30 Beste hundevideoer som vil få deg til å le eller gråte

Topp beste hundevideoer

jeg elsker hunder! Jeg elsker Internett! Internett bringer oss Beste hundevideoer å se hver dag. Selv om du tror du ikke liker hunder, vil du bli underholdt av disse pooches.

Enten du ser på Videoer på sosiale medier Eller du kommer over en morsom video på en hundrelatert blogg, vil du sannsynligvis dele den med venner og familie. Noen av disse morsomme hundene videoer har gått viral på bare et spørsmål om timer.

Hvis du har en dårlig dag, er disse beste hundene dine sikker på å bringe et smil til ansiktet ditt. Hvis du er en kjæledyrseier, er sjansen for at du har gjort noen ganske morsomme hundevideoer av din egen. Mange av disse kan minne deg om din egen fido.

Beste hundevideoer

Beste hundevideoer som vil få deg til å le eller gråte

1 Dette er en samling av de morsomste hundene i 2015. Du må kanskje unngå øynene dine på: 42. Jeg vet ikke hvem som er sillier i disse, hundene eller folket.

I SLEKT: 13 beste hundfilmer tilgjengelig for streaming akkurat nå

2 hunder, de er skitne og stinkende, og de liker det på den måten! Her er en av de beste hundevideoene av pooches som ikke vil ta et bad.

3 Det var 1990-tallet, Internett var i sin barndom, men du kan fortsatt få morsomme hundevideoer. Her er en klassiker fra barnas show Sesame gate.

4 Awe! En annen av de beste hundevideoene som består av en samling av bedårende valper. Den første er nesten for bedårende for å se på!

5 babyer er søte; Hunder er søte. La oss sette dem sammen. De beste hundene videoer kombinere begge, Og i dette blir det virkelig mashed opp rundt 1:02. Er det en hund eller en baby?

6 Ah, oppfinnelsen av VHS-opptakeren. America`s Funniest Home Videoer har brent oss de beste hundene videoer siden 1989. De setter dem selv på internett for oss.

7 Dette er mer om den lille spargen enn hunden, men jeg kunne ikke hjelpe og inkludere det i denne listen over beste hundevideoer uansett.

8 3:18 Feil!

9 Vi vet alle at hunder er mannens beste venn, men Hva med katter? 3:08 synes å tenke det.

10 så modig! Jeg frykter for sitt liv ...ikke hundens liv. Dette er definitivt en av de beste hundevideoene som vil få deg til å le, men du må se for å finne ut hva den tingen er.

Beslektet artikkel: Topp 10 beste hundfilmer du må se

11 Med hunder, kan du aldri få en god natts søvn, men 3:40 er juks!

12 hunder elsker å spille! Det betyr ikke at de er gode på det. Disse episke hunden mislykkes for noen av de beste hundevideoene noensinne registrert.

13 Denne videoen viser at det er mulig å le og føler seg trist samtidig. Ikke fortell meg at hunder ikke forstår.

14 patriotiske hunder ...få vevet ditt. Dette er noen av de beste hundevideoene på Internett. Hvem liker ikke en følelse Historie om en hund Å bli gjenforenet med sin eier?

15 hunder er ganske smarte. Rask frem til 1:28

16 Denne hunden er en butikk-en-holisk. Han ville være perfekt for min mor!

17 valper! Cuteness får meg rett i følelsene. Selvfølgelig er noen av de beste hundevideoene bare nærbilder av bedårende valper. Hvem kan motstå de små ansiktene?

I SLEKT: 5 Photography Expert`s Tips for Barking Awesome Dog Foto Shoots

18 Prøv de ned-hundene og opp-hundene igjen. Du trenger hjelp? Hunder er her for å låne en pote. Doga er en fin måte å inkorporere kjæledyret ditt i din daglige øvelse, men hvis du prøver yoga uten din valp, kan han ende opp med å smede i alle fall.

I SLEKT: Doga 101: Fordeler og nødvendige forholdsregler for å gjøre hund Yoga

19 Det første klippet jeg ikke kunne le; Jeg cpinging. Det blir bedre, skjønt.

20 hadde en hard dag? Her er 30 minutters latter. Det er umulig å fortsatt bli stresset etter dette. Det er en av de beste hundevideoene jeg noensinne har sett!

21 hunder er smartere enn folk. Påminner 4:54 deg om noe? Cinderella kledd i gul, gikk ovenpå for å kysse henne med ......

22 Denne hunden er ganske smart. I stedet for en & # 8220; bacon! Bacon! Bacon!& # 8221; kommersiell, han kunne være i en & # 8220; kylling! Kylling! Kylling!& # 8221; kommersiell.

23 ya, de forvirrer meg til. Ha!

24 katter skal være redd for hunder, Ikke sant? Ikke nødvendigvis.

25 Ya, jeg innrømmer, det er noen katter kastet i denne blandingen. Jeg kunne ikke motstå. Morsomt er morsomt, og disse dyrene vil ha deg i masker!

26 Hot av pressene! Jeg tror det er 5 nye hundevideoer på internett hvert minutt. Jeg føler meg synd på denne fyren skjønt.

27Det er en av de beste hundevideoene på Internett, og jeg kan huske når dette kom ut. Hvordan gjør de det?

28 Hunder og pizza, hvem skulle ha trodd. Ok, jeg må gå på bestilling en pizza nå & # 8230;

29 Jeg husker da jeg måtte spørre datteren min hvilke vinstokker var. Her er noen hunder som gjør det riktig.

30 Hvis dette ikke får deg til å le, er du død inne.

Hvis du fortsatt lever fra å se alle disse & # 8230;

Pass på å dele noen av dine egne videoer? Legg inn de i kommentarene nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 30 Beste hundevideoer som vil få deg til å le eller gråte