5 Beste videoer av hunder innbydende soldater hjemme

Ingen hund eier vil noensinne tvile på det deres furry pals elsker dem, og en av de største gledene i livet blir velkommen hjem av din lojale følgesvenn. Kanskje ingen homecoming er søtere enn hunder innbydende soldater hjemme, og mange av disse gjenforeninger har blitt fanget på video.

Enten du har gått i 5 minutter eller 5 dager, vil Fido være spent på å hilse på deg med en wagging hale og slobbery tunge. Dessverre må mange av våre lands modigste soldater la sine elskede hunder i flere måneder til tiden. Etter 6 måneder eller lengre, vil en hund fortsatt gjenkjenne sin eier?

Det kan du vedde på!

Det må være en ganske lang tur hjemmeler på om din furrige venn til og med kommer til å huske hvem du er etter en så lang separasjon. Heldigvis, en hunds lojalitet stopper ikke bare fordi han ikke ser ansiktet ditt en stund.

Hunder innbydende soldater hjemmeHer er en liste over de 5 beste videoene på hunder innbydende soldater hjemme. Disse pooches kan ikke vente med å hilse på sine eiere som kommer tilbake fra militærtjeneste etter et langt fravær. Selv om du allerede har sett mest eller alle av dem, er det aldri slitsomt å se dette uttrykket av en hundens kjærlighet igjen og igjen.

Disse videoene viser at uansett hvor lenge disse hjørnetenene har vært borte fra sine eiere, bindingen som de hadde, er fortsatt like sterk. Det må være trøstende for disse soldatene å vite at selv om de har vært borte fra hjemmet i svært lang tid, endrer noen ting som aldri.

Topp 5 hunder innbydende soldater hjemmevideoer

1. Golden Retriever`s & # 8220; Tears of Joy & # 8221;

2. Siberian Husky er full av spenning

3. Hun fortsetter bare å hoppe inn i armene til eieren hennes

4. Det mest spennende møtet på parkeringsplassen

5. Og her er en hel samling av fantastiske hundhilsener!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Beste videoer av hunder innbydende soldater hjemme