være de mest meningsfulle vesener i en persons liv. De er familie, venner og livspartnere alle innpakket inn i en. Så når de passerer, kan mange eiere tenke på å kjøpe Pet Caskets for hunder.

Det kan være spesielt ødeleggende når våre hundekammerater passere bort. Noen ville sammenligne følelsen til å miste en menneskelig elsket. Men etter at de har gått, blir spørsmålet "Hva gjør jeg nå?"

Er det best å bare få dem kremert? Å sette asken i en urn? Eller bør du begrave kjæledyret ditt akkurat som du ville et familiemedlem, i en komfortabel kiste?

Dette kan være en vanskelig beslutning for enhver kjæledyrseier og noen ganger må kanskje gjøres på kort tid når døden er uventet. Det bidrar til å være i kunnskapen på forhånd, for å finne ut nøyaktig hvordan du vil ære kjæledyret ditt etter at han har flyttet på.

Les også: Sjekkliste for når du skal sette hunden din

Er kjæledyrkasketter for hunder for mye? Trenger vi virkelig dem?

Pet Caskets for hunder

Folk har memoraalizing sine kjæledyr fra stort sett begynnelsen av domestication. Gamle egyptere ville bruke samme teknikk for menneskelig begravelse på sine dyr - mummifisering.

Forskere har funnet ut at mellom årene 800-400 a.D. rundt 70 millioner dyr ble mumifisert. Mange mennesker ble mumifisert og begravet med sine mumifiserte kjæledyr.

Helt siden da har utøvelsen av å begrave hunder, katter og andre dyr blitt gjort i århundrer; Det er fornuftig at vi fortsatt vil begrave våre kjæledyr i dag, akkurat som vi begraver folk. Det er en praksis som har blitt inngått i samfunnet som en tradisjon i de fleste av våre kulturer.

Virksomheten til avdøde kjæledyr

Virksomheten til kjæledyr begravelser har vokst eksponentielt de siste årene og fortsetter å vokse. Ifølge AVMA (Association of Veterinary Medicine of America), om 65% av amerikanerne eier et husholdningsdyr. Det betyr også at det er mange mennesker hvert år som står overfor vanskeligheten med å miste et kjæledyr og måtte begrave sine hunder eller katter.

Som det er naturlig i de fleste kapitalistiske land, betyr dette at folk og bedrifter nå tjener penger på passering av kjæledyr. Ifølge AN Artikkel av Strevet, Dyrbegravelsesvirksomheten genererer ca $ 100 millioner i fortjeneste hvert år.

Dog MemorialNoen kjæledyrseiere tar dette inn i egne hender. Du kan enkelt søke etter Pet Caskets for hunder eller katter på Internett og ha hundre nettbutikker å velge mellom. Amazon alene har tonnevis av muligheter for kjæledyrkasketter og til og med kjæledyrminnesmerker for hunder eller katter.

Fordi vi elsker våre dyr så mye, er det vanskelig for oss å si farvel. Alle som har mistet en elsket kjæledyr ville være enig. Viktigheten vi plasserer på våre kjæledyr har vokst enormt, og med det, hvor mye omsorg vi gir.

Faktisk, Forskning har vist at tap av et kjæledyr kan skade like mye som et tap av en nært (menneskelig) relativ, Ifølge denne artikkelen fra Washington Post. Disse resultatene er ikke overraskende for de fleste kjæledyrforeldre som måtte gå gjennom den psykiske smerten av kjæledyrstap.

Vi har flyttet seg bort fra å ha hunder bare som våre jaktkammerater og beskyttere. For lenge siden ble hjørnetenner avgjort for arbeid, jakt, beskyttelse og andre oppgaver hvor de ville hjelpe mennesker. I dag er hunder for det meste våre lojale venner. For noen mennesker tar de til og med stedet for noen: Jeg.E. et barn, en ektefelle eller en beste venn.

Anbefalt: Hjelper en hund til å justere når eieren passerer bort

Pet Caskets for hunder

Hva å gjøre etter at hunden din går bort

Etter at en hund har gått, må flertallet av kjæledyrforeldre finne en måte å takle tapet. For noen kan dette være kjøp av en personlig kjæledyrkiste for hunder, et kjæledyrminnesmerke for graven, og noen ganger til og med en ekstravagant begravelsestjeneste.

For mange mennesker er begravelsen en del av den sørgende prosessen. Andre kan velge et rolig farvel før du signerer over kroppen til en kremeringstjeneste. Uansett er det individets valg og bør respekteres, og forstått.

En veldig interessant artikkel om psykologi i dag snakker om hva som skjer i kjæledyr begravelseshjem, og hva gjør folk med kroppene til deceres kjæledyr.

& # 8220; Etter besøket velger noen familier å holde en begravelses- eller minnesvirksomhet, oftest hjemme, i bakgården, eller på en park. Ellis vil hjelpe kjæledyrseiere til å velge avlesninger eller bønner eller eulogier, og kan foreslå ulike fine detaljer som stearinlys og blomster og dyre-tema matvarer (pølser, griser i et teppe og så videre).& # 8221; - Jessica Pierce, PhD

Naturligvis, for mange kjæledyr foreldre, kan mange avgjørelser kom ned til penger. Hvis kjæledyret ditt må være euthanized, vil veterinæren spørre deg om hvordan du vil gå om å tende til kroppen. De fleste vil spørre deg om du vil ha din elskede kremert kommunalt, privat, eller hvis du vil ta dyrehjemmet med deg for en boligbegravelse.

Den kommunale kremasjonen er den billigste avgjørelsen du kan gjøre, men du får ikke asken tilbake. De er kremert med andre dyr. Dette er hva flertallet av kjæledyrseiere i dag velger, siden det er et rimelig alternativ. Men mengden mennesker som velger å begrave sine kjæledyr selv, eller gjøre noe mer seremonisk, fortsetter å stige.

Den private kremasjonen er det neste trinnet siden det er høyere i kostnader og mer fancy. Kjæledyret ditt vil bli kremert separat, og du mottar asken tilbake, vanligvis i en fin beholder.

Hjemmebegravelse er uten kostnad, fordi du avhenger av kroppen selv. Med en boligbegravelse kan du velge å få ditt dyr begravet hvor som helst du vil ha (hvor det er lovlig, selvfølgelig) og gjør din egen seremoni, hvis du ønsker det. Det er her de fleste kjæledyrseiere velger også å kjøpe minnesmerker for hunder eller katter, kister eller kasser og andre relaterte gjenstander.

FORESLÅTT: 5 beste videoer av hunder innbydende soldater hjemme

Pet Caskets for hunder

3 typer kjæledyrskurs for hunder

Noen mennesker liker ideen om å begrave sine kjæledyr i sin egen bakgård, men det er forskjellige lover i hver by som gjelder hvor du kan eller ikke kan begrave kjæledyret ditt. Andre velger å ha sine dyr begravet på et kjæledyr kirkegård, som kan være kostbart.

Spesielt når man samarbeidet med kostnaden for en kjæledyrkiste for hunder, som kan være hvor som helst fra $ 80 til $ 8000 eller mer. Her er noen vanlige valg av hundkasser.

Før du bestemmer deg for en kjæledyrkiste for hunden din, må du kontrollere loven om kjæledyrbegravelse i din stat og by. Denne artikkelen på Redet forklarer litt mer om å begrave kjæledyr.

Hvis du bestemmer deg for at en kjæledyrkiste for hunder er den beste måten for deg å ære ditt kjære kjæledyr, har du definitivt mange alternativer å velge.

I SLEKT: 5 Beste hundkasketter for kjæledyr begravelse

Noen av de beste kaskettene finnes i den ovenfor koblede artikkelen. Det er tre typer kjæledyrskiste som er de vanligste:

Høy effekt polystyren kjæledyr kiste1. Høy effekt polystyren

Høy effekt polystyren type kjæledyr kasketter for hunder, som denne her, er de mest populære. De er vanligvis billigere enn de andre typer og langvarig.

Mens proffene til disse kaskettene er at de er billige, er de dessverre ikke biologisk nedbrytbare, så vil ikke det beste for miljøet, eller til og med din bakgård. Du bør også sjekke inn i lovene om å bruke denne typen kasser.

2. Tre

Tre kjæledyr kulketTre kjæledyr kasketter for hunder, for eksempel denne fancy, er vanligvis typen kister mennesker bruker, så hvis du vil at kjæledyret ditt skal hvile i den mest overdådige av kjæledyrkaskettene for hunder, bør du vurdere en tre kiste.

Prisen avhenger av hva slags tre som brukes, men har fortsatt en tendens til å være dyrere enn de andre typer kister. Mahogny og kirsebær er de dyreste, og furu er vanligvis den billigste.

3. Seagrass

Seagrass Pet CasketSeagrass kasketter, som den ene lille her, er veldig bra for miljøet fordi de er biologisk nedbrytbare. De fleste lovene vil tillate bruk av disse kjæledyrskiktene over en annen type.

Seagrass Pet-kaskettene er også vanligvis billigere enn tre (over), og de er sterke og langvarige. De jobber best for små dyr fordi de er så lette.

Pet Caskets for hunder

Personlige kjæledyrkasketter og mer

Du kan tilpasse alle aspekter av kjæledyret ditt for hunder. Fra farge, form, og til og med typen stoff det er foret med. Hvis du har barn og vil at de skal være fra hverandre av prosessen, er det faktisk kaskettene som kommer tom, slik at du kan dekorere dem selv.

Når du bestemmer hvilken type kjæledyrkiste du vil ha, må du sørge for at du har kjæledyrets målinger klar før du bestiller.

Hvis du tenker at kjæledyrskisten er litt for mye for deg, ikke bekymre deg - det finnes andre alternativer. For eksempel er det mange forskjellige slags urner for kjæledyr.

Hvis du har ikke råd kisten eller du vil ha noe enklere, det er spesielle sjarmer som har frø vedlagt som du kan kjøpe. Når du planter dem og tar vare på dem, vil et vakkert tre vokse til minne om kjæledyret ditt.

Uansett hvordan du velger å minne om kjæledyret ditt, er det helt ditt valg. Gjør det som føles rett til deg, for til slutt hvordan du sier farvel, hjelper deg med å fortsette og håndtere din sorg.

Les neste: Ti uvanlige hundprodukter kjæledyr foreldre kjøper

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er kjæledyrkasketter for hunder for mye? Trenger vi virkelig dem?