20 Beste youtube-kanaler for hundelskere

Ah, YouTube, for kattvideoer. Men vi er hund folk her, rett? Heldigvis, fra seriøs til dumt, har YouTube videoer for oss også. De Beste YouTube-kanaler for hundelskere Ta med videoer som vil lære deg hvordan du skal ta vare på hunden din, lage mat for ham og (selvfølgelig) morsomme videoer av hunder som utfører morsomme stunts.

Mens YouTube er et flott underholdningsverktøy for å kaste bort tid på en regnfull lørdag ettermiddag, kan det også være veldig lærerikt. Hvis du vet hvilke kanaler du skal se på, kan du finne nyttig Informasjon fra eksperter på hvert emne fra hunden grooming til trening.

Topp beste YouTube-kanaler for hundelskereSom med all informasjon du får på Internett, må du være sikker på at YouTube-kildene dine er troverdige hvis du skal ta råd fra dem. Men mesteparten av tiden ser vi bare YouTube-kanaler for å lyse våre ånder på en tøff dag eller dele morsomme videoer på våre venners Facebook-sider.

Enten du er der for å lære eller bare for en latter, er YouTube sikker på å ha en video eller to (eller 100) som vil tilfredsstille dine behov. Disse 20 kanalene er designet for hundelskere, og de tilbyr litt av alt hundrelatert. Hvilken er din favoritt?

I SLEKT: 20 beste Pinterest Boards for hundeeiere

20 beste YouTube-kanaler for hundelskere

Beste YouTube-kanalen for hundelskere

0. Top Dog Tips

Jeg må jukse litt og nevne vår egen YouTube-kanal - Top Dog Tips. Hva du finner på kanalen er et stort utvalg av daglige videoer for både hundeeiere og elskere. Alt fra hjemmelagde hundematoppskrifter, til hundeforsyninger vurderinger, til hundens grooming tips og hundeservice råd, til side av side sammenligninger av forskjellige kjæledyr produkter og mer.

1. Dogtv

Denne kanalen er ikke så mye for deg som det er for din valp. Det er den virtuelle måten å la hunden leke med andre og oppleve en egen familie. Denne kanalen programmerer med hundens sanser i tankene.

2. Matlaging med hund

Nei, denne kanalen har ikke hundekjøttoppskrifter. Hvis du er ute etter noe nytt på kjøkkenet, og du er en hundelsker, er denne kanalen for deg. Den har en japansk kokk og en puddelassistent. Det er en noen ganger morsom måte å øke dine ferdigheter på kjøkkenet.

3. Zsianz1

Her finner du litt av alt - triks og tips, hjemmemedisiner og forebygging, trening og clowning, hopping og showdowns! Bare ikke bli sint når sporadisk sau eller geit dukker opp, da denne kanalen omfavner alle furry skapninger.

4. Sophia Yin

På grunn av Dr. Sophia YinS passerer, denne kanalen har ikke noe nytt innhold, men det tar ikke bort fra sin verdi. Det er fullt av tips, råd og instruksjoner. Denne kanalen har ikke bare hunder, men også katter. Det er den typen kanal hvor du finner ting du bør vite at du ikke visste at du burde vite. Best av alt, det kommer fra en fullt kvalifisert veterinær.

5. EileenandDogs

Jeg elsker, elsker, elsker denne kanalen! Det viser den kjærlige, medfølende måten å trene hunden din på. Ikke bare har Skaperen videoer på hvordan du trener hunden din, men hun har videoer for å vise hva du gjør feil. De er flotte for når hunden din bare sitter der, og du vet ikke hvorfor.

I SLEKT: 12 hunder som er de største sosiale medier stjernene

Beste YouTube-kanalen for hundelskere

6. Domesticatedmanns

Som tittelen innebærer, sentrene rundt manerer. Det er heller ikke bare for hunden. Den har hunder, katter, fugler, geiter; Du vet aldri hvilket dyr som vil dukke opp. Om hunden din er grouchy rundt matskålen eller skitten på veterinæren, hundetrener Chirag patel kan hjelpe deg.

7. Mr SillySpoon

Dette er en mindre kanal på vei oppover. Det er flott hvis du bare vil le. Hadde en dårlig dag på jobb? Slå på Mrsillyspoon, og du vil føle deg bedre på kort tid.

8. Morsomme kjæledyr

Denne nye kanalen er ikke vanskelig å finne ut. Det er fylt med videoer av morsomme kjæledyr. Dens første videoer har hunder og babyer. Kan det få noen cutter??

9. FunnypetsMedia

Hunder og hester, hunder og katter, hunder og babyer, Hunder i klær - Denne kanalen har alt! De laster opp 4 nye videoer hver uke for underholdning. Samlet fra World Wide Web, er denne kanalen sikker på å gi masse underholdning.

10. Trening positiv

Selv om det ser ut til å være ingen siste opplastinger, står denne kanalen testen av tid. Jeg fant faktisk først denne kanalen fra kommentarseksjonene av blogger og artikler. Dette handler ikke bare om treningstrykk. Disse videoene handler om å trene en bedre opptrådt hund. Når hunden din er bedre opptatt, kan du ha mer moro.

Anbefalt: 5 beste videoer av hunder innbydende soldater hjemme

Beste YouTube-kanalen for hundelskere

11. Grisha Stewart hund trening og oppførsel

Grisha er en profesjonell trener, internasjonal høyttaler og forfatter. Hun har en hel alfabetssuppe etter hennes navn for å bevise hennes kvalifikasjoner. Hun tar en annen tilnærming til trening - en buddhistisk tilnærming. Hennes motto er å "fjerne hindringer for læring, empower hunder for å møte deres behov og problemer for å ta vare på seg selv."

12. Ehowpets

Det er ikke bare et populært nettsted; EHow har også en linje med YouTube-kanaler. En er for kjæledyr. Still inn for å finne ut hvordan du finner en god doggy barnehage, hvordan du skal godt brudne hunden din, hvordan du lærer god oppførsel og mer.

1. 3. Kristin Crestejo, CDBC

Kristen er en "moderne" hundetrener. Hun tror på å la puppen din skinne i sin rolle i forholdet ditt. Hun er en sertifisert behaviorister som laster opp videoer fra hvordan du velger de riktige godbitene for å gå på snor. Hun deler også noen ganske morsomme merkelige hundevideoer også.

14. Fail Army

Ok, du har meg. Dette er ikke bare et hundeside. Det er en av de mest populære morsomme videoene på YouTube. Det skjer bare at det har noen ganske morsomme "hunden feil" kompileringsvideoer også.

15. Donna Hill

Dette uten frills, kledd-ned-siden kan ikke være bra for de med en kort oppmerksomhetsspenning. Hva det gjør gjør, er å tilby praktisk ned til jordens råd om hvordan du bryr deg om hunden din. Donna tilnærming fokuserer på "hundespråk," gjør at hennes kanal skiller seg ut fra resten uten den fancy markedsføringen.

Lignende artikkel: 30 beste hundevideoer som vil få deg til å le eller gråte

Beste YouTube-kanalen for hundelskere

16. Pam`s Dog Academy

Fra helse til trening, gir denne nettsiden deg all den informasjonen du trenger. Enten du vil gjøre hunden din en show hund eller sledehund, har denne YouTube-kanalen informasjon som du trenger å vite.

17. Kikopup

Hvis du bare gikk til en Youtube-kanal, ville dette være det. Den har informasjon om praktisk opplæring og triks trening. Du kan finne noe om å trene gode manerer så vel som sikkerhet. Jeg liker denne kanalen fordi den har en rekke. Det fokuserer ikke bare på en stil for å jobbe med puppen din. Du kan få forskjellige ideer og deretter gjøre det som fungerer best for hunden din.

18. JustJesse197

Denne søte og koselige kanalen er full av "føles". Følg Jesse gjennom sitt liv og få gode ideer om ting å gjøre med din hund venn. Du trenger ikke å eie en hund for å nyte denne kanalen!

19. Zak George`s hundetreningsrevolusjon

Den karismatiske Zak George gjør det enkelt å finne det du trenger. Denne kanalen har klare og konsise titler og grafikk som gjør det enkelt å finne det spesifikke tingen du leter etter. Zaks ned til jordstil gjør det enkelt å forstå, også.

20. Puppy Apartment

Hvis du trenger detaljer, er dette din kanal. Det forteller deg hvordan du trener hunden din for en leilighet, hus, multi-hunder hus, uansett hva dine behov er. Det får til og med rase spesifikk. Hvis du har prøvd alt annet, og det fortsatt ikke fungerer, gå til dette nettstedet. Få råd til din eksakte situasjon.

Les neste: 15 beste steder og ressurser for kjæledyrbloggere og petreneurs

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Beste youtube-kanaler for hundelskere