Giveaway: ezy behandle dog training pouch og three dogs bakery treats ($ 42 + verdi)

Det er på tide for en annen gratis giveaway! Vedta en hund kan være dyrt. Du trenger de nødvendige forsyningene for fôring, grooming og omsorg for kjæledyrets daglige behov. La oss ikke glemme trening forsyninger. Dette er din sjanse til å få noen Gratis Dog Training Supplies som vil gjøre jobben mye enklere.

Når det gjelder trening, er det så mange produkter på markedet for å hjelpe kjæledyrseiere til å lære hunden sin Noen grunnleggende kommandoer. Det er vanskelig å velge de produktene du faktisk vil trenge å lykkes og som bare vil gjøre ting litt enklere. Vi må alle holde seg til et budsjett, så vi må gjøre våre hunder forsyninger klokt klokt.

En godbit pose gir deg mulighet til å beholde alle treningsforsyningene du trenger, som en clicker og godbiter, i posen rundt midjen din. Dette gjør at begge hender kan være fri til å kontrollere kjæledyrets bånd, vise håndsignaler, eller noe annet som du kanskje trenger å gjøre.
Selvfølgelig vil du også trenge noen fristende godbiter som vil motivere hunden din til å gjøre det han fortalte. Når det gjelder behandler, må vi velge et sunt alternativ som vil gi noen ernæringsmessige fordeler samtidig som det tilbyr en velsmakende matbit.

LEzy Behandle Training Pouch GiveawayUcky for deg, dette er din sjanse til å vinne en godbit og noen godbiter for å fylle den gratis! En heldig person vil motta en Ezy Behandle Dog Training Treat Pouch og en 13 gram boks med godbiter fra tre hund bakeri.

For å gå inn i gratis giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Dette vil automatisk skrive inn deg for å vinne disse hundetreningsprodukter, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - Giveaway slutter på 30. desember!

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Ikke bekymre deg hvis du ikke vinner denne gangen; Vi vil snart annonsere flere gaveaways! Du kan sjekke ut vår forrige Giveaways for kjæledyrseiere for å se hvilke andre hundprodukter som tophod tips leserne har vunnet i fortiden. Ikke glem å bokmerke siden og fortsett å sjekke inn for flere gave av gratis hundprodukter som kommer snart.

Ezy Treat og Three Dogs Bakery Giveaway

Gratis hund forsyninger som du vil motta

Husdyr Savvy Ezy Behandle Dog Training Treat Pouch

Hvis du vil gjøre trening din hund litt enklere, vil dette produktet definitivt komme til nytte! Den ezy behandler hund trening posen har 4 lommer. Det er en lang lomme over toppen av posen som lukkes med en glidelås. Det kan holde nesten alle størrelser smarttelefoner.

Ezy Treat og Three Dog Bakery GiveawayDet er også en stor lomme i fronten, en mellomstort lomme og en mindre glidelås, som du kan se i videoen ovenfor. Som en bonus, kommer den også med en gratis trening som passer beleilig i den mellomstore lommen.

Beltet er lett justerbart og klipp på og av raskt med den slitesterke plastspenne. Det er ikke stor og er ekstremt lett. Selv når det er fylt med trening forsyninger, en mobiltelefon og noe annet som du trenger, er dette beltet behagelig og veier ikke deg ned.

Den ezy behandler hund trening behandler pose er vann, flekk og fade resistent. Enten du er en profesjonell hundetrener eller bare en hundseier som liker å jobbe med din pooch, vil denne behandlingen gjøre trening litt enklere.

Disse produktene selger for $ 26.99 på Amazon, og dette er din sjanse til å vinne den gratis!

Du kan se på Min Full Video Review av Ezy Dog Training Treat Pouch for mer informasjon.

Tre hund bakeri korn gratis & # 8220; woof & # 8221;

Vinneren av denne giveawayen vil motta en 13 gram boks med disse fristende peanøttsmør og bananhundbehandler. De er laget med helt naturlige godbiter som er korn og glutenfri. De er også laget i U.S.EN.

Ingrediensene inkluderer (i rekkefølge):

  • Ezy Treat og Three Dog Bakery Giveawaytapiokastivelsen
  • glyserin
  • rapsolje
  • ertstivelse
  • potetmel
  • tørket yoghurt
  • Tørket stokkmolasse
  • peanøttsmør
  • peanøtt mel
  • bakken peanøtter
  • tørket hele egget
  • Natriumbikarbonat (Baking Soda)
  • banan smak
  • Sitronsyre (konserveringsmiddel)
  • blandet tokoferoler (konserveringsmiddel)

Disse godbitene selger for $ 15 per boks på Amazon, og dette er din sjanse til å vinne 1 boks gratis!

Slik går du inn i Giveaway

For å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Ved å gjøre dette, blir du automatisk angitt i Giveaway. Vi kontakter vinneren via Facebook. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev nedenfor, for e-post oppdateringer på kommende gave og varsler om alt vårt nye innhold.

Også, ikke glem å følge oss på Twitter og Google+ For alle våre video vurderinger, how-to videoer, fremtidige giveaways og mye mer god informasjon for hundeeiere. Vinneren av denne giveawayen vil bli trukket på 30. desember 2016. Denne giveawayen er kun for amerikanske innbyggere.

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: ezy behandle dog training pouch og three dogs bakery treats ($ 42 + verdi)